Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ευλόγησον δέσποτα Νόλαν
  • Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από το Ιράν για την επίθεση σε τάνκερ του
  • Ο Πεπ και τα Παλαιστινιόπουλα
  • Σαν σήμερα 29 Ιούλη
  • Σκληρή απάντηση της Χεζμπολά στον λιβανέζο υπουργό Εξωτερικών
  • Εξαμίλια Κορινθίας: Ενα ακόμα καπιταλιστικό έγκλημα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ωμός εκβιασμός των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στην Παλαιστινιακή Αντίσταση – «Κουβά» θα πάνε και αυτή τη φορά
Διεθνή

Ωμός εκβιασμός των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στην Παλαιστινιακή Αντίσταση – «Κουβά» θα πάνε και αυτή τη φορά

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Ιούλ 2025, 19:17
Και υψώθηκε η κραυγή των στρατιωτών κάτω από τις σόλες μας... Πού είναι η διαφυγή από την αναπόφευκτη τιμωρία; Και τα κρανία τους έγιναν σκαλοπάτια για τα πόδια μας... Γιατί τα πατήσαμε με κοφτερό σπαθί. Είμαστε η τιμωρία όταν τα τουφέκια χλιμιντρίζουν... Και η τιμωρία του Κυρίου σου δεν έχει αποτροπή. – Κίνημα Χαμάς (επίσημη ιστοσελίδα)

Ο Ειδικός Απεσταλμένος των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή, Στιβ Γουίτκοφ, ανακοίνωσε ότι η Ουάσιγκτον αποφάσισε να ανακαλέσει την ομάδα διαπραγματεύσεων από την Ντόχα για διαβουλεύσεις, επικαλούμενος την τελευταία απάντηση της Χαμάς ως «απόδειξη έλλειψης διάθεσης για επίτευξη κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα». Ο Γουίτκοφ εξέφρασε απογοήτευση, υποστηρίζοντας ότι παρά τις σημαντικές προσπάθειες των μεσολαβητών, «η Χαμάς δεν φαίνεται να συντονίζεται ούτε να ενεργεί με καλή πίστη».

Πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ θα εξετάσουν «εναλλακτικές επιλογές» για την εξασφάλιση της επιστροφής των αιχμαλώτων και για τη δημιουργία ενός πιο σταθερού περιβάλλοντος για το λαό της Γάζας.

Είχαμε κι ένα από τα γνωστά παραληρήματα του Τραμπ, στο ίδιο μήκος κύματος.

Εχουμε αποσυρθεί από τις διαπραγματεύσεις για τη Γάζα και αυτό είναι ατυχές, επειδή η Χαμάς δεν ενδιαφέρθηκε να συνάψει οποιαδήποτε συμφωνί. Η Χαμάς πρέπει να εξαλειφθεί. 

Η Χαμάς γνωρίζει τι θα συμβεί αφού απελευθερωθούν όλοι οι όμηροι, και γι’ αυτό δεν θέλει να φτάσει σε συμφωνία. Θα χρειαστεί να δοθεί μάχη, και η Χαμάς πρέπει να εξαλειφθεί. Εχουμε συμβάλει στην απελευθέρωση μεγάλου αριθμού ομήρων από τη Γάζα και η επιχείρηση για την απελευθέρωση των υπόλοιπων που κρατούνται από τη Χαμάς θα είναι πιο δύσκολη. Η Χαμάς δεν θέλει να φτάσει σε συμφωνία και πιστεύω ότι θέλει να πεθάνει! Θα είναι δύσκολη η ανάκτηση των υπόλοιπων ομήρων από τη Γάζα, επειδή η Χαμάς γνωρίζει ότι δεν θα έχει πλέον διαπραγματευτικά χαρτιά.

Πρόκειται για έναν ωμό αμερικάνικο εκβιασμό και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Μόλις βλέπουν ότι η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν υποχωρεί από τις θεμελιώδεις αξιώσεις της, αρχίζουν τους εκβιασμούς. Αυτό σημαίνει ότι η Χαμάς τα πηγαίνει μια χαρά στις διαπραγματεύσεις και έχει εντοπίσει ποια είναι τα βασικά σημεία από τα οποία δεν πρέπει να το κουνήσει ρούπι.

Ο Τραμπ, μέσα στον παραληρηματικό του λόγο, επιβεβαίωσε ότι η Χαμάς έχει δίκιο όταν ζητά πλήρη αποχώρηση των σιωναζιστικών δυνάμεων από τη Γάζα και διεθνείς εγγυήσεις για τη μόνιμη κατάπαυση του πυρός. Οπως, επίσης, ζητά αυτές οι εγγυήσεις να διασφαλιστούν και στη διάρκεια της 60ήμερης εκεχειρίας. Τι λέει ο Τραμπ; Οτι θέλει να πάρει τους αιχμάλωτους και μετά να διατάξει το Ισραήλ να επιτεθεί ξανά! Ε, δεν σφάξανε. Οι Παλαιστίνιοι δεν είναι… αμερικανάκια.

Οσο για τις απειλές περί εξάλειψης της Χαμάς, δηλαδή της Παλαιστινιακής Αντίστασης, καθώς αυτοί στον όρο Χαμάς περιλαμβάνουν όλο το αντιστασιακό μωσαϊκό, είναι εντελώς κούφιες. Οσο κούφιες ήταν και οι απειλές του Τραμπ ότι θα ανοίξει όλες τις πύλες της κόλασης, θα διώξει όλους τους κατοίκους της Γάζας και θα μετατρέψει τη Λωρίδα σε Ριβιέρα της Μέσης Ανατολής!

Ο Τραμπ είναι γελοίος και δεν πρέπει κανείς να παίρνει στα σοβαρά τη ρητορική του, που αλλάζει με ταχύτητα αστραπής. Σε επίπεδο πρακτικής πολιτικής, αν οι σιωναζιστές μπορούσαν να νικήσουν την Παλαιστινιακή Αντίσταση, θα το είχαν κάνει και δε θα κάθονταν να διαπραγματευτούν μαζί της, με ανοιχτή εμπλοκή των αμερικανών πατρόνων τους στις διαπραγματεύσεις.

Ο Γουίτκοφ έχει κάνει και σε προηγούμενους γύρους διαπραγματεύσεων παρόμοιες δηλώσεις, οι σιωναζιστές εξαπέλυσαν φονικούς βομβαρδισμούς κατά των αμάχων, επέβαλαν λιμό, αλλά ξαναγύρισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Το σημαντικό είναι ότι η Παλαιστινιακή Αντίσταση παραμένει ακμαία και δυνατή στα πεδία των μαχών, ακμαία και ανυποχώρητη και στη διπλωματική σκακιέρα.

Η αναφορά σε ανακοίνωση της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ, ότι οι μεσολαβητές καλωσόρισαν την πρόταση της Αντίστασης, έχει τη σημασία της. Το διαπραγματευτικό πεδίο παραμένει ανοιχτό, ενόσω οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές προσπαθούν να σώσουν το σιωναζιστικό οργανέτο τους με έναν ακόμα ωμό εκβιασμό.

Αναφέρει η Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ:

Η πρόταση που υπέβαλε η Χαμάς και οι δυνάμεις της Αντίστασης στους καταριανούς και αιγύπτιους μεσολαβητές έτυχε θετικής αποδοχής από τους μεσολαβητές, οι οποίοι τη θεώρησαν ως πύλη για την επίτευξη συμφωνίας που θα σταματήσει την επιθετικότητα και θα τερματίσει τα δεινά του λαού μας.

Ενώ θεωρούμε τις δηλώσεις του απεσταλμένου Γουίτκοφ αντανάκλαση της θέσης της ναζιστικής κυβέρνησης του εχθρού — και ένδειξη προσχεδιασμένης πρόθεσης συνέχισης της επίθεσης και υπονόμευσης των προσπαθειών των μεσολαβητών — επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να στηρίξουμε τις προσπάθειες των μεσολαβητών, να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις και να επιτύχουμε μια συμφωνία που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του λαού μας και θα βάλει τέλος στα εγκλήματα που ντροπιάζουν τη συνείδηση κάθε ελεύθερου ανθρώπου σε αυτόν τον κόσμο.

ΥΓ. 166 φορτηγά με βοήθεια μπήκαν χτες μέσω του περάσματος του Ζικίμ (σύνορα σιωνιστικής οντότητας, βορειοδυτικά της Γάζας – δεν είναι επίσημο πέρασμα) και του περάσματος Κερέμ Σαλόμ στα νοτιοανατολικά της Λωρίδας. Αλλά 180 φορτηγά είχε κανονιστεί να μπουν σήμερα, με τα 137 να μεταφέρουν αλεύρι και τα υπόλοιπα άλλα τρόφιμα.

Οι σιωναζιστές προσπαθούν να διασκεδάσουν τη διεθνή κατακραυγή για τον λιμό που επιβάλλουν στους Παλαιστίνιους της Γάζας. Αυτή την κατακραυγή μπορεί να τη δει κανείς και σε πρωτοσέλιδα μεγάλων ιμπεριαλιστικών Μέσων, όπως ήταν τα χτεσινά των δυο μεγαλύτερων γαλλικών εφημερίδων, της Le Monde και της Liberation.

Εκτύπωση 🖨
ΗΠΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΡΑΜΠ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΖορζ Αμπνταλλά: Πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε γύρω από την Αντίσταση
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 26 Ιούλη

Σχετικά Αρθρα

Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από το Ιράν για την επίθεση σε τάνκερ του

Διεθνή 29 Ιούλ 2026, 09:17

Σκληρή απάντηση της Χεζμπολά στον λιβανέζο υπουργό Εξωτερικών

Διεθνή 28 Ιούλ 2026, 21:43

Ιράν: Το καθεστώς του Ορμούζ είναι υπόθεση δική μας και του Ομάν, όχι των ΗΠΑ

Συνομιλίες Αραγτσί με τους ομολόγους του από Ομάν και Σαουδική Αραβία

Διεθνή 28 Ιούλ 2026, 12:29

Δεν υπάρχει διαδρομή γύρω από το Ορμούζ: Γιατί οι εναλλακτικοί αγωγοί της Δυτικής Ασίας δεν επαρκούν

Η προσπάθεια παράκαμψης του Στενού του Ορμούζ καταλήγει στο ίδιο πρόβλημα: Κάθε εναλλακτική διαδρομή παραμένει όμηρος του πολέμου, ανταγωνιστικών σημείων θαλάσσιας συμφόρησης ή πολιτικών διαφορών

Διεθνή 27 Ιούλ 2026, 12:58

Περσικός Κόλπος: Ξαναβάζουν την ουρά στα σκέλια οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Διεθνή 27 Ιούλ 2026, 11:22

Oι Χούθι βομβάρδισαν επιτυχώς το διυλιστήριο της ARAMCO στη Σαουδική Αραβία

Διεθνή 25 Ιούλ 2026, 18:16
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Ευλόγησον δέσποτα Νόλαν

29 Ιούλ 2026, 11:14
Διεθνή

Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από το Ιράν για την επίθεση σε τάνκερ του

29 Ιούλ 2026, 09:17
Αθλητισμός

Ο Πεπ και τα Παλαιστινιόπουλα

29 Ιούλ 2026, 08:46
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Ιούλη

29 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληρή απάντηση της Χεζμπολά στον λιβανέζο υπουργό Εξωτερικών

28 Ιούλ 2026, 21:43
Εργατικά

Εξαμίλια Κορινθίας: Ενα ακόμα καπιταλιστικό έγκλημα

28 Ιούλ 2026, 19:22
Διεθνή

Ιράν: Το καθεστώς του Ορμούζ είναι υπόθεση δική μας και του Ομάν, όχι των ΗΠΑ

Συνομιλίες Αραγτσί με τους ομολόγους του από Ομάν και Σαουδική Αραβία

28 Ιούλ 2026, 12:29
Καταστολή

Πήγαν να ζητήσουν άσυλο και τους συνέλαβαν

Μια μητέρα με δύο μικρά παιδιά οδηγήθηκε σε κρατητήριο και αντιμετώπισε απέλαση – Μια έγκυος γυναίκα και ο σύντροφός της κρατήθηκαν χωρίς καταγραφή επί σχεδόν έναν μήνα!

28 Ιούλ 2026, 09:52
Παιδεία

Διορισμοί εκπαιδευτικών με το σταγονόμετρο

28 Ιούλ 2026, 08:38
Αθλητισμός

Ενα γκολ κι ένα χαμόγελο

28 Ιούλ 2026, 08:30
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούλη

28 Ιούλ 2026, 00:01
Παιδεία

Και άλλα εφτά ιδιωτικά «πανεπιστήμια» πήραν άδεια ίδρυσης και λειτουργίας 

27 Ιούλ 2026, 20:04
Πολιτική

Κυπριακό: Γιατί να κάνει την παραμικρή υποχώρηση η Τουρκία;

27 Ιούλ 2026, 19:57
Υγεία

Kαι στην κορφή Ματίνα

27 Ιούλ 2026, 18:45
Διεθνή

Δεν υπάρχει διαδρομή γύρω από το Ορμούζ: Γιατί οι εναλλακτικοί αγωγοί της Δυτικής Ασίας δεν επαρκούν

Η προσπάθεια παράκαμψης του Στενού του Ορμούζ καταλήγει στο ίδιο πρόβλημα: Κάθε εναλλακτική διαδρομή παραμένει όμηρος του πολέμου, ανταγωνιστικών σημείων θαλάσσιας συμφόρησης ή πολιτικών διαφορών

27 Ιούλ 2026, 12:58
Διεθνή

Περσικός Κόλπος: Ξαναβάζουν την ουρά στα σκέλια οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

27 Ιούλ 2026, 11:22
Πολιτική

Και η Κύπρος στο χάρτη του «Μεγάλου Ισραήλ»

27 Ιούλ 2026, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούλη

27 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Ιλιά Ερενμπουργκ: Μια ιστορία του αυτοκινήτου

26 Ιούλ 2026, 10:50
Αθλητισμός

Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού

26 Ιούλ 2026, 09:59
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Ιούλη

Ημέρα τίγρης.

1900: Εκτελείται ο βασιλιάς της Ιταλίας Ουμπέρτο Α’ από τον αναρχικό Γκαετάνο Μπρέσι.

1902: Ο μαραγκός Φομά Κατσουρένκο αποπειράται να εκτελέσει τον πρίγκιπα Ομπολένσκι με σφαίρες βουτηγμένες σε στρυχνίνη, αστοχεί και σκοτώνει τον αστυνομικό διευθυντή (Ρωσία).

1949: Απολύονται από τη Μακρόνησο άλλοι επτακόσιοι κρατούμενοι που υπέγραψαν δηλώσεις μετανοίας.

1979: Τέσσερις νεκροί και 113 τραυματίες από σειρά εκρήξεων βομβών στο αεροδρόμιο και σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ισπανία. Την ευθύνη αναλαμβάνουν οργανώσεις Βάσκων.

1980: Λεωφορείο πολτοποιεί το κεφάλι της φοιτήτριας Σωτηρίας Βασιλακοπούλου που διαδήλωνε και μοίραζε προκηρύξεις της ΚΝΕ μπροστά στις εγκαταστάσεις της υφαντουργίας ΕΤΜΑ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Δεν θα κουραστώ να το λέω, βλέπω εδώ και δημοσιογράφους οι οποίοι παρακολουθούν την συνεδρίασή μας: οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την συνταγματική της θητεία. Ομως, αν μου επιτρέπετε, επειδή άκουσα και τον Μάξιμο και να κλείσω με αυτό, μου έδωσε μια ωραία ιδέα, έκανε κάποιες ποδοσφαιρικές αναφορές. Ισως με έναν τρόπο και εμείς να θυμίζουμε λίγο τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Ισπανία. Προσέξτε, τι έκανε η Ισπανία; Ηθελε να έχει κατοχή της μπάλας, άρα, δηλαδή, την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οταν έχεις την μπάλα, εσύ μάλλον θα βάλεις γκολ. Οταν κυνηγάς να πάρεις την μπάλα κάποιος άλλος μάλλον… Εμείς, λοιπόν, έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εχουμε σίγουρα καλή φυσική κατάσταση, το έχουμε αποδείξει, οπότε μπορούμε να αντέξουμε αυτόν τον «μαραθώνιο» μέχρι τις εκλογές της άνοιξης του 2027. Και βέβαια, έχουμε αντοχή στο σκληρό παιχνίδι και ψυχραιμία απέναντι στους προπηλακισμούς. Ταυτόχρονα, είμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα ομάδα. Ομάδα. Οι ομάδες κερδίζουν, όχι οι δήθεν μεμονωμένοι σταρ.
Κυριάκος Μητσοτάκης
(Τον είπαν Μωυσή, Τσόρτσιλ, Ηρακλή, γκόμενο και άλλα που δεν τα θυμόμαστε. Ε, να μην αυτοχαρακτηριστεί και Ρόδρι; Εμμεσα και… με σεμνότητα και ταπεινότητα, αλλά όταν ένας χαζοχαρούμενος πορφυρογέννητος παριστάνει τον σεμνό και ταπεινό, ξεβρακώνεται αμέσως. Τα λέει και χαχανίζει αυτάρεσκα. Δε θα σχολιάσουμε την παρομοίωση της ΝΔ με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ισπανίας, γιατί θα ήταν ιεροσυλία. Η Ισπανία είναι ο ορισμός της ομάδας, ενώ η ΝΔ είναι ένα τσούρμο παρτάκηδων που το διαφεντεύει δικτατορικώ τω τρόπω ένας αυτοκρατορίσκος με τους αυλικούς του. Το αφεντικό και εκείνοι που έχουν ως καθήκον να «φάνε τη σφαίρα», όπως λέει ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης. Κι όχι μόνο να «φάνε τη σφαίρα», αλλά να ράψουν το στόμα τους, υπακούοντας στην ομερτά που απαιτεί η αυτοκρατορική αυλή. Θα θέσουμε ένα απλό ερώτημα: αν τα γκάλοπ – όχι αυτά που δημοσιεύονται, τα άλλα, τα κυλιόμενα, που τα βλέπουν μόνο ο αυτοκρατορίσκος και οι επιτελείς του – έδειχναν ότι «βγαίνουν τα κουκιά», θα είχε κανένα δισταγμό ο Μητσοτάκης να κάνει πρόωρες εκλογές; Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν τις μπούρδες περί «θεσμικότητας». Επειδή «τα κουκιά δε βγαίνουν» και επειδή οι δυναμικές που καταγράφουν αυτά τα μυστικά γκάλοπ δεν επιτρέπουν αισιοδοξία, επαναλαμβάνει συνεχώς «οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027». Τους θέλει, όμως, σε ετοιμότητα, γιατί αν για κάποιο ή κάποιους λόγους παρουσιαστεί ένα «παράθυρο ευκαιρίας», θα μπουμπουνίσει τις εκλογές πρόωρα. Θα πάρει το ρίσκο. Αλλιώς, θα το πάει μέχρι το τέλος, ολοκληρώνοντας όσες αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις απομένουν, ώστε να εξακολουθήσει να έχει στήριξη από την αστική τάξη. Οχι σώνει και καλά για να ξαναγίνει άμεσα πρωθυπουργός, αλλά για να μείνει ο ίδιος και η «φαμίλια» στο παιχνίδι)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo