Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πλήρης κάλυψη των ασύδοτων σχολαρχών από το υπουργείο Παιδείας
  • Ο Ιησούς πολλαπλασίασε τα ψωμιά και ο Μητσοτάκης πολλαπλασίασε τα γιδοπρόβατα της Κρήτης, για να τη βάψει «μπλε»!
  • Xιντ Ραζάμπ: Δεν ξεχνάμε
  • Σαν σήμερα 1 Φλεβάρη
  • 110η Σύνοδος Πρυτάνεων: Τσιμουδιά για τις διαγραφές φοιτητών
  • Δεν ξεχνούν την Παλαιστίνη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Καλύπτουν τα λαμόγια
Πολιτική

Καλύπτουν τα λαμόγια

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Οκτ 2010, 00:00
Προ ημερών, στο πρωινάδικο της ΝΕΤ, ο Σαχινίδης εξήγησε (για πρώτη φορά απ’ όσο θυμόμαστε) τι ακριβώς εννοεί το Μνημόνιο όταν λέει ότι από τη μισθοδοσία στο Δημόσιο θα εξοικονομηθούν 100 εκατ. ευρώ το 2011. Είπε: «Αυτό το οποίο λέει είναι ότι από την εφαρμογή της Ενιαί-ας Αρχής Πληρωμών, όχι του ενιαίου μισθολογίου, θα προκύψει εξοικονόμηση της τάξεως των 100 εκατομμυρίων, που ήταν μια σειρά από σπατάλες, που γίνονταν στο Δημόσιο, όπου κάποιοι πληρώνονται διπλούς και τριπλούς μισθούς, όπου κάποιοι πληρώνονταν πολύ περισσότερα από αυτά. Αυτή είναι η συγκεκριμένη δαπάνη στην οποία αναφέρεστε, είναι 100 εκατομμύρια. Αν θέλετε μπορώ να σας δώσω και το σχετικό υλικό».
 
Δήλωσε ο Σαχινίδης ότι υπάρχουν λαμόγια που παίρνουν διπλούς και τριπλούς μισθούς και κανένας δεν ρώτησε το αυτονόητο: εδώ υπάρχει καραμπινάτο σκάνδαλο, χοντρό πειθαρχικό παράπτωμα (που επισύρει απόλυση) κι ακόμα πιο χοντρό ποινικό αδίκημα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του υφυπουργού, δεν μιλάμε για πενταροδεκάρες, αλλά για 100 εκατομμύρια το χρόνο. Αν τα εν λόγω λαμόγια παίρνουν αυτά τα λεφτά για χρόνια, τότε μιλάμε για πάρα πολλά λεφτά, τα οποία το δημόσιο πρέπει να απαιτήσει από τα λαμόγια, ως αχρεωστήτως καταβληθέντα (και με τους τόκους, δηλαδή), ενώ οι αρμόδιοι υπουργοί πρέπει να κινήσουν αμέσως διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου (ΕΔΕ) και να στείλουν τους φακέλους στον εισαγγελέα για την άσκηση ποινικών διώξεων.
 
Τα αναφέρουμε όλ’ αυτά γιατί σας είναι γνωστό το σκάνδαλο Φλαούνα. Πέρασαν τόσοι μήνες από τότε που το αποκαλύψαμε, είναι πια πιστοποιημένο και με τη βούλα, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους εισηγήθηκε συγκεκριμένο χειρισμό στην κυβέρνηση (άμεση απαίτηση των χρημάτων που εισέπραξε ο Φλαούνας ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, πειθαρχικό έλεγχο για να διαπιστωθεί ποιοι ευθύνονται και αποστολή του φακέλου στον εισαγγελέα), πρώτα η Μπατζελή και τώρα ο Σκανδαλίδης τρενάρουν την υπόθεση. Δεν έχουν κάνει τίποτα.
 
Ο Σαχινίδης μας λέει εμμέσως ότι γύρω στις 4-5 χιλιάδες άτομα παίρνουν παράνομα μισθό από το δημόσιο. Και σαν να μην καταλαβαίνει χαρακτηρίζει αυτή την παρανομία «σπατάλη». Τι κάνει η κυβέρνηση; Κλείνει την υπόθεση με μια διοικητική ρύθμιση, χωρίς ούτε πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες να ζητήσει ούτε να απαιτήσει πίσω τα λεφτά. Γιατί; Γιατί απλούστατα πολλά απ’ αυτά τα λαμόγια είναι «πράσινης» απόχρωσης. Δεν ήταν ο Φλαούνας ο γκράντε απατεώνας που κατάφερε να κοροϊδέψει το κράτος. Ηταν πολλοί ακόμη οι Φλαούνες, σε όλη τη δημόσια διοίκηση. Ανθρωποι που τους διόρισαν υπουργοί και κομματικοί ιθύνοντες (ως αντάλλαγμα άλλου είδους υπηρεσιών που προσέφεραν στα κόμματα εξουσίας) και πληρώνονταν κανονικότατα, χωρίς να ξέρουν καν πού πέφτει η υπηρεσία στην οποία διορίστηκαν. Τώρα προσπαθούν να βάλουν μια τάξη, γιατί το πράγμα παραβρόμισε, και στέλνουν στα λαμόγια το σύνθημα: «εντάξει, όσα φάγατα φάγατε, πρέπει να σταματήσετε». Καλύπτουν τα λαμόγια, γιατί είναι σάρκα από τη σάρκα τους.
 
Ο Σαχινίδης που λέει ότι έχει στοιχεία έχει υποχρεώση να τα δώσει αμέσως στη δημοσιότητα, γιατί αλλιώς και ο ίδιος και ο προϊστάμενός του υπουργός θα είναι υπόλογοι για τη συγκάλυψη ενός ακόμη σκανδάλου.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣτο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα
Επόμενο άρθρο Ενταφιάζεται το Δημόσιο Πανεπιστήμιο

Σχετικά Αρθρα

Πλήρης συγκάλυψη του σιωναζισμού στη Βουλή των Ελλήνων

Με μοναδική εξαίρεση την Πλεύση Ελευθερίας

Πολιτική 30 Ιαν 2026, 10:57

Ο Μητσοτάκης, αφού πρώτα ξεφτιλίστηκε, διέταξε τον Αυγενάκη να αποσυρθεί στα «πιτ»

Πολιτική 29 Ιαν 2026, 21:17

Η Ολγα Κεφαλογιάννη επιβεβαιώνει ότι έκανε χρήση της διάταξης για την επιμέλεια τέκνων – Ο Μητσοτάκης την καλύπτει

Θλιβερό delivery boy ο Φλωρίδης που κατέθεσε τη διάταξη

Πολιτική 24 Ιαν 2026, 11:09

Σύμπτωση είναι, μην πάει ο νους σας στο πονηρό

Πολιτική 22 Ιαν 2026, 14:16

Χάβρα το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ – Ο Ανδρουλάκης σε μέγγενη μάρκας «Χαρηπαύλου»

Πολιτική 21 Ιαν 2026, 21:15

Στους ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς σχεδιασμούς «βουτάει» και το ΑΠΘ

Παιδεία 21 Ιαν 2026, 09:51
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Πλήρης κάλυψη των ασύδοτων σχολαρχών από το υπουργείο Παιδείας

1 Φεβ 2026, 13:39
Αγροτικά

Ο Ιησούς πολλαπλασίασε τα ψωμιά και ο Μητσοτάκης πολλαπλασίασε τα γιδοπρόβατα της Κρήτης, για να τη βάψει «μπλε»!

Αποκαλυπτική σύγκριση ανάμεσα στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον αριθμό των αιγοπροβάτων και σ' αυτά που ακόμα και σήμερα μοστράρει το ΥΠΑΑΤ

1 Φεβ 2026, 13:28
Διεθνή

Xιντ Ραζάμπ: Δεν ξεχνάμε

Δυο χρόνια από την εν ψυχρώ δολοφονία της από τα σιωναζιστικά τέρατα

1 Φεβ 2026, 10:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Φλεβάρη

1 Φεβ 2026, 00:01
Παιδεία

110η Σύνοδος Πρυτάνεων: Τσιμουδιά για τις διαγραφές φοιτητών

31 Ιαν 2026, 12:10
Αθλητισμός

Δεν ξεχνούν την Παλαιστίνη

«Βούλιαξε» από κόσμο το Παλάου Σαν Τζόρντι - Ο Πεπ ξεσήκωσε τον κόσμο

31 Ιαν 2026, 09:11
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

31 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Γενάρη

31 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Μούσα Αμπού Μαρζούκ: Το ζήτημα των όπλων της Αντίστασης δεν τέθηκε ποτέ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Το ηγετικό στέλεχος της Χαμάς βάζει τέλος στην προβοκατόρικη παραφιλολογία περί συμφωνίας αφοπλισμού

30 Ιαν 2026, 20:44
Κόντρες

Χαρακτήρισε ο Φίτσο τον Τραμπ «επικίνδυνο» και «εκτός ελέγχου»;

30 Ιαν 2026, 19:58
Η παπάρα

Ο νεοφιλελευθερισμός σκοτώνει

30 Ιαν 2026, 11:39
Καταστολή

Πολιτική συμφωνία μαζικής νομιμοποίησης μεταναστών στην Ισπανία

30 Ιαν 2026, 11:15
Πολιτική

Πλήρης συγκάλυψη του σιωναζισμού στη Βουλή των Ελλήνων

Με μοναδική εξαίρεση την Πλεύση Ελευθερίας

30 Ιαν 2026, 10:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Γενάρη

30 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι σιωναζιστές επιδιώκουν να καταδικάσουν τη Γάζα στην πείνα

29 Ιαν 2026, 22:24
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης, αφού πρώτα ξεφτιλίστηκε, διέταξε τον Αυγενάκη να αποσυρθεί στα «πιτ»

29 Ιαν 2026, 21:17
Κόντρες

Μια ωραία πράσινη ατμόσφαιρα

29 Ιαν 2026, 20:01
Εργατικά

Μαζί στην Τρίπολη – Μαζί στον αγώνα την Παρασκευή 30 Γενάρη

29 Ιαν 2026, 18:29
Παιδεία

Εκθεση ΟΟΣΑ για εκπαίδευση 2026: οδηγίες-εντολές προς υλοποίηση από τους υποτελείς

Ενίσχυση της «αυτονομίας» της σχολικής μονάδας με λογοδοσία και προσαρμογή των σχολείων στις τοπικές ανάγκες, αξιολόγηση σχολικοκεντρική και ενδυνάμωση των διευθυντών, μεντόρων, συντονιστών

29 Ιαν 2026, 18:13
Εργατικά

Εργατικά «ατυχήματα» – καπιταλιστικά εγκλήματα, που περνάνε στο ντούκου

29 Ιαν 2026, 10:19
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Φλεβάρη

Ημέρα Ανταρκτικής.

1898: Δολοφονική απόπειρα κατά του βασιλιά Γεωργίου Α’ (Πάτρα).

1918: Η Μόσχα ορίζεται πρωτεύουσα της Σοβιετικής Ενωσης.

1957: Η 7η ολομέλεια του παράνομου ΚΚΕ διαγράφει τον Νίκο Ζαχαριάδη.

1968: 24 καταδίκες μελών της ΔΑΚ κεκλεισμένων των θυρών στο στρατοδικείο Χανίων.

1985: Εκτελείται ο πρόεδρος της Γερμανικής Ενωσης Ερευνών και Εξοπλισμών Ερνστ Τσίμερμαν (RAF).

2013: Διπλή ληστεία στην ΑΤΕ και στο ταχυδρομικό γραφείο στον Βελβεντό Κοζάνης από δέκα άτομα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η υπουργός σημείωσε ότι προσπάθεια οποιασδήποτε κυβέρνησης είναι να μην υπάρχει ούτε ένα εργατικό δυστύχημα, και αυτό επιδιώκεται μέσω της διαρκούς βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου προκειμένου να υπάρχει συνεχής μείωση των εργατικών ατυχημάτων. Ως προς την Επιθεώρηση Εργασίας, η κ. Κεραμέως τόνισε ότι πρόκειται για Ανεξάρτητη Αρχή η οποία ελέγχει ζητήματα λειτουργίας, των εργασιακών σχέσεων, όπως για παράδειγμα το ωράριο εργασίας, τη χρήση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας, ενώ εκδίδει και τα στατιστικά για τα εργατικά δυστυχήματα στη χώρα. […] σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, η χώρα μας είναι τρίτη στην κατάταξη της λίστας με τα λιγότερα δυστυχήματα αναλογικά με τον πληθυσμό.  Όπως επεσήμανε η κα Κεραμέως, οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής έχουνε αυξηθεί από το ’19 μέχρι σήμερα κατά 35%, στην υγεία και στην ασφάλεια στην εργασία […] Ειδικά στο εργοστάσιο της «Βιολάντα», η Ανεξάρτητη Αρχή το 2025 έκανε 4 ελέγχους σε ζητήματα υγείας και ασφάλειας. Η κ. Κεραμέως διευκρίνισε ότι η Αρχή ελέγχει καταγγελίες και διενεργεί και αυτεπάγγελτους ελέγχους, ενώ τα ζητήματα πυροπροστασίας είναι αρμοδιότητα της πυροσβεστικής. Παράλληλα, τόνισε ότι ευθύνη της κεντρικής κυβέρνησης είναι να βελτιώνει συνεχώς το πλαίσιο, κάτι που έγινε πριν  από δύο μήνες με  το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης το οποίο περιλαμβάνει σημαντικό αριθμό διατάξεων για την ενίσχυση του πλαισίου Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Εργασίας

(Ta παραπάνω ειπώθηκαν δυο μέρες μετά από ένα δυστύχημα σε εργοστάσιο, που αποδεδειγμένα πλέον είναι έγκλημα. Ακόμα και το σκόπιμα ελλιπέστατο πόρισμα της Πυροσβεστικής δεν αφήνει αμφιβολία ότι πρόκειται -μιλώντας με νομικούς όρους- για ανθρωποκτονία κατά συρροή με ενδεχόμενο δόλο. Και τι λέει η αρμόδια υπουργός; Οτι όλα είναι καλώς καμωμένα. Οτι η κυβέρνηση έχει φτιάξει ένα υπέροχο πλαίσιο προστασίας της ζωής και της υγείας των εργατών και εργατριών, το οποίο μάλιστα συνέχεια το δυναμώνει. Και ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι πλήρεις και αφοσιωμένοι στο καθήκον τους. Τέσσερις φορές έλεγξαν το εργοστάσιο-ναρκοπέδιο. Και πώς έσκασε το ναρκοπέδιο πάνω στα κεφάλια των εργατριών, στέλνοντας πέντε στον τάφο, που θα ήταν περισσότερες αν η έκρηξη γινόταν στην πρωινή ή την απογευματινή βάρδια κι αν δεν είχε προηγηθεί φιέστα της εργοδοσίας, λόγω της οποίας μειώθηκε αριθμητικά και η νυχτερινή βάρδια; Σιγά που θα ασχοληθεί η… αγρίως νεοφιλελεύθερη υπουργός Κεραμέως. Καθήκον δικό της είναι να εξασφαλίζει συνθήκες υποδούλωσης της εργατικής δύναμης, που αποτελεί όρο εκ των ων ουκ άνευ για την αύξηση της κερδοφορίας των καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Γιατί οι καπιταλιστικές επιχειρήσεις είναι… η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, ο μοναδικός… παράγοντας προόδου και ευημερίας. Αν σκοτωθούν μερικοί εργάτες και εργάτριες, αν σακατευτούν άλλοι και άλλες, αν αρρωστήσουν χρόνια άλλες και άλλοι, αυτά είναι απλώς… παράπλευρες απώλειες σε ένα… θυελλώδες success story της ελληνικής οικονομίας, που το πέτυχε ο Μητσοτάκης με υπουργούς σαν την Κεραμέως, τον Γεωργιάση, τον Χατζηδάκη, τον Πιερρακάκη κτλ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo