Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Παλαιστινιακή Αρχή παρέχει ιατρική περίθαλψη στους δωσίλογους
  • Σαν σήμερα 13 Ιούλη
  • Διαμονές σε εποικισμούς και ημέρες με το στρατό: Πώς βρετανικές φιλανθρωπικές οργανώσεις προωθούν τη μετανάστευση στο Ισραήλ
  • Το Ιράν έκλεισε το Στενό του Ορμούζ και απάντησε με συντριπτικούς βομβαρδισμούς αμερικάνικων βάσεων
  • Μια τοιχογραφία μέσα στα ερείπια: Πώς ο Χοσάμ Χασάν έγινε ο ήρωας της Γάζας στο Μουντιάλ
  • Μας πήρανε χαμπάρι και πλάκωσαν σωρηδόν όλα τα κολλέγια για να πανεπιστημιοποιηθούν
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Μεγάλο σκάνδαλο στο υπουργείο Γεωργίας
Πολιτική

Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

Μεγάλο σκάνδαλο στο υπουργείο Γεωργίας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Μάι 2010, 00:00

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας (όπως άλλωστε όλη η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ) από την μια δημαγωγεί ότι θέλει να βάλει τάξη στα οικονομικά και από την άλλη σφυρίζει κλέφτικα εδώ και μήνες για το μεγάλο σκάνδαλο (που φυσικά δεν είναι το μοναδικό), που συντελείται στο υπουργείο. Το σκάνδαλο να πληρώνει το ελληνικό δημόσιο το ιλιγγιώδες ποσό των 6 εκατ. ευρώ το χρόνο για ενοίκια των κτιρίων που στεγάζονται οι κεντρικές υπηρεσίες του  υπουργείου Γεωργίας και υπηρεσίες φορέων που εποπτεύονται απ’ αυτό. Παρενθετικά σημειώνουμε, ότι με υπουργικές αποφάσεις των προγενέστερων πολιτικών ηγεσιών παραχωρήθηκαν κτίρια του υπουργείου Γεωργίας σε διάφορους φορείς για δωρεάν χρήση για 99 χρόνια! Σωστά διαβάζετε, δεν έγινε κανένα λάθος. Σ’ αυτό, όμως, θα επανέλθουμε.

Για το θέμα των ενοικίων δε μιλάμε αυθαίρετα. Εχουμε κάνει έρευνα και έχουμε στοιχεία στα χέρια μας. Ας μην διανοηθούν, λοιπόν, να μας διαψεύσουν. Η τωρινή πολιτική ηγεσία του υπουργείου ενημερώθηκε εδώ και μήνες γι’ αυτό το σκάνδαλο, όμως τουλάχιστον μέχρι την προηγούμενη βδομάδα, που έχουμε στοιχεία, δεν έκανε καμία ουσιαστική έρευνα για να διαπιστώσει ποιοι από τους υπηρεσιακούς παράγοντες και κατ’ εντολή ποιων από τις προγενέστερες πολιτικές ηγεσίες του υπουργείου συνήργησαν σ’ αυτά τα πολύ υψηλά μισθώματα. Ούτε βέβαια έθεσε ζήτημα επαναδιαπραγμάτευσης των μισθωμάτων –που είναι και το σπουδαιότερο– για να μην πληρώνει το ελληνικό δημόσιο το υπέρογκο νταβατζιλίκι των 6 εκατ. ευρώ.

Αρχίζουμε από τα δύο αντικριστά κτίρια της οδού Αχαρνών 2 και 5, και το κτίριο της Αχαρνών 29. Τα κτίρια αυτά νοικιάζονται προς  6.18, 11.82 και 10.02 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, αντίστοιχα, και οι επιφάνειές τους είναι 5.928, 1.435 και 1.520 τ.μ. Η κατάσταση των κτιρίων αυτών απ’ όλες τις απόψεις είναι σχεδόν ίδια. Γιατί, λοιπόν, τα κτίρια της Αχαρνών 5 και Αχαρνών 29 νοικιάζονται ακριβότερα κατά 55,18% και 61,68% σε σχέση με την Αχαρνών 2; Ποιος ή ποιοι τρώνε χοντρά απ’ αυτή την ιστορία; Γιατί τόσο καιρό δεν έκαναν έρευνα στη Διεύθυνση Διοικητικού και στη Γενική Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης, που είναι αρμόδιες ως υπηρεσίες για το νοίκιασμα και την αγορά κτιρίων, για να διαπιστώσουν ποιοι ενέχονται; Γιατί άφησαν την πρώην Γενική Διευθύντρια Ι. Χωρεμιώτη να συνταξιοδοτηθεί; Δεν έπρεπε και δεν πρέπει, έστω τώρα, να ελεγχθεί για τα νοικιάσματα των κτιρίων;

Από το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Μ. Καρχιμάκη πέρασε ως άτυπος σύμβουλος πρώην Γενική Διευθύντρια Διοικητικής Υποστήριξης, που τώρα είναι συνταξιούχος. Δεν γνωρίζουμε αν είναι ακόμη άτυπος σύμβουλος ή σύμβουλος με υπουργική βούλα. Ο υφυπουργός που «δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του» θα κινήσει το μηχανισμό ελέγχου για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει εμπλοκή της, δεδομένου ότι κατά τη διάρκεια της θητείας της είχαν νοικιαστεί κτίρια ή είχε ανανεωθεί η μίσθωση για άλλα κτίρια; Δεν ισχυριζόμαστε ότι έχει ντε και καλά εμπλοκή. Απλά ζητάμε να γίνει έρευνα.

Πάμε τώρα σ’ άλλα κτίρια. Στη διασταύρωση των οδών Λιοσίων 208 και Σεράφη νοικιάζεται εδώ και χρόνια κτίριο 2.103 τ.μ. προς 18,05 ευρώ το τετραγωνικό. Ενα κτίριο που απέχει αρκετά χιλιόμετρα από την Ομόνοια και από την Πλατεία Βάθης πληρώνεται κατά 2,92 φορές περισσότερο από το κεντρικό κτίριο του υπουργείου Γεωργίας. Ποια λειτουργική ή άλλη σκοπιμότητα εξυπηρετούσε το νοίκιασμα του  συγκεκριμένου κτιρίου; Μπορεί να μας πει κάποιος, είτε από την πολιτική ηγεσία είτε από τη Γενική Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης, τη σκοπιμότητα επιλογής του συγκεκριμένου κτιρίου, αδιαφορώντας για το πολύ υψηλό μίσθωμα που υποχρεώθηκε να καταβάλλει το ελληνικό δημόσιο; Για το κτίριο αυτό πληρώνεται μίσθωμα 455.664 ευρώ το χρόνο!

Εχουμε και άλλα στοιχεία για νοικιάσματα κτιρίων με πολύ ψηλά, προκλητικά μισθώματα, για τα οποία βγάζουν και κάποιοι άλλοι, εκτός των ιδιοκτητών των κτιρίων, τεράστια κέρδη. Περιμένουμε να δούμε τις πρώτες αντιδράσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Γεωργίας και ανάλογα θα πράξουμε. Να ξέρει προκαταβολικά ότι θα το πάμε μέχρι το τέλος.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

«Πλουραλισμός» στον… Περισσό
Επόμενο άρθρο

Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

Συμφωνίες στο παρασκήνιο

Σχετικά Αρθρα

Υποκλοπές: Ολο το θάβουν το σκάνδαλο κι όλο πετάγεται μπροστά τους

Με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, η κυβέρνηση αφαίρεσε από την αντιπολίτευση το δικαίωμά της να καλέσει για ακρόαση τους Ντίλιαν και Δημητριάδη

Πολιτική 9 Ιούλ 2026, 21:47

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εξακολουθούσαν να δίνουν παράνομες επιδοτήσεις σε λαμόγια της Κρήτης, που ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα για άσκηση ποινικών διώξεων

Αγροτικά 9 Ιούλ 2026, 20:17

Γιατί δεν ιδρώνει το αυτί κανενός από το casus belli;

Πολιτική 9 Ιούλ 2026, 19:54

Η Τουρκία με τη σχετική ανεξαρτησία της, ως περιφερειακή δύναμη, και η Ελλάδα σε ρόλο βαστάζου των σιωναζιστών

Πολιτική 7 Ιούλ 2026, 14:43

Ομόφωνα ένοχοι Μελάς-Ρέππα – Παραπέμπονται και στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για κακούργημα

Συνεχής ενημέρωση από τη δίκη

Αγροτικά 3 Ιούλ 2026, 11:42

Οι εκλεκτοί του Βορίδη πλήρωσαν παράνομα τα λαμόγια που είχε αποκαλύψει η Τυχεροπούλου!

Επιβεβαίωση με απόφαση του δικαστήριου που καταδίκασε τους 57 της Κρήτης

Αγροτικά 3 Ιούλ 2026, 10:03
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αρχή παρέχει ιατρική περίθαλψη στους δωσίλογους

13 Ιούλ 2026, 05:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Ιούλη

13 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Διαμονές σε εποικισμούς και ημέρες με το στρατό: Πώς βρετανικές φιλανθρωπικές οργανώσεις προωθούν τη μετανάστευση στο Ισραήλ

Φιλανθρωπικές οργανώσεις εγγεγραμμένες στη Βρετανία προσφέρουν την ευκαιρία για εκπαίδευση με τον ισραηλινό στρατό, διαμονή σε εποικισμούς και επισκέψεις σε κατεχόμενα εδάφη

12 Ιούλ 2026, 20:56
Διεθνή

Το Ιράν έκλεισε το Στενό του Ορμούζ και απάντησε με συντριπτικούς βομβαρδισμούς αμερικάνικων βάσεων

Γαλιμπάφ: Η εποχή των μονομερών συμφωνιών τελείωσε

12 Ιούλ 2026, 12:04
Αθλητισμός

Μια τοιχογραφία μέσα στα ερείπια: Πώς ο Χοσάμ Χασάν έγινε ο ήρωας της Γάζας στο Μουντιάλ

12 Ιούλ 2026, 09:57
Παιδεία

Μας πήρανε χαμπάρι και πλάκωσαν σωρηδόν όλα τα κολλέγια για να πανεπιστημιοποιηθούν

12 Ιούλ 2026, 09:27
Καταστολή

Μπόνους απέλασης: 250 ευρώ σε δικηγόρους άμα πείθουν τον αιτούντα άσυλο να δεχτεί την απέλαση

Με ΚΥΑ ντροπής, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να μετατρέψει τους δικηγόρους σε ρουφιάνους

12 Ιούλ 2026, 09:19
Παιδεία

Πολυτεχνείο Κρήτης: Απαράδεκτες συνδικαλιστικές διώξεις σε φοιτητές της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ)

12 Ιούλ 2026, 08:43
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Ιούλη

12 Ιούλ 2026, 00:01
Αγροτικά

Πέρασε και στην Ηπειρο η ευλογιά των αιγοπροβάτων

Πέντε εστίες στην ΠΕ Πρέβεζας μέσα σε μια εβδομάδα

11 Ιούλ 2026, 20:07
Εργατικά

Απεργία-Αποχή εκπαιδευτικών: Σκόπιμες καθυστερήσεις στην «αξιολόγηση» από τη διοικητική ιεραρχία

Για να κριθούν οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στην Απεργία-Αποχή με το αυστηρότερο καθεστώς του 2026

11 Ιούλ 2026, 17:03
Διεθνή

Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

11 Ιούλ 2026, 09:42
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

11 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Ιούλη

11 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

«Μείωση της έντασης με το Ιράν» ζητούν τώρα οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

10 Ιούλ 2026, 20:24
Διεθνή

Πλήρως ενσωματωμένη στο αστικό σύστημα εξουσίας η ευρωπαϊκή Ακροδεξιά

Το παράδειγμα της Λεπέν, που επανέρχεται με δικαστική βούλα

10 Ιούλ 2026, 19:53
Διεθνή

Δεν έχουν τα κότσια να επιστρέψουν στον πόλεμο κατά του Ιράν οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Οι Ιρανοί απάντησαν πλήττοντας αμερικάνικες βάσεις στον Κόλπο

10 Ιούλ 2026, 14:07
Κόντρες

Τα παπαγαλάκια του βρομιάρη

10 Ιούλ 2026, 09:52
Διεθνή

Aποτυχημένη απόπειρα κατά του εκπροσώπου της Χαμάς, Χάζεμ Κάσεμ

Δολοφονήθηκε ένας Παλαιστίνιος και τραυματίστηκαν άλλοι

10 Ιούλ 2026, 07:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Ιούλη

10 Ιούλ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Ιούλη

1924: Τρεις χιλιάδες νεκροί στο Σάο Πάολο σε σύγκρουση επαναστατών με στρατεύματα.

1925: Κατάργηση της ελευθεροτυπίας από τον δικτάτορα Πάγκαλο λόγω “κομμουνιστικού κινδύνου“.

1946: Δολοφονική απόπειρα κατά του Μιλτιάδη Πορφυρογένη με χειροβομβίδες στο σπίτι του.

1991: Η τουρκική αστυνομία σκοτώνει έντεκα μέλη της παράνομης οργάνωσης «Ντεβ Σολ» σε επιδρομές σε διαμερίσματα στην Ισταμπούλ.

1997: Η σορός του Τσε Γκεβάρα μεταφέρεται και ενταφιάζεται στην Κούβα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

– Τι σας έπεισε ότι το νέο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα μπορεί να εκφράσει τον προοδευτικό χώρο;

Συνάντησα έναν ώριμο, πεπειραμένο και κατασταλαγμένο άνθρωπο χωρίς την οποιαδήποτε προσωπική φιλόδοξη ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, αφού έχει βιώσει την εμπειρία αυτή. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα, που τον παρακίνησε να βγει μπροστά για να υπάρξει και πάλι μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, όπου ο ήλιος θα λάμπει για όλους. Και ήδη περπατά με σοβαρά βήματα και με συνδυασμό οραματισμού και ρεαλισμού για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Στην ΕΛΑΣ εναποτίθενται πια οι ελπίδες της χώρας για να υπάρξει ο προοδευτικός πόλος που θα βάλει τέλος στην κυβέρνηση της ΝΔ και θα εργαστεί για το κοινωνικό σύνολο και όχι για τα συμφέροντα. Ο δρόμος έχει ανοίξει.

Συνέντευξη Μαρίνου Σκανδάμη στην Political

(Πλάκα μας κάνεις; Αυτό είναι το ερώτημα που θα έρθει στα χείλη όποιου ή όποιας διαβάσει αυτό το απόσπασμα από συνέντευξη στην καραδεξιά Political του Μαρίνου Σκανδάμη, ο οποίος τη μια μέρα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και την επομένη «ορκίστηκε» σκιώδης υπουργός Προ Πο του Τσίπρα. Ωραία, πρέπει να γλείψει τον νέο αρχηγό, αλλιώς θα πέσει το τσιπρόκομμα να τον πλακώσει. Μα μ’ αυτό τον εντελώς γελοίο τρόπο; Δεν είχε, λέει, ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, γιατί… έχει βιώσει την εμπειρία αυτή! Δηλαδή, όποιος γίνεται μια φορά πρωθυπουργός «κλείνει»; Τότε γιατί διεκδικούν με νύχια και με δόντια δεύτερη και τρίτη άμα λάχει θητεία; Ο Τσίπρας τη διεκδίκησε το 2019, τη διεκδίκησε και το 2023. Εχασε και τις δυο φορές. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν επιλογή του. Εκλογές άλλες δεν έγιναν από το 2023. Οι επόμενες θα είναι αυτές του 2027 στις οποίες θα είναι και πάλι αρχηγός κόμματος εξουσίας. Δεν μπορεί καν να το παίξει Κιγκινάτος που είχε αποσυρθεί στα κτήματά του και τον παρακάλεσε η σύγκλητος να επιστρέψει για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της Ρώμης. Επί τρία χρόνια σχεδιάζει και ξανασχεδιάζει το πώς θα επιστρέψει. Μέχρι και «αλμυρή» εταιρία γάλλων συμβούλων προσέλαβε για να του κάνει τον προσωπικό πολιτικό σχεδιασμό. Και κάτι Σκανδάμηδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι τον επανέφερε η… η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα! Και ο Σκανδάμης, βέβαια, την ίδια δοαδρομή ακολουθεί, σε πιο χαμηλό όροφο: κατάλαβε ότι έδρα στην Αχαΐα με το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να δει και έριξε γέφυρες προς το τσιπρόκομμα, διαπραγματευόμενος μια θέση σκιώδους υπουργού που θα του δώσει το προβάδισμα στη σταυροδοσία. Οταν μας φτύνουν μέσα στα μούτρα μας με τέτοιες παπάρες, εκείνο που ομολογούν είναι ότι δεν έχουν ούτε ένα τόσο δα ιδεολογικοπολιτικό επιχείρημα. Ενα επιχείρημα προγραμματικό. Η πολιτική είναι δεδομένη για όλους τους. Κατευθυνόμενη από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Εκείνο που διεκδικούν ν’ αλλάξει είναι οι διαχειριστές της. Γι’ αυτό καταφεύγουν σε τέτοιες γελοιότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

    17Ν
    • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

      Εφετείο 17Ν
  • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

    ΕΛΑ
    • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

      Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

      Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

      Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

      Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

    Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

    Ποιοι είμαστε
  • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

    Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

    Επικοινωνία
  • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

    Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

    Όροι χρήσης
  • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

    Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

    Ποιοι είμαστε
  • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

    Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

    Επικοινωνία
  • Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

    Καταβάλλονται 6 εκατ. ευρώ το χρόνο ως ενοίκια

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo