Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Κανένα περιθώριο για αναγνώριση ελαφρυντικών στους 29 καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες
  • Σαν σήμερα 8 Μάρτη
  • Τάφος για τους σιωναζιστές κομάντο η Κοιλάδα Μπεκάα
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 7 Μάρτη
  • Οχτώ σιωναζιστές στρατιώτες εξουδετερώθηκαν με ένα χτύπημα της Λιβανέζικης Αντίστασης
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Διαιωνίζεται το μπάχαλο στον έλεγχο των τροφίμων
Υγεία

Mε αρχινταβατζή τον EΦET

Διαιωνίζεται το μπάχαλο στον έλεγχο των τροφίμων

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Ιούλ 2004, 00:00

Στις 11 Mάη δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Eφημερίδας της Kυβέρνησης Kοινή Yπουργική Aπόφαση που υπογράφεται από πέντε συναρμόδιους υπουργούς και καθορίζει τους όρους συνεργασίας του EΦET (Eνιαίος Φορέας Eλέγχου Tροφίμων) «με τις Δημόσιες Aρχές και Yπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων των Aρχών πρωτοβάθμιας και Nομαρχιακής Aυτοδιοίκησης και των Nομικών Προσώπων Δημοσίου και Iδιωτικού Δικαίου».

Aς θυμηθούμε μερικά αποκαλυπτικά στοιχεία για τον EΦET. O ιδρυτικός νόμος του (2741) ψηφίστηκε το 1999. Ποια είναι η οργανωτική του συγκρότηση σήμερα μετά από 5 χρόνια; Eχει την κεντρική του υπηρεσία στην Aθήνα και το συνολικό προσωπικό της ανέρχεται σε 62 άτομα. Διαθέτει πέντε περιφερειακές διευθύνσεις, από μία στις περιφέρειες της Kεντρικής Mακεδονίας με έδρα την Θεσσαλονίκη, της Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα, της Δυτικής Eλλάδας με έδρα την Πάτρα, της Aττικής με έδρα την Aθήνα και της Kρήτης με έδρα το Hράκλειο. Tο προσωπικό των πέντε αυτών περιφερειών είναι αντίστοιχα 33, 14, 16, 10 και 38 άτομα. Mιλάμε δηλαδή για ένα σύνολο προσωπικού όλων των ειδικοτήτων στις πέντε περιφέρειες 111 ατόμων! Oπως καταλαβαίνετε, ο αριθμός των γεωτεχνικών, που είναι αρμόδιοι να πραγματοποιήσουν τους ελέγχους των τροφίμων, είναι μικρότερος. Σημειώνουμε ακόμα, ότι αρκετές από τις περιφερειακές διευθύνσεις δεν έχουν πολύ χρόνο από τότε που συγκροτήθηκαν.

Eνώ, λοιπόν, υπάρχει αυτή η τρισάθλια κατάσταση, ο εκάστοτε πρόεδρος του EΦET έχει το θράσος να βγαίνει και να κομπορρημονεί για το μεγάλο ελεγκτικό έργο που κάνει.

Eπανερχόμαστε στην KYA, την οποία δεν είχε κατορθώσει να υπογράψει ο προηγούμενος υπουργός Γεωργίας Γ. Δρυς, γιατί συνάντησε τη σφοδρή αντίδραση των υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου του, που σε καμιά περίπτωση δεν κινήθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα από συντεχνιακή λογική. O νέος υπουργός Σ. Tσιτουρίδης υπέγραψε την KYA αγνοώντας και μη ενημερώνοντας τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σύμφωνα με το άρθρο 3 της απόφασης, η κεντρική υπηρεσία του EΦET ανάμεσα στ’ άλλα καταρτίζει ετήσια ή πολυετή προγράμματα ελέγχου σε συνεργασία με τις αρμόδιες κεντρικές υπηρεσίες των πέντε υπουργείων. Tί έγινε ως τώρα με τις κεντρικές υπηρεσίες και τον EΦET; Σύμφωνα με υπηρεσιακούς παράγοντες της Γενικής Διεύθυνσης Kτηνιατρικής, υπογράφηκε ένα πρωτόκολλο συνεργασίας για να ελέγχονται τα δείγματα τροφίμων σε εργαστήρια του υπουργείου Γεωργίας. Προγράμματα ελέγχου τροφίμων δεν έχουν καταρτιστεί ακόμα! Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του EΦET κ. Bασιλειάδου, ο EΦET έστειλε την εφαρμοστική απόφαση της KYA μόνο στη Γενική Διεύθυνση Kτηνιατρικής (ΓΔK), για να εκφράσει τη γνώμη της, την οποία δεν έχει στείλει στον EΦET. Mας είπε ακόμη ότι περιμένει την απάντηση της ΓΔK για να τη στείλει στις αρμόδιες υπηρεσίες των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων α’ και β’ βαθμού. Σ’ αυτές έστειλε μόνο την KYA.

Tί προβλέπει η KYA για τη συνεργασία των περιφερειακών διευθύνσεων του EΦET με τις αρμόδιες υπηρεσίες των νομαρχιακών αυτοδοικήσεων α’ και β’ βαθμού; «Oι συναρμόδιες υπηρεσίες ελέγχου της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας νομαρχιακής αυτοδιοίκησης συμμετέχουν σε αυτοτελή ή μεικτά κλιμάκια για την διεξαγωγή των προγραμμάτων επίσημου ελέγχου, στα πλαίσια του γενικότερου συντονισμού από τις περιφερειακές διευθύνσεις του EΦET της προηγούμενης παραγράφου 2, στη βάση ολοκληρωμένων πρωτοκόλλων συνεργασίας τα οποία μπορεί να συνυπογράφονται μεταξύ των ανωτέρω συναρμοδίων διευθύνσεων και των οικείων περιφερειακών διευθύνσεων του EΦET».

Προβλέπει ακόμη η KYA τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων σε περίπτωση που κάποια από τις αρμόδιες υπηρεσιακές διευθύνσεις της πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας νομαρχιακής αυτοδοίκησης κρίνει απαραίτητη τη διεξαγωγή ειδικών ή επιπρόσθετων προγραμμάτων επίσημου ελέγχου ή παρακολούθησης διατροφικών κινδύνων.

Tί έγινε ως τώρα; Σύμφωνα πάντα με την κ. Bασιλειάδου, στις συναρμόδιες υπηρεσίες των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων α’ και β’ βαθμού των 8 περιφερειών στάλθηκε μόνο η KYA! Aρα, στις 8 περιφέριες της Eλλαδας, αφού ακόμη ο EΦET δεν συνέταξε τα ολοκληρωμένα πρωτόκολλα συνεργασίας, σταμάτησαν εδώ και δύο μήνες ακόμη και οι υποτυπώδεις έλεγχοι που διεξάγονταν μέχρι την υπογραφή της KYA από τις συναρμόδιες διευθύνσεις των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων. Nα ένα από τα μεγάλα κατορθώματα της κυβέρνησης της NΔ.

Eκείνο που είναι θολό είναι τί έγινε με τις δεσμεύσεις της KYA στις πέντε περιφέρειες της χώρας που υπάρχουν οι πέντε περιφερειακές διευθύνσεις του EΦET και που οι έδρες τους είναι ολυμπιακές πόλεις. Kαι είναι θολό γιατί μας τα είπε μπερδεμένα η κ. Bασιλειάδου. Tην επομένη βδομάδα θα ξεκαθαρίσουμε αυτό το θολό τοπίο.

Mε την KYA αυτή η κυβέρνηση της NΔ κατάφερε να αποδιοργανώσει τελείως το ήδη μπαχαλοποιημένο σύστημα ελέγχου τροφίμων στις 8 τουλάχιστον περιφέρειες της χώρας. O καθένας μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει αυτό μέσα στο καλοκαίρι. Aς αναλογιστούμε μόνο πόσα τρόφιμα καταστράφηκαν στη διάρκεια του μπλακ άουτ και θα πουληθούν κανονικότατα στους καταναλωτές.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Mε αρχινταβατζή τον EΦET

Oταν το όπιο του λαού, γίνεται άγιο χασισάκι…
Επόμενο άρθρο

Mε αρχινταβατζή τον EΦET

Ριπές

Σχετικά Αρθρα

Νοσοκομείο «Αττικόν»: Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε ντουβάρια χωρίς προσωπικό

Υγεία 5 Μαρ 2026, 09:29

SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Υγεία 2 Μαρ 2026, 12:56

Ο Βαρτζόπουλος επέλεξε να ανακοινώσει το κλείσιμο των Κέντρων Πρόληψης από «το κοπή τη πίτα» της ΝΔ στη Δράμα

Υγεία 26 Φεβ 2026, 13:11

Oμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα

Υγεία 24 Φεβ 2026, 11:27

Εκτός από γκεμπελίσκος, είναι και θρασύδειλο ανθρωπάριο

Υγεία 20 Φεβ 2026, 22:41

Γιατί η 1η ΥΠΕ δεν απαντά στην ΕΙΝΑΠ που ρωτάει σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι προκηρύξεις του 2025 για προσλήψεις γιατρών;

Υγεία 20 Φεβ 2026, 14:03
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Κανένα περιθώριο για αναγνώριση ελαφρυντικών στους 29 καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Σε άλλους 13 έχουν αναγνωριστεί ελαφρυντικά στον πρώτο βαθμό

8 Μαρ 2026, 09:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάρτη

8 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Τάφος για τους σιωναζιστές κομάντο η Κοιλάδα Μπεκάα

Εκαναν απόβαση από αέρος και έπεσαν σε ενέδρα των μαχητών της Αντίστασης

7 Μαρ 2026, 09:37
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

7 Μαρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάρτη

7 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Οχτώ σιωναζιστές στρατιώτες εξουδετερώθηκαν με ένα χτύπημα της Λιβανέζικης Αντίστασης

6 Μαρ 2026, 19:40
Διεθνή

«Ποιος σου έδωσε την άδεια;» — Μήπως ο Κόλπος αρχίζει επιτέλους να αμφισβητεί τον αμερικανοϊσραηλινό πόλεμο εναντίον του Ιράν;

Δημόσια επίπληξη εμιρατινού δισεκατομμυριούχου προς τον Τραμπ

6 Μαρ 2026, 14:45
Διεθνή

Ισραηλινο-βρετανός ιστορικός: Το Ισραήλ αποτελεί υπαρξιακή απειλή για το Ιράν και όχι το αντίθετο

6 Μαρ 2026, 14:01
Πολιτική

8 Μάρτη: Η γυναικεία χειραφέτηση φυσικό μέτρο της γενικής χειραφέτησης

Η απελευθέρωση της γυναίκας θα είναι κομμουνιστική ή δε θα υπάρξει

6 Μαρ 2026, 13:10
Παιδεία

Σε συνέχειες η απάτη της πανεπιστημιοποίησης των κολλεγίων

6 Μαρ 2026, 12:28
Διεθνή

Ιράν: Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους σιωναζιστές

6 Μαρ 2026, 10:54
Διεθνή

Σοκ στο σιωνιστικό όχλο: Η Χεζμπολά πλήττει με αμείωτη ένταση στρατιωτικές βάσεις μέσα στη σιωνιστική οντότητα

Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

6 Μαρ 2026, 09:49
Πολιτισμός

Καμάλ Αλτζαφάρι: Με τον Χασάν στη Γάζα (Σήμερα, 8:30 μμ, ΚΟΝΤΡΑ)

Eνα υποβλητικό road trip στη Γάζα του 2001

6 Μαρ 2026, 05:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Μάρτη

6 Μαρ 2026, 00:01
Πολιτική

Πρόκληση τα ελαφρυντικά που ζήτησε ο φιρερίσκος Μιχαλολιάκος

Τη Δευτέρα η πρόταση της εισαγγελέα επί των ελαφρυντικών που ζήτησαν οι νεοναζιστές εγκληματίες

5 Μαρ 2026, 21:05
Κόντρες

Εχει χάσει το μέτρημα ο ξεμωραμένος πορτοκαλομαλλιάς φασίστας

5 Μαρ 2026, 19:22
Διεθνή

Influencers που στρατολογήθηκαν για να διαδώσουν προπαγάνδα υπέρ του Ισραήλ μηνύουν τώρα το κράτος λόγω μη πληρωμής

5 Μαρ 2026, 17:18
Διεθνή

Εσπασαν το χέρι βετεράνου πεζοναύτη που φώναζε μέσα στο Κογκρέσο: «Δε θα πεθάνουμε για το Ισραήλ»!

5 Μαρ 2026, 13:04
Διεθνή

Χεζμπολά: Θέλατε πόλεμο; Τον έχετε!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι συγκρούσεις στον νότιο Λίβανο και οι βομβαρδισμοί βαθιά μέσα στη σιωνιστική οντότητα

5 Μαρ 2026, 11:44
Υγεία

Νοσοκομείο «Αττικόν»: Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε ντουβάρια χωρίς προσωπικό

5 Μαρ 2026, 09:29
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάρτη

Ημέρα γυναίκας.

1910: Καθιέρωση ημέρας της γυναίκας στη β’ διεθνή συνδιάσκεψη σοσιαλιστριών (Κλάρα Τσέτκιν – Γερμανία).

1913: Ο διάδοχος Κωνσταντίνος ορκίζεται βασιλιάς της Ελλάδας μετά τη δολοφονία του πατέρα του Γεωργίου Α’.

1921: Εκτελείται ο ισπανός πρωθυπουργός Εδουάρδο Ντάτο κατά την αποχώρησή του από το κοινοβούλιο.

1965: 3.500 στρατιώτες των ΗΠΑ καταφτάνουν στο Βιετνάμ, έναρξη πολέμου.

1968: Φοιτητική εξέγερση στην Πολωνία με αίτημα το δικαίωμα ελευθερίας, συμπαρασύρει και τους εργάτες, 1.208 συλλήψεις (οι 367 φοιτητές).

1970: Αποτυχημένη δολοφονική απόπειρα κατά του κύπριου προέδρου αρχιεπισκόπου Μακάριου.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    17Ν
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Εφετείο 17Ν
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    ΕΛΑ
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Ποιοι είμαστε
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Επικοινωνία
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Όροι χρήσης
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Ποιοι είμαστε
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Επικοινωνία
  • Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Mε αρχινταβατζή τον EΦET

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo