Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη
  • Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ
  • Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;
  • Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ
  • Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών
  • Kατα-κατα-καταρρέω…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Πολλά τα ερωτήματα
Υγεία

Μεταφορά νερού με πλοία

Πολλά τα ερωτήματα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Φεβ 2007, 00:00

Την περασμένη Τρίτη ανοίχτηκαν στο δημαρχείο της Αίγινας οι προσφορές εταιριών για μεταφορά νερού με πλοία στο νησί. Για τη γραμμή Πέρδικα-Αίγινα προσφορά υπέβαλε μόνο η εταιρία του Ηλιακίδη με 4 πλοία, η οποία και πήρε τη δουλειά. Για τη γραμμή Ελευσίνα-Αίγινα προσφορές υπέβαλαν η εταιρία ΓΕΩΒΑ (με 3 πλοία) και η εταιρία «Σαρωνικός Κόλπος», που έχει τον ίδιο ιδιοκτήτη με την Aquarius. Η προσφορά της απορρίφτηκε, επειδή στο φάκελο δεν περιλαμβάνονταν πιστοποιητικά καταλληλότητας. Προφανώς, αφορούσε τις δυο πλωτές δεξαμενές (πρώην γκαζάδικα που επί δεκαετίες μετέφεραν μαζούτ), για τις οποίες γράψαμε αναλυτικά στα δυο προηγούμενα φύλλα μας. Τα δυο αυτά πλωτά μέσα δεν έχουν πάρει πιστοποιητικά καταλληλότητας από το Υγειονομείο Πειραιά, διότι οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη (όπως πληροφορηθήκαμε θα απαιτηθεί ένα δεκαήμερο ακόμη).

Ο δήμαρχος Αίγινας, με τον οποίο επικοινωνήσαμε, μας διαβεβαίωσε ότι όλα τα πλοία που επιλέχτηκαν έχουν πιστοποιητικά καταλληλότητας. Τα περισσότερα απ’ αυτά, μάλιστα, έχουν πιστοποιητικά καταλληλότητας από το Υγειονομείο Πειραιά, μερικά εκ των οποίων είναι πρόσφατα. Ο προϊστάμενος του Υγειονομείου μας διαβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες τους κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει.

Αυτές οι διαβεβαιώσεις, όμως, για μας τουλάχιστον δεν αρκούν, μετά από όσα έχουμε δει στη διάρκεια της έρευνάς μας, η οποία γίνεται με τεράστιες δυσκολίες, επειδή οι δημόσιες υπηρεσίες είναι εξαιρετικά φειδωλές (για να μην πούμε αρνητικές) στη χορήγηση των στοιχείων που τους ζητάμε. Ρωτάμε, λοιπόν, ευθέως το Υγειονομείο Πειραιά και τον πολιτικό του προϊστάμενο νομάρχη Πειραιά: έγιναν στα πλοία που ζήτησαν και πήραν πιστοποιητικά από το Υγειονομείο Πειραιά όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι; Πάρθηκαν δείγματα με τον τρόπο που προβλέπουν οι σχετικές εγκύκλιοι; Εγιναν επαναλήψεις των δειγματοληψιών και των ελέγχων; Εξετάστηκαν τα ημερολόγια γέφυρας των πλοίων, για να διαπιστωθεί το «ιστορικό» τους (τι κουβαλούσαν, δηλαδή, πριν γίνουν υδροφόρα);

Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στα χέρια μας που να επιβεβαιώνει το αντίθετο, αλλά και δε μπορούμε να δεχτούμε χωρίς έλεγχο οποιαδήποτε πιστοποίηση. Γιατί υπάρχουν δυο δεδομένα πέρα από κάθε αμφισβήτηση:

♦ Το πρώτο έχει να κάνει με τουλάχιστον δύο πλοία του εφοπλιστή Ηλιακίδη, το «Χρήστος» και το «Λέρος», που είναι πρώην μονοπύθμενα γκαζάδικα και κουβαλούν νερό σε νησιά του Αιγαίου. Τα δύο αυτά πλοία πήραν πιστοποιητικά από το Υγειονομείο Ρόδου, ενώ δεν έπρεπε να πάρουν. Το γεγονός αυτό καταγγέλθηκε στο υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας από πολίτη και αυτή η καταγγελία αποτέλεσε το έναυσμα για το ξεκίνημα της δικής μας έρευνας. Η αναμετάδοση του δημοσιεύματός μας από δωδεκανησιακό ραδιοσταθμό ανάγκασε το υπουργείο να αντιδράσει (με καθυστέρηση δύο μηνών!) και να αναθέσει στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ) να ελέγξει τη νομιμότητα της χορήγησης των σχετικών πιστοποιητικών. Οταν το ΣΕΥΥΠ άρχισε τον έλεγχο, παραιτήθηκε ο προϊστάμενος του Υγειονομείου και η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον νομάρχη, όπως έχουμε γράψει! Για την πορεία του ελέγχου του ΣΕΥΥΠ δεν έχουμε κανένα στοιχείο, παρά τις προσπάθειές μας. Πώς, λοιπόν, να μην έχουμε ερωτηματικά για κάθε πιστοποιητικό καταλληλότητας που εκδίδεται από οποιαδήποτε υπηρεσία της χώρας; Εμείς γνωρίζουμε από σίγουρη πηγή, ότι το ΣΕΥΥΠ «ψάχνει» όλα τα πλοία που πήραν πιστοποιητικά από το Υγειονομείο Ρόδου. Πόσα πλοία του εφοπλιστή Ηλιακίδη έχουν πάρει χαρτιά απ’ αυτή την υπηρεσία; Οταν μια εφοπλιστική εταιρία μεταβαπτίζει σε υδροφόρα πρώην γκαζάδικα, όπως έχει καταγγελθεί και ερευνάται, πώς να μην εγείρονται ερωτηματικά για όλα τα πλοία της;

♦ Το δεύτερο δεδομένο είναι ο πόλεμος των εφοπλιστών. Το τελευταίο δίμηνο, ενόψει του διαγωνισμού της Αίγινας, στα δημοσιογραφικά γραφεία έφταναν συνεχώς πληροφορίες για πλοία που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, συνοδευόμενες και από φωτογραφίες και από «καλοθελητές» πρόθυμους να παράσχουν κάθε βοήθεια για τη διασταύρωση αυτών των πληροφοριών. Για παράδειγμα, εφημερίδες της Αίγινας είχαν ρεπορτάζ ταυτόσημα με τα δικά μας (από άποψη πληροφοριών) για τις δυο πλωτές δεξαμενές – πρώην γκαζάδικα, που «μετασκευάζονταν» στο Πέραμα για να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό της Αίγινας. Οι ανταγωνιστές της συγκεκριμένης εταιρίας, που πήγαινε να τους μπει σφήνα σε μια δουλειά που ήταν δική τους, φρόντισαν να την εκθέσουν αποκαλύπτοντας τις βρομιές της. Και βέβαια, δεν έλεγαν τίποτα για τις δικές τους βρομιές. Ούτε οι «καλοί συνάδελφοι» αυτών των εφημερίδων μπήκαν στον κόπο να ψάξουν, να κάνουν ρεπορτάζ, μολονότι δεν ήταν καθόλου δύσκολο να καταλάβουν ότι οι άνθρωποι που τους έδιναν τα στοιχεία δεν ήταν καθόλου «αγνοί ιδεολόγοι που ενδιαφέρονται για την προστασία της δημόσιας υγείας». Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε κάποιους απ’ αυτούς. Τους ενημερώσαμε για την έρευνα που γίνεται από το ΣΕΥΥΠ στο Υγειονομείο Ρόδου για τις άδειες που χορήγησε. Ξέρετε τι μας απάντησε ένας; Να του στείλουμε χαρτιά! Δεν του αρκούσε το γεγονός ότι ο αντινομάρχης Δωδεκανήσου, του οποίου το τηλέφωνο του δώσαμε, μπορούσε να του επιβεβαιώσει το γεγονός ότι το ΣΕΥΥΠ «ξεσκονίζει» τους φακέλους βάσει των οποίων δόθηκαν πιστοποιητικά καταλληλότητας σε πλοία εφοπλιστή ο οποίος μετέφερε και θα συνεχίσει να μεταφέρει νερό (και) στην Αίγινα. Τόσο πολύ τους ενδιαφέρει η αλήθεια και η προστασία της υγείας των κατοίκων του νησιού τους (εκτός αν αυτοί πίνουν μόνο εμφιαλωμένο νερό).

Εμείς, φυσικά, θα εξακολουθήσουμε να ψάχνουμε το θέμα. Και να ‘ναι όλοι τους σίγουροι, ότι τίποτα δε θα μείνει κρυφό.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Μεταφορά νερού με πλοία

Μικρά και σημαντικά
Επόμενο άρθρο

Μεταφορά νερού με πλοία

ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σχετικά Αρθρα

Χωρίς αξονικό τομογράφο το Αττικόν! 

Υγεία 8 Αυγ 2026, 18:49

Πρώτα έκοψαν την κορδέλα, μετά έπεσε το ταβάνι!

ΤΕΠ Νοσοκομείου Κορίνθου

Υγεία 5 Αυγ 2026, 08:01

Kαι στην κορφή Ματίνα

Υγεία 27 Ιούλ 2026, 18:45

Καταγγελίες για τον Γεωργιάδη, εντός και εκτός Ελλάδας

Για τη ντροπολογία με την οποία καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΠΙΣ

Υγεία 21 Ιούλ 2026, 12:06

Τα Ιουλιανά του Γεωργιάδη

Υγεία 20 Ιούλ 2026, 13:28

Το «κόστος» καθορίζει την ασφαλή παροχή υπηρεσιών Υγείας στο ΕΣΥ

Υγεία 8 Ιούλ 2026, 18:27
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

4 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

3 Σεπ 2026, 21:29
Πολιτική

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

3 Σεπ 2026, 21:23
Διεθνή

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

3 Σεπ 2026, 18:34
Πολιτική

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

3 Σεπ 2026, 11:40
Διεθνή

Kατα-κατα-καταρρέω…

3 Σεπ 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη

3 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

2 Σεπ 2026, 22:07
Εργατικά

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

2 Σεπ 2026, 21:38
Κόντρες

Πατσαβουριές

2 Σεπ 2026, 21:03
Πολιτική

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως

2 Σεπ 2026, 12:57
Πολιτισμός

Πάνω από 180 εβραϊκές προσωπικότητες στο πλευρό του Μαρκ Ράφαλο, μετά την κατηγορία της Paramount ότι χρησιμοποιεί «αντισημιτικά στερεότυπα»

Χοακίν Φίνιξ, Τζόελ Κοέν, Τζόναθαν Γκλέιζερ, Χάνα Αινμπίντερ Γουάλας Σον, Τοντ Χέινς μεταξύ των πρώτων που υπέγραψαν - Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

2 Σεπ 2026, 09:32
Καταστολή

Νίκος Μαζιώτης: Αποφυλακίζομαι με λήξη ποινής

2 Σεπ 2026, 07:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Σεπτέμβρη

2 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχητές της Αντίστασης απέκρουσαν σιωναζιστικές ειδικές δυνάμεις που εισέβαλαν στη Γάζα

1 Σεπ 2026, 21:36
Κόντρες

Μια κοινωνία φασιστικοποιημένη μέχρι το μεδούλι

1 Σεπ 2026, 20:09
Παιδεία

Βάφτισαν campus πανεπιστημιοποιημένου κολλεγίου κτίριο ΙΕΚ, που το ίδιο το ΥΠΑΙΘΑ είχε ανακαλέσει λόγω ακαταλληλότητας!

Το φιάσκο των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

1 Σεπ 2026, 18:46
Οικονομία

Ευτυχώς, δεν ζούμε στην εποχή του Νασρεντίν Χότζα

1 Σεπ 2026, 13:55
Καταστολή

Να σταματήσει τώρα ο εγκλεισμός των μεταναστών και προσφύγων

Ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών

1 Σεπ 2026, 10:51
Διεθνή

Εκεί που καμαρώνουν επειδή βασανίζουν τους κρατούμενους…

1 Σεπ 2026, 10:41
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

1957: Φυλετικά επεισόδια στο Λιτλ Ροκ (ΗΠΑ).

1971: Βόμβα σε παράθυρο της στρατιωτικής λέσχης (Ρηγίλλης).

1973: Διαδήλωση κατοίκων στους Αντιφιλίππους Καβάλας ενάντια στις απαλλοτριώσεις των χωραφιών τους για να γίνουν ορυχεία.

1974: Παραπέμπονται σε πειθαρχικά συμβούλια όλοι οι πανεπιστημιακοί που συνεργάστηκαν με τη χούντα.

2004: Μετά τον αγώνα των εθνικών ομάδων Ελλάδας – Αλβανίας ξεσπά πογκρόμ εναντίον αλβανών μεταναστών σε όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας όπου ζουν αλβανοί μετανάστες. Νεκρός o 20χρονος αλβανός μετανάστης Γκραμός Παλούσι από μαχαιριά του Παναγιώτη Κλαδή και άλλοι δύο στο νοσοκομείο (Ζάκυνθος).

2004: Ρωσικές δυνάμεις επιτίθενται για απελευθέρωση ομήρων που κρατούσαν οι Τσετσένοι σε σχολείο του Μπεσλάν (Οσετία), 344 νεκροί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Μεταφορά νερού με πλοία

    17Ν
    • Μεταφορά νερού με πλοία

      Εφετείο 17Ν
  • Μεταφορά νερού με πλοία

    ΕΛΑ
    • Μεταφορά νερού με πλοία

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Μεταφορά νερού με πλοία

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Μεταφορά νερού με πλοία

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Μεταφορά νερού με πλοία

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Μεταφορά νερού με πλοία

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Μεταφορά νερού με πλοία

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Μεταφορά νερού με πλοία

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Μεταφορά νερού με πλοία

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Μεταφορά νερού με πλοία

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Μεταφορά νερού με πλοία

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Μεταφορά νερού με πλοία

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Μεταφορά νερού με πλοία

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Μεταφορά νερού με πλοία

      Μεταφορά νερού με πλοία

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Μεταφορά νερού με πλοία

      Μεταφορά νερού με πλοία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Μεταφορά νερού με πλοία

      Μεταφορά νερού με πλοία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Μεταφορά νερού με πλοία

      Μεταφορά νερού με πλοία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Μεταφορά νερού με πλοία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Μεταφορά νερού με πλοία

    Μεταφορά νερού με πλοία

    Ποιοι είμαστε
  • Μεταφορά νερού με πλοία

    Μεταφορά νερού με πλοία

    Επικοινωνία
  • Μεταφορά νερού με πλοία

    Μεταφορά νερού με πλοία

    Όροι χρήσης
  • Μεταφορά νερού με πλοία

    Μεταφορά νερού με πλοία

    Ποιοι είμαστε
  • Μεταφορά νερού με πλοία

    Μεταφορά νερού με πλοία

    Επικοινωνία
  • Μεταφορά νερού με πλοία

    Μεταφορά νερού με πλοία

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo