Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 16 Απρίλη
  • Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση
  • Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές
  • Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…
  • Σαν σήμερα 15 Απρίλη
  • Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Στο μυαλό του κραταιού Νικόλα
Κόντρες

Στο μυαλό του κραταιού Νικόλα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Απρ 2023, 12:17

Επαναδραστηριοποιήθηκε ο Λαλιώτης στο μηχανισμό προπαγάνδας του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ; ‘Η έχει αφήσει άξιους μαθητές που συνεχίζουν το έργο του; Το 1989, ο Λαλιώτης είχε παραγγείλει να του φτιάξουν κάτι αφίσες με λιβάδια γεμάτα μαργαρίτες, όπου έτρεχε ένα κοριτσάκι. Μετά από χρόνια, εξηγώντας αυτόν το σχεδιασμό του «τίποτα», είχε πει: τι θέλατε να βάλω, όταν δεν είχαμε να πούμε τίποτα; Ηταν η πρώτη μεγάλη κρίση του ΠΑΣΟΚ.

Τώρα, ο Λαλιώτης ή οι μαθητές του Λαλιώτη σχεδίασαν ένα βιντεάκι στο twitter, που καταλήγει με το… αγωνιώδες ερώτημα: «Ποιο είναι το πρόσωπο που έχει στο μυαλό του ο Νίκος Ανδρουλάκης;». «Σύντομα η απάντηση» είναι η τελευταία φράση της τηλεοπτικής διαφήμισης.

Ποιο είναι το πρόσωπο που έχει στο μυαλό του ο @androulakisnick ;
Σύντομα η απάντηση pic.twitter.com/AoyXMlrHx9

— ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής (@pasok) April 5, 2023

Εξυπνο. Σαν διαφήμιση εμπορικού καταστήματος πριν από την Βlack Friday. Δεν λέει τίποτα, μόνο καλλιεργεί κλίμα αναμονής για το τι έχει στο μυαλό του ο… κραταιός Νικόλας (Λωλονικολή τον έχουμε πει εμείς, αλλά εδώ παίρνουμε τον… επίσημο πασοκιναλίτικο χαρακτηρισμό). Θα πει όνομα; Δεν νομίζουμε. Μάλλον έτσι θα το πάει μέχρι το τέλος. Με εξυπναδούλες που τραβάνε την προσοχή και προκαλούν συζήτηση. Φτάνει αυτό για την άγρα εκλογικής πελατείας; Η… καλποψία θα δείξει. Αλλά μήπως μπορεί να κάνει και τίποτ’ άλλο (εδώ κολλάει ο Λαλιώτης);

Τα «όπλα» παραπόδα

Πολλή ησυχία στο μέτωπο Πολάκη-Χατζηνικολάου. Ούτε ο δεύτερος τον ξανακάλεσε στην τηλεοπτική εκπομπή του ούτε ο πρώτος ανέκραξε «γιατί δεν με καλάς, μωρή κότα;». Δεν νομίζουμε πως υπεγράφη ανακωχή με παρέμβαση τρίτων. Κάτι μας λέει ότι ο επιτιθέμενος κάτι ετοιμάζει και μαζεύει υλικό. Επιτιθέμενος είναι, φυσικά, ο Πολάκης. Ο Χατζηνικολάου αμύνεται, γιατί δεν μπορεί να πείσει κανέναν ότι είναι δίκαιο αυτός να ζει σε βιλάρα ενάμισι στρέμματος (κτισμάτων) και οι εταιρίες του να χρωστάνε «τα κέρατά τους» στο ελληνικό δημόσιο.

Αυτός ο άνθρωπος δικάζει!

O σεισμολόγος Τσελέντης έκανε μια πρωταπριλιάτικη ανάρτηση, ότι τάχα εξαφανίστηκε το μάγμα κάτω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης και μαζεύτηκε σ’ ένα άλλο ηφαίστειο και άλλα τέτοια «φίδια». Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, όμως, ονόμασε την τοποθεσία του φανταστικού ηφαίστειου «Πινοκιστάν», έβαλε και φωτογραφία του Πινόκιο, έβαλε κι ένα σύνδεσμο που οδηγεί σε ανάρτηση «γιατί λέμε ψέματα την Πρωταπριλιά». Φρόντισε, δηλαδή, να ακυρώσει τον ίδιο τον πρωταπριλιάτικο χαρακτήρα της ανάρτησής του.

Το θέμα, όμως, δεν είναι ο Τσελέντης και το χιούμορ του. Το θέμα (τεράστιο μάλιστα) είναι ότι βρέθηκε εισαγγελέας και μάλιστα εισαγγελέας Εφετών (Αιγαίου),  ονόματι Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, που παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί, αν ο Τσελέντης διέπραξε το αδίκημα της… διασποράς ψευδών ειδήσεων (αρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα)! Προσέξτε την παραγγελία του εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου: «Κατόπιν σχετικής αναρτήσεως σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, του Σεισμολόγου, Διευθυντού του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και Διευθυντού του Εθνικού Κέντρου Προειδοποίησης για τσουνάμι, κ. Ακη Τσελέντη, αναφορικά με επικείμενες καταστροφές βιβλικού ή και Ιρουρασικού μεγέθους στο Αιγαίο, με επίκεντρο τη Σαντορίνη Ν. Κυκλάδων, ανάρτηση η οποία προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία, λόγω και της προέλευσης της στον πληθυσμό της Σαντορίνης του Νομού Κυκλάδων, αλλά και παγκοσμίως, παραγγέλεσθε, όπως επειγόντως διερευνήσετε, σχηματίζοντας σχετική προκαταρκτική δικογραφία, την πιθανή τέλεση εκ μέρους του, κατά τα άλλα διακεκριμένου επιστήμονα, της ποινικώς κολασίμου πράξεως του άρθρου 191 Π.Κ. (Διασπορά ψευδών ειδήσεων)»!

Αυτός ο άνθρωπος δικάζει! Απαγγέλλει κατηγορίες, εισηγείται ενοχές και ποινές από έδρας, αποφαίνεται αν θα προφυλακιστούν κατηγορούμενοι κτλ. Και ίσως προαχθεί σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΥΓ. Αλήθεια, για διάφορα «θαύματα», με τα οποία το ιερατείο μαζεύει χρήμα με ουρά, έχει παραγγείλει προκαταρκτικές εξετάσεις ο κύριος εισαγγελέας; ‘Η είναι βαθιά θρησκευόμενος και αποδέχεται ότι γίνονται θαύματα;

Αρκάς εξ… Ηλείας

Ηταν 28 Απρίλη του 2022. Μεγάλη μέρα για το Ελληνικό Αρκαδίας, καθώς υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για την αξιοποίηση της Μαυρακείου Σχολής και τη δημιουργία Τμήματος του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, καθώς και συνεδριακού κέντρου. Παρών στη φιέστα, πέραν του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Παπαθανάση, ο τ. επίτροπος Αβραμόπουλος «που έλκει την καταγωγή του από το Ελληνικό», όπως σημείωναν τα τοπικά Μέσα. Εβγαλε και λόγο, φυσικά. Οπως σημείωνε το e-gortynia.gr, υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Δημήτρης Αβραμόπουλος: “Γιατί ψηφίζω στο Ελληνικό Γορτυνίας“», «ο τ. Επίτροπος δεν παρέλειψε για άλλη μια φορά να υπερηφανευτεί για τον τόπο καταγωγής του, το Ελληνικό (Μουλάτσι), ένα χωριό που για όσους γνωρίζουν έχει βοηθήσει με πολλούς τρόπους στην ανάπτυξή του τα τελευταία χρόνια. Αλλωστε ο ίδιος το επισκέπτεται συχνά-πυκνά και πάντα αθόρυβα, για να “γεμίσει τις μπαταρίες του“, όπως συνηθίζει να λέει ο ίδιος. Ο κ. Αβραμόπουλος αποκάλυψε ακόμα ότι για λόγους συναισθηματικούς ψηφίζει στο χωριό του. Για το γεγονός αυτό μάλιστα τον κατηγόρησαν εντόνως όταν κατέβηκε στο πολιτικό στίβο, αρχικά ως υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Αθηναίων. Η αντιπολίτευση τον κατέκρινε για το πως μπορεί να διεκδικεί τον ψήφο των πολιτών του όταν ο ίδιος δεν ψηφίζει τον εαυτό του! Ο ίδιος τότε είχε απαντήσει αυθόρμητα το εξής: “Για λόγους ηθικούς και συναισθηματικούς ασκώ για πάντα το εκλογικό μου δικαίωμα στη γενέτειρα της μητέρας μου, το Ελληνικό. Και αυτό σήμανε πολλά και κλείσανε τα στόματα“».

Τώρα, ο Αβραμόπουλος δηλώνει στο Instagram: «Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας @kyriakos_ ενεθάρρυνε την επιθυμία μου να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την Ηλεία, τον τόπο μας, τη γενέτειρα του πατέρα μου, το καταφύγιο των παιδικών μου χρόνων και αναμνήσεων, τη γη που πάντα επέστρεφα, πάντα αποζητώ και έχω βαθιά στην καρδιά μου… Μπροστά λοιπόν, μαζί, ενωμένοι, να σηκώσουμε τον τόπο μας, την Ηλεία μας ψηλά, εκεί που η ιστορία, ο πολιτισμός και η φύση την έχει τοποθετήσει»!

Τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από τον αστό πολιτικό που έχει το πανελλήνιο ρεκόρ της ίδρυσης κόμματος που δεν κατέβηκε ποτέ στις εκλογές;

Μιθριδατισμός

Δηλαδή, είναι χειρότερος ο Μιθριδάτης από τη Βάνα Μπάρμπα, που περιπλανιόταν μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ; Από τον γεμάτο τεστοστερόνη (αυτό ισχυρίστηκε όταν τον κατηγορούσαν ότι ντοπαριζόταν) Θοδωρή Ζαγοράκη, ευρωβουλευτή της ΝΔ; Από τη βασιλόφρονα Ελενα Κουντουρά, πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ και του ακροδεξιού καμμενομορφώματος, πρώην υπουργό και βουλευτή και νυν ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ; Και τόσους άλλους που κατά καιρούς κοσμούν τα ψηφοδέλτια των αστικών κομμάτων;

ΥΓ. Εξαιρούμε μόνο τον Γιώργο Ανατολάκη, που εκλέχτηκε βουλευτής με το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, απολαύσαμε τις… αγορεύσεις του στη Βουλή και μετά κατάντησε να δουλεύει ως κούριερ με μηχανάκι σε αντιπροσωπεία ανταλλακτικών στον Πειραιά! Ο,τι έβγαλε από τη μπάλα τού τα έφαγαν και τον άφησαν στον άσο (νομίζουμε ότι πλέον τον έχει περιμαζέψει ο Μαρινάκης και του έδωσε κάποιο πόστο στα «τσικό» του Ολυμπιακού).

https://www.youtube.com/watch?v=99lNEDKX-z8&t=58s

Ο Καμπουράκης αδημονεί

«Διότι, για να σοβαρευτούμε, πολιτική δεν είναι απλώς η διαχείριση των συμβόλων (όπως έλεγε ο Μιτεράν), αλλά κυρίως η διαχείριση των διλημμάτων (συμπληρώνω εγώ). Και σ’ αυτές τις εκλογές, παρά τις ψείρες και τα δρακόπουλα που έχουν βγει παγανιά παριστάνοντας τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης, θα είναι κάποιο ουσιώδες και καθολικό δίλημμα των εκλογών που θα λειτουργήσει σαρωτικά. Μόνο που κάποιος, κάποια στιγμή θα πρέπει να το εκφράσει με σαφήνεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να το εκφράσει, δεν είναι καν πρώτο κόμμα. Το ΠΑΣΟΚ οδηγεί το σκάφος του σε μια αυτοκαταστροφική αντίστροφη (από το κυρίως ζητούμενο) πορεία. Μόνο ο Κυριάκος μπορεί να το εκφράσει. Πλην όλο το γυροφέρνει, το υπονοεί, το προετοιμάζει, το ψευτοπεριγράφει, το καλαφατίζει, αλλά δεν το μπουμπουνάει να τελειώνουμε. Πες το χριστιανέ μου να τελειώνουμε. Με σαφήνεια, με κατηγορηματικότητα και με την απαραίτητη δόση τρόμου. Αντε, βαρεθήκαμε να περιμένουμε…» (Καμπουράκης, liberal.gr).

Mετά τον Κούλη-Μωυσή, Ελβις, Τσόρτσιλ και Αϊγιώργη γουρλομάτη (μεγάλη του η χάρη), έχουμε και τον Κούλη-διλημματιστή. Διά χειρός Καμπουράκη που δεν κρατιέται. Περιμένει να «μπουμπουνίσει» ο Κούλης το μεγάλο δίλημμα, να τρομάξει το πόπολο και να ρίξει μονοκούκι ΝΔ και Κούλη!

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠροσοχή στα πλοκάμια
Επόμενο άρθρο Περιμένοντας τον επόμενο νεκρό

Σχετικά Αρθρα

Joint venture

Κόντρες 9 Απρ 2026, 12:10

Ντροπή, κυρία, μιλάνε έτσι στον POTUS;

Κόντρες 6 Απρ 2026, 14:18

Κυνήγι αμερικανικού αγριόχοιρου

Κόντρες 4 Απρ 2026, 20:28

Oχι, ρε, δε θα μας πάρεις τη δουλειά

Κόντρες 3 Απρ 2026, 11:02

Από μικρό κι από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια

Κόντρες 27 Μαρ 2026, 19:37

Κατέβηκαν από τις καμήλες, καβάλησαν τον Τραμπ

Κόντρες 26 Μαρ 2026, 22:31
Ροή Ειδήσεων
Uncategorized

Σαν σήμερα 16 Απρίλη

16 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση

Γιγάντια πλοία περνούν από το Στενό του Ορμούζ πλέοντας προς ή αποπλέοντα από ιρανικά λιμάνια

15 Απρ 2026, 19:56
Διεθνή

Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές

15 Απρ 2026, 06:08
Διεθνή

Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…

15 Απρ 2026, 05:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Απρίλη

15 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

ΙΣΡΑ

Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου

14 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»

14 Απρ 2026, 10:21
Πολιτική

Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…

…επειδή η ιδιοκτήτριά της δηλώνει αλληλέγγυη στους Παλαιστίνιους

14 Απρ 2026, 09:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Απρίλη

14 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού

13 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο

13 Απρ 2026, 07:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Απρίλη

13 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ

12 Απρ 2026, 09:32
Διεθνή

Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη

12 Απρ 2026, 05:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Απρίλη

12 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ξενόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου μαχαιρώνει πισώπλατα τον λαό και τη χώρα

Η Αντίσταση συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επιχειρήσεις της

11 Απρ 2026, 19:00
Πολιτισμός

Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ είναι μια ιστορία για την Παλαιστίνη και για το δικό του παρελθόν

Το έργο που έγραψε στη φυλακή ο ηγέτης της Χαμάς προσφέρει πληροφορίες για τις πολιτικές του απόψεις και την προσωπική του πορεία

11 Απρ 2026, 05:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Απρίλη

11 Απρ 2026, 00:01
Uncategorized

Χεζμπολά: Θα γονατίσουμε τον εχθρό

10 Απρ 2026, 18:51
Βαθύ Κόκκινο

Υπόθεση Λαζαρίδη: Λερώνεσαι όπου κι αν τους ακουμπήσεις

10 Απρ 2026, 13:45
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Απρίλη

Ημέρα φωνής.

Ημέρα κατά του θορύβου.

Συρία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1946).

Ιαπωνία: Ημέρα προστασίας παιδιών.

1973: Αποφυλακίζεται ο αρχηγός του IRA Σον Μακ Στοφέιν μετά από πέντε μήνες φυλάκισης.

1973: Διαδήλωση στο Αγρίνιο κατά της ανάμιξης της αστυνομίας στις αρχαιρεσίες των συνδικάτων.

1992: Τέλος του εμφυλίου στο Αφγανιστάν μετά από δεκατρία χρόνια.

2003: Υπογράφεται στην Αθήνα η διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης με δέκα νέες χώρες (Κύπρος, Μάλτα, Σλοβενία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Τσεχία, Πολωνία, Λιθουανία, Εσθονία, Λετονία).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo