Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Μια ελίτ σχολή για λίγους και μια υποβάθμιση σπουδών για τους πολλούς
  • Ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη καλεί σε μέχρις εσχάτων στήριξη σιωναζιστών και αμερικανών ιμπεριαλιστών
  • SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης
  • Δεν «έπεσε», καταρρίφτηκε το αμερικάνικο F-15
  • Σύσσωμη η Παλαιστινιακή Αντίσταση εκφράζει αλληλεγγύη στο Ιράν
  • Σαν σήμερα 2 Μάρτη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε;
Πολιτική

Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε;

Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Φεβ 2024, 19:54

Είναι γνωστό το μπούλινγκ που δέχονται οι εκπαιδευτικοί των ιδιωτικών σχολείων από γονείς που έχουν τη λογική «πληρώνω και με τα λεφτά μου και με τις πλάτες των σχολαρχών-ιδιοκτητών του σχολείου-επιχείρηση κάνω το κουμάντο, ακόμη και στην παιδαγωγική και διδακτική διαχείριση της τάξης από τους εκπαιδευτικούς. Είναι στην ουσία υπάλληλοί μου, τους θεωρώ υποζύγια και απαιτώ την υποταγή τους». 

Για τα κρούσματα αυτής της συμπεριφοράς αφέντη προς δούλο από γονείς μαθητών περιούσιων ιδιωτικών σχολείων, όπου φοιτούν παιδιά της αστικής τάξης, έχει επανειλημμένα κάνει καταγγελίες η ΟΙΕΛΕ. Οταν μάλιστα πρόκειται για γονείς που έχουν εξουσία στα κυβερνητικά πόστα και σε θέσεις του μηχανισμού του συστήματος, τότε τα πράγματα οξύνονται και αποκτούν άλλη διάσταση.

Ολοι θυμόμαστε την περίπτωση του γιου Σαμαρά, που καθηγήτρια τον έπιασε να αντιγράφει στις εξετάσεις, και αντί να τιμωρηθεί ο μαθητής, η διοίκηση του σχολείου, κατ’ απαίτηση Σαμαρά, απέλυσε την καθηγήτρια!

Τώρα ρεσιτάλ τραμπουκισμού έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ Μαρκόπουλος, γνωστός για το «πολλά βαρύ» ύφος του ακόμη και σε εκπομπές τηλεπαραθύρων.

Σε ενημέρωση γονέων «σχολείου βορείων προαστείων», όπως γράφτηκε, μήπως και θιχτεί το κύρος του σχολείου των γόνων της αστικής τάξης και του εσμού των μηχανισμών, ο Μαρκόπουλος επιτέθηκε με απειλές και σε έξαλλο ύφος σε καθηγητή των Μαθηματικών, για τους βαθμούς που έβαλε στην κόρη του. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι στο γεγονός παρόντες ήταν και άλλοι γονείς, ο βουλευτής της ΝΔ, με ύφος «άκουσε τι σου λέω εγώ ‘’γατάκι’’», ούρλιαζε στον εμβρόντητο εκπαιδευτικό: «θα σε τελειώσω», «θα δεις τι θα πάθεις», «θα σε καταγγείλω στο υπουργείο Παιδείας».

Μετά την κατακραυγή, ο Μαρκόπουλος, προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα, κάνοντας λόγο για «μια παρεξήγηση η οποία διευθετήθηκε σε κλίμα συνεννόησης και καλής θέλησης καθώς ούτε μέτρα ζητήθηκαν ή πολύ περισσότερο υπήρξαν κατά του καθηγητή», ομολογώντας ότι είχε αυτήν ακριβώς την πρόθεση, αλλά αναγκάστηκε να κάνει πίσω λόγω του πολιτικού κόστους που θα υφίστατο. Δεν μας είπε, βέβαια, ποιος ήταν ο λόγος που προκάλεσε την «παρεξήγηση». Προφανώς, θεωρεί πως είναι δικαίωμά του να απαιτεί καλύτερους βαθμούς για το παιδί του.

Με θράσος χιλίων πιθήκων, ο Μαρκόπουλος, έριξε το φταίξιμο για τη διάσταση που πήρε η τραμπούκικη ενέργειά του σε πολιτικούς του αντιπάλους που του κάνουν, λέει, «πόλεμο λάσπης» με αφορμή το γεγονός ότι αυτός είναι πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το προαναγγελθέν έγκλημα των Τεμπών, όπου γίνεται συνειδητή προσπάθεια συγκάλυψης εγκληματικών κυβερνητικών ευθυνών και απένταξης του Μητσοτάκη από αυτό το «κάδρο».

Διαβάστε τη δήλωση Μαρκόπουλου και φρίξτε:

«Ο πόλεμος λάσπης κι απειλών κατά εμένα και των παιδιών μου συνεχίζεται. Γίνεται  κατανοητό πως όταν κάποιοι φθάνουν στο σημείο να εμπλέξουν οικογένειες στα πολιτικά μικροπαιχνιδια τους δηλώνουν την ένδεια και την αδυναμία τους. Την απουσία κάθε έννοιας ηθικής. 

Σύμφωνα λοιπόν με μπαράζ φημών,  εμπλέκεται το όνομα μου και του ενός  παιδιού μου σε υπόθεση φραστικής επίθεσης σε καθηγητή σχολείου. 

Μια διαφωνία, από αυτές που λογικό είναι να  υπάρχουν σε ένα σχολικό περιβάλλον,  η οποία λύθηκε άμεσα, εντός του σχολείου,  διογκώθηκε με ψεύδη για λόγους που όλοι κατανοούν κι από κέντρα που όλοι γνωρίζουμε. 

Μια παρεξήγηση η οποία διευθετήθηκε σε κλίμα συνεννόησης και καλής θέλησης καθώς ούτε μέτρα ζητήθηκαν ή πολύ περισσότερο υπήρξαν κατά του καθηγητή, ενώ και η κόρη μου συνεχίζει κανονικά τα μαθήματα της μαζί του, παρουσιάζεται αλλιώς. 

Κατανοούμε όλοι για ποιο λόγο σε αυτό το σημείο της εξεταστικής για την τραγωδία των Τεμπών υπάρχουν αυτές οι αθλιότητες. Καλώ λοιπόν όσους στοχευμένα χτυπούν την οικογένεια και τα παιδιά μου να σταματήσουν. Προσωπικά μπορούν να πουν για εμένα ό,τι θέλουν. 

Είμαι εδώ και δεν φοβάμαι. 

Απαιτώ όμως ξεκάθαρα κι αδιαπραγμάτευτα να σεβαστούν τα ανήλικα παιδιά μου και να τα αφήσουν κατά μερους. Πολύ περισσότερο μετά τις απειλές για την σωματική ακεραιότητα τους που προχθές δέχθηκα».

Ποιος ενέπλεξε τα παιδιά του στις πολιτικές διαμάχες; Τον ίδιο αφορούσαν οι καταγγελίες που έγιναν. Τα παιδιά του τα μπλέκει αυτός, χρησιμοποιώντας τα σαν ασπίδα για να κρύψει το νταϊλίκι του. 

Τι δουλειά έχει η Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών με ένα επεισόδιο σε ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων; Μήπως δεν είναι γνωστός για το ύφος του ο Μαρκόπουλος; Δεν είχε χαρακτηρίσει «γουρλίδικη» τη συγκεκριμένη Εξεταστική Επιτροπή και μετά το σάλο που ξέσπασε έσπευσε να ανακαλέσει; Δεν είχε πει, με το ίδιο ύφος, ότι «το διασκεδάζει» στις εργασίες της Επιτροπής, λόγω της παρουσίας βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ;

Κάτι τέτοιοι τύποι, όχι μόνο δεν έχουν την αξιοπρέπεια να αναγνωρίσουν τα λάθη τους, αλλά προσπαθούν με περισσότερο τραμπούκικο ύφος να βγουν στον αφρό.

*Μακάκοι: Κατάρρινοι πίθηκοι της ομάδας των κερκοπιθηκοειδών (μαϊμούδες Παλαιού Κόσμου).

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροCoviD: Κατάσταση στάσιμη, με τάση βελτίωσης

Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

Επόμενο άρθρο «Είμαστε φυτά από την καρδιά αυτής της γης κι αυτού του λαού»

Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

Σχετικά Αρθρα

Ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη καλεί σε μέχρις εσχάτων στήριξη σιωναζιστών και αμερικανών ιμπεριαλιστών

Πολιτική 2 Μαρ 2026, 14:25

Το φάντασμα των υποκλοπών στέκεται πάλι μπροστά στον Μητσοτάκη

Πολιτική 27 Φεβ 2026, 19:54

3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη: Η ιδιωτικοποίηση δολοφονεί – Οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν

Ολες/οι στα αυριανά συλλαλητήρια διαμαρτυρίας

Η Αποψή Μας 27 Φεβ 2026, 09:35

Την Τετάρτη 4 Μάρτη η δικαστική απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία της ΧΑ

Ολες/όλοι έξω από το Εφετείο στις 9 πμ

Πολιτική 27 Φεβ 2026, 09:33

Δε θα ανακοινωθεί την Παρασκευή η απόφαση στη δίκη της νεοναζιστικής συμμορίας ΧΑ

Το δικαστήριο θα ανακοινώσει μόνο διακοπή για επόμενη συνεδρίαση, που θα απαγγείλει την απόφαση

Πολιτική 25 Φεβ 2026, 18:45

Βγήκαν τα ξεσκονόπανα στο Kefalonia focus

Πολιτική 21 Φεβ 2026, 07:23
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Μια ελίτ σχολή για λίγους και μια υποβάθμιση σπουδών για τους πολλούς

2 Μαρ 2026, 14:32
Πολιτική

Ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη καλεί σε μέχρις εσχάτων στήριξη σιωναζιστών και αμερικανών ιμπεριαλιστών

2 Μαρ 2026, 14:25
Υγεία

SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

2 Μαρ 2026, 12:56
Διεθνή

Δεν «έπεσε», καταρρίφτηκε το αμερικάνικο F-15

2 Μαρ 2026, 10:24
Διεθνή

Σύσσωμη η Παλαιστινιακή Αντίσταση εκφράζει αλληλεγγύη στο Ιράν

2 Μαρ 2026, 09:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάρτη

2 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και σιωναζιστές ματοκυλούν τη Μέση Ανατολή

1 Μαρ 2026, 10:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Μάρτη

1 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σπονδή στην Παλαιστίνια Μάνα

28 Φεβ 2026, 09:44
Πολιτισμός

Καμάλ Αλτζαφάρι: Με τον Χασάν στη Γάζα (Παρασκευή 6/3, 8:30 μμ, ΚΟΝΤΡΑ)

Eνα υποβλητικό road trip στη Γάζα του 2001

28 Φεβ 2026, 05:08
Αντικυνωνικά

Αντικυνωνικά

28 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Φλεβάρη

28 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Το φάντασμα των υποκλοπών στέκεται πάλι μπροστά στον Μητσοτάκη

27 Φεβ 2026, 19:54
Κόντρες

Sumud

27 Φεβ 2026, 14:48
Παιδεία

Ο κατήφορος δεν έχει πάτο

27 Φεβ 2026, 13:29
Η Αποψή Μας

3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη: Η ιδιωτικοποίηση δολοφονεί – Οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν

Ολες/οι στα αυριανά συλλαλητήρια διαμαρτυρίας

27 Φεβ 2026, 09:35
Πολιτική

Την Τετάρτη 4 Μάρτη η δικαστική απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία της ΧΑ

Ολες/όλοι έξω από το Εφετείο στις 9 πμ

27 Φεβ 2026, 09:33
Πολιτισμός

Απόψε στην Κόντρα: To Aλάτι Αυτής Της Θάλασσας

27 Φεβ 2026, 07:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Φλεβάρη

27 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Αμπάς Ζάκι: Ενα έντιμο στέλεχος της Φατάχ

26 Φεβ 2026, 21:32
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάρτη

Μαρόκο: Ημέρα ανεξαρτησίας (1956).
1810: Η Σουηδία γίνεται η πρώτη χώρα που διορίζει “Συνήγορο του πολίτη”.
1945: Ο στρατηγός Πετζόπουλος φτάνει στην Τρίπολη και απελευθερώνει όλους τους ταγματασφαλίτες που κρατούνταν στις φυλακές εν αναμονή δίκης.
1956: Η Λίνα Τσαλδάρη γίνεται η πρώτη γυναίκα υπουργός.
1959: Ειδικό στρατοδικείο εγκλημάτων πολέμου καταδικάζει τον εξολοθρευτή των Εβραίων της Θεσσαλονίκης Μαξ Μέρτεν σε 25ετή κάθειρξη.
1972: Βόμβα σε αμερικανικό αυτοκίνητο στο Παλαιό Ψυχικό.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Εφετείο 17Ν

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

  • ΕΛΑ

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

  • Επικοινωνία

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

  • Όροι χρήσης

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

  • Ποιοι είμαστε

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

  • Επικοινωνία

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

  • Όροι χρήσης

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo