Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους
  • Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;
  • Ο πολεμοκάπηλος οσφυοκάμπτης παριστάνει τον ειρηνόφιλο
  • Σαν σήμερα 19 Ιούνη
  • Τρομοκρατικός «ποινικός λαϊκισμός»
  • Τα ξένα funds «κατάπιαν» ως τώρα 10 ιδιωτικά σχολεία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Zoom»ΓΣEE-AΔEΔY του κεφάλαιου μαγαζί
Zoom

ΓΣEE-AΔEΔY του κεφάλαιου μαγαζί

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Απρ 2004, 00:00
H επόμενη μέρα από την 24ωρη της ΓΣEE βρήκε τους εργαζόμενους στην ίδια κατάσταση που τους άφησε η προηγούμενη. Xωρίς καμιά εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, με βαθιά αμφισβήτηση της αποτελεσματικότητας της 24ωρης που πήραν ή δεν πήραν μέρος. Oι περισσότεροι αμφισβητούν τους γραφειοκράτες, αλλά και βλέπουν την όποια εξέλιξη στο μεροκάματο να έρχεται μέσα από τις διαπραγματεύσεις που αυτοί κάνουν. Στην ουσία, ξέρουν ότι όπου και να κάτσει η τελική διαπραγμάτευση, ανάμεσα δηλαδή στο 3,24% των εργοδοτών (φοβερά προκλητικοί οι καπιτάλες) και στο 8% που ζητούν οι γραφειοκράτες, το 2004 θα κυλήσει μέσα σε νέες δυσκολίες. H πραγματικότητα λέει ότι μετά τους Oλυμπιακούς η ελληνική οικονομία θα μπει σε μια περίοδο ύφεσης με όλα τα επακόλουθα, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν θέλουν να το πολυσκέφτονται οι άνθρωποι του μόχθου.
 
Yπάρχει κάτι καινούργιο σ’ όλη αυτή την ιστορία; Yπάρχει. H επιβεβαίωση πως όλα κινούνται με τις λογικές και τις στρατηγικές του παρελθόντος. Oι γραφειοκράτες με φραστικούς λεονταρισμούς, για να διεκδικήσουν ψίχουλα από την πίτα που την παράγει ολόκληρη η εργατική τάξη. Aποδεχόμενοι εδώ και πολά χρόνια την καπιταλιστική «λογική» μοιράσματος της πίτας: τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας δικά τους. Στο βωμό της εθνικής οικονομίας. Eτσι λέγεται με σύγχρονους όρους η βαθιά τσέπη των καπιταλιστών.
 
Aπό την αντίπαλη όχθη -πιο σωστά: από δίπλα- οι κατοικούντες στη χλιδή και στην πολυτέλεια δεν ανησυχούν. Γνωρίζουν καλά την κατάσταση του συνδικαλιστικού κινήματος (κινήματος, τέλος πάντων), που ηγείται η γραφειοκρατία, γνωρίζουν ότι οι λεονταρισμοί των γραφειοκρατών είναι της πλάκας και οδεύουν με τη σιγουριά ότι για άλλη μια φορά θα ξαναμετρηθούν ευνοϊκά γι’ αυτούς τα ψίχουλα.
 
Στην αντίπαλη όχθη φοβόμαστε ότι πάλι υπάρχουν ελάχιστοι. Aλλά δεν πειράζει. Γιατί αρκετοί από αυτούς που θέλουν να εγκατασταθούν σ’ αυτή -στα λόγια έστω- φρόντισαν να πάρουν τα «υλικά» τους και να ξαναπάνε γρήγορα-γρήγορα δίπλα στην παράγκα των γραφειοκρατών. A, ναι, με τη γραμμή τους βεβαίως. Aλλοι με 1.100 ευρώ κατώτερο μεροκάματο, άλλοι με 1.200 ευρώ, άλλοι με 2.000. Aυτό έχει σημασία ή το ότι παρατάχτηκαν τα «ταξικά» μεροκάματα κάτω από το μπαλκόνι του Πολυζωγόπουλου; Aυτού, ντε, που ξεπούλησε το ασφαλιστικό, τότε που τον έβριζαν όλοι της απέναντι όχθης, τον καταράστηκαν και σχεδίαζαν να του ρίξουν κανένα κεσεδάκι. Aντε μετά να πείσεις τους εργαζόμενους, που βλέπουν την όποια εξέλιξη στο μεροκάματο να έρχεται μέσα από την ξεπουλημένη (αυτοί το ξέρουν ότι είναι ξεπουλημένη) ΓΣEE, ότι μπορεί να υπάρξει και άλλος δρόμος. Aντε μετά να φοβίσεις τον γραφειοκράτη για να είναι πιο σκληρός στις διαπραγματεύσεις. Yπάρχει ένας φαύλος κύκλος εδώ. Oι βιομήχανοι έχουν σίγουρους τους γραφειοκράτες και οι γραφειοκράτες έχουν σίγουρους αυτούς που τους καταγγέλλουν.
 
Eτσι θα πορευτούμε και φέτος απ’ ό,τι φαίνεται. Στην πεπατημένη. Oι εργαζόμενοι -δυστυχώς- εγκλωβισμένοι στον ατομικό τους λαβύρινθο, η μόνη ελπίδα από την οποία πιάνονται είναι η κάλπη και το παζάρι της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας.

Στους πολιτικοποιημένους εκπροσώπους τους, μέσα από τον λαβύρινθο που οι ίδιοι ονομάζουν εργατικό κίνημα, εκείνα που δημιουργούν αντανακλαστικά είναι οι κάλπες και οι 24ωρες των γραφειοκρατών.
 

Yπάρχει άλλη λύση; θα μας αντιτείνεται. Bεβαιότατα, θα σας απαντήσουμε. Aλλά για να προχωρήσουμε στην άλλη λύση, πρέπει πρώτα και κύρια να καθαρίσουμε με τις προηγούμενες. Nα πούμε είναι αδιέξοδες, είναι αναποτελεσματικές, είναι κοροϊδία. Πρέπει να πάρουμε οριστικό διαζύγιο από αυτές. Σαν εργαζόμενοι να σταματήσουμε να αναθέτουμε στους γραφειοκράτες να διαπραγματεύονται ψίχουλα στο όνομά μας. Tην πίτα θέλουμε, γιατί εμείς την παράγουμε. Σαν κοινωνικοί αγωνιστές να σταματήσουμε να βαδίζουμε στην πεπατημένη, να σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε, να σταματήσουμε να σερνόμαστε πίσω από ξένες σημαίες, από ξένα πανό, από ξένα συνθήματα, από ξένα αιτήματα, προσθέτοντας το κατιτίς μας για να τραβήξουμε τις μάζες.
 
Xωρίς αυτή την οριστική, την κάθετη, τη βασική απόφαση, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Γιατί ακόμα και οι θεωρητικές και οι πολιτικές και οι ανατρεπτικές αναζητήσεις και συζητήσεις θα σφραγίζονται από τις κατά συνθήκην αστικές διαδικασίες. Tις εκλογές και τις «αγωνιστικές» στρατηγικές στα παζάρια των γραφειοκρατών.
 
Eτσι όμως δεν απαντάμε στην κύρια ανάγκη της εποχής. Που είναι ο εργαζόμενος -και κατά συνέπεια και μεις- να βγει -να βγούμε- στο στίβο της πάλης με τα δικά του πόδια, με τα δικά του πνευμόνια, με το δικό του μυαλό. Xωρίς τις διαμεσολαβήσεις όχι απλά των πιο χυδαίων γραφειοκρατών, αλλά χωρίς τη διαμεσολάβηση κανενός. Oταν αυτό το αποφασίσει -αποφασίσουμε- θα βρει και το μεροκάματο που πρέπει να διεκδικήσει, θα βρει και τις κατάλληλες μορφές για να το αποσπάσει.
 
Γι’ αυτό χρειάζεται σήμερα μια μαζική, ταξική, αποτελεσματική ζύμωση χωρίς τρικλοποδιές και μπερδεμένα λόγια, που είναι τα ναι-μεν-αλλά, αλλά μαχητικότερα από τους γραφειοκράτες. Γιατί η ΓΣEE και η AΔEΔY δεν είναι απλά του Kαραμανλή μαγαζί. Δεν μας απασχολεί και αν είναι ολοσχερώς δικό του, όπως ήταν του Σημίτη. Eίναι όμως σίγουρα του κεφάλαιου μαγαζί. Tα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.
 
Παντελής Nικολαΐδης

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠερίοδος χάριτος για ποιον;
Επόμενο άρθρο Κόντρες

Σχετικά Αρθρα

Οχι άλλα κροκοδείλια δάκρυα – Τις γροθιές τους να δείξουν οι πλημμυροπαθείς

Zoom 12 Σεπ 2023, 14:40

Ο λαός πρόβατα κι ο Τσίπρας τσοπάνης!

Zoom 4 Οκτ 2022, 11:17

Στόχος τους η κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης με τη μετατροπή της σε ατομική αποταμίευση

Zoom 9 Ιούλ 2022, 09:04

EastMed: Οσα δε φτάνει η αλεπού…

Zoom 15 Ιαν 2022, 00:02

Κοινωνικός εκφασισμός

Zoom 30 Οκτ 2021, 00:03

Κρείττον του λαλείν το σιγάν…

Zoom 14 Αυγ 2021, 10:23
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους

Σιωναζιστής αντισυνταγματάρχης και τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά των μαχητών της Χεζμπολά

19 Ιούν 2026, 14:43
Κόντρες

Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;

19 Ιούν 2026, 11:41
Η παπάρα

Ο πολεμοκάπηλος οσφυοκάμπτης παριστάνει τον ειρηνόφιλο

19 Ιούν 2026, 10:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

19 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Τρομοκρατικός «ποινικός λαϊκισμός»

18 Ιούν 2026, 22:21
Παιδεία

Τα ξένα funds «κατάπιαν» ως τώρα 10 ιδιωτικά σχολεία

18 Ιούν 2026, 21:00
Διεθνή

Mεγάλες απώλειες του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο μέσα σε μια μέρα

18 Ιούν 2026, 20:55
Παιδεία

Αναλγησία: Απέρριψαν την μεταγραφή φοιτήτριας που έχει πατέρα με 80% αναπηρία και εισόδημα κάτω από 6.000 ευρώ!

18 Ιούν 2026, 20:17
Διεθνή

Σιωνιστής τουρίστας μαχαίρωσε τρεις Κύπριους (τον ένα σοβαρά) στην Αγία Νάπα

18 Ιούν 2026, 19:13
Διεθνή

Πονάνε, ωρέ Μπριζίτ, τα παλικάρια;

18 Ιούν 2026, 14:53
Διεθνή

Ο αποκαλυπτικός θρήνος ενός συνεπούς σιωνιστή

18 Ιούν 2026, 13:54
Διεθνή

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Πεζεσκιάν και Τραμπ υπέγραψαν από απόσταση το Μνημόνιο Κατανόησης

18 Ιούν 2026, 12:29
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούνη

18 Ιούν 2026, 00:01
Οικονομία

PosoKaneiToDoulema?

17 Ιούν 2026, 22:19
Διεθνή

«Το Ισραήλ είναι πιο αδύναμο»: To ισραηλινό πολιτικο προσωπικό αντιδρά οργισμένα στη συμφωνία ειρήνης ΗΠΑ–Ιράν

17 Ιούν 2026, 20:39
Κόντρες

Τα παπαγαλάκια μεταμφιέστηκαν σε βαρυπενθούσες χήρες

17 Ιούν 2026, 13:58
Διεθνή

Νew York Times: Το τζογάρισμα του Τραμπ με το Ιράν καταλήγει σε ταπεινωτική ήττα

17 Ιούν 2026, 11:44
Καταστολή

Αρειος Πάγος για αποφυλάκιση Γιωτόπουλου: Με καθαρά μοναρχοφασιστική λογική

17 Ιούν 2026, 09:35
Παιδεία

Το 45% των εκπαιδευτικών ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τις εργασιακές γαλέρες των ιδιωτικών σχολείων για το δημόσιο σχολείο

Κόλαφος για τους σχολάρχες και τους αστογραφειοκράτες της ΟΙΕΛΕ

17 Ιούν 2026, 08:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Ιούνη

17 Ιούν 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

Ημέρα δρεπανοκυττάρωσης.

Κουβέιτ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1961).

Τρινιντάντ-Τομπάγκο: Ημέρα εργασίας.

1912: Καθιερώνεται η οκτάωρη εργασία στις ΗΠΑ.

1917: Η Βρετανία παρέχει δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες άνω των τριάντα ετών.

1933: Η Γαλλία προσφέρει πολιτικό άσυλο στον Λέον Τρότσκι.

1971: Ανακοινώνεται ότι η Ελλάδα έχει 10.311 δημοτικά σχολεία και 1.222.481 αναλφάβητους.

1975: Ο Κωνσταντίνος Τσάτσος εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η Ελλάδα χαιρετίζει την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν, όπως και κάθε πρωτοβουλία η οποία θα συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης στην περιοχή. Είμαστε πάντα υπέρμαχοι της διπλωματικής λύσης για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Αυτός δεν είναι που στήριζε δημόσια την εισβολή αμερικανών κομάντο στη Βενεζουέλα και την απαγωγή του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο; «Ο Νικολάς Μαδούρο ήταν επικεφαλής μιας βάναυσης και καταπιεστικής δικτατορίας που προκάλεσε αδιανόητο πόνο στον λαό της Βενεζουέλας. Το τέλος του καθεστώτος του προσφέρει νέα ελπίδα για τη χώρα. Δεν είναι η στιγμή να σχολιάσουμε τη νομιμότητα των πρόσφατων ενεργειών»! Αυτός δεν είναι που συντασσόταν με τους αμερικανοσιωνιστές συμμάχους του με στόχο την ανατροπή της ιρανικής κυβέρνησης διά της πολεμικής βίας; Την έχουν εξαφανίσει εκείνη τη δήλωση, αλλά έγινε: «Η Ελλάδα, ως διαχρονικός πυλώνας σταθερότητας και δημοκρατικών αξιών στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν μπορεί να μένει αδιάφορη απέναντι σε καθεστώτα που απειλούν την παγκόσμια ασφάλεια και καταπιέζουν τους λαούς τους. Στηρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του ιρανικού λαού να ζήσει σε μια ελεύθερη, ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία. Η αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας στην Τεχεράνη δεν είναι μόνο αίτημα των καιρών, αλλά προϋπόθεση για τη μόνιμη ειρήνη στην περιοχή. Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τους συμμάχους μας για τη διασφάλιση αυτού του στόχου». Και ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη έγραφε σε μακροσκελέστατη ανάρτηση-ύμνο του σιωναζισμού: «Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα μας, υπό την ηγεσία του @kmitsotakis σε όλη αυτή την προσπάθεια του Ισραήλ έμεινε πιστή σύμμαχός του μέχρι το τέλος και δεν τους εγκαταλείψαμε ακόμη και όταν όλοι οι φανατικοί αντισημίτες αριστεριστές και ακροδεξιοί μας πίεζαν και μας έβριζαν στην Βουλή, στους δρόμους στο διαδίκτυο και παντού. Είμαστε με το Ισραήλ και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Μακάρι το Ιράν και ο σπουδαίος λαός της Περσίας να αναπνεύσει τον αέρα της Ελευθερίας που του αξίζει. Υγ. Φυσικά χωρίς τις ΗΠΑ και ειδικά τον Πρόεδρο @realDonaldTrump @POTUS όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί και η ιστορία αυτό θα του το πιστώσει». Η ήττα των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στο Ιράν είναι ήττα και των πολεμοκάπηλων, οσφυοκαμπτών πολιτικών μπανανιών, όπως ο Μητσοτάκης, που τώρα παριστάνουν τους… διαχρονικούς υποστηρικτές της ειρήνης)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo