Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 17 Απρίλη
  • Μακάριος Λαζαρίδης: Οσο μιλάς τόσο επιβαρύνεις τη θέση του Μητσοτάκη
  • Ανακοινώθηκε δεκαήμερη εκεχειρία στον Λίβανο
  • «Εντελώς ανεξέλεγκτος»: Πρώην διοικητής της CIA ζητά το ξήλωμα του «επικίνδυνου» Τραμπ
  • Πολιτική Ανάλυση: Το Ισραήλ και η εξίσωση πολέμου και εκεχειρίας με τον Λίβανο
  • Κράτος παρίας το Ισραήλ για τις ΗΠΑ – Ανοιχτή σύγκρουση Τραμπ-Μελόνι
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Το πιο δυνατό χτύπημα στη Δυτική Οχθη
Διεθνή

Το πιο δυνατό χτύπημα στη Δυτική Οχθη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Μαρ 2024, 18:46

Πρώτο μετέδωσε την είδηση, την περασμένη Παρασκευή, το κρατικό ραδιόφωνο της σιωνιστικής οντότητας: Δύο ένοπλοι Παλαιστίνιοι άνοιξαν πυρ εναντίον θέσης του στρατού στον οικισμό Homesh και αποχώρησαν από το σημείο. Και λίγο αργότερα: Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στον οικισμό Homesh στη Δυτική Οχθη.

Συγκεχυμένα πράγματα: τραυματίστηκαν από πυρά ένοπλων Παλαιστίνιων ή από εκρηκτικό μηχανισμό; Σύντομα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν: Το σιωνιστικό Κανάλι 12 διέκοψε το πρόγραμμά του και μετέδωσε: Μια διπλή επιχείρηση περιλάμβανε πυροβολισμούς σε ισραηλινό στρατιωτικό χώρο και πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού τη στιγμή που συγκεντρώθηκαν οι στρατιώτες. Ο ισραηλινός στρατός χτενίζει τον τόπο της επιχείρησης στο Homesh αναζητώντας τους δράστες.

Ο σιωναζιστικός στρατός αναγκάστηκε να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση, με διαστρεβλωμένα τα γεγονότα: Κατά τη διάρκεια επιχείρησης των δυνάμεών μας κοντά στο Σιλάτ αλ Νταχρ, τρομοκράτες πυροδότησαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό και βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό τους. Το Κανάλι 13 άρχισε να βάζει τα πράγματα στη θέση τους: Η επιχείρηση Homesh είχε σχεδιαστεί εκ των προτέρων, καθώς στρατιώτες παρασύρθηκαν σε μια τοποθεσία όπου είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός. Η Yedioth Ahronoth αύξησε τον αριθμό των απωλειών του σιωναζιστικού στρατού: Τέσσερις στρατιώτες τραυματίες στη διπλή επίθεση στο Homesh στη βόρεια Δυτική Οχθη. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης συνεχίζονται. 

Σύντομα, ο ίδιος ο σιωναζιστικός στρατός αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι οι τραυματίες του ήταν εφτά στρατιώτες.

Τι συνέβη; Παλαιστίνιοι μαχητές της Αντίστασης επιτέθηκαν σε στρατιωτικό σημείο ελέγχου κοντά στο φυλάκιο του εποικισμού Homesh, μεταξύ Νάμπλους και Τζενίν και έριξαν περισσότερες από 30 σφαίρες. Οταν οι σιωναζιστές στρατιώτες κινήθηκαν προς το μέρος των παλαιστίνιων μαχητών, εξερράγησαν ανάμεσά τους εκρηκτικοί μηχανισμοί θαμμένοι στο έδαφος, τραυματίζοντας εφτά από δαύτους. Οι δύο τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά και χρειάστηκε να πάει στρατιωτικό ελικόπτερο για να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Οσο για τους μαχητές, άφαντοι. Και βέβαια, ήταν περισσότεροι από τους δύο που άνοιξαν πυρ με τα Καλάσνικοφ και παρέσυραν τους σιωναζιστές προς το ναρκοθετημένο σημείο. Κάποιος άλλος μαχητής πάτησε το κουμπί της πυροδότησης και σίγουρα υπήρξε και κάλυψη της αποχώρησης των μαχητών. Χώρια ο φωτογράφος που αποτύπωσε την ενέργεια. Γιατί υπήρξε και βίντεο που δόθηκε σε λίγο στη δημοσιότητα από τις Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς – Τάγμα Τζενίν.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/03/Al-Quds_Homesh_WestBank_8-3.mp4

Hταν το πιο δυνατό χτύπημα της Αντίστασης στη Δυτική Οχθη από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος του Κατακλυσμού του Αλ-Ακσα. Και από την άποψη της οργάνωσής του και από την άποψη της αποτελεσματικότητάς του και επειδή οι μαχητές πέτυχαν τον αιφνιδιασμό, έκαναν το μαζικό πλήγμα και αποχώρησαν χωρίς απώλειες (θανάτους ή συλλήψεις).

Την ευθύνη ανέλαβαν, όπως είπαμε, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς (ένοπλο σκέλος της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ). Η Χαμάς χαιρέτισε με ενθουσιασμό: Η επιχείρηση Homesh στη Δυτική Οχθη είναι μια επιβεβαίωση της επιλογής της Αντίστασης και μια φυσική απάντηση στις σφαγές της κατοχής στη Γάζα και τη Δυτική Οχθη και τις απειλές της για το Al-Aqsa.

Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς – Τάγμα Τουλκαρέμ έδωσαν στη δημοσιότητα και βίντεο με την ανατίναξη μιας μπουλντόζας D9. Η ανατίναξη έγινε με εκρηκτικό μηχανισμό Αλ-Σικάκι (από το όνομα του πρώτου γενικού γραμματέα της ΠΙΤ, που τον δολοφόνησε η Μοσάντ στη Μάλτα). 

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/03/al-Quds_Tulkarem_9-3.mp4

Μια άλλη στρατιωτική μπουλντόζα ανατίναξαν οι Ταξιαρχίες Μαρτύρων του Αλ-Ακσα, την ώρα που σιωναζιστικές δυνάμεις εισέβαλαν στον προσφυγικό καταυλισμό Nour Shams στην Τουλκαρέμ. Ο σιωναζιστικός στρατός αναγκάστηκε να τη ρυμουλκήσει.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/03/Al-Aksa_mart_Buldoza_9-3.mp4

Οι στρατιωτικές μπουλντόζες συνοδεύουν τον σιωναζιστικό στρατό στις επιδρομές του στις πόλεις-προπύργια της Αντίστασης στη Δυτική Οχθη και χρησιμοποιούνται για να γκρεμίσουν σπίτια που οι οικογένειές τους (κατηγορούνται ότι) σχετίζονται με την Αντίσταση. Οι Παλαιστίνιοι, όμως, δεν υποτάσσονται στην τρομοκρατία. Δείτε την αντίδραση ενός κατοίκου της Νάμπλους, μπροστά από το σπίτι του που μόλις το γκρέμισαν μαζί με άλλα σπίτια.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/03/Nablus_poli_dynato_gremizoun_spitia.mp4

Τα σπίτια μας και τα παιδιά μας θυσία για τη Γάζα! Τα σπίτια μας και τα παιδιά μας θυσία για τον Σινουάρ! Τα σπίτια μας και τα παιδιά μας θυσία για την Αντίσταση! Τα σπίτια μας και τα παιδιά μας είναι θυσία για όλους τους μάρτυρες της Παλαιστίνης. Είμαιστε μάρτυρες που περπατούν πάνω στη γη. Εξακολουθούν να επεκτείνουν τους εποικισμούς ενώ κατεδαφίζουν τα σπίτια μας. Δε δείχνουν έλεος, ανθρωπιά, ούτε εξαίρεση για κανέναν. Αυτή η γη… ζούμε στη Νάμπλους, στην καρδιά της Νάμπλους. Τι θέλουν από εμάς; Γιατί έρχονται; Ερχονται να γκρεμίσουν τα σπίτια μας στην καρδιά της Νάμπλους; Είμαστε στο εσωτερικό της Νάμπλους, τι θέλουν από εμάς; Τους είπα: Είμαστε στη Νάμπλους, ζούμε στην καρδιά της Νάμπλους. Μου είπαν: Ζείτε στο Ισραήλ. Βρίσκεστε στο Ισραήλ. Μου πρόσφερε χρήματα, ένας τύπος που ονομάζεται Χέζι, από το τηλέφωνο. Με έκαναν να μιλήσω μαζί του. Μου είπε: Ο,τι θέλεις, προτού ξεκινήσουν οι μπουλντόζες. Είμαι έτοιμος να έρθω και να σου φέρω μια τσάντα με χρήματα. Μου το πουλάς; Του είπα: Ούτε στα όνειρά σου, ποτέ δε θα πουλήσω σε εσένα. Το σπίτι μου, δεν μπορούν να το γκρεμίσουν, είναι θυσία για τους μάρτυρες της Παλαιστίνης. Θυσία για τη Γάζα, θυσία για την Αντίσταση, θυσία για τον Σινουάρ, θυσία για τη Χαμάς, θυσία για όλες τις οργανώσεις της Αντίστασης, θυσία για τους μάρτυρες και θυσία για όλους μας. Ολοι όσοι ζούμε σ’ αυτή τη γη είμαστε μάρτυρες που περπατάμε. Ολοι μας γνωρίζουμε μάρτυρες. Κανένας μας δεν είναι ζωντανός, επειδή είμαστε Παλαιστίνιοι. Ποτέ δεν έχουμε δει πραγματική ζωή. Θεού θέλοντος, θα μετρηθούμε όλοι σαν μάρτυρες ενώπιον του θεού. Προσευχηθείτε γι’ αυτό. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Είναι η Κατοχή. Το σπίτι μου ήταν ένα πάτωμα κι άλλο ένα, δεν το είχα τελειώσει ακόμα. Δυο πατώματα. 

Εκτύπωση 🖨
ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ καλλιτέχνης φούρναρης
Επόμενο άρθρο Ατάραχη και ασυγκίνητη η «διεθνής κοινότητα» από την αποκάλυψη εγκλημάτων πολέμου

Σχετικά Αρθρα

Ανακοινώθηκε δεκαήμερη εκεχειρία στον Λίβανο

Οι σιωναζιστές εντολοδόχοι έσπευσαν να υπακούσουν στην αμερικάνικη διαταγή

Διεθνή 16 Απρ 2026, 20:35

«Εντελώς ανεξέλεγκτος»: Πρώην διοικητής της CIA ζητά το ξήλωμα του «επικίνδυνου» Τραμπ

Διεθνή 16 Απρ 2026, 14:33

Πολιτική Ανάλυση: Το Ισραήλ και η εξίσωση πολέμου και εκεχειρίας με τον Λίβανο

Διεθνή 16 Απρ 2026, 12:45

Κράτος παρίας το Ισραήλ για τις ΗΠΑ – Ανοιχτή σύγκρουση Τραμπ-Μελόνι

Μετά τις 7 Οκτώβρη του 2023, τίποτα δεν είναι όπως παλιά

Διεθνή 16 Απρ 2026, 10:54

Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση

Γιγάντια πλοία περνούν από το Στενό του Ορμούζ πλέοντας προς ή αποπλέοντα από ιρανικά λιμάνια

Διεθνή 15 Απρ 2026, 19:56

Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές

Διεθνή 15 Απρ 2026, 06:08
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Απρίλη

17 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Μακάριος Λαζαρίδης: Οσο μιλάς τόσο επιβαρύνεις τη θέση του Μητσοτάκη

16 Απρ 2026, 22:48
Διεθνή

Ανακοινώθηκε δεκαήμερη εκεχειρία στον Λίβανο

Οι σιωναζιστές εντολοδόχοι έσπευσαν να υπακούσουν στην αμερικάνικη διαταγή

16 Απρ 2026, 20:35
Διεθνή

«Εντελώς ανεξέλεγκτος»: Πρώην διοικητής της CIA ζητά το ξήλωμα του «επικίνδυνου» Τραμπ

16 Απρ 2026, 14:33
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Το Ισραήλ και η εξίσωση πολέμου και εκεχειρίας με τον Λίβανο

16 Απρ 2026, 12:45
Διεθνή

Κράτος παρίας το Ισραήλ για τις ΗΠΑ – Ανοιχτή σύγκρουση Τραμπ-Μελόνι

Μετά τις 7 Οκτώβρη του 2023, τίποτα δεν είναι όπως παλιά

16 Απρ 2026, 10:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Απρίλη

16 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση

Γιγάντια πλοία περνούν από το Στενό του Ορμούζ πλέοντας προς ή αποπλέοντα από ιρανικά λιμάνια

15 Απρ 2026, 19:56
Διεθνή

Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές

15 Απρ 2026, 06:08
Διεθνή

Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…

15 Απρ 2026, 05:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Απρίλη

15 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

ΙΣΡΑ

Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου

14 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»

14 Απρ 2026, 10:21
Πολιτική

Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…

…επειδή η ιδιοκτήτριά της δηλώνει αλληλέγγυη στους Παλαιστίνιους

14 Απρ 2026, 09:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Απρίλη

14 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού

13 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο

13 Απρ 2026, 07:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Απρίλη

13 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ

12 Απρ 2026, 09:32
Διεθνή

Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη

12 Απρ 2026, 05:32
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Απρίλη

Ημέρα αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατουμένους.

Ημέρα αγροτικής πάλης.

Ημέρα αιμορροφιλίας.

Ημέρα διαμαρτυρίαςγια τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

1965: Αρση όλων των έκτακτων μέτρων του εμφύλιου, αποφυλάκιση και των τελευταίων πολιτικών κρατούμενων.

1981: Βόμβα στο αυτοκίνητο του λιβανέζου φαλαγγίτη επιχειρηματία Σουλεϊμάν στα Ιλίσια (ΕΛΑ).

1999: Ρουκέτα κατά της κατοικίας του γερμανού πρέσβη (17Ν).

2007: Δύο ένοπλοι ακινητοποιούν τον φρουρό της οικίας του αρεοπαγίτη εισαγγελέα Ρωμύλου Κεδίκογλου και του αφαιρούν αυτόματο πιστόλι και ασύρματο (Επαναστατικός Αγώνας).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo