Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν – Εκλεισε ξανά το Στενό του Ορμούζ
  • Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 18 Απρίλη
  • Mεγάλο ποτάμι φουσκωμένο… ποιος τους σταματάει;
  • «Από το βρυχηθμό του λιονταριού στο νιαούρισμα της γάτας»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ο Ιούλιος ο πιο πολύνεκρος μήνας
Διεθνή

Αφγανιστάν

Ο Ιούλιος ο πιο πολύνεκρος μήνας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Αυγ 2009, 00:00

Ο πιο πολύνεκρος μήνας από την αμερικάνικη εισβολή τον Οκτώβριο του 2001 στο Αφγανιστάν για τα νατοϊκά στρατεύματα και ιδιαίτερα για τα αμερικάνικα και τα βρετανικά αποδείχτηκε ο Ιούλιος. Μέχρι τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές οι νατοϊκοί στρατιώτες που έχουν χάσει τη ζωή τους έχουν φτάσει στους 62, από τους οποίους οι 32 είναι Αμερικάνοι και οι 22 Βρετανοί, στη συντριπτική πλειοψηφία θύματα βομβών και ισχυρών αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών.

Παράλληλα, καταγράφεται κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των τραυματιών. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η βρετανική στρατιωτική διοίκηση, μόνο μέσα σε μια βδομάδα τραυματίστηκαν σοβαρά περισσότεροι από 150 βρετανοί στρατιώτες στην επαρχία Χέλμαντ, όπου 3.000 βρετανοί και 4.000 αμερικάνοι στρατιώτες επιχειρούν να την εκκαθαρίσουν από τους Ταλιμπάν, ενώ, σύμφωνα με ιατρικές πηγές, την ίδια βδομάδα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο στο Camp Bastion στην επαρχία Χέλμαντ περισσότεροι από 157 τραυματίες, πολλοί με τόσο σοβαρά τραύ-ματα από τους πανίσχυρους αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, που οι γιατροί δεν είχαν δει ή αντιμετωπίσει άλλη φορά.

Σημειωτέον ότι ο αριθμός των τραυματιών που νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομεία στο Αφγανιστάν ήταν 46 τον Ιούνιο, 24 το Μάιο και 11 τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία του βρετανικού υπουργείου Αμυνας. Ο αριθμός των αμερικάνων τραυματιών είναι άγνωστος, αλλά προφανώς πολύ μεγαλύτερος, αφού έχουν και τα περισσότερα θύματα από τέτοιες επιθέσεις.

Η απειλή των αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών με τους οποίους είναι σπαρμένοι οι δρόμοι απ’ όπου περ-νούν τα νατοϊκά στρατεύματα, η πρωτόγονη κατάσταση των δρόμων, εκτός από μερικούς βασικούς αυτοκινητόδρομους, και το δύσκολο έδαφος σε μεγάλο μέρος της χώρας επιβραδύνουν σοβαρά τις μετακινήσεις και δυσκο- λεύουν τον ανεφοδιασμό των νατοϊκών στρατευμάτων που επιχειρούν στις πιο επικίνδυνες περιοχές του ΝΑ Αφγανιστάν, με αποτέλεσμα η μεταφορά προσωπικού, ο ανεφοδιασμός και η διακομιδή τραυματιών να γίνονται σε πολύ μεγάλο ποσοστό με ελικόπτερα. Η συντριβή τεσσάρων ελικοπτέρων και δύο μαχητικών αεροσκαφών μέχρις στιγμής αυτό το μήνα, είτε από πυρά μαχητών είτε από υπερκόπωση των πιλότων ή ανεπαρκή συντήρηση δείχνει ότι η αμερικάνικη και η νατοϊκή αεροπορική δύναμη οδηγείται σε οριακό σημείο από τις απαιτήσεις του πολέμου.

Και ενώ οι νατοϊκές απώλειες αυξάνονται και οι αμερικάνοι πεζοναύτες που συμμετέχουν στην εκκαθαριστική επιχείρηση εναντίον των Ταλιμπάν στην κοιλάδα του ποταμού Χέλμαντ αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες στην προέλασή τους και ομολογούν ότι οι αντάρτες που αντιμετωπίζουν στην επαρχία Χέλμαντ σε σχέση με τους αντάρτες στο Ιράκ είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι, επαγγελματικά εκπαιδευμένοι και πολύ πιο τολμηροί, ξεκίνησε πάλι η συζήτηση περί προσέγγισης και συνεργασίας με τους «μετριοπαθείς» Ταλιμπάν. Στις 27 Ιουλίου, ο βρετανός υπουργός Εξωτερικών σε ομιλία του στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες επεσήμανε ότι είναι ανάγκη να υπάρξει προσέγγιση και διάλογος με τους πιο «μετριοπαθείς» Ταλιμπάν και κάλεσε την αφγανική κυβέρνηση να πάρει τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση και να προσφέρει κίνητρα για να εκμεταλλευτεί τις αντιθέσεις ανάμεσα στους Ταλιμπάν.

Η απάντηση ήρθε την επόμενη μέρα από τον Σιρατζουντίν Χακανί, από τους ισχυρότερους πολέμαρχους των Ταλιμπάν. Μιλώντας στο Κανάλι 4 από άγνωστη τοποθεσία είπε ότι οι Βρετανοί θέλουν το διάλογο «μόνο επειδή αισθάνονται πόνο από τις βαριές απώλειες». Αρνήθηκε την ύπαρξη μετριοπαθών Ταλιμπάν και επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «αυτοί που έχουν σταματήσει την Τζιχάντ είναι άπιστοι. Κάνουν πολυτελή ζωή και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αποκαλούν τον εαυτό τους Ταλιμπάν. Αυτοί που αγωνίζονται για να απελευθερώσουν την πατρίδα τους από τις δυνάμεις κατοχής δεν θα κάνουν ποτέ διάλογο με τις αμερικάνικες και βρετανικές δυνάμεις όταν κερδίζουμε στο πεδίο της μάχης. Εμείς έχουμε ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα των διαπραγματεύσεων. Οι Ταλιμπάν θα σταματήσουν να πολεμούν και θα καθήσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όταν οι δυνάμεις κατοχής και η βρετανική κυβέρνηση ανακοινώσουν ότι αποχωρούν από το Αφγανιστάν».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Αφγανιστάν

Ο αντίκτυπος της «βόμβας» Καντούμι
Επόμενο άρθρο

Αφγανιστάν

Αντιφασιστικές Λαϊκές Περιπολίες

Σχετικά Αρθρα

Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν – Εκλεισε ξανά το Στενό του Ορμούζ

Διεθνή 18 Απρ 2026, 19:54

Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια

Διεθνή 18 Απρ 2026, 11:17

Mεγάλο ποτάμι φουσκωμένο… ποιος τους σταματάει;

Διεθνή 17 Απρ 2026, 20:04

«Από το βρυχηθμό του λιονταριού στο νιαούρισμα της γάτας»

Ισραηλινά μίντια και αξιωματούχοι καταγγέλλουν την τελευταία αποτυχία του Τελ Αβίβ στον Λίβανο

Διεθνή 17 Απρ 2026, 19:08

Η Κατάρρευση είναι Πραγματική – Η Εκεχειρία στον Λίβανο σηματοδοτεί μια Ιστορική Στρατηγική Ηττα

Διεθνή 17 Απρ 2026, 13:14

Λιβανέζικη Αντίσταση: Εκεχειρία με το δάχτυλο στη σκανδάλη – «Γκρίνια» πάλι στη σιωνιστική οντότητα

Διεθνή 17 Απρ 2026, 12:47
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν – Εκλεισε ξανά το Στενό του Ορμούζ

18 Απρ 2026, 19:54
Διεθνή

Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια

18 Απρ 2026, 11:17
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Απρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Απρίλη

18 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Mεγάλο ποτάμι φουσκωμένο… ποιος τους σταματάει;

17 Απρ 2026, 20:04
Διεθνή

«Από το βρυχηθμό του λιονταριού στο νιαούρισμα της γάτας»

Ισραηλινά μίντια και αξιωματούχοι καταγγέλλουν την τελευταία αποτυχία του Τελ Αβίβ στον Λίβανο

17 Απρ 2026, 19:08
Εργατικά

Συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις στην εκπαίδευση

Ανοιχτή Συνέλευση, Κυριακή 19 Απριλίου στο Πάντειο

17 Απρ 2026, 13:58
Διεθνή

Η Κατάρρευση είναι Πραγματική – Η Εκεχειρία στον Λίβανο σηματοδοτεί μια Ιστορική Στρατηγική Ηττα

17 Απρ 2026, 13:14
Διεθνή

Λιβανέζικη Αντίσταση: Εκεχειρία με το δάχτυλο στη σκανδάλη – «Γκρίνια» πάλι στη σιωνιστική οντότητα

17 Απρ 2026, 12:47
Καταστολή

Εισβολή δυνάμεων καταστολής στη Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ – Εκαναν ρημαδιό φοιτητικά στέκια

Στόχος ένα αποστειρωμένο πανεπιστήμιο

17 Απρ 2026, 10:47
Εργατικά

Χρύσα Χοτζόγλου: ‘Η θα απαντήσει ο κλάδος ή θα πάμε στην πρώτη μετά τη χούντα απόλυση εκπαιδευτικού για συνδικαλιστική παρέμβαση

Δήλωση ενόψει της δεύτερης τρομοκρατικής παραπομπής της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο που θα γνωμοδοτήσει για τη συνέχιση ή μη της αργίας

17 Απρ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Απρίλη

17 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Μακάριος Λαζαρίδης: Οσο μιλάς τόσο επιβαρύνεις τη θέση του Μητσοτάκη

16 Απρ 2026, 22:48
Διεθνή

Ανακοινώθηκε δεκαήμερη εκεχειρία στον Λίβανο

Οι σιωναζιστές εντολοδόχοι έσπευσαν να υπακούσουν στην αμερικάνικη διαταγή

16 Απρ 2026, 20:35
Διεθνή

«Εντελώς ανεξέλεγκτος»: Πρώην διοικητής της CIA ζητά το ξήλωμα του «επικίνδυνου» Τραμπ

16 Απρ 2026, 14:33
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Το Ισραήλ και η εξίσωση πολέμου και εκεχειρίας με τον Λίβανο

16 Απρ 2026, 12:45
Διεθνή

Κράτος παρίας το Ισραήλ για τις ΗΠΑ – Ανοιχτή σύγκρουση Τραμπ-Μελόνι

Μετά τις 7 Οκτώβρη του 2023, τίποτα δεν είναι όπως παλιά

16 Απρ 2026, 10:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Απρίλη

16 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση

Γιγάντια πλοία περνούν από το Στενό του Ορμούζ πλέοντας προς ή αποπλέοντα από ιρανικά λιμάνια

15 Απρ 2026, 19:56
Διεθνή

Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές

15 Απρ 2026, 06:08
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Απρίλη

Ημέρα πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ζιμπάμπουε: Ημέρα ανεξαρτησίας.

1934: Απέλαση του Λέον Τρότσκι από τη Γαλλία ως “ανεπιθύμητου και επικίνδυνου” μετά από ένα χρόνο παραμονής στη χώρα.

1946: Διαλύεται η Κοινωνία των Εθνών.

1946: Ιδρύεται η ΚόμΕκον.

1974: Εκτελείται ο γενοβέζος δικαστής Μάριο Σόσι (πρώτο χτύπημα των Ερυθρών Ταξιαρχιών).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Αφγανιστάν

    17Ν
    • Αφγανιστάν

      Εφετείο 17Ν
  • Αφγανιστάν

    ΕΛΑ
    • Αφγανιστάν

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Αφγανιστάν

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Αφγανιστάν

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Αφγανιστάν

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Αφγανιστάν

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Αφγανιστάν

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Αφγανιστάν

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Αφγανιστάν

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Αφγανιστάν

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αφγανιστάν

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αφγανιστάν

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Αφγανιστάν

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Αφγανιστάν

      Αφγανιστάν

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Αφγανιστάν

      Αφγανιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Αφγανιστάν

      Αφγανιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Αφγανιστάν

      Αφγανιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Αφγανιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Αφγανιστάν

    Αφγανιστάν

    Ποιοι είμαστε
  • Αφγανιστάν

    Αφγανιστάν

    Επικοινωνία
  • Αφγανιστάν

    Αφγανιστάν

    Όροι χρήσης
  • Αφγανιστάν

    Αφγανιστάν

    Ποιοι είμαστε
  • Αφγανιστάν

    Αφγανιστάν

    Επικοινωνία
  • Αφγανιστάν

    Αφγανιστάν

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo