Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
  • Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;
  • 32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία
  • Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά
  • Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους
  • Σαν σήμερα 16 Γενάρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Στο Ψαχνό»Τα ψέματα τελείωσαν, αλλά…
Στο Ψαχνό

Τα ψέματα τελείωσαν, αλλά…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Μαρ 2021, 00:02

Τα ψέματα τελείωσαν για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τους εξωνημένους επιστήμονες που στηρίζουν την πολιτική της και τα ντιπ ξεδιάντροπα παπαγαλάκια (πρωταθλήτριες και πρωταθλητές αυτοί/ές της ΕΡΤ).

Κανένας δεν τους πιστεύει πια. Ολος ο κόσμος τους ρίχνει την ευθύνη για τις νέες εκατόμβες νεκρών και για την πλήρη αναποτελεσματικότητα του ψευτο-λοκντάουν.

Ακόμα και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ (πλην ΕΡΤ) αναγκάζονται να πουν ένα μέρος της αλήθειας, φοβούμενα μην περιέλθουν στη θέση του «ψεύτη βοσκού». Μόνο με μισές αλήθειες και με υποκριτικές κραυγές μπορούν να παίξουν το ρόλο τους. Δηλαδή, να υποκαταστήσουν την έκφραση του λαού, ώστε αυτή να μην εκφράζεται αυθεντικά, αλλά με παραμορφωτική διαμεσολάβηση.

Οταν ο λαός, αντί για μαχητής στο δρόμο, μετατρέπεται σε καταναλωτή μιντιακών δημοσιευμάτων, τότε το σύστημα δεν ανησυχεί. Ανησυχεί η κυβέρνηση, όχι όμως το σύστημα, καθώς δημιουργούνται οι όροι για μια ακόμη ομαλή κυβερνητική εναλλαγή, όταν επέλθει ο κατάλληλος χρόνος.

Ακόμη και η ΟΕΝΓΕ, που όταν διαπραττόταν το ίδιο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία, σιωπούσε, ανακοίνωσε ότι καταθέτει αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στην οποία επισημαίνει «πως τόσο για την παραμονή σε καθημερινή βάση δεκάδων βαρέως πασχόντων διασωληνωμένων ασθενών εκτός ΜΕΘ σε κοινούς θαλάμους και σε πρόχειρους αναπνευστήρες όσο και για τη στελέχωση πτερύγων νοσηλείας ασθενών πασχόντων από COVID με γιατρούς άσχετων ειδικοτήτων, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση είναι αυτή που επιλέγει να νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ διασωληνωμένοι ασθενείς, η κυβέρνηση είναι αυτή που επιλέγει να περιθάλπουν γιατροί άσχετων ειδικοτήτων τους ασθενείς πάσχοντες από COVID. Οι Νοσοκομειακοί γιατροί καμία τέτοια επιλογή δεν κάνουν».

Δεν ξέρουμε αν η αναφορά συνοδεύεται με αναλυτικά στοιχεία, όπως θα έπρεπε, τουλάχιστον όμως επιβεβαιώνει αυτό για το οποίο εμείς «φωνάζουμε» εδώ και τόσο καιρό: ότι η συντριπτική πλειοψηφία των βαρέως νοσούντων διασωληνώνεται εκτός ΜΕΘ, όπου καταλήγουν σε λίγες μέρες, χωρίς οι γιατροί να μπορούν να τους προσφέρουν οποιαδήποτε ουσιαστική βοήθεια. Και δεν είναι μόνο ασθενείς covid, αλλά και άλλων νοσημάτων πλέον.

Επιμένουμε ότι τα συνδικαλιστικά όργανα των γιατρών έχουν υποχρέωση να δημοσιοποιούν σε καθημερινή βάση αναλυτικά στοιχεία για όλες τις πτυχές της νοσοκομειακής διαχείρισης της πανδημίας και ιδίως για τους ασθενείς που καταλήγουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, ώστε ο λαός να γνωρίζει τη στατιστική του θανάτου (ποιο είναι το ποσοστό των νοσηλευόμενων στις ΜΕΘ που καταλήγουν, ποιο είναι το ποσοστό αυτών που καταλήγουν διασωληνωμένοι σε κοινούς θαλάμους, ποιος ο χρόνος παραμονής στις ΜΕΘ και ποιος ο χρόνος παραμονής στους κοινούς θαλάμους κτλ.).

Οταν η αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δε συνοδεύεται απ’ αυτά τα στοιχεία, θα καταλήξει πυροτέχνημα μιας χρήσης. Συνδικαλισμός με στόχο μόνο τη μη ενοχοποίηση των γιατρών και όχι συνδρομή στην πλήρη και ολόπλευρη ενημέρωση του ελληνικού λαού.

Τα παντελώς αναξιόπιστα self tests, που φέρνει εσπευσμένα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μπορεί να αποδειχτούν και οικονομικό σκάνδαλο. Πρωτίστως, όμως, είναι υγειονομικό σκάνδαλο, όπως έχουμε εξηγήσει αναλυτικά. Μέσω αυτών η κυβέρνηση προσπαθεί να καταστήσει και το τέστινγκ ζήτημα «ατομικής ευθύνης», αποποιούμενη την κρατική ευθύνη και προστατεύοντας τους καπιταλιστές από τις δικές τους ευθύνες, καθώς είναι πλέον παγκοίνως γνωστό και αποδεκτό ότι τα μεγάλα εκκολαπτήρια και υπερμεταδότες του κοροναϊού είναι οι χώροι εργασίας των καπιταλιστικών επιχειρήσεων, που τροφοδοτούν και το συνωστισμό στα μέσα μαζικής μεταφοράς, δημόσια και ιδιωτικά.

Και βέβαια, υπάρχουν τα ψέματα για τον εμβολιασμό του πληθυσμού, με την κυβέρνηση να υπερδιπλασιάζει τον αριθμό των εμβολιασμών που έχουν γίνει, για να καλλιεργήσει στον ελληνικό λαό ελπίδες που θα αποδειχτούν φρούδες. Η αποκάλυψη αυτών των ψεμάτων όσο γίνεται πιο πλατιά είναι για εμάς μία από τις μεγάλες προκλήσεις αυτής της περιόδου.

Τα ψέματα τελείωσαν για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Είτε καλά πληροφορημένος, είτε μισοπληροφορημένος, είτε μόνο διαισθητικά, ο ελληνικός λαός της επιρρίπτει την ευθύνη. Αυτό είναι, βέβαια, θετικό, όμως από μόνο του δεν οδηγεί πουθενά αλλού, εκτός από μια ακόμη κυβερνητική εναλλαγή.

Μια κυβερνητική εναλλαγή η οποία -ακόμα κι αν γίνει σύντομα (πράγμα που δε διαφαίνεται αυτήν τη στιγμή)- δε θα οδηγήσει και σε αλλαγή πολιτικής. Ας θυμηθούμε πόσες κυβερνήσεις άλλαξαν κατά τη δεκαετία των μνημονίων: Παπανδρέου, Παπαδήμος (με και χωρίς ΛΑΟΣ), Σαμαράς με Βενιζέλο και Κουβέλη και μετά μόνο με Βενιζέλο, Τσίπρας με Καμμένο και μετά χωρίς Καμμένο, Μητσοτάκης. Είδατε ν’ αλλάζει τίποτα με αυτήν τη σκυταλοδρομία των κυβερνήσεων;

Η διαχείριση της πανδημίας θέτει προβλήματα επείγοντα, προβλήματα ζωής και θανάτου. Το δίλημμα είναι καθαρά «επί του πρακτέου». ‘Η ο λαός παίρνει την υπόθεση στα χέρια του, επιβάλλοντας ριζικά διαφορετική πολιτική, ή η διαχείριση παραμένει στα χέρια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και ο λαός παρακολουθεί ως παθητικός θεατής τις κοκορομαχίες της με τα κόμματα της αστικής αντιπολίτευσης, περιμένοντας «να εκφραστεί στις κάλπες», οι οποίες -όταν μιλάμε για μια φονική πανδημία- ισοδυναμούν με παραπομπή στις ελληνικές καλένδες.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροO πολιτικός κρατούμενος και η ροζ τσογλαναρία
Επόμενο άρθρο Προσοχή, μη σκίσετε κανένα καλσόν…

Σχετικά Αρθρα

O Μητσοτάκης επιδιώκει να ταπεινώσει τους αγρότες για να στείλει μήνυμα τρόμου στην κοινωνία

Στο Ψαχνό 13 Ιαν 2026, 19:32

Κυβέρνηση κοινωνικής αναλγησίας και κρατικής καταστολής

Στο Ψαχνό 7 Ιαν 2026, 22:29

Η κυβέρνηση προσπαθεί να τουμπάρει τους αγρότες με ψεύτικες υποσχέσεις

Προσπάθεια να οργανωθεί «κοινωνικός αυτοματισμός» με γκεμπελίστικα non paper

Στο Ψαχνό 20 Δεκ 2025, 08:25

Δεν υπάρχει σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – Υπάρχει διπλό σκάνδαλο βοσκοτόπων, που ξεκίνησε επί Τσίπρα και κορυφώθηκε επί Μητσοτάκη

Στο Ψαχνό 2 Ιούν 2025, 19:37

Ο Μητσοτάκης στη θέση του «ψεύτη βοσκού»

Στο Ψαχνό 22 Φεβ 2025, 11:42

Εγκλημα στα Τέμπη: Δύο χρόνια αργότερα, ο κόσμος δεν ξέχασε

Στο Ψαχνό 27 Ιαν 2025, 19:04
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

16 Ιαν 2026, 19:58
Πολιτική

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

16 Ιαν 2026, 14:01
Αγροτικά

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

16 Ιαν 2026, 11:41
Αγροτικά

Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά

16 Ιαν 2026, 10:04
Διεθνή

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

16 Ιαν 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

16 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

15 Ιαν 2026, 21:35
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

15 Ιαν 2026, 14:53
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
Διεθνή

Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»

14 Ιαν 2026, 20:50
Κόντρες

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

14 Ιαν 2026, 14:49
Πολιτική

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

14 Ιαν 2026, 11:02
Καταστολή

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

14 Ιαν 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Γενάρη

14 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

13 Ιαν 2026, 21:58
Παιδεία

Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ ενάντια στα Ξενόγλωσσα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών με δίδακτρα

Καλεί σε μαζική παράσταση στη Σύγκλητο

13 Ιαν 2026, 21:28
Πολιτική

Ελεγκτική εταιρία καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ της ΑΑΔΕ ότι αρνήθηκε να της χορηγήσει στοιχεία για να ασκήσει το ελεγκτικό της έργο

13 Ιαν 2026, 21:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

ΗΠΑ: Ημέρα θρησκευτικής ελευθερίας.

Ταϊλάνδη: Ημέρα δασκάλων.

1952 : Η αγγλική αστυνομία διαλύει με τη βία συγκεντρώσεις μαθητών στην Κύπρο που ζητούν ένωση με την Ελλάδα.

1970: Ο Μουαμάρ ελ Καντάφι ορκίζεται πρωθυπουργός της Λιβύης.

1973: Οι ΗΠΑ και το Νότιο Βιετνάμ κηρύσσουν κατάπαυση του πυρός.

1980: Εκτελούνται οι Παντελής Πέτρου και Σωτήρης Σταμούλης (17Ν).

1984: Η ΚΥΠ πολιτικοποιείται και υπάγεται πλέον στον πρωθυπουργό.

2001: 28 παιδιά ηλικίας 9-16 ετών οδηγούνται σε τουρκικές φυλακές επειδή φώναζαν φιλοκουρδικά συνθήματα σε διαδήλωση.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo