Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη
  • Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!
  • Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού
  • Σαν σήμερα 19 Αυγούστου
  • Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη
  • Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Μ’ ένα περιστέρι στον Κορυδαλλό»Μ’ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
Μ’ ένα περιστέρι στον Κορυδαλλό

Μ’ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Απρ 2005, 00:00

Αγαπητά μου παιδιά

 Τελειώνουμε σήμερα την ανθολόγηση από τον κήπο των λουλουδιών, την οποία κάναμε μόνο και μόνο για να μην ξεχαστούν και σφραγιστούν τα τεκταινόμενα και λεχθέντα στην…υποδειγματική δίκη του Κορυδαλλού. Ομως στον κήπο εκείνο δεν ήταν μόνο τα…λουλούδια. Ηταν κι άλλοι. Και θ’ αποτυπώσουμε κάποιες σπουδαίες στιγμές τους από βδομάδα, για να κλείσουμε αυτό τον κύκλο.
 
Μ. Μαργαρίτης (7/8): Μπορεί κι εκεί να γίνουν σφάλματα ιατρικά, τα συνήθη ιατρικά σφάλματα και να πεθάνει.
Χ. Λάμπρου (29/8): Ποιος μιλάει; Για μένα θα μιλήσετε; Ο Γιωτόπουλος για μένα; Ο άνεργος; Ο επικεφαλής;
Μ. Μαργαρίτης (29/8): Θεωρείτε ότι ο λαός σήμερα δεν εκφράζεται σωστά; Δεν εκφράζεται μέσω της βουλής, της κυβέρνησης, των δικαστηρίων, του τύπου, της αυτοδιοίκησης, του συνδικαλισμού; Να καταργηθούν όλα, να μην έχουμε βουλή ας πούμε;… Ο νόμος είναι εργαλείο στα χέρια των αδυνάτων για να προστατεύονται…(5/9): Χαλάρωσε πολύ η κοιλιά σου βρε Σάββα, δεν κάνεις κανένα push up εκεί;
Χ. Λάμπρου (9/9/): Σ’ αυτή την δίκη δικάζονται εγκλήματα και εγκληματίες. Οχι ιδεολογίες, ούτε καν ιδεοληψίες, όπως υποκριτικά προσπαθούν να πουν οι κατηγορούμενοι.
Μ. Μαργαρίτης (10/9): Δεν πρόκειται εσάς να σας ακούσουμε, ούτε να φοβηθούμε κανέναν σας. Δεν υπολογίζουμε κανέναν σας!…Από κανέναν από εσάς δεν περιμένω απαντήσεις λογικές.
Γ. Μαύρος (23/9): Ναζισμός και κομμουνισμός είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα… Αυτό το κτήνος (τον κομμουνισμό) πρέπει να το αλυσοδέσετε όσο πιο σφιχτά μπορείτε, γιατί είναι ένα κτήνος που δεν πεθαίνει.
Γ. Πέτσος (24/9): Ιδιωτικοποίηση σημαίνει παίρνω μια επιχείρηση που ήταν καταχρεωμένη προκειμένου να τη λειτουργήσω για να μη δημιουργήσω ανεργία.
Ε. Βόζενμπεργκ (26/9): Είναι μεροκαματιάρηδες όπως όλοι αυτοί εδώ οι άνθρωποι που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας.
Μ. Μαργαρίτης (30/9): Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά τα πράγματα. Ούτε στο Μεξικό που λένε δυο-τρεις μέρες δουλεύουμε και δώδεκα χορεύουμε. Εδώ θα χορεύουμε τις δεκαπέντε…Εμείς έχουμε μάθει να εργαζόμαστε γύρω στις δεκατέσσερις ώρες την ημέρα, αλλά δεν απαιτούμε και από τους άλλους να κάνουν το ίδιο… (10/10): Εκ καθήκοντος καθόμαστε και σας ακούμε. Μακάρι να μην μπορούσαμε να σας ακούμε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Εδώ μέσα δεν ξέρεις, παράθυρο να πηδήξεις, να σηκωθείς να φύγεις, όταν έχεις τον κ. Μυλωνά, αλλά τι να κάνουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να τον ακούσουμε και θα τον ακούσουμε μέχρι το τέλος…Ομολογώ, έχω 34 χρόνια, δεν έχω δει άλλον σαν εσάς. Δεν θα μας κάνετε λοιπόν εμάς πλύση εγκεφάλου εδώ μέσα…(13/10): Δοκιμάσατε στο έπακρο τα νεύρα μου, τα οποία είναι πάρα πολύ γερά και αντέχουν ακόμα σας πληροφορώ, θα περιμένω να τελειώσετε. Πάρα πολύ αντέχω, γιατί εάν δεν άντεχα θα έπρεπε να έχω πεθάνει με σας… (22/10): Αν βλέπετε την πατρίδα σας διαφθορείο έχετε πολύ λάθος σας λέω εγώ. Η πατρίδα μου δεν είναι διαφθορείο, η ελληνική δημοκρατία ΗΤΑΝ η καλύτερη που υπήρξε ποτέ και κοιτάτε τους γείτονες εδώ πέρα που στέλνουν τα κορίτσια τους υπηρέτριες δεξιά-αριστερά, ενώ σήμερα καλοζούμε εμείς εδώ. Αυτό να δείτε και αφήστε τα αυτά…Να την αφήσετε να προχωρήσει μπροστά την κοινωνία… Ο δικός σας χιτώνας είναι λίγο μεγάλος και δεν θα πηγαίνει σε όλους, ο δικός μου είναι μικρός, πάλι δεν θα πηγαίνει σε όλους. Λοιπόν, δεν βγαίνει τίποτα έτσι… (24/10): Μπορούμε να οργανώσουμε ένα βραδινό, να πούμε για τη δίκη Μπάαντερ-Μάινχοφ. Εκεί ήταν άλλες οι συνθήκες. Εδώ έχουμε άλλο πολιτισμό… (5/11): Ξέρετε σε κανένα άλλο δικαστήριο στον κόσμο να υπάρχουν συνέχεια γύρω στους 70-80 δημοσιογράφους συνεχώς μέσα στην αίθουσα; Για να μην λέμε τελείως παραμύθια. Ο,τι και να πείτε, οι σαρδέλες για μας δεν γίνονται λαυράκια. Οσες φορές να τις πείτε λαυράκια, δεν σας ακούμε…Πείτε τα, θέλουμε δεν θέλουμε θα τα ακούσουμε.
 
Χ. Λάμπρου (6/11): Ο Σαρδανάπαλος τι ήταν;…(7/11): Εγώ τις αγαπώ τις γυναίκες.
Μ. Μαργαρίτης (7/11): Τον τύπο τον κάνατε ότι είναι, ποιος ξέρει τι, δηλαδή τα τέρατα. Εδώ είμαστε δημοκρατικό κράτος, η πατρίδα μας έχει τύπο ελεύθερο, ό,τι θέλει λέει.
Χ. Λάμπρου (11/11): Ολα εδώ θα πληρωθούν κ. Κουφοντίνα! Ολα εδώ πληρώνονται.
Μ. Μαργαρίτης (24/11): Αιχμάλωτοι της ζωής είμαστε όλοι… (8/12): Αν δεν σας αρέσει, σηκωθείτε να φύγετε. Να πάτε σε άλλα δικαστήρια αν δεν σας αρέσουν… (10/12): Κύριε Χριστόδουλε Ξηρέ, προσχωρήσατε εκεί τελικά; Ζητωκραυγάζετε εδώ μέσα την 21η Απριλίου, είναι απαράδεκτο… Χ. Λάμπρου: Κύριε πρόεδρε, εκεί είναι όλοι. Μ. Μαργαρίτης: Εγώ είμαι ανεκτικός. Θα λένε «Δεν είμαι και Μαργαρίτης» σε λίγο. Θα είμαι και παράδειγμα ανεκτικότητος… Χ. Λάμπρου: Η δικαιοσύνη είναι αυτή που και πριν και τώρα και πάντοτε θα κρατά αυτό το λαό ήρεμο, ήσυχο και τη δημοκρατία ακριβώς στο ύψος εκείνο που σήμερα όλοι με θαυμασμό παρακολουθούμε.
 
Μ. Μαργαρίτης (15/12): Να μην μπω στο ρεκόρ Γκίνες ότι είμαι ο πιο υπομονετικός άνθρωπος στον κόσμο. Είμαι στην Ελλάδα, όχι και στον κόσμο όμως.

(Και μη χειρότερα)

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ
Επόμενο άρθρο Dixi et salvavi animam meam

Σχετικά Αρθρα

Μ’ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Μ’ ένα περιστέρι στον Κορυδαλλό 14 Δεκ 2013, 00:00

Μ’ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Μ’ ένα περιστέρι στον Κορυδαλλό 16 Νοέ 2013, 00:00

Μ’ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Μ’ ένα περιστέρι στον Κορυδαλλό 2 Νοέ 2013, 00:00

Μ’ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Μ’ ένα περιστέρι στον Κορυδαλλό 19 Οκτ 2013, 00:00

Μ’ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Μ’ ένα περιστέρι στον Κορυδαλλό 5 Οκτ 2013, 00:00

Μ’ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Μ’ ένα περιστέρι στον Κορυδαλλό 21 Σεπ 2013, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

19 Αυγ 2026, 14:12
Διεθνή

Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!

19 Αυγ 2026, 10:28
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού

19 Αυγ 2026, 08:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου

19 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

18 Αυγ 2026, 19:48
Ιστορία

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

18 Αυγ 2026, 08:16
Παιδεία

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

18 Αυγ 2026, 07:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

H πονηρή πορτοκαλιά

17 Αυγ 2026, 19:56
Διεθνή

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

17 Αυγ 2026, 14:04
Διεθνή

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

17 Αυγ 2026, 11:53
Καταστολή

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

17 Αυγ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

17 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

16 Αυγ 2026, 08:51
Διεθνή

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

16 Αυγ 2026, 08:36
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

16 Αυγ 2026, 08:11
Κόντρες

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

16 Αυγ 2026, 07:48
Η παπάρα

Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα

16 Αυγ 2026, 05:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

16 Αυγ 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Αυγ 2026, 00:02
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου

Ημέρα ανθρωπισμού.

1936: Εκτελείται ο Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα μαζί με τον Διόσκουρο Γαλίντο και τους αναρχικούς Φρανθίθκο Γαλαδί και Χοακίν Αρκόγιας.

1967: Δώδεκα νέοι του ΠΑΜ πραγματοποιούν διαδήλωση-αστραπή στην Ερμού μοιράζοντας προκηρύξεις και φωνάζοντας συνθήματα.

1973: Ο δικτάτορας Παπαδόπουλος ορκίζεται πρόεδρος της Δημοκρατίας και χορηγεί γενική αμνηστία.

1987: Βόμβα στο υπουργείο οικονομικών (ΕΛΑ).

1997: Βόμβα στο γραφείο του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Στέλιου Παπαθεμελή (Επαναστατικοί Πυρήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo