Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 24 Αυγούστου
  • Μαχμούντ Καμάτι: Τα όπλα της Αντίστασης είναι «κόκκινη γραμμή» για τη Χεζμπολά
  • Η Οδύσσεια του Νόλαν και ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός
  • Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση
  • Σαν σήμερα 23 Αυγούστου
  • Η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση χαιρετίζει το ευρύ μέτωπο εκλογικής συνεργασίας
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»17Ν»Εφετείο 17Ν»Τετάρτη, 7.6.06
Εφετείο 17Ν

94η συνεδρίαση

Τετάρτη, 7.6.06

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Ιούν 2006, 00:00
Οση ώρα κατέθετε η Στ. Αξαρλιάν, μητέρα του Θάνου Αξαρλιάν που πέθανε από αιμορραγία, χτυπημένος από θραύσματα τζαμιών που έσπασαν κατά την ενέργεια της 17Ν κατά Παλαιοκρασά (εκτόξευση ρουκέτας έξω από το υπουργείο Οικονομικών), αναρωτιόμασταν αν η κατάθεσή της ήταν κατάθεση μιας πονεμένης μάνας που έχασε το παιδί της ή αν ήταν πολιτική τοποθέτηση ενός ατόμου που συμμετέχει στο επικοινωνιακό σκέλος της επιχείρησης «αντιτρομοκρατία». Αναρωτηθήκαμε, ακόμα, αν ίσχυαν και τα δυο, αν είχαμε μια εκδήλωση αντιφάσεων, που θα ήταν κατανοητές.
Η απάντηση που δώσαμε στο τέλος ήταν πως το πρώτο έχει υποχωρήσει μέχρις εξαφάνισης. Κυρίαρχο είναι το δεύτερο, η πολιτική σκοπιμότητα. Το πρώτο, ο πόνος της μάνας, χρησιμοποιείται ως επικοινωνιακό εργαλείο για να στηρίξει το δεύτερο. Βοηθάει, άλλωστε –εκτός όλων των άλλων- και ο χρόνος (έχουν περάσει 14 χρόνια).
 
Η κ. Αξαρλιάν εμφανίστηκε ως επικεφαλής του «Συλλόγου Αλληλεγγύης στα Θύματα της Τρομοκρατίας», που έχει ιδρύσει. Με δράση συναγωνιστική προς το γνωστό «Ως εδώ». Ενός Συλλόγου που δεν γνωρίζουμε τις σχέσεις του με την πολιτική εξουσία, αλλά μπορούμε βάσιμα να τις εικάσουμε (για ευνόητους λόγους). Στην κατανομή των ρόλων που έχει γίνει, ο δικός της δεν είναι να μιλάει με κραυγές, αλλά να ρίχνει στη ζυγαριά τον πόνο της μάνας. Στην προηγούμενη δίκη ο Δ. Κουφοντίνας σηκώθηκε και ευθαρσώς της ζήτησε συγνώμη. Δεν τη δέχτηκε. Αυτή τη φορά ο Κουφοντίνας σιώπησε και κατά τη γνώμη μας καλά έκανε. Γιατί η δική του ειλικρινής στάση δεν συναντά την ίδια ειλικρίνεια από την άλλη πλευρά.
Η Γ. Κούρτοβικ, πολύ προσεκτικά και σεβόμενη απόλυτα την ιδιότητα της μάνας που έχει χάσει το παιδί της, προσπάθησε μέσα από λίγες ερωτήσεις να ξεκαθαρίσει το πολιτικό πλαίσιο. Σχεδόν καμιά ερώτησή της δεν απαντήθηκε. Για παράδειγμα, δεν απαντήθηκε η ερώτηση αν στη μακρόχρονη δράση της 17Ν υπήρξε άλλη περίπτωση που να τραυματίστηκε άσχετος προς τον επιλεγμένο στόχο της άνθρωπος. Οσο για την ερώτηση, αν η κ. Αξαρλιάν βάζει το γιο της μαζί με τους καταδικασμένους στη συνείδηση του ελληνικού λαού βασανιστές της χούντας Μάλλιο και Μπάμπαλη, αυτή απαγορεύτηκε από τον πρόεδρο, όπως και κάθε άλλη συναφής. Στην εισαγγελέα επιτράπηκε να ρωτήσει αβανταδόρικη την κρίση της μάρτυρα για το αν κάποιες αναφορές στην προκήρυξη της 17Ν ήταν ειλικρινείς ή παραπλανητικές, όμως στην υπεράσπιση απαγορεύτηκε κάθε ερώτηση σχετική με το πολιτικό περιεχόμενο του «Συλλόγου» της κ. Αξαρλιάν, η παρουσίαση του οποίου κατέλαβε το μεγαλύτερο μέρος της κατάθεσής της. Δείγμα… αντικειμενικότητας από τον πρόεδρο.
 
Ο Β. Δουλγεράκης, που ψιλοτραυματίστηκε στο συμβάν, απαντώντας σε ερωτήσεις «γεμάτες νόημα» της εισαγγελέα, υποστήριξε ότι παραλίγο να σκοτωθεί κι αυτός. Η Γ. Κούρτοβικ περιορίστηκε να διαβάσει την ιατροδικαστική έκθεση, που ανέφερε μικροαμυχές και όλως ελαφρά σωματική βλάβη, για την οποία συστήθηκε δυο μέρες αποχή από την εργασία! Και συμπλήρωσε με νόημα: Εχει παρέλθει χρόνος, μεσολάβησε και η επαφή με το «Σύλλογο»… «Δεν συμμετέχει στο Σύλλογο», πετάχτηκε ελαφρώς ζεματισμένος ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Ν. Λίβος. «Πως, έχω έρθει στο Σύλλογο», απάντησε ο μάρτυρας! Τόμπολα…
 
Κατέθεσε, επίσης, ο Σ. Αξαρλιάν, αδερφός του νεκρού, που αναφέρθηκε πιο σύντομα σε όσα είχε πει προηγούμενα η μητέρα του.
 
ΥΓ: Η επί της ουσίας συνεδρίαση κράτησε λιγότερο από δυο ώρες. Αλλοι μάρτυρες δεν είχαν κληθεί. Ο επικοινωνιακός χειρισμός επέβαλε η μέρα να αφιερωθεί μόνο στην οικογένεια Αξαρλιάν και το Σύλλογό της. Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν εμφανιζόταν κάποιος από τους αναγνωριστές της πρώτης δίκης και τα ‘παιρνε πίσω, δίνοντας την είδηση της ημέρας; Η επικοινωνιακή κινητοποίηση, άλλωστε, φάνηκε από την παρουσία δημοσιογράφων καναλιών και εφημερίδων μετά από καιρό (μετά από τη Ντόρα για την ακρίβεια).
 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

94η συνεδρίαση

Τρίτη, 6.6.06
Επόμενο άρθρο

94η συνεδρίαση

Πέμπτη, 8.6.06

Σχετικά Αρθρα

202η συνεδρίαση

Τρίτη, 30.5.07

Εφετείο 17Ν 30 Μάι 2007, 00:00

250ή συνεδρίαση

Δευτέρα, 14.5.07

Εφετείο 17Ν 14 Μάι 2007, 00:00

249η συνεδρίαση

Πέμπτη, 10.5.07

Εφετείο 17Ν 10 Μάι 2007, 00:00

248η συνεδρίαση

Τετάρτη, 9.5.07

Εφετείο 17Ν 9 Μάι 2007, 00:00

247η συνεδρίαση

Δευτέρα, 7.5.07

Εφετείο 17Ν 7 Μάι 2007, 00:00

246η συνεδρίαση

Πέμπτη, 3.5.07

Εφετείο 17Ν 3 Μάι 2007, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Αυγούστου

24 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχμούντ Καμάτι: Τα όπλα της Αντίστασης είναι «κόκκινη γραμμή» για τη Χεζμπολά

23 Αυγ 2026, 18:44
Πολιτισμός

Η Οδύσσεια του Νόλαν και ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός

23 Αυγ 2026, 10:42
Ιστορία

Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση

87 χρόνια από το «Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ»

23 Αυγ 2026, 05:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Αυγούστου

23 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση χαιρετίζει το ευρύ μέτωπο εκλογικής συνεργασίας

22 Αυγ 2026, 18:14
Διεθνή

Η Ιρλανδία απορρίπτει περισσότερες βίζες Παλαιστίνιων απ’ όσες εγκρίνει, για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια

22 Αυγ 2026, 09:57
Διεθνή

Ενα κράτος τρομοκράτης που κάνει «εξαγωγή» του πολέμου

22 Αυγ 2026, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Αυγούστου

22 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;

21 Αυγ 2026, 20:11
Διεθνή

Ναφτάλι Μπένετ: Εχουμε χάσει τις ΗΠΑ, έχουμε χάσει τον κόσμο

21 Αυγ 2026, 10:57
Διεθνή

Παλαιστίνη: Ευρύ εκλογικό μέτωπο με πυρήνα τις δυνάμεις της Αντίστασης

21 Αυγ 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

21 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτική

Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,

20 Αυγ 2026, 20:51
Εργατικά

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

20 Αυγ 2026, 20:19
Πολιτική

Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη

20 Αυγ 2026, 15:09
Διεθνή

The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν

20 Αυγ 2026, 10:43
Διεθνή

«Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ

20 Αυγ 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

20 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμάν πια με τους εθελοντές

19 Αυγ 2026, 19:42
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Αυγούστου

Λιβερία: Ημέρα σημαίας (1847).

1902: Αρχίζει η λειτουργία του υπερσιβηρικού σιδηροδρόμου.

1905: Οκτώ ναύτες του «Ποτέμκιν» καταδικάζονται σε θάνατο για την ανταρσία.

1930: Διαδηλώσεις στην Ινδοκίνα με αφορμή την τρίτη επέτειο της εκτέλεσης των Sacco και Vanzetti, δύο νεκροί.

1962: Προάστιο της Αβάνας βομβαρδίζεται από τη θάλασσα κατά την επίθεση κουβανών εξόριστων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 94η συνεδρίαση

    17Ν
    • 94η συνεδρίαση

      Εφετείο 17Ν
  • 94η συνεδρίαση

    ΕΛΑ
    • 94η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 94η συνεδρίαση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 94η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 94η συνεδρίαση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 94η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 94η συνεδρίαση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 94η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 94η συνεδρίαση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 94η συνεδρίαση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 94η συνεδρίαση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 94η συνεδρίαση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 94η συνεδρίαση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 94η συνεδρίαση

      94η συνεδρίαση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 94η συνεδρίαση

      94η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 94η συνεδρίαση

      94η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 94η συνεδρίαση

      94η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 94η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 94η συνεδρίαση

    94η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 94η συνεδρίαση

    94η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 94η συνεδρίαση

    94η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης
  • 94η συνεδρίαση

    94η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 94η συνεδρίαση

    94η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 94η συνεδρίαση

    94η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo