Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ράμζι Μπαρούντ: Με την 7η Οκτώβρη η Παλαιστίνη επέστρεψε στο απόλυτο ηθικό επίκεντρο της παγκόσμιας πολιτικής
  • Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη
  • Βουλευτές και υπουργοί λομπίστες του σιωναζισμού στην ελληνική Βουλή
  • Γιατί ο Μαχμούντ Αμπάς ανέβαλε τις παλαιστινιακές εκλογές
  • Δέντρο το δέντρο, σπίτι το σπίτι: Πώς καταλαμβάνεται η Δυτική Οχθη
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»3η Δίκη Σ.Π.Φ.»Νέα δίκη για την ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 37η συνεδρίαση, Παρασκευή 29.3.13
3η Δίκη Σ.Π.Φ.

Νέα δίκη για την ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 37η συνεδρίαση, Παρασκευή 29.3.13

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Μαρ 2013, 00:00

Συνεδρίαση δεν έγινε, γιατί τη νύχτα οι πραιτοριανοί του Δένδια, ΜΑΤ και ΕΚΑΜ, μπούκαραν στην Α’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού και από τις 11 μέχρι τις 6 το πρωί έκαναν φύλλο και φτερό τα κελιά όλων των πολιτικών κρατούμενων που δικάζονται σ’ αυτή τη δίκη (των μελών της ΣΠΦ και των Θ. Μαυρόπουλου, Ι. Μιχαηλίδη, Δ. Πολίτη, Α. Μητρούσια, Γ. Καραγιαννίδη και Κ. Σακκά). Η προκλητική αυτή έρευνα έγινε εν απουσία τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην παραστεί κανένας από τους κρατούμενους αγωνιστές και η συνεδρίαση να διακοπεί, μετά από διαδικασία ενός τετάρτου.

Σ’ αυτό το τέταρτο έγινε το καθιερωμένο από την πρόεδρο του τρομοδικείου  Μ. Τζανακάκη παρουσιολόγιο των δικαζόμενων και των συνηγόρων υπεράσπισης, στη διάρκεια του οποίου διαβάστηκαν δηλώσεις των πολιτικών κρατούμενων, ενώ δήλωση έκανε και ο συνήγορος Φρ. Ραγκούσης. Τα μέλη της ΣΠΦ, ο Θ. Μαυρόπουλος, ο Ι. Μιχαηλίδης και ο Δ. Πολίτης προσυπέγραψαν πανομοιότυπες δηλώσεις, οι οποίες έλεγαν: «Δεν θα παραστούμε στο δικαστήριό σας εξαιτίας της θρασύδειλης επιδρομής που πραγματοποίησαν οι ξεφτίλες των ΕΚΑΜ με την ανοχή της φυλακής και η οποία διήρκησε  ως τα ξημερώματα».

Ενώ η πρόεδρος διάβασε μόνο την πρώτη δήλωση (του Μ. Νικολόπουλου), διευκρινίζοντας για κάθε μία από τις επόμενες ότι ήταν η ίδια, όταν έφτασε στη δήλωση του Π. Αργυρού δεν παρέλειψε να σημειώσει πικρόχολα ότι είναι πολύ ανορθόγραφος, με εμφανή πρόθεση να τον μειώσει. Απέδειξε έτσι πόσο υποκριτική ήταν η έκφραση συμπάθειας για το δράμα που περνούσε ο Π. Αργυρού τις πρώτες μέρες μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Γ. Καραγιαννίδης δήλωσε: «Δεν θα παραστώ στην σημερινή συνεδρίαση, λόγω της χθεσινής επίδειξης δύναμης του κράτους στην φυλακή που κρατούμαι. 29 Μάρτη του 2013».

Ο Α. Μητρούσιας δήλωσε: «Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου δεν θα παραστώ στο δικαστήριο λόγω της χθεσινοβραδυνής επιδρομής επίδειξης δύναμης του κράτους στην πτέρυγα που κρατούμαι».

Ο Κ. Σακκάς δήλωσε: «Ο Σαμαράς και ο Δένδιας επέδειξαν για ακόμη μια φορά χθες τη νύχτα με την επιδρομή που πραγματοποίησαν τα ΕΚΑΜ στην φυλακή του Κορυδαλλού πως το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης και όχι οι αναρχικοί αγωνιστές. Αρνούμαι να παραστώ στη σημερινή συνεδρίαση».

Ο συνήγορος Φρ. Ραγκούσης και έκανε την παρακάτω δήλωση:

Εμείς εκπροσωπούμε σήμερα τους κατηγορουμένους μόνο ως προς το θέμα της δηλώσεως και δηλώνουμε, ότι απέχουμε από τα καθήκοντά μας, όπως και οι κατηγορούμενοι, λόγω της εκδηλωθείσης, κατά τρόπο παράνομο, καταχρηστικό, επεμβάσεως των δυνάμεων καταστολής, ΜΑΤ, ΕΚΑΜ ή όπως αλλιώς λέγονται, μέσα στις φυλακές, δήλωσε ο Φρ. Ραγκούσης. Θεωρούμε, συνέχισε, ότι η δημοκρατία δικαίου ουδέποτε καταλύεται. Κατά συνέπεια, όποιος πράττει κατά των νόμων είναι εκείνος που πρέπει να λογοδοτήσει. Και εφόσον αναφαίρεται στο δικαστήριό σας σαν τρόπος διαμαρτυρίας, θα πρέπει να υποπέσει και στην αντίληψη, πιστεύω, του κυρίου εισαγγελέα και να ζητήσει τον λόγο, την ευθύνη. Το σωφρονιστικό σύστημα  αποτελεί μέρος του ουσιαστικού ποινικού δικαίου. Κατά συνέπεια, πρέπει οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι να παραδίδουν εν ασφαλεία και υγεία τους κατηγορουμένους προκειμένου να δικαστούν. Αυτό προβλέπει μεταξύ των άλλων και το άρθρο 6 της ΕΣΔΑ, περί ανθρωπίνων, ποινικών και πολιτικών δικαιωμάτων.

Υπήρξε μια επέμβαση παράνομη, συνέχισε ο συνήγορος. Εκδηλώθηκε κατά τρόπο αποκρουστικό, εκδηλώθηκε ως επίδειξη δύναμης από κάποιους κυρίους που δεν θέλω ούτε να κατονομάσω. Αν το υπουργείο Δικαιοσύνης παρέδωσε την εξουσία, την οποία του εμπιστεύθηκε το σύνταγμα και ο νόμος, στον κ. Δένδια και στους πραιτοριανούς του, οι οποίοι μετά τη φυλακή της Λάρισας και μετά τη φυλακή Τρικάλων, όπου χτυπούσαν τραυματισμένους κρατούμενους και τους έδεναν με χειροπέδες στα πόδια και τα χέρια, έδρασαν με τον ίδιο αλγεινό και παράνομο τρόπο, καλυπτόμενοι πίσω από τη δύναμη της κουκούλας. Αυτοί είναι οι πραγματικοί κουκουλοφόροι. Με τον τρόπο που έδρασαν υπήρξε πραγματικά κίνδυνος ζωής για τους κρατούμενους.

Ως συνήγορος όλων των μελών της ΣΠΦ, ανεξάρτητα αν τους εκπροσωπώ ή όχι, έχω την εντολή να υποβάλω αυτή τη στιγμή μήνυση για βασανισμό, για έκθεση σε κίνδυνο ζωής, για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας. Και παρακαλώ η δήλωση αυτή να διαβιβαστεί μερίμνη του κ. εισαγγελέα, εφόσον αυτός το επιθυμεί, αρμοδίως, έτσι ώστε αυτοί που παριστάνουν τους φρουρούς του νόμου, αυτοί που παριστάνουν τους φρουρούς αξιών, να πάνε επιτέλους σπίτια τους. Μαζί και ο πολιτικός τους προϊστάμενος κ. Δένδιας, ο οποίος, χωρίς να έχει καμιά συνταγματική επιταγή, χωρίς να έχει καμιά εξουσιοδότηση, μπήκε μέσα στις φυλακές. Ονειρεύεται σαν άλλος Καίσαρας να δημιουργήσει παρανάλωμα, να δημιουργήσει μια κοινωνία του φόβου και του τρόμου μέσα στις φυλακές. Εμείς ως υπερασπιστές δηλώνουμε ότι με τις μικρές μας δυνάμεις, αλλά με τη μεγάλη πιστεύω ψυχή, θα σταθούμε εμπόδιο σ’ αυτά τα σχέδια.

Ο εισαγγελέας δήλωσε ότι θα τοποθετηθεί όταν η μήνυση κατατεθεί γραπτώς, ενώ διευκρίνισε ότι αυτός δεν είναι αρμόδιος και μόνο προτάσεις στο δικαστήριο μπορεί να κάνει. Ετσι, με τη σύμφωνη γνώμη της προέδρου, η μήνυση θα κατατεθεί γραπτώς στην επόμενη συνεδρίαση και θα συζητηθεί αν το δικαστήριο θα την προωθήσει στην εισαγγελία.

Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 1 Απρίλη.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΝέα δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 36η συνεδρίαση,Τετάρτη 27.3.13
Επόμενο άρθρο ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σχετικά Αρθρα

3η δίκη Χαλανδρίου: Κουρέλιασαν τη νομοθεσία τους!

3η Δίκη Σ.Π.Φ. 28 Ιούν 2016, 00:00

3η δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις, Πέμπτη 9.1.2015

3η Δίκη Σ.Π.Φ. 9 Ιαν 2015, 00:00

Προκλητικές ποινές στην 3η δίκη της ΣΠΦ

3η Δίκη Σ.Π.Φ. 29 Δεκ 2014, 17:35

3η δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις, Πέμπτη 18.12.14

3η Δίκη Σ.Π.Φ. 18 Δεκ 2014, 00:00

3η δίκη ΣΠΦ – πακέτο με άλλες υποθέσεις

3η Δίκη Σ.Π.Φ. 2 Δεκ 2014, 00:00

Νέα δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – Πέμπτη 30.10.14, Αγόρευση Φραγκίσκου Ραγκούση

3η Δίκη Σ.Π.Φ. 31 Οκτ 2014, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ράμζι Μπαρούντ: Με την 7η Οκτώβρη η Παλαιστίνη επέστρεψε στο απόλυτο ηθικό επίκεντρο της παγκόσμιας πολιτικής

18 Οκτ 2026, 13:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη

18 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Βουλευτές και υπουργοί λομπίστες του σιωναζισμού στην ελληνική Βουλή

17 Οκτ 2026, 18:53
Διεθνή

Γιατί ο Μαχμούντ Αμπάς ανέβαλε τις παλαιστινιακές εκλογές

17 Οκτ 2026, 11:57
Διεθνή

Δέντρο το δέντρο, σπίτι το σπίτι: Πώς καταλαμβάνεται η Δυτική Οχθη

17 Οκτ 2026, 09:18
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

17 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Την ημέρα που σκοτώνονταν δυο εργάτες, οι τοπικοί άρχοντες της Κορίνθου φιλοτεχνούσαν την αγιογραφία των φιλάνθρωπων Βαρδινογιάννηδων

16 Οκτ 2026, 15:12
Πολιτισμός

Η ντροπή του Ηνωμένου Βασίλειου: Αποσύρθηκαν από την αγορά τα βιβλία της Σάλι Ρούνι

Επειδή επιμένει με συνέπεια να υποστηρίζει την Palestine Action

16 Οκτ 2026, 12:33
Διεθνή

Εντελώς πρωτοφανές: Η κρατική τηλεόραση της Γαλλίας καταγγέλλει τoν εποικισμό της Δυτικής Οχθης (video)

16 Οκτ 2026, 11:05
Εργατικά

Η Motor Oil ομολογεί την ευθύνη της για τις εκρήξεις στο κάτεργό της, που σκότωσαν και σακάτεψαν εργάτες

16 Οκτ 2026, 10:56
Διεθνή

Σιωναζιστές δεσμοφύλακες πυροβόλησαν παλαιστίνιους κρατούμενους μέσα στο κελί

16 Οκτ 2026, 09:41
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Εκδήλωση της Δικτύωσης: «7 Οκτώβρη 2023: Ενας ηρωικός Κατακλυσμός»

7 μμ, αίθουσα Παναρκαδικής, Τζωρτζ 9 (πλ. Κάνιγγος)

16 Οκτ 2026, 08:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

16 Οκτ 2026, 00:01
Παιδεία

«Πάμε κι όπου βγει» στα σχολεία: Καθημερινά τα ατυχήματα με τραυματισμούς μαθητών

15 Οκτ 2026, 22:58
Κόντρες

Υπέρ Κίμπερλι συνηγορία

15 Οκτ 2026, 22:47
Εργατικά

Νέα έκρηξη στο κάτεργο των Βαρδινογιάννηδων – Δύο σοβαρά τραυματίες εργάτες

15 Οκτ 2026, 18:48
Οικονομία

Πετρέλαιο θέρμανσης: Κυβέρνηση και πετρελαιάδες καπιταλιστές καταληστεύουν τον ελληνικό λαό

15 Οκτ 2026, 14:53
Πολιτική

Ηamlet, the comedy

15 Οκτ 2026, 11:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

15 Οκτ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη

Ημέρα γραβάτας.

Πανευρωπαϊκή ημέρα κατά της εμπορίας ανθρώπων.

1947: Κλείνουν οι εφημερίδες «Ριζοσπάστης» και «Ελεύθερη Ελλάδα» από την κυβέρνηση Σοφούλη.

1969: Επτά βόμβες του ΕΔΚ σε μετασχηματιστές των τρόλεϊ και σε φανάρια της τροχαίας σε κεντρικά σημεία της Αθήνας προκαλούν κομφούζιο και ελαφρό τραυματισμό έξι περαστικών.

1971: Συλλαμβάνονται ο γραμματέα του ΚΚΕ εσ. Μπ. Δρακόπουλος, ο Μ. Παρτσαλίδης κι άλλα 31 στελέχη του ΠΑΜ και του ΚΚΕ εσ.

1972: Δίκη τεσσάρων Γερμανών που συνεργάζονταν με το «Κίνημα 20ής Οκτώβρη», ποινές 6-18 μηνών.

1977: Νεκροί οι Αντρέας Μπάαντερ, Γκούντρουiν Ενσλιν, Γιαν-Καρλ Ράσπε, βαριά τραυματίας η Ιρμγκαρντ Μέλερ στις φυλακές Στάμχαϊμ στη Γερμανία.

1978: Τέσσερις βόμβες ακροδεξιών στα δικαστήρια και σε καταστήματα με σοβιετικά προϊόντα.

1980: Βόμβα στον τρίτο όροφο του ΙΚΑ στην Ομόνοια (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo