Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 4 Οκτώβρη
  • Υεμένη: Οι δυνάμεις της Ανσαραλά προελαύνουν προς την πόλη Ταΐζ εν μέσω κύματος σαουδαραβικών αεροπορικών επιδρομών
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη
  • Μας δουλεύετε; Ποια αξιοπιστία ψάχνετε;
  • Εις την οδόν της μετανοίας
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Φουντώνει το κίνημα ενάντια στη διοικητική κράτηση
Διεθνή

Παλαιστίνη

Φουντώνει το κίνημα ενάντια στη διοικητική κράτηση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Μαρ 2012, 00:00

Την ώρα που γράφεται αυτό το σημείωμα (Τετάρτη 20 Μαρτίου) η παλαιστίνια πολιτική κρατούμενη Χάνα Σαλάμπι συμπληρώνει 34 μέρες απεργίας πείνας. Χρησιμοποιώντας το σώμα της ως όπλο, παλεύει ενάντια στο καθεστώς της «διοικητικής κράτησης», με το οποίο το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ φυλακίζει χωρίς κατηγορίες και χωρίς δίκη εκατοντάδες Παλαιστίνιους στα κολαστήριά του.

Η Σαλάμπι ξεκίνησε την απεργία πείνας αμέσως μόλις συνελήφθη από τον ισραηλινό κατοχικό στρατό στο σπίτι της στη Δυτική Οχθη, τέσσερις μήνες μετά την απελευθέρωσή της από τις ισραηλινές φυλακές, στις οποίες βρισκόταν φυλακισμένη επί 25 μήνες με το καθεστώς της «διοικητικής κράτησης». Η απελευθέρωσή της έγινε στο πλαίσιο της συμφωνίας ανταλλαγής κρατουμένων μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ, κατά την οποία πάνω από χίλιοι Παλαιστίνιοι αποφυλακίστηκαν ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του ισραηλινού λοχία Γκιλάντ Σαλίτ.

Οι γιατροί της ισραηλινής ΜΚΟ «Γιατροί για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» προειδοποιούν ότι η ζωή της Σαλάμπι διατρέχει πλέον άμεσο κίνδυνο, καθώς σύντομα η απεργία πείνας θα οδηγήσει την υγεία της σε σημείο χωρίς επιστροφή. Οι σιωνιστές, ως κοινοί βασανιστές, εξέταζαν τις προηγούμενες μέρες το ενδεχόμενο να σιτίσουν τη Χάνα Σαλάμπι με τη βία, κάτι το οποίο δεν τόλμησαν τελικά να κάνουν. Η βίαιη σίτιση απεργού πείνας συνιστά βασανιστήριο, σύμφωνα με τη διεθνή νομοθεσία, η οποία βέβαια δεν αγγίζει τους ναζί-σιωνιστές που σκοτώνουν δεκάδες Παλαιστινίους κάθε χρόνο και καταδικάζουν ένα ολόκληρο λαό σε αργό θάνατο.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, 23 διοικητικά κρατούμενοι από τους συνολικά 309 ξεκίνησαν απεργία πείνας, μπαίνοντας κι αυτοί στον αγώνα ενάντια στη «διοικητική κράτηση». Την 1η Απριλίου, σύμφωνα με το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Maan News, αναμένεται να μπουν και άλλοι διοικητικά κρατούμενοι σε απεργία πείνας, ενώ υπάρχει σχέδιο σχεδόν το σύνολο των 309 φυλακισμένων να μπει στην απεργία πείνας στις 17 Απριλίου, μέρα που απελευθερώνεται ο παλαιστίνιος αγωνιστής Αντνάν Χαντέρ, σύμβολο του αγώνα ενάντια στη «διοικητική κράτηση».

Παράλληλα από την αρχή του μήνα οι παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι μποϊκοτάρουν τα στρατοδικεία στα οποία καλούνται να δικαστούν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στη «διοικητική κράτηση», με αποτέλεσμα να δικάζονται ερήμην σε βαριές ποινές. Βέβαια, οι αποφάσεις αυτών των ισραηλινών στρατοδικείων είναι προειλημμένες, με ποσοστό καταδίκης που φτάνει το 99,7%.

Τα τελευταία γεγονότα δείχνουν ότι έχει αρχίσει να αναπτύσσεται ξανά το κίνημα των παλαιστίνιων πολιτικών κρατούμενων, που θέτει επιτακτικά ως πρώτο στόχο την κατάργηση του καθεστώτος «διοικητικής κράτησης». Πλέον, το Ισραήλ έχει απέναντί του ένα οργανωμένο, μαζικό και αποφασιστικό κίνημα, που έχει τη δυνατότητα να το εξαναγκάσει σε κάποιες υποχωρήσεις σε σχέση με το ναζιστικής έμπνευσης καθεστώς της «διοικητικής κράτησης».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Παλαιστίνη

ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ – Δεσμά αίματος
Επόμενο άρθρο

Παλαιστίνη

Φυλακές-εφιάλτης για τα παιδιά

Σχετικά Αρθρα

Υεμένη: Οι δυνάμεις της Ανσαραλά προελαύνουν προς την πόλη Ταΐζ εν μέσω κύματος σαουδαραβικών αεροπορικών επιδρομών

Διεθνή 3 Οκτ 2026, 10:24

Εκλογικό μέτωπο της Παλαιστινιακής Αντίστασης με την οργάνωση του Νταχλάν

Διεθνή 2 Οκτ 2026, 11:17

REUTERS: Η Συρία και η Χεζμπολά συναντήθηκαν μυστικά στην Τουρκία σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης των εντάσεων

Διεθνή 1 Οκτ 2026, 18:11

Το Ιράν έλαβε, μέσω διαμεσολαβητών, την απάντηση των ΗΠΑ στην πρόταση ειρήνης

Διεθνή 30 Σεπ 2026, 18:52

Ο σιωναζιστής Μπεν Γκβιρ πρόσφερε στους Παλαιστίνιους «ζωντανά» το πορτραίτο ενός ήρωά τους

Ο Χασάν Σαλάμε παραμένει αλύγιστος μετά από 30 χρόνια συστηματικών βασανιστηρίων στα σιωνιστικά κολαστήρια

Διεθνή 29 Σεπ 2026, 19:18

Αραγτσί: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στις θέσεις του Ιράν. Οι όροι μας για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού είναι σαφείς»

Διεθνή 29 Σεπ 2026, 15:02
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Οκτώβρη

4 Οκτ 2026, 00:01
Διεθνή

Υεμένη: Οι δυνάμεις της Ανσαραλά προελαύνουν προς την πόλη Ταΐζ εν μέσω κύματος σαουδαραβικών αεροπορικών επιδρομών

3 Οκτ 2026, 10:24
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

3 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη

3 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Μας δουλεύετε; Ποια αξιοπιστία ψάχνετε;

2 Οκτ 2026, 19:30
Κόντρες

Εις την οδόν της μετανοίας

2 Οκτ 2026, 19:09
Παιδεία

Ο φασισμός δεν έχει θέση στα σχολεία

H μάπα του Κασιδιάρη σε διαδραστικό πίνακα σχολείου!

2 Οκτ 2026, 17:55
Υγεία

Το Τρίο Μπελκάντο σε νέες επιτυχίες

2 Οκτ 2026, 14:40
Πολιτική

Η παραπομπή Τριαντόπουλου αποκαλύπτει το κουκούλωμα του εγκλήματος στα Τέμπη, που έκανε ο Μητσοτάκης

2 Οκτ 2026, 13:43
Διεθνή

Εκλογικό μέτωπο της Παλαιστινιακής Αντίστασης με την οργάνωση του Νταχλάν

2 Οκτ 2026, 11:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Οκτώβρη

2 Οκτ 2026, 00:01
Οικονομία

Τιμές και φορολογία καυσίμων: Σύντομη ανατομία μιας ληστρικής επιδρομής

1 Οκτ 2026, 21:46
Διεθνή

REUTERS: Η Συρία και η Χεζμπολά συναντήθηκαν μυστικά στην Τουρκία σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης των εντάσεων

1 Οκτ 2026, 18:11
Υγεία

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η κατάσταση στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΓΝ Αττικόν λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζόμενων

1 Οκτ 2026, 17:12
Κόντρες

Αδερφοσφαγή

1 Οκτ 2026, 14:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Οκτώβρη

1 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Τριαντόπουλος: όπως λέμε Μητσοτάκης

30 Σεπ 2026, 22:03
Καταστολή

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της κατηγορούμενης για Μarfin

30 Σεπ 2026, 20:00
Διεθνή

Το Ιράν έλαβε, μέσω διαμεσολαβητών, την απάντηση των ΗΠΑ στην πρόταση ειρήνης

30 Σεπ 2026, 18:52
Κόντρες

Aρχοντας νοικοκύρης και όχι πλεμπαίος κακομοίρης

30 Σεπ 2026, 13:07
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Οκτώβρη

Ημέρα ζώων.

Λεσότο: Ημέρα ανεξαρτησίας (1966).

1927: Συλλαμβάνεται ο μεγαλοβιομήχανος Αθανάσιος Μποδοσάκης για συνεργασία σε βάρος του δημοσίου με τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

1938: Ιδρύεται η Τροχαία.

1970: Βόμβα του ΠΑΚ στον Εθνικό Κήπο την ώρα συνομιλιών της κυβέρνησης με τον αμερικανό υπουργό Άμυνας, συλλήψεις τριών μελών.

1974: Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ιδρύει τη Νέα Δημοκρατία.

1993: Αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Γιέλτσιν (Ρωσία).

1996: Εκλέγεται πρόεδρος της ΝΔ ο Μιλτιάδης Εβερτ (183 ψήφοι έναντι 84 του Γιώργου Σουφλιά).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Παλαιστίνη

    17Ν
    • Παλαιστίνη

      Εφετείο 17Ν
  • Παλαιστίνη

    ΕΛΑ
    • Παλαιστίνη

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Παλαιστίνη

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Παλαιστίνη

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Παλαιστίνη

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Παλαιστίνη

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Παλαιστίνη

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Παλαιστίνη

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Παλαιστίνη

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Παλαιστίνη

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Παλαιστίνη

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Παλαιστίνη

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Παλαιστίνη

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Παλαιστίνη

      Παλαιστίνη

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Παλαιστίνη

      Παλαιστίνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Παλαιστίνη

      Παλαιστίνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Παλαιστίνη

      Παλαιστίνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Παλαιστίνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Ποιοι είμαστε
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Επικοινωνία
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Όροι χρήσης
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Ποιοι είμαστε
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Επικοινωνία
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo