Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 23 Απρίλη
  • Οι σιωναζιστές σκοτώνουν αμάχους και στοχεύουν δημοσιογράφους και οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού ετοιμάζονται να μπουν σε απευθείας συνομιλίες μαζί τους
  • Τα ψέματα και οι επιθέσεις στο μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας αποκαλύπτουν τον πανικό του Μητσοτάκη, των υπουργών και των βουλευτών του
  • Ασυμβίβαστο βουλευτή-υπουργού: Να ζήσουμε να τη θυμόμαστε τη μακαρίτισσα την παπάρα του Μητσοτάκη
  • Ο Γιάχια Σινουάρ «επιλέγει»… υποψήφιους στο Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ
  • Χρύσα Χοτζόγλου: Την έθεσαν σε δυνητική αργία για συνδικαλιστική δράση αλλά δεν τολμούν να το ομολογήσουν
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Καιροσκοπισμός αισχίστου είδους
Παιδεία

Καιροσκοπισμός αισχίστου είδους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Δεκ 2025, 08:12

H συνδικαλιστική παράταξη του ΚΚΕ στην Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΔΠΤΕ) ψήφισε λευκό στην πρόταση για απεργία-αποχή από κάθε διαδικασία που συνδέεται με τις διαγραφές φοιτητών, ενώ στους φοιτητικούς συλλόγους οι δυνάμεις του επικαλούνται μετ’ επαίνων την απόφαση της ΟΔΠΤΕ για να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στις διαγραφές!

Το  παρακάτω απόσπασμα είναι από ανακοίνωση του ΜΑΣ με τίτλο: «Συνεχίζονται οι αποκλεισμοί Γραμματειών ενάντια στις διαγραφές!»:

«Σε Σχολές της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων, της Αθήνας, της Καβάλας πραγματοποιήθηκαν από νωρίς το πρωί αποκλεισμοί των Γραμματειών, για τη διεκδίκηση συγκεκριμένων μέτρων στον αντίποδα των διαγραφών, όπως εξασφάλιση έκτακτης εμβόλιμης εξεταστικής, πρόβλεψη για απαλλακτικές εργασίες κ.ά.

Οι Σύλλογοι κάλεσαν να μη σταλούν στο υπουργείο από τις Γραμματείες λίστες με ονόματα φοιτητών – φοιτητριών που διαγράφονται.

Στο πλευρό τους βρέθηκαν καθολικά οι διοικητικοί υπάλληλοι, μετά και από κάλεσμα της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης προς τους πρωτοβάθμιους συλλόγους να στηρίξουν την πρωτοβουλία των φοιτητών με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΔΤΠΕ στο πρόσφατο συνέδριό της αποφάσισε να κηρύξει απεργία – αποχή από το καθήκον των διαγραφών για όσους εμπλέκονται σε αυτήν τη διαδικασία».

Πρόκειται για καιροσκοπισμό αισχίστου είδους. Οι δυνάμεις του ΚΚΕ στο φοιτητικό κίνημα (ΜΑΣ) επικαλούνται με θετικό τρόπο την απεργία-αποχή του διοικητικού προσωπικού των ΑΕΙ από κάθε διαδικασία που σχετίζεται με τις διαγραφές των φοιτητών (κατάρτιση σχετικών καταλόγων που επέχουν μάλιστα θέση διαπιστωτικής πράξης διαγραφής φοιτητών) για να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις τους, όταν οι ίδιες δυνάμεις στην Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ψήφισαν λευκό κατά την ψηφοφορία της σχετικής πρότασης.

Θυμίζουμε ότι η απόφαση για απεργία-αποχή πάρθηκε από το 8ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΔΠΤΕ), μετά από πρόταση του Δικτύου Διοικητικών. Υπερψηφίστηκε από την Συμμαχία (ΣΥΡΙΖΑ), ενώ οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και της διάσπασης της ΠΑΣΚΕ ψήφισαν «παρών»!

Σχιζοφρενική συμπεριφορά; Οχι! Απλώς, μέσα στους φοιτητές, όπου υπάρχει ισχυρή αντίθεση ενάντια στις διαγραφές, καθώς κινδυνεύουν εκατοντάδες χιλιάδες φοιτητές (για 285.000 κάνει λόγο ανερυθρίαστα ο σφαγέας της φοιτητικής νεολαίας Μητσοτάκης) να πεταχτούν έξω από το πανεπιστήμιο και να μην ολοκληρώσουν τις σπουδές τους για τις οποίες έχυσαν πολύ ιδρώτα και αίμα αυτοί και οι οικογένειές τους, δεν τους παίρνει να πάνε κόντρα σε μια απόφαση (απεργία-αποχή) που είναι μαχητική και ακυρώνει τα εξοντωτικά σχέδια της κυβέρνησης, κινδυνεύοντας, σε αντίθετη περίπτωση να χάσουν πολυπόθητες ψήφους, για τις οποίους, ως γνωστόν, ο Περισσός, ως παίκτης στο αστικό πολιτικό παιχνίδι, τρέφει μεγάλη αδυναμία.

Από την άλλη, μέσα στους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εκεί δεν υπάρχει η καυτή ανάσα των μαχητικών κινηματικών διαδικασιών, αφού μιλάμε είτε για δημόσιους υπαλλήλους είτε για μια πλειάδα υπαλλήλων με συμβάσεις, επί ξύλου κρεμάμενων, που πασχίζουν να επιβιώσουν και να μη χάσουν τη δουλειά τους. Ασε που δίνουν και παίρνουν τα πειθαρχικά και οι διώξεις και επικρατεί ο φόβος και η τρομοκρατία.

Το ΚΚΕ, λοιπόν, αντί να σπάσει το κλίμα φόβου, να δείξει το δρόμο της αντίστασης και της ουσιαστικής βοήθειας και αλληλεγγύης στους φοιτητές, επέλεξε με τη στάση του να μην ψηφίσει την απεργία-αποχή, να ενισχύσει αυτό το κλίμα και στην πράξη να τείνει χέρι βοήθειας στην κυβέρνηση και στις μεθοδεύσεις της.

Μάλιστα, η στάση του Περισσού, που κατά τα άλλα εμφανίζεται στα λόγια λάβρος κατά των διαγραφών, ειδικά μετά και τη σημαντική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που απέρριψε την αγωγή του Ελληνικού Δημοσίου κατά της απεργίας-αποχής της ΟΔΠΤΕ, δίνοντας ισχυρότατο χαστούκι στον Μητσοτάκη, είναι ακόμα πιο κατάπτυστη.

Γι’ αυτό εκεί στο ΜΑΣ (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-ΠΑΜΕ καλύτερα να μην πανηγυρίζουν για μια απόφαση που δεν τους ανήκει και την οποία μάλιστα πολέμησαν.

Μπορεί στους φοιτητικούς συλλόγους που κάνουν παιχνίδι (για την ακρίβεια έχουν τη σφραγίδα των ΔΣ) να μην γνωρίζουν τα χαΐρια τους, αλλά στο ευρύτερο κίνημα που αναπτύσσεται στα ΑΕΙ (ό,τι υπάρχει σήμερα ως κίνημα) όλοι ξέρουν την κατάπτυστη στάση τους και την καιροσκοπική συμπεριφορά τους.

Γιούλα Γκεσούλη

Εκτύπωση 🖨
«ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ» ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΑΕΙ ΚΚΕ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 17 Δεκέμβρη
Επόμενο άρθρο Αμπντουλά Μπαργούτι: «Το ηθικό μου σπάει πέτρα»

Σχετικά Αρθρα

Χρύσα Χοτζόγλου: Την έθεσαν σε δυνητική αργία για συνδικαλιστική δράση αλλά δεν τολμούν να το ομολογήσουν

Εργατικά 22 Απρ 2026, 12:04

Η κυβέρνηση κλιμακώνει την τρομοκρατία απέναντι στους αγωνιστές εκπαιδευτικούς

Μαζί με την Χρύσα Χοτζόγλου οδηγούν σε δυνητική αργία και τον Δημήτρη Χαρτζουλάκη

Εργατικά 21 Απρ 2026, 18:27

Εισβολή δυνάμεων καταστολής στη Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ – Εκαναν ρημαδιό φοιτητικά στέκια

Στόχος ένα αποστειρωμένο πανεπιστήμιο

Καταστολή 17 Απρ 2026, 10:47

Χρύσα Χοτζόγλου: ‘Η θα απαντήσει ο κλάδος ή θα πάμε στην πρώτη μετά τη χούντα απόλυση εκπαιδευτικού για συνδικαλιστική παρέμβαση

Δήλωση ενόψει της δεύτερης τρομοκρατικής παραπομπής της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο που θα γνωμοδοτήσει για τη συνέχιση ή μη της αργίας

Εργατικά 17 Απρ 2026, 07:49

Το ΝΑΤΟ καλεί φοιτητές για «πρακτική άσκηση» για να τους κάνει «τελάληδες» της ιμπεριαλιστικής πολιτικής του

Παιδεία 7 Απρ 2026, 18:30

ΜΑΤ και ασφαλίτες ενάντια σε εστιακούς φοιτητές στα Γιάννενα

Για να διαρρήξουν το Στέκι του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών

Παιδεία 5 Απρ 2026, 19:15
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Απρίλη

23 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Οι σιωναζιστές σκοτώνουν αμάχους και στοχεύουν δημοσιογράφους και οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού ετοιμάζονται να μπουν σε απευθείας συνομιλίες μαζί τους

22 Απρ 2026, 22:54
Πολιτική

Τα ψέματα και οι επιθέσεις στο μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας αποκαλύπτουν τον πανικό του Μητσοτάκη, των υπουργών και των βουλευτών του

22 Απρ 2026, 20:50
Πολιτική

Ασυμβίβαστο βουλευτή-υπουργού: Να ζήσουμε να τη θυμόμαστε τη μακαρίτισσα την παπάρα του Μητσοτάκη

22 Απρ 2026, 14:37
Διεθνή

Ο Γιάχια Σινουάρ «επιλέγει»… υποψήφιους στο Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ

22 Απρ 2026, 12:58
Εργατικά

Χρύσα Χοτζόγλου: Την έθεσαν σε δυνητική αργία για συνδικαλιστική δράση αλλά δεν τολμούν να το ομολογήσουν

22 Απρ 2026, 12:04
Αγροτικά

Δημήτριος Μελάς, «γαλάζιος» πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ: Οποια πέτρα του σκανδάλου κι αν σηκώσεις, από κάτω θα τον βρεις

Σκάνδαλο «Βοοτρόφοι Τρικάλων» με επικεφαλής τον Μαγειρία - Πώς ο Μελάς και η βουλευτίνα Παπακώστα «βόλεψαν» βοοτρόφο ονόματι Μπαλάφας

22 Απρ 2026, 11:47
Πολιτισμός

Τα πιο «in» ψαράδικα στον κόσμο

22 Απρ 2026, 10:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Απρίλη

22 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χεζμπολά: Απάντηση στα ίσα σε κάθε σιωναζιστική πρόκληση

21 Απρ 2026, 22:06
Διεθνή

Επί της ουσίας τζούφιος ο αμερικάνικος ναυτικός αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών

21 Απρ 2026, 20:56
Εργατικά

Η κυβέρνηση κλιμακώνει την τρομοκρατία απέναντι στους αγωνιστές εκπαιδευτικούς

Μαζί με την Χρύσα Χοτζόγλου οδηγούν σε δυνητική αργία και τον Δημήτρη Χαρτζουλάκη

21 Απρ 2026, 18:27
Διεθνή

Βρετανικά πανεπιστήμια πλήρωναν ρουφιανο-εταιρία να παρακολουθεί φιλο-παλαιστίνιους και παλαιστίνιους φοιτητές και ακαδημαϊκούς

Αποκαλυπτική έρευνα του Al Jazeera English

21 Απρ 2026, 10:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Απρίλη

21 Απρ 2026, 00:01
Καταστολή

Ο Εβρος των επαναπροωθήσεων, των μασκοφόρων και της κρατικής βαρβαρότητας

20 Απρ 2026, 19:17
Διεθνή

Γάζα: Κρίσιμος ο αγώνας ενάντια στους ρουφιάνους των δωσιλογικών συμμοριών

20 Απρ 2026, 14:44
Διεθνή

Σκληρό μάθημα από τη Χεζμπολά στους σιωναζιστές: Χτύπησε φάλλαγα αρμάτων, κατέστρεψε τέσσερα

20 Απρ 2026, 13:27
Κόντρες

Κούλης ο μουλωχτός

20 Απρ 2026, 10:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Απρίλη

20 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Ποιος Λαζαρίδης; Ο Μητσοτάκης!

19 Απρ 2026, 21:23
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Απρίλη

Ημέρα βιβλίου.

Ημέρα μνήμης εβραϊκού ολοκαυτώματος.

Ημέρα αγγλικής γλώσσας.

Τουρκία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1920), ημέρα του παιδιού.

Γερμανία: Ημέρα μπύρας.

Αγγλία, Ισπανία: Εθνική γιορτή.

1971: Ενα εκατομμύριο Αμερικανοί διαδηλώνουν ζητώντας να τελειώσει “ο βρώμικος πόλεμος” στο Βιετνάμ.

1972: Δύο βόμβες σε Πειραιά και Γλυφάδα.

1998: Πεθαίνει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

2010: Η Ελλάδα γίνεται η πρώτη χώρα της ΕΕ που προσφεύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo