Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 20 Γενάρη
  • AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»
  • Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook
  • Υποψήφιος για Νόμπελ Οικονομικών
  • Προσοχή: κυκλοφορεί επικίνδυνο «συναισθηματικό εμβόλιο»
  • Εξουσιοδοτημένος κτηνίατρος: Ομολογία ότι η ευλογιά δεν έχει κοπάσει
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Τυφώνας ΓΑΠ πλήττει Μπένι
Πολιτική

Τυφώνας ΓΑΠ πλήττει Μπένι

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Νοέ 2014, 00:00

Για μια ακόμη φορά ο Μπένι αποδείχτηκε «γατάκι» μπροστά στον ΓΑΠ. Πήγε να τον χρησιμοποιήσει στα σχέδιά του και βρέθηκε και πάλι στριμωγμένος στο καναβάτσο, χωρίς να μπορεί να κατηγορήσει τον Γιωργάκη ως διασπαστή, υπονομευτή και άλλα τέτοια. Είναι ν’ απορεί κανείς, πώς επέλεξε να τον καλέσει σε συνάντηση, χωρίς προηγουμένως να έχει εξασφαλίσει ένα μίνιμουμ συμφωνίας μαζί του. Ο Παπανδρέου πήγε, εξήλθε συνοφρυωμένος (σε βαθύ προβληματισμό!) και την επομένη εξαπέλυσε την απανταχούσα που βρήκε τον Μπένι στο δοξαπατρί.

Διότι αυτά που ζητάει ο Παπανδρέου είναι απολύτως συμβατά με τη λειτουργία του ΠΑΣΟΚ. Πριν πάμε στη Δημοκρατική Παράταξη, λέει, να πάμε πρώτα σ’ ένα συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, με ανοιχτό μητρώο για να πάρει μέρος όποιος θέλει, και μετά να κάνουμε εκλογές για νέα ηγεσία η οποία θ’ αναλάβει να υλοποιήσει τις αποφάσεις του συνεδρίου. Καθαρά πράγματα, όλα υπό την κρίση της βάσης, κινηματικά όπως γράφει στη μακροσκελή δήλωσή του ο Γιωργάκης, ο οποίος φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως προσωπικά θα παραμείνει στη Βουλή μέχρι το τέλος της θητείας του (για να μην τον διαβάλουν ότι θέλει να ρίξει την κυβέρνηση). Για συμμετοχή σε συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, όμως, δε λέει τίποτα.
Φροντίζει μόνο να ξεκαθαρίσει πως ο ίδιος θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις του σε ένα εγχείρημα που θα σέβεται τις αρχές, τις αξίες και τον κόσμο του Κινήματος.

Ο Βενιζέλος έπαθε κολούμπρα. Απόδειξη ότι χρειάστηκε να γράψει δύο μακροσκελείς απαντήσεις (η μία ως ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και η άλλη ως non paper) για να πει και στις δύο τα ίδια πράγματα: ότι οι διαδικασίες που έχει δρομολογήσει έχουν συζητηθεί στο πολιτικό συμβούλιο και στην κεντρική πολιτική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, που συμφώνησαν μαζί του. Ξέχασε, όμως, να πει πως αμέσως μετά τις ευρωεκλογές ήταν αυτός που έλεγε πως πρώτα θα γίνει συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και μετά της ΔημΠαρ. Ξέχασε και κάτι πιο σημαντικό. Εναν κανόνα της πολιτικής που λέει πως όταν ο άλλος σου θέτει σοβαρά πολιτικά ζητήματα, εσύ δεν απαντάς οργανωτίστικα, γιατί αυτόματα βρίσκεσαι στη θέση του αμυνόμενου.

Οι Παπανδρεϊκοί εμφανίστηκαν πανέτοιμοι. Δεν αναφερόμαστε μόνο στον «πιστό» Πετσάλνικο, που αναρωτήθηκε «μια Ελιά, μια κληματαριά, τι είναι αυτά;», ούτε μόνο στους τρεις βουλευτές που τάχθηκαν υπέρ της πρότασης Γιωργάκη (Σαχινίδης, Μωραΐτης, Κεδίκογλου), αλλά στην επανενεργοποίηση του παλιού παναδρεϊκού επιτελείου. Από Πεταλωτή μέχρι… Ραγκούση, τον οποίο πολλοί είχαν σίγουρο για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτός προτίμησε να επιστρέψει στην πηγή της πολιτικής του καριέρας. Αν ο Παπάκ δεν ήταν κατηγορούμενος, η Λούκα δεν είχε πάει στον ΣΥΡΙΖΑ και η Τίνα δεν έκανε πληρωμένες διακοπές πολυτελείας κάπου στην Αφρική, θα είχαμε πλήρη απαρτία.

Πού το πάει ο Παπανδρέου; Οπως όλα δείχνουν, δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ. Αντίθετα, θέλει πίσω το κόμμα που θεωρεί ότι του ανήκει κληρονομικώ δικαιώματι. Μάλλον δε θέλει να γίνει ο ίδιος ξανά πρόεδρος, αλλά να βάλει κάποιον από τη νεότερη γενιά (ως φαβορί πρόβαλε ο Σαχινίδης, αλλά μετά την επιστροφή του Ραγκούση θα έχει ανταγωνισμό), τον οποίο θα ελέγχει. Ο Μπένι του κάθεται στο στομάχι, θεωρεί ότι τον κάρφωσε πισώπλατα το Νοέμβρη του 2011 και θέλει να τον ξεφορτωθεί. Απαξ και φύγει ο Βενιζέλος δεν υπάρχει τίποτα το άξιο λόγου βενιζελικό να τον διαδεχτεί. Ποιος μπορεί να σταθεί απέναντι στο παπανδρεϊκό μπλοκ, ο Κωνσταντινόπουλος, ο Πάρις, ο Γρηγοράκος (εδώ γελάνε) ή μήπως ο Πιερακάκης; Κάποιοι άλλοι, όπως ο Πρωτόπαπας, ο Κουτρουμάνης, οι άνθρωποι του Σκανδαλίδη, εύκολα αλλάζουν στρατόπεδα, αρκεί να εξασφαλίσουν τις βαρονίες.

Μπροστά στον τυφώνα ΓΑΠ, που εκμεταλλεύεται τη συνεχή δημοσκοπική κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ και το γεγονός ότι ο Μπένι είναι το πιο μισητό πολιτικό πρόσωπο μετά τον Μιχαλολιάκο, όπως λέει και ο Πάγκαλος, η μόνη λύση που έχει ο Μπένι είναι να μην κάνει το συνέδριο της ΔημΠαρ μέχρι την προεδρική εκλογή. Αν το συγκυβερνόν δίδυμο βρει τους 180 και σώσει την παρτίδα, τότε ο Βενιζέλος θα έχει άνεση χρόνου για να δει τι θα κάνει με τους παπανδρεϊκούς. Αν η προεδρική εκλογή χαθεί, τότε θα συγκροτήσει τους συνδυασμούς της ΔημΠαρ στα γρήγορα και υπό την πίεση της μικρής προεκλογικής περιόδου και θα προσεύχεται οι παπανδρεϊκοί να κηρύξουν αποχή, ώστε να έχει μια αμιγώς δική του, μικρή κοινοβουλευτική ομάδα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣτου Αλέξη την ποδιά σφάζονται golden boys
Επόμενο άρθρο Μπορούν να παζαρέψουν οι τελειωμένοι;

Σχετικά Αρθρα

AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»

Στις θέσεις τους όλα τα στελέχη που αναφέρονται στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

Πολιτική 19 Ιαν 2026, 18:55

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

Πολιτική 16 Ιαν 2026, 14:01

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

Αγροτικά 16 Ιαν 2026, 11:41

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

Πολιτική 14 Ιαν 2026, 11:02

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

Πολιτική 13 Ιαν 2026, 21:58

Ελεγκτική εταιρία καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ της ΑΑΔΕ ότι αρνήθηκε να της χορηγήσει στοιχεία για να ασκήσει το ελεγκτικό της έργο

Πολιτική 13 Ιαν 2026, 21:01
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Γενάρη

20 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»

Στις θέσεις τους όλα τα στελέχη που αναφέρονται στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

19 Ιαν 2026, 18:55
Διεθνή

Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook

19 Ιαν 2026, 18:25
Η παπάρα

Υποψήφιος για Νόμπελ Οικονομικών

19 Ιαν 2026, 14:33
Κόντρες

Προσοχή: κυκλοφορεί επικίνδυνο «συναισθηματικό εμβόλιο»

19 Ιαν 2026, 14:11
Αγροτικά

Εξουσιοδοτημένος κτηνίατρος: Ομολογία ότι η ευλογιά δεν έχει κοπάσει

Και γκεμπελίστικου τύπου διαχείριση

19 Ιαν 2026, 11:03
Υγεία

Tο σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για την πρόληψη της εγκεφαλικής παράλυσης αποκρύπτει συνειδητά τις αιτίες και τους υπεύθυνους

19 Ιαν 2026, 09:47
Περιβάλλον

Ο Πάρνωνας καταστρέφεται, οι κάτοικοι του Κοσμά Αρκαδίας αντιστέκονται στην καταστροφή, η κυβέρνηση τρομοκρατεί

19 Ιαν 2026, 09:31
Εργατικά

Η Απεργία δε διώκεται, νικά!

19 Ιαν 2026, 09:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Γενάρη

19 Ιαν 2026, 00:01
Περιβάλλον

Εξω τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα

Αμεση μετεγκατάσταση όλων των δεξαμενών πετρελαιοειδών (ενεργών και ανενεργών) εκτός οικιστικού ιστού

18 Ιαν 2026, 18:46
Παιδεία

Το ΕΜΠ στην κούρσα των εξοπλισμών

Πετάει στα σκουπίδια σχετική απαγορευτική διάταξη του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ

18 Ιαν 2026, 18:15
Διεθνή

Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη

Τουλάχιστον τέσσερις διεθνείς ακτιβιστές αλληλεγγύης που προσπαθούσαν να καταγράψουν επιθέσεις από παράνομους εποίκους συνελήφθησαν από τον σιωναζιστικό στρατό

18 Ιαν 2026, 10:25
Καταστολή

Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης

18 Ιαν 2026, 08:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Γενάρη

18 Ιαν 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

17 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

16 Ιαν 2026, 19:58
Πολιτική

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

16 Ιαν 2026, 14:01
Αγροτικά

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

16 Ιαν 2026, 11:41
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Γενάρη

Μάλι: Ημέρα εθνικού στρατού.

1948: Αποτυχημένη απόπειρα εναντίον του Μαχάτμα Γκάντι.

1980: Ακρωτηριάζεται το αριστερό πόδι του Τίτο.

1981: Δύο βόμβες σε γραφεία της ΔΕΗ (ΕΛΑ).

1996: Ο Γιασέρ Αραφάτ γίνεται ο πρώτος εκλεγμένος ηγέτης (88,1%) του παλαιστινιακού λαού.

2013: Βομβιστικό χτύπημα στο «The Mall Athens» (Μαρούσι), δύο τραυματίες («Σύμπραξη αναρχικών Οργανώσεων: Αγρια Ελευθερία και Υποκινητές Κοινωνικών Εκρήξεων»).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είμαστε εδώ για να προασπίζουμε τα συμφέροντα των καταναλωτών, γι’ αυτό και ζητήσαμε από τις ασφαλιστικές εταιρείες να προσαρμοστούν στη λογική και να κινηθούν και φέτος στα όρια του πληθωρισμού υγείας. Πιστεύω ότι θα έχουμε θετική ανταπόκριση και οι αυξήσεις στα ασφάλιστρα θα είναι όσο και πέρυσι που κινήθηκαν στο 7%. Κάνουμε αυτό που μπορούμε, παρεμβαίνουμε, πιστεύω ότι η ασφαλιστική αγορά έχει πάρει το μήνυμα και προσαρμόζεται.

Tακης Θεοδωρικάκος

(Ζήτημα πρώτο: Ο Θεοδωρικάκος θεωρεί ότι η ιδιωτική ασφάλιση είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που απασχολεί τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Υπάρχουν, βέβαια, μεσαία στρώματα και ένα κομμάτι της εργατικής τάξης που -δυστυχώς- γεμίζει τα ταμεία των ασφαλιστικών εταιριών πληρώνοντας ιδιωτική ασφάλιση υγείας, υποκύπτοντας στην πίεση που ασκεί η εξαθλίωση και η διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας. Ομως, και αυτούς να τους ρωτήσεις, θα σου πουν ότι εφιάλτης τους είναι τα ενοίκια, το σούπερ μάρκετ και η θέρμανση. Την ιδιωτική ασφάλιση υγείας μπορείς να την κόψεις, άμα στριμωχτείς, όμως το ενοίκιο πρέπει να το πληρώσεις και το σούπερ μάρκετ δεν μπορείς να το κόψεις, άμα θέλεις να μην λιμοκτονήσεις και να μην βρομίσεις. Ζήτημα δεύτερο: Ο Θεοδωρικάκος θεωρεί ότι μια αύξηση 7%, όσο και πέρυσι, είναι μια… δίκαιη αύξηση για τα ασφάλιστρα ιδιωτικής υγείας! Πόσο αυξήθηκαν οι μισθοί; Με το μισό απ’ αυτό το ποσοστό στην καλύτερη περίπτωση. Οι συντάξεις με το ένα τρίτο αυτού του ποσοστού. Δεν πρέπει, όμως, να γίνονται τέτοιες συγκρίσεις, μας λέει ο… μέγας οικονομολόγος, πρώην επικοινωνιολόγος-γκαλοπατζής. Οπως μας πληροφορεί το Δελτίο Τύπου του υπουργείου που διευθύνει, ο Θεοδωρικάκος «υπογράμμισε ότι τα τελευταία επτά χρόνια δημιουργήθηκαν 500.000 νέες θέσεις εργασίας και η ανεργία μειώθηκε από το 18% στο 8%, επισημαίνοντας ότι αυτό πρακτικά σημαίνει “500.000 επιπλέον μισθοί που μπαίνουν στα ελληνικά νοικοκυριά” και αποτελεί τη σημαντικότερη κοινωνική πολιτική»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo