Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 1 Αυγούστου
  • Ο γκροτέσκος πολιτικός κλόουν για τις βρόμικες δουλειές του Μητσοτάκη
  • Ο Χλύκας που πάει με όλα (και με όλους)
  • Τις θέλουν τις κλωτσιές τους τα σιωναζίδια
  • Ειδική Αγωγή: Οι ανάγκες των παιδιών λογίζονται ως κόστος
  • Σαν σήμερα 31 Ιούλη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Λογική «ατομικής ευθύνης» και για τις δασικές πυρκαγιές
Κόντρες

Λογική «ατομικής ευθύνης» και για τις δασικές πυρκαγιές

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Ιούλ 2021, 20:51

Η Πολιτική Προστασία οργανώνει προπαγανδιστική καμπάνια με τίτλο «Δεν παίζουμε με τη φωτιά, γιατί η φωτιά δεν παίζει μαζί μας». Οπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «μέσα από την καμπάνια αναδεικνύονται οι συχνότερες αιτίες εκδήλωσης πυρκαγιάς, όπως είναι το κάψιμο ξερών χόρτων ή κλαδιών, η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, τα σκουπίδια στο δάσος, καθώς και η χρήση υπαίθριων ψησταριών».

Και οι πυλώνες της ΔΕΗ, που δεν καθαρίζονται εδώ και χρόνια; Ούτε λέξη. Και οι αδέσποτες χωματερές μέσα στα δάση; Ούτε λέξη. Κι ας είναι αυτές οι βασικές αιτίες έκρηξης των δασικών πυρκαγιών, καθώς βάζουν «μπουρλότο» σε απομακρυσμένα σημεία των δασών. 

Και η χρόνια εγκατάλειψη των δασών που τα έχει μετατρέψει σε μπαρουταποθήκες; Μούγκα. Σας προτείνουμε να ξαναρίξετε μια ματιά στο πρόσφατο άρθρο μας «Η διαχρονική εγκατάλειψη πυρπολεί τα δάση» (και στην υπόλοιπη σχετική αρθρογραφία στην ενότητα ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ), για να οπλιστείτε με επιχειρήματα ενάντια στην προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να μετατρέψει σε ζήτημα «ατομικής ευθύνης» τη συνεχή καταστροφή του δασικού πλούτου της χώρας, που οφείλεται αποκλειστικά στη δασοκτόνα πολιτική που ακολουθούν εδώ και πολλά χρόνια όλες οι κυβερνήσεις.

Εξι χρόνια μετά τη μεγάλη κωλοτούμπα

Πέντε του Ιούλη σήμερα και δεν μάθαμε αν έκλαψε η Μπέτυ -σύντροφος Τσίπρα- Μπαζιάνα. Δεν τον είχαν αποκαλέσει άδικα πανδαμάτορα το χρόνο οι αρχαίοι Ελληνες. Και οι άνθρωποι του λαού, όταν βλέπουν το θρήνο των οικείων γι’ αυτόν που έφυγε από τη ζωή, λένε: «αλίμονο σ’ αυτόν που έφυγε». Οι ζωντανοί επουλώνουν τις συναισθηματικές πληγές τους. Και μιλάμε για πραγματικές πληγές, όχι για ψευτιά και υποκρισία, όπως αυτή των συριζαίων τύπου Μπαζιάνα.

Πέρασαν, λοιπόν, τα χρόνια και οι συριζαίοι δεν έχουν κανένα λόγο να ξύνουν πληγές. Εμειναν μόνο μερικοί λυσσασμένοι «μενουμευρώπηδες» να θυμούνται και να σχολιάζουν τη δήθεν… αριστερίστικη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκείνη την περίοδο, που τάχα πήγαινε να ρίξει τη χώρα στα βράχια και ανέκρουσε πρύμναν την τελευταία στιγμή.

Οι «μενουμευρώπηδες» έχουν, φυσικά, κάθε λόγο να συνεχίζουν αυτή τη φιλολογία. Θα περιμέναμε, όμως, λίγη αυτοκριτική από όσους πιάστηκαν τότε στο δόκανο που έστησε η ηγετική ομάδα του Τσίπρα. Που πίστεψαν ότι υπήρχε μια προοπτική σύγκρουσης με το ιμπεριαλιστικό ιερατείο. Που ήταν ακόμα ζαλισμένοι από τη φλυαρία και τη μπαρουφολογία των «πλατειών» και δεν κατάλαβαν ότι η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, επί ένα εξάμηνο με αποκορύφωμα το δημοψήφισμα, δεν διαπραγματευόταν με τους ιμπεριαλιστές δανειστές, αλλά με τον ελληνικό λαό, προσπαθώντας να του παρουσιάσει την κωλοτούμπα ως τη μοναδική διέξοδο.

Bολεύονται με τις δευτεράντζες

Μπορεί το νέο status quo στη Λιβύη να ρυθμίζεται από διεθνείς ιμπεριαλιστικές διασκέψεις όπως αυτή του Βερολίνου, στην οποία η Ελλάδα δεν καλείται ούτε ως παρατηρητής, όμως η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει παιχνίδι με τις δευτεράτζες, προσπαθώντας να καλλιεργήσει την ψευδή εντύπωση ότι «έχει λόγο» στη Λιβύη. Ετσι, μετά τον μεταβατικό (και χωρίς αρμοδιότητες) πρόεδρο Μένφι, κουβάλησαν και τον πρόεδρο της Βουλής (επίσης χωρίς αρμοδιότητες) Αγκίλα Σάλεχ, ενώπιον του οποίου ο μπαρουφολόγος Τασούλας εξέφρασε τη «βάσιμη αισιοδοξία» του «να μείνουν οριστικά πίσω η περίοδος της εμφύλιας διαμάχης που τραυμάτισε τη Λιβύη αλλά και οι παρενέργειες της περιόδου εκείνης, όπως είναι το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο θαλασσίων ζωνών, το οποίο παραβιάζει και το διεθνές δίκαιο και την κυριαρχία της Ελλάδος και άλλων χωρών και τις συμφωνίες της Shkirat και όλα εκείνα που συγκροτούν μια αξιόπιστη και ειρηνική σχέση ανάμεσα στις δύο χώρες».

Δυο φορές έχει έρθει ο Μένφι (που έχει και την οικογένειά του εγκατεστημένη στην Αθήνα), άλλες δύο ο Σάλεχ. Ο οποίος δήλωσε ότι απορρίπτει «την παρουσία οποιονδήποτε ξένων μισθοφόρων και στρατευμάτων στην πατρίδα μας» και πρόσθεσε αυτό για το οποίο τον κάλεσαν στην Αθήνα: ότι ο Σάρατζ ήταν αναρμόδιος να υπογράψει το τουρκο-λιβυκό σύμφωνο το οποίο δεν το έχει επικυρώσει η Βουλή. Είναι γνωστό ότι ο Σάλεχ ανήκει στους χαμένους του εμφύλιου, αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη αυτόν βρίσκει διαθέσιμο αυτόν κουβαλάει στην Αθήνα.

Πάρτι με Κούλη σε αρχαιολογικό χώρο

«Κυβερνητικές πηγές» (δηλαδή ο μηχανισμός προπαγάνδας του Μαξίμου) ενημέρωσαν ότι ο Μητσοτάκης και η σύζυγός του δείπνησαν το βράδυ της Κυριακής στην Αντίπαρο με παρέα «που ασκεί παγκόσμια επιρροή» (μιλάμε για μεγαλεία). Ποια ήταν η παρέα; Ο παραγωγός του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ και η σχεδιάστρια Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ, ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον (που έχουν πάρει ελληνικά διαβατήρια) και ο Τζεφ Μπέζος.

Εκείνο που δεν ειπώθηκε είναι πως το πάρτι ήταν για την 4η Ιούλη (εθνική γιορτή των Αμερικανών) και ότι δεν έγινε στην Αντίπαρο, αλλά στο νησάκι Δεσποτικό που είναι αρχαιολογικός χώρος! Κουβάλησαν προσωπικό από μαγαζί της Αντιπάρου και φρόντισαν όλοι οι εργαζόμενοι να παραδώσουν τα κινητά τους (για ευνόητους λόγους). Εστησαν και μπάρμπεκιου στην παραλία και σε μια ωρίτσα το… «παγκόσμιας επιρροής ιβέντ» είχε ολοκληρωθεί. Πέρα από τη βεβήλωση του αρχαιολογικού χώρου, να δούμε τι θα μας κοστίσει σε επιχορήγηση ξένων κινηματογραφικών παραγωγών.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚύπρος: Σύννεφο οι… αυτοκριτικές
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 6 Ιούλη

Σχετικά Αρθρα

Ο Χλύκας που πάει με όλα (και με όλους)

Κόντρες 31 Ιούλ 2025, 13:13

Οσα δε φτάνει η (σιωνιστική) αλεπού τα κάνει… παραμύθια

Κόντρες 30 Ιούλ 2025, 10:37

Πατροκτόνος ο Κούλης;

Κόντρες 28 Ιούλ 2025, 13:32

Aπό το Central Park μέχρι το Ζαγόρι, μια Γάζα δρόμος…

Κόντρες 25 Ιούλ 2025, 14:00

Οι σιωναζιστές χειρότεροι από το Κτήνος

Κόντρες 24 Ιούλ 2025, 19:02

Ο Θάνος της σφαλιάρας

Κόντρες 23 Ιούλ 2025, 19:51
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

1 Αυγ 2025, 00:01
Πολιτική

Ο γκροτέσκος πολιτικός κλόουν για τις βρόμικες δουλειές του Μητσοτάκη

31 Ιούλ 2025, 21:01
Κόντρες

Ο Χλύκας που πάει με όλα (και με όλους)

31 Ιούλ 2025, 13:13
Πολιτική

Τις θέλουν τις κλωτσιές τους τα σιωναζίδια

Κρήτη: Χοροπηδάνε και φωνάζουν «θάνατος στους Αραβες»

31 Ιούλ 2025, 10:11
Παιδεία

Ειδική Αγωγή: Οι ανάγκες των παιδιών λογίζονται ως κόστος

31 Ιούλ 2025, 06:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Ιούλη

31 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης σε ρόλο κλεφτοκοτά ενώπιον επαρχιακού Ειρηνοδικείου τη δεκαετία του ’50

30 Ιούλ 2025, 21:09
Παιδεία

Βία και ανομία δημιουργεί η κυβέρνηση με την πολιτική της

Κινητοποίηση φοιτητών στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 31/7 στις 10:00

30 Ιούλ 2025, 10:41
Κόντρες

Οσα δε φτάνει η (σιωνιστική) αλεπού τα κάνει… παραμύθια

30 Ιούλ 2025, 10:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούλη

30 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Σκότωσαν τους φύλακες της λιγοστής βοήθειας και άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που περίμεναν βοήθεια

29 Ιούλ 2025, 21:55
Πολιτισμός

Ζιάντ Ραχμπάνι: Ο Λίβανος αποχαιρέτησε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και διανοούμενο

Πάντα κομμουνιστής, πάντα με την Αντίσταση

29 Ιούλ 2025, 21:33
Καταστολή

Σύρος, Ρόδος, Αγιος Νικόλαος. Next?

Μητσοτάκης, ο αρχιμπάτσος του Νετανιάχου

29 Ιούλ 2025, 19:29
Διεθνή

Εσπρεσάκι και μπινελίκια στους σιωνιστές σε βενζινάδικο στο Μιλάνο

Θα τους χαρακτηρίσετε κι αυτούς «αντισημίτες»;

29 Ιούλ 2025, 11:13
Πολιτική

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αθλια δικονομικά κολπάκια λίγο προτού εκδοθεί η δικαστική απόφαση για παράνομες επιδοτήσεις

Ενοχοι όλοι κατά το κατηγορητήριο

29 Ιούλ 2025, 11:09
Διεθνή

Κι άλλο «κάρφωμα» βόμβας από παλαιστίνιο μαχητή μέσα σε σιωναζιστικό τανκ (εκθαμβωτικό video)

29 Ιούλ 2025, 10:21
Διεθνή

Σιωναζιστής έποικος δολοφόνησε παλαιστίνιο αγωνιστή στη Δυτική Οχθη

Ο Οντεχ Χανταλίν ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο ντοκιμαντέρ Νο Οther Land

29 Ιούλ 2025, 09:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Ιούλη

29 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστής αξιωματικός: «Χάνουμε τους στρατιώτες μας μάταια στη Γάζα καθημερινά και ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας»

28 Ιούλ 2025, 20:18
Διεθνή

Γελοίο θέατρο με τη σκόπιμη λιμοκτονία των Παλαιστίνιων της Γάζας

28 Ιούλ 2025, 19:38
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

Ημέρα πολυτέκνων.

Ημέρα προσκοπικού μαντιλιού.

Ελβετία: Ημέρα συνομοσπονδίας (1291).

Ζαΐρ: Ημέρα γονέων.

1834: Καταργείται η δουλεία στη βρετανική αυτοκρατορία και στις αποικίες, 770.000 σκλάβοι αποκτούν την ελευθερία τους.

1912: Ιδρύεται το πρώτο εργατικό συνδικάτο στην Ιαπωνία.

1927: Ιδρύεται ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.

1973: Πεθαίνει (δολοφονείται) ο Νίκος Ζαχαριάδης, εξόριστος στο Σοργκούτ της Σιβηρίας.

1978: Βόμβες καταστρέφουν τέσσερα λεωφορεία σε γκαράζ της ΕΑΣ (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo