Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Μεγαλοκαπιταλιστής από τα ΗΑΕ: Δε θα μπούμε σε έναν πόλεμο για τα συμφέροντα άλλων
  • ΑΛ ΖΑΪΤΟΥΝ – Ποιητική Συλλογή
  • Σαν σήμερα 10 Μάρτη
  • Eνώ οι τιμές των καυσίμων καλπάζουν, Τραμπ και Ράιτ παπαρολογούν
  • Σύνορα, θάνατοι και απελάσεις: Η Κρήτη και η νέα γεωγραφία της αποτροπής στη Μεσόγειο
  • Κοιλάδα Μπεκάα: δύο σιωναζιστές νεκροί και κατάρριψη ενός ελικοπτέρου από τη Λιβανέζικη Αντίσταση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Απαντήσεις και όχι υπεκφυγές
Πολιτική

Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

Απαντήσεις και όχι υπεκφυγές

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Νοέ 2005, 00:00
Συνέντευξη στα «Νέα» (21. 11.05) έδωσε ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος και μεταξύ των άλλων ρωτήθηκε και για τα όσα εκστομίζει ο Βασίλης Τζωρτζάτος ενάντια στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Απαντώντας, υπερασπίστηκε τον Τζωρτζάτο και εμμέσως πλην σαφώς υιοθέτησε τα όσα συκοφαντικά και σπιλωτικά για την προσωπικότητα και το αγωνιστικό ήθος του Δ. Κουφοντίνα αυτός λέει, κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος με τον Β. Τζωρτζάτο. Ετσι, το παζλ (που για μας δεν ήταν παζλ) συμπληρώθηκε.
 
Το ερώτημα που τέθηκε από τον Δ. Τζάθα, δημοσιογράφο που έχει αναλάβει σχεδόν εργολαβικά τη διεκπεραίωση όλων των πρακτορολογικών και λασπολογικών σεναρίων (ιδιαίτερες επιδόσεις είχε σημειώσει και με την περίπτωση του Κανά), ήταν το εξής: «Πού αποδίδετε την αντιπαράθεση που εκδηλώθηκε τελευταία ανάμεσα στους Β. Τζωρτζάτο και Δ. Κουφοντίνα; Υπάρχει περίπτωση κάποιοι να ωφεληθούν από αυτή την κατάσταση;». Ο Α. Γιωτόπουλος έδωσε μια μακροσκελή απάντηση, που ξεκίνησε από το επιχείρημα ότι «ορισμένοι καταδικάστηκαν χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο κι ότι είναι αθώοι». Κατά συνέπεια, «ο μόνος τρόπος που τους απομένει για να υποστηρίξουν την υπόθεσή τους είναι να απευθυνθούν στην κοινή γνώμη». Και κατέληξε με τα εξής, που περιλαμβάνουν και το ζουμί: «Ποιοι είναι αυτοί που ωφελούνται από τη σιωπή των καταδικασθέντων και ποιοι ενοχλούνται από το σπάσιμο της σιωπής; Μήπως είναι οι εγκέφαλοι της “στημένης” απόφασης που επιχειρούν σήμερα νέα, εν κρυπτώ, καταδίκη;».
 
Εδώ έχουμε μια καθαρή περίπτωση στρεψοδικίας. Ετέθη ποτέ και από κανέναν ζήτημα ότι δεν πρέπει να μιλήσουν οι πολιτικοί κρατούμενοι που διακηρύσσουν την αθωότητά τους για τις άδικες καταδίκες τους; Μήπως μέχρι τώρα σιωπούσαν και με τις δηλώσεις Τζωρτζάτου έσπασαν τη σιωπή τους; Και ο Τζωρτζάτος και άλλοι έχουν μιλήσει κατ’ επανάληψη και έχουν καταγγείλει τη μεταχείρισή τους από το δικαστήριο που τους καταδίκασε. Το ίδιο έχει κάνει και το κίνημα αλληλεγγύης, που πρέπει να σημειωθεί ότι έριξε πολύ περισσότερο βάρος σ’ αυτές τις περιπτώσεις των πολιτικών κρατούμενων, καταγγέλλοντας την παραβίαση του τεκμήριου αθωότητας και τη μετατροπή του σε τεκμήριο ενοχής, όπως και τις προκλητικές δικονομικές και ουσιαστικές παραβιάσεις με τις οποίες μεθοδεύτηκε η προειλημμένη καταδικαστική απόφαση. Δεν πρόκειται, λοιπόν, για το δικαίωμα και την υποχρέωσή τους να μιλήσουν δημόσια και να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, προβάλλοντας τα υπερασπιστικά τους επιχειρήματα, αλλά για κάτι άλλο. Πρόκειται για τη λάσπη που ο Τζωρτζάτος πετάει ενάντια στον Κουφοντίνα.
 
Αυτή τη λάσπη υιοθετεί ο Α. Γιωτόπουλος και την κάνει δική του υπόθεση. Κάνει τώρα το βήμα που δεν είχε κάνει όταν ο επί 30ετία φίλος του και μάρτυρας υπεράσπισής του στη δίκη Αντώνης Βεζύρογλου είχε κάνει μια εξίσου βρόμικη επίθεση ενάντια στον Δ. Κουφοντίνα και τη 17Ν, με άρθρο του στην «Ελευθεροτυπία». Τότε, μολονότι προ(σ)κλήθηκε δημόσια, ο Α. Γιωτόπουλος δεν πήρε θέση. Τώρα, με αυτόν τον έμμεσο τρόπο, «υιοθετώντας» τον Τζωρτζάτο, παίρνει θέση και για τον υπερασπιστή του Βεζύρογλου.
 
Και πάλι, όμως, δεν μπαίνει στην ουσία. Αφήνει τη λάσπη να παίζει το διαβρωτικό της ρόλο. Δεν προσπαθεί να μας εξηγήσει, πώς μπορεί η υπερασπιστική γραμμή του οποιουδήποτε κατηγορούμενου να περνάει μέσα από τη σπίλωση συγκατηγορουμένων του, με ανυπόστατες και αστήρικτες κατηγορίες, με λάσπη βγαλμένη από τους πιο νοσηρούς εγκεφάλους; Με ποιο τρόπο ο Κουφοντίνας πρέπει «να σπάσει τη σιωπή του», για να πάψουν να εκτοξεύουν εναντίον του λάσπη; Και γιατί θυμήθηκαν τόσο αργά να θέσουν τέτοιο ζήτημα, συνοδεύοντας το αίτημα με μια πρωτοφανή συκοφαντική εκστρατεία; Αλήθεια, αυτή η συκοφαντική εκστρατεία ενάντια στον άνθρωπο που προσωποποιεί το αγωνιστικό ήθος του επαναστάτη πολιτικού κρατούμενου και υπερασπίζεται όχι μια προσωπική πολιτική διαδρομή, αλλά μια συλλογική υπόθεση, ποιους εξυπηρετεί; Θα είχε ενδιαφέρον να απαντήσει σ’ αυτό το ερώτημα ο Α. Γιωτόπουλος κι όχι να υπεκφεύγει.
 
Για μας και για το κίνημα αλληλεγγύης τίποτα δεν έχει αλλάξει στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους. Απέναντι στην τρομοκρατική υστερία του αστικού κράτους υπερασπιστήκαμε, υπερασπιζόμαστε και θα υπερασπιστούμε όλους, τον καθένα με την υπερασπιστική του γραμμή και τη στάση που επέλεξε, φτάνει να μη συνεργάζεται με την «αντιτρομοκρατία».
 
Υπερασπιζόμαστε, για παράδειγμα τον Α. Γιωτόπουλο, που υποστηρίζει βάσιμα, ότι ο ίδιος διαφωνεί με τη 17Ν και την τακτική της, επειδή είχε και έχει άλλη άποψη για το ένοπλο και θεωρούσε ότι στις συνθήκες της μεταπολίτευσης το ένοπλο ήταν λάθος. Δεν είδαμε κανένα αποδεικτικό στοιχείο ότι ήταν κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που υποστηρίζει για τον εαυτό του: ένας αντιστασιακός της περιόδου της χούντας, που επέλεξε την ιδιώτευση μετά το 1974.
 
Και βέβαια, υπερασπιζόμαστε τον Δ. Κουφοντίνα γι’ αυτό που υπήρξε. Ενας αντάρτης πόλεων, μέλος της 17Ν, που όντας αιχμάλωτος του αστικού κράτους εξακολουθεί να μην ιδιωτεύει, αλλά να πολιτεύεται σύμφωνα με τις αρχές που καθόρισαν την ύπαρξή του.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης
Επόμενο άρθρο

Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

Οι νεοναζί έβγαλαν καραμπίνες

Σχετικά Αρθρα

Εφετείο ΧΑ: Aυτή είναι η πρόταση-καταπέλτης της εισαγγελέα για τα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Η εισαγγελέας Στεφανάτου πρότεινε να απορριφτούν όλα τα αιτήματα

Πολιτική 9 Μαρ 2026, 11:00

Κανένα περιθώριο για αναγνώριση ελαφρυντικών στους 29 καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Σε άλλους 13 έχουν αναγνωριστεί ελαφρυντικά στον πρώτο βαθμό

Πολιτική 8 Μαρ 2026, 09:17

8 Μάρτη: Η γυναικεία χειραφέτηση φυσικό μέτρο της γενικής χειραφέτησης

Η απελευθέρωση της γυναίκας θα είναι κομμουνιστική ή δε θα υπάρξει

Πολιτική 6 Μαρ 2026, 13:10

Πρόκληση τα ελαφρυντικά που ζήτησε ο φιρερίσκος Μιχαλολιάκος

Τη Δευτέρα η πρόταση της εισαγγελέα επί των ελαφρυντικών που ζήτησαν οι νεοναζιστές εγκληματίες

Πολιτική 5 Μαρ 2026, 21:05

Eλαφρυντικά ζητούν οι θρασύδειλοι νεοναζιστές εγκληματίες

Πολιτική 4 Μαρ 2026, 23:16

Φρεγάτες και αεροπλάνα στην Κύπρο για βοήθεια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των αμερικανο-σιωνιστών

Πολιτική 4 Μαρ 2026, 20:20
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Μεγαλοκαπιταλιστής από τα ΗΑΕ: Δε θα μπούμε σε έναν πόλεμο για τα συμφέροντα άλλων

10 Μαρ 2026, 10:26
Πολιτισμός

ΑΛ ΖΑΪΤΟΥΝ – Ποιητική Συλλογή

10 Μαρ 2026, 08:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάρτη

10 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Eνώ οι τιμές των καυσίμων καλπάζουν, Τραμπ και Ράιτ παπαρολογούν

9 Μαρ 2026, 19:45
Καταστολή

Σύνορα, θάνατοι και απελάσεις: Η Κρήτη και η νέα γεωγραφία της αποτροπής στη Μεσόγειο

9 Μαρ 2026, 13:26
Διεθνή

Κοιλάδα Μπεκάα: δύο σιωναζιστές νεκροί και κατάρριψη ενός ελικοπτέρου από τη Λιβανέζικη Αντίσταση

9 Μαρ 2026, 12:27
Πολιτική

Εφετείο ΧΑ: Aυτή είναι η πρόταση-καταπέλτης της εισαγγελέα για τα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Η εισαγγελέας Στεφανάτου πρότεινε να απορριφτούν όλα τα αιτήματα

9 Μαρ 2026, 11:00
Κόντρες

Πύραυλος με υπογραφή

9 Μαρ 2026, 10:35
Διεθνή

Ενας πόλεμος που η Δύση δεν μπορεί να κερδίσει: Ισραηλινός δημοσιογράφος προειδοποιεί για στρατηγική κατάρρευση στη σύγκρουση με το Ιράν.

9 Μαρ 2026, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάρτη

9 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Aναβαθμισμένες ποιοτικά και ποσοτικά οι ενέργειες των μαχητών της Χεζμπολά ενάντια στους σιωναζιστές

Συγκεντρωτικά Παρασκευής 6 και Σαββάτου 7 Μάρτη

8 Μαρ 2026, 19:22
Παιδεία

Η πρόληψη της βίας στο σχολείο δεν χωράει κομματικούς πειραματισμούς, απειλές και εκφοβισμούς

8 Μαρ 2026, 12:51
Πολιτική

Κανένα περιθώριο για αναγνώριση ελαφρυντικών στους 29 καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Σε άλλους 13 έχουν αναγνωριστεί ελαφρυντικά στον πρώτο βαθμό

8 Μαρ 2026, 09:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάρτη

8 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Τάφος για τους σιωναζιστές κομάντο η Κοιλάδα Μπεκάα

Εκαναν απόβαση από αέρος και έπεσαν σε ενέδρα των μαχητών της Αντίστασης

7 Μαρ 2026, 09:37
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

7 Μαρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάρτη

7 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Οχτώ σιωναζιστές στρατιώτες εξουδετερώθηκαν με ένα χτύπημα της Λιβανέζικης Αντίστασης

6 Μαρ 2026, 19:40
Διεθνή

«Ποιος σου έδωσε την άδεια;» — Μήπως ο Κόλπος αρχίζει επιτέλους να αμφισβητεί τον αμερικανοϊσραηλινό πόλεμο εναντίον του Ιράν;

Δημόσια επίπληξη εμιρατινού δισεκατομμυριούχου προς τον Τραμπ

6 Μαρ 2026, 14:45
Διεθνή

Ισραηλινο-βρετανός ιστορικός: Το Ισραήλ αποτελεί υπαρξιακή απειλή για το Ιράν και όχι το αντίθετο

6 Μαρ 2026, 14:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάρτη

Θιβετιανή πρωτοχρονιά.

1910: Καταργείται η δουλοπαροικία στην Κίνα.

1944: Ιδρύεται με πρωτοβουλία του ΕΑΜ στη Βίνιανη της Ευρυτανίας η Πολιτική Επιτροπή Εθνικής Απελευθέρωσης (κυβέρνηση του βουνού).

1978: Βόμβα ακροδεξιών στον κινηματογράφο “Έλλη” στη διάρκεια προβολής της σοβιετικής ταινίας “Ουράνιο τόξο“, δεκαοκτώ τραυματίες (οι τρεις πολύ σοβαρά).

1979: Βόμβες σε δύο λεωφορεία στο Μεταξουργείο (ΕΛΑ).

1991: Πέντε βόμβες σε τουριστικά λεωφορεία (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    17Ν
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Εφετείο 17Ν
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    ΕΛΑ
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Ποιοι είμαστε
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Επικοινωνία
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Όροι χρήσης
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Ποιοι είμαστε
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Επικοινωνία
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo