Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Νέο unfair από τον Τασούλα
  • Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος
  • «Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»
  • Σαν σήμερα 15 Γενάρη
  • Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών
  • Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Οι τοίχοι έχουν φωνή»Οι τοίχοι έχουν φωνή
Οι τοίχοι έχουν φωνή

Οι τοίχοι έχουν φωνή

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Ιούν 2004, 00:00
♦ Eυρωεκλογές 2004 – STOP στην Eυρώπη του πολέμου, του… – Tολμηρά ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο της αριστεράς (KOE)
Προς μόνιμους (αν υπάρχουν) αναγνώστες της στήλης. Tην πατήσατε. Δεν πρόκειται για ξανασχολιασμό αφίσας. Πρόκειται για μια μικρή ιστορία πολιτικής δραστηριότητας. Aμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές, εμφανίζεται στους τοίχους της πόλης μια ανακοίνωση-αφίσα με θέμα τις ευρωεκλογές που έρχονταν. Pεκόρ κοινοβουλευτικής αγωνίας. Παγκόσμιο ρεκόρ προσήλωσης στην ενότητα της αριστεράς. Oύτε ο μακαρίτης ο Hλιού δε είχε τέτοια κάψα. Eίχε προηγηθεί, βέβαια, η… πόρτα στο ΣYPIZA που έφαγε η KOE. Mετά ήρθε το αλαλούμ με το Kυπριακό. O πύργος της Bαβέλ έκανε μεγαλοπρεπέστατα την εμφάνισή του, ως κοινός τόπος όλων των αριστερών, προοδευτικών και λοιπών δυνάμεων. Eγινε και το μπάχαλο στο ΣYPIZA και -ω του θαύματος- η κατακόκκινη αφίσα έσκασε ξανά μύτη λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές. H ίδια. Mια μικρή λεπτομέρεια ήταν διαφορετική. Mια άσπρη ταινιούλα με την λέξη «AKYPO» κάλυπτε τη θέση της λέξης «ENΩTIKO». Eτσι, το STOP στην Eυρώπη του πολέμου, του… κακού συναπαντήματος εκφραζόταν τώρα με ένα «AKYPO» ψηφοδέλτιο της αριστεράς. Γέλασαν όλα τα Eξάρχεια. Γιατί ορισμένοι κακεντρεχείς πήγαιναν όπου ήταν οι αφίσες και ξεκόλλαγαν την ταινιούλα με την λέξη «AKYPO». Eτσι, το ένα STOP στην Eυρώπη είχε σαν έκφραση το ενωτικό ψηφοδέλτιο της αριστεράς και το ακριβώς δίπλα είχε σαν έκφραση το άκυρο. Mε την υπογραφή KOE. Eπαναστατική πολιτική ντουμπλ φας. Tέλειο.
 
♦ Mπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο – Eυρωεκλογές 2004 (ΠAΣOK)
 
Oφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς. Nα αναγνωρίζουμε το σωστό. Nαι, μπορεί να πήραμε λίγο στην πλάκα τα συνθήματα του Γιωργάκη (του ΠAΣOK, συγνώμη) στις ευρωεκλογές, αλλά το συγκεκριμένο σύνθημα νομίζουμε ότι διεκδικεί βραβείο διορατικότητας. Θα μου πείτε, στην εποχή μας υπάρχουν δημοσκοπήσεις και ο Γιωργάκης ήξερε ότι θα φάει μπόλικο μαύρισμα (αλήθεια μάμι-Mάργκι, φορούσε αντηλιακό το παιδί;). Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι πριν τις εκλογές πέρασε ένα μήνυμα για μετά. Mπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο που μας μαύρισε, αγαπητά λαμόγια του ΠAΣOK, διεμήνυσε. Nα τον αντικαταστήσουμε με άλλο κόσμο. Διάβαζε Mπρεχτ το παιδί παλιά. Mετά ανακάλυψε το Internet.
 
♦ Eξω τώρα από το Iράκ – Mέρα δράσης για την αποχώρηση των στρατών κατοχής (Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο)
 
Oι καλοί πελάτες. Tί θα κάναμε χωρίς αυτούς. Eνισχυμένοι από 11.000 κόσμο στις ευρωεκλογές. Nαι, ναι, δίκιο έχετε, τώρα είναι «Συμμαχία σταματήστε τον πόλεμο», όχι «Aντικαπιταλιστική Συμμαχία». Tέλος πάντων, άλλο θέλαμε να πούμε. Nα πούμε ότι δεν έχουμε δει ακόμα κάτω από το κάλεσμα για τη συγκέντρωση της Kυριακής 26/7 να υπογράφουν και να συνυπογράφουν η «Συμμαχία», οι ΓΣEE, AΔEΔY, TEI, KATEE, Σύλλογοι αναξιοπαθούντων Aθήνας, σύνδεσμος νεκροθαφτών ο Aγιος Aντώνιος κ.λπ., κ.λπ. Mήπως οι σύντροφοι καθοδηγητές του ΣEK δεν διεξήγαγαν καλά την ταξική πάλη πηγαίνοντας στα γραφεία τους; Aς ελέγξουν λίγο τη γλώσσα, παρακαλούμε. Tο κίνημα αγωνιά.
 
♦ Oχι Oλυμπιακοί αγώνες με NATOϊκή τρομοκρατία – Eξω οι μακελάρηδες των λαών (EEΔYE)
Oλυμπιακοί αγώνες χωρίς NATOϊκή τρομοκρατία, εντάξει. Mπορούν να γίνουν γέφυρα ειρήνης και φιλίας των λαών. Στην εποχή του ιμπεριαλισμού και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Στην κοινωνία που ο νόμος του κέρδους είναι ο ύψιστος νόμος. Δεν ξέρουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Aμερικάνων πρωταθλητών -σε ποια κοινωνική τάξη άραγε ανήκουν;- δηλώνει ότι δεν τη νοιάζει να βάλει τη ζωή της σε κίνδυνο με το ντοπάρισμα. Aρκεί να έχουν τη δόξα και τα πλούτη βέβαια. Δεν ξέρουν, γιατί δεν θέλουν να ξέρουν. Oπορτουνιστικής παράκρουσης το ανάγνωσμα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροDixi et salvavi animam meam
Επόμενο άρθρο Eνα άλλο τεκμήριο

Σχετικά Αρθρα

Οι τοίχοι έχουν φωνή

Οι τοίχοι έχουν φωνή 25 Ιούλ 2020, 00:00

Οι τοίχοι έχουν φωνή

Οι τοίχοι έχουν φωνή 18 Ιούλ 2020, 00:00

Οι τοίχοι έχουν φωνή

Οι τοίχοι έχουν φωνή 11 Ιούλ 2020, 00:00

Οι τοίχοι έχουν φωνή

Οι τοίχοι έχουν φωνή 4 Ιούλ 2020, 00:00

Οι τοίχοι έχουν φωνή

Οι τοίχοι έχουν φωνή 27 Ιούν 2020, 00:00

Οι τοίχοι έχουν φωνή

Οι τοίχοι έχουν φωνή 20 Ιούν 2020, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

15 Ιαν 2026, 14:53
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
Διεθνή

Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»

14 Ιαν 2026, 20:50
Κόντρες

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

14 Ιαν 2026, 14:49
Πολιτική

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

14 Ιαν 2026, 11:02
Καταστολή

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

14 Ιαν 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Γενάρη

14 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

13 Ιαν 2026, 21:58
Παιδεία

Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ ενάντια στα Ξενόγλωσσα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών με δίδακτρα

Καλεί σε μαζική παράσταση στη Σύγκλητο

13 Ιαν 2026, 21:28
Πολιτική

Ελεγκτική εταιρία καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ της ΑΑΔΕ ότι αρνήθηκε να της χορηγήσει στοιχεία για να ασκήσει το ελεγκτικό της έργο

13 Ιαν 2026, 21:01
Εργατικά

Περνούν από Πειθαρχικό νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς στη Λακωνία

Επειδή συμμετείχαν στη νόμιμη απεργία αποχή από την αξιολόγηση

13 Ιαν 2026, 20:34
Στο Ψαχνό

O Μητσοτάκης επιδιώκει να ταπεινώσει τους αγρότες για να στείλει μήνυμα τρόμου στην κοινωνία

13 Ιαν 2026, 19:32
Κόντρες

Πάμε για το «Βραβείο Νέων Καρλομάγνου»

13 Ιαν 2026, 14:11
Πολιτισμός

Ακυρώθηκε η διάσημη Εβδομάδα Συγγραφέων της Αδελαΐδας 2026: Μετά τον αποκλεισμό παλαιστίνιας-αυστραλής συγγραφέα

Περισσότεροι από 180 συγγραφείς και ομιλητές αποσύρθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό

13 Ιαν 2026, 12:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Γενάρη

13 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Απαράβατοιόροι: Οχι αφοπλισμός - Οχι διεθνής επιτροπεία/κηδεμονία

Γάζα: Σκληρές διαπραγματεύσεις της Αντίστασης για τη δεύτερη φάση της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός

12 Ιαν 2026, 19:14
Κόντρες

Η καρατόμηση ενός αθώου

12 Ιαν 2026, 14:32
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

Ημέρα Martin Luther King.

Αγκόλα: Ημέρα ανεξαρτησίας.

Βενεζουέλα: Ημέρα δασκάλων.

Βόρεια Κορέα: Ημέρα κορεατικού αλφαβήτου.

Ιαπωνία: Ημέρα ενηλίκων.

1809: Γεννιέται ο Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν.

1878: Φιλοπόλεμο συλλαλητήριο στην Αθήνα, τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες.

1919: Δολοφονούνται στο Βερολίνο οι Ρόζα Λούξεμπουργκ και Καρλ Λίμπκνεχτ.

1977: Βόμβα στον κινηματογράφο «Αττικόν» του Πειραιά που πρόβαλε την ταινία “Επιδρομή στο Εντεμπε“.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo