Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα
  • ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει
  • Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς
  • IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ
  • Σαν σήμερα 27 Αυγούστου
  • Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»ΚΟΝΤΡΕΣ
Κόντρες

ΚΟΝΤΡΕΣ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Μάι 2007, 00:00

 ♦ Γραφειοκρατική αλητεία

Εγραφε στο κύριο άρθρο της την προηγούμενη βδομάδα η «Κ» αναφερόμενη στο «αίτημα» της ΓΣΕΕ για «σταδιακή επιστροφή όλης της ζημιάς που προκλήθηκε διαχρονικά στα αποθεματικά»: «Μήπως άλλαξαν θέση; Μήπως κάνουν την αυτοκριτική τους που υπέγραψαν αυτόν τον κατάπτυστο και ληστρικό νόμο; (σ.σ. το νόμο Ρέππα-Χριστοδουλάκη, με τον οποίο συμφώνησαν στη διαγραφή όλων όσων είχαν ληστευθεί από τα Ταμεία τις προηγούμενες δεκαετίες). Οχι, δεν γίνονται θαύματα. Οι αναφορές αυτές είναι ο όρος που έθεσε η ΔΑΚΕ για να σταματήσει το “αντάρτικο”, να επανέλθει στο προεδρείο της ΓΣΕΕ και να μην αποχωρήσει από άλλα προεδρεία. Να υπάρξουν αιχμές ενάντια και στις προηγούμενες κυβερνήσεις και όχι μόνο τη σημερινή, αυτό ζήτησε η ΔΑΚΕ και το αίτημά της έγινε δεκτό. Γιατί κανένας στους κόλπους της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας δεν ενδιαφέρεται για τη ληστεία των Ταμείων».
 
Και πριν ο πετεινός λαλήσει τρεις φορές, ήρθε με τον πιο επίσημο τρόπο η ίδια η ηγεσία της ΓΣΕΕ να επιβεβαιώσει του λόγου (μας) το αληθές. Στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΓΣΕΕ την παραμονή της απεργίας (Δευτέρα), βάσει του οποίου θα διαμορφώνονταν τα ρεπορτάζ των εφημερίδων την άλλη μέρα και των ραδιοτηλεοπτικών μέσων την ίδια μέρα, το σχετικό «αίτημα» άλλαξε άρδην και διατυπώθηκε ως εξής: «Να επιστρέψουν τα λεφτά στα ταμεία μας. Να σταματήσει η διαχρονική λεηλασία αποθεματικών και δικαιωμάτων μας». Αρα, λεφτά ζητούν μόνο για τα δομημένα ομόλογα. Τα υπόλοιπα πάνε «υπέρ πίστεως και πατρίδος». Σέβονται απολύτως την υπογραφή που έβαλαν κάτω από το νόμο των Ρέππα-Χριστοδουλάκη, με τον οποίο χάρισαν πάνω από 30 τρισ. δραχμές καταληστευμένα αποθεματικά μόνο του ΙΚΑ.

 

♦ Μάρτυρας
Και για να μη νομίσει κανένας ότι το παρατραβάμε (μολονότι το ρεπορτάζ που προηγήθηκε δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες), επικαλούμαστε ως αδιάψευστο μάρτυρα έναν από τους πιο πιστούς συνεργάτες της ΓΣΕΕ, έναν βαμμένο Πασόκο. Ιδού πώς περιέγραψε στην «Ελευθεροτυπία» (14.5.07) το περιεχόμενο της απεργίας ο Χρ. Μέγας:
 
Τίτλος: «Κλειστόν λόγω δομημένου…»
 
Πρόλογος: «Στο κυνήγι της… κρυμμένης μίζας μπαίνουν αύριο τα συνδικάτα με τη γενική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και κεντρικό αίτημα: Φέρτε πίσω τα λεφτά στα Ταμεία».
 
Βλέπετε πουθενά αίτημα για «σταδιακή επιστροφή όλης της ζημιάς που προκλήθηκε διαχρονικά στα αποθεματικά»; Εννοείται πως τίποτα τέτοιο δεν υπάρχει σε όλο το κομμάτι. Μόνο τα δομημένα.

 

♦ «Σκληρό ροκ»
«Η κυβέρνηση, με ενορχηστρωτή τον ίδιο τον πρωθυπουργό, επιμένει στην προσπάθεια συγκάλυψης». «Πώς μπορεί να κυβερνηθεί μια χώρα με πρωθυπουργό που μόνη μέριμνά του πια είναι να συγκαλύψει τους ενόχους συνεργάτες του για να καλύψει τον εαυτό του;».
 
Πυκνώνει τις προσωπικές επιθέσεις κατά Καραμανλή ο Γιωργάκης. Πριν μερικούς μήνες τον κατηγορούσε απλώς ότι κρύβεται στο γυάλινο πύργο του Μαξίμου. Τώρα τον καταγγέλλει ως συνένοχο των υπουργών του. Εκλογές έχουν μυρίσει, ο Λαλιώτης επανήλθε μετά βαΐων και κλάδων, το «σκληρό ροκ» στην ημερήσια διάταξη. Είναι, βέβαια, λίγο φάλτσος ο Γιωργάκης (θυμίζει μαθητή του Δημοτικού που προσπαθεί να διαβάσει ξένο κείμενο), αλλά αυτόν τον αρχηγό έχουν οι Πασόκοι, μ’ αυτόν θα πορευτούν.

 

♦ Στεγνό καθάρισμα
Ανοιξε και πάλι το στόμα του ο Μητσοτάκης και τράβηξε στον Καραμανλή ένα στεγνό καθάρισμα που ήταν όλο δικό του. Είπε στην «Καθημερινή της Κυριακής» (13.5.07):
 
«Στη σημερινή κυβέρνηση, όπως άλλωστε πάντοτε συνέβαινε, υπάρχουν φαινόμενα ανθρώπων που έχουν κουραστεί, κάποιων υπουργών που έχουν συμπεριφορές οι οποίες ενοχλούν τους πολίτες και θεωρούν το υπουργείο φέουδο. Ενα ταρακούνημα της κυβέρνησης αυτή την ώρα ασφαλώς δεν θα έβλαπτε. Ο ανασχηματισμός, ιδίως αν είναι βαθύς, είναι ασφαλώς ο σίγουρος τρόπος για να σταματήσει η εκλογολογία, η οποία είναι βέβαιο ότι βλάπτει όχι μόνο την οικονομία, αλλά και τη χώρα».
 
Ουσιαστικά, αποκαλεί τον Καραμανλή ανίκανο, λέγοντάς του ότι ή εκλογές έπρεπε να είχε προκηρύξει ή ανασχηματισμό να κάνει και πάντως όχι να βαδίσει με το σημερινό κυβερνητικό σχήμα. Τι τον θέλει ο Μητσοτάκης τον ανασχηματισμό; Δεν ξέρει, αυτός που έχει φάει την πολιτική με το κουτάλι, ότι οι εκλογές θα γίνουν το αργότερο τον Οκτώβρη; Ζητάει υπουργούς ενός πενταμήνου, στο οποίο δυο μήνες θα είναι καλοκαίρι και ένας μήνας προεκλογική περίοδος; Ε, να μη γίνει κι ο Κυριάκος υφυπουργός, να πάει με άλλον αέρα στις εκλογές το παιδί; Αν τον κάνει υφυπουργό ο Καραμανλής, τότε ο Μητσοτάκης θα ζητάει οι εκλογές να γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Κι ας σέρνεται στο μεταξύ η κυβέρνηση. Αλλωστε, όσο σέρνεται η κυβέρνηση τόσο πλησιάζει η ώρα της Ντόρας.
 
ΥΓ: Ο Μητσοτάκης δεν είχε κάνει το 1990-93 υφυπουργό τον βουλευτή τότε Κ. Καραμανλή, διότι -όπως έχει πει- δεν τον θεωρούσε ώριμο. Ο Καραμανλής, όμως, πρέπει να κάνει υφυπουργό τον πρωτοεκλεγέντα Κυριάκο. Δεν παίζεται ο Δρακουμέλ…

 

♦ Πάντα χωρίς ντροπή
Ο αναγνώστης του «Πριν» πληροφορείται ότι στη δίκη της 17Ν οι δικαστές «φάνηκαν “μεγαλόψυχοι” σε όσους συνεργάστηκαν ώστε να στηρίξουν το κατηγορητήριο και να καταδικάσουν άλλους κατηγορούμενους. Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας στον Θ. Σερίφη, ο οποίος ελπίζει σε σύντομη αποφυλάκιση. Ο επίσης συνεργαζόμενος Σωτ. Κονδύλης πέτυχε να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και πέτυχε την απαλλαγή του για τρεις απόπειρες φόνου. Αλλοι κατγορούμενοι όπως ο Χρ. Ξηρός και ο Κ. Τέλιος δεν πέτυχαν σημαντική μείωση των ποινών τους»!
 
Ωστε έτσι, οι συνεργαζόμενοι στη δίκη ήταν ο Θωμάς, ο Κονδύλης, ο Χριστόδουλος και ο Τέλλιος! Απ’ αυτούς ευνοήθηκαν μόνο οι δύο πρώτοι. Τι σημασία έχει που το ελαφρυντικό είχε αναγνωριστεί από την πρώτη δίκη; Τι σημασία έχει που ο Κονδύλης είχε φορτωθεί τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας που ο ίδιος ο Σάββας Ξηρός στην πρώτη δίκη είχε δηλώσει ότι δεν είχε καμιά σχέση; Τι σημασία έχει που ο Χριστόδουλος έδωσε σκληρή μάχη και αποχώρησε από τη δίκη όταν τον φίμωσαν, ενώ ο Τέλλιος είχε αποφυλακιστεί για λόγους υγείας μετά την πρώτη δίκη (όχι και ο Σάββας, όμως). Τι σημασία έχει που ο Τσελέντης απουσιάζει εντελώς από το δημοσίευμα; Το μόνο που ενδιέφερε το συντάκτη του «Πριν» ήταν να βγάλει το άχτι του ενάντια στον Κονδύλη (γι’ αυτό και δεν του συμπαραστάθηκαν, εν αντιθέσει με τους συναδέλφους του στην Amstel). Αυτός ήταν ο στόχος και η πλαισίωση με άλλα ονόματα έγινε με τη γνωστή μέθοδο του κιτρινισμού.

 

♦ Σκυλάκια
Το συγκρότημα Αλαφούζου έκανε μια διαφημιστική καμπάνια για να καθαρίσει (υποτίθεται) τον Κηφισσό. Κι έτρεξαν σαν σκυλάκια πολιτικοί, καλλιτέχνες και κρατικοί παράγοντες να συνδράμουν το… κοινωνικό έργο ενός καπιταλιστικού συγκροτήματος. Εννοείται, βέβαια, πως το συγκρότημα Αλαφούζου δε δίνει δεκάρα τσακιστή για τον Κηφισσό, που ήδη έχει αρχίσει να επανέρχεται στην… προ καθαρίσματος εποχή. Τη διαφήμισή του ήθελε να κάνει και ταυτόχρονα να μετρήσει τη δύναμή του στο «λόμπινγκ» (όπως λένε οι Αμερικάνοι).

 

♦ Προεκλογικοί τριγμοί
Την έκανε από την ΚΕΔΑ ο Μήτσο Ντε Νίρο (κατά κόσμον Μήτσος Κωστόπουλος), διότι «δεν θέλω τώρα στα ξεκούδουνα να γίνω ένας καλός (έστω) σοσιαλδημοκράτης». Η πολυσέλιδη επιστολή αποχώρησής του περιγράφει σπαρταριστά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο περιβόλι του ΣΥΡΙΖΑ και εκθέτουν όχι μόνο την ηγεσία του ΣΥΝ αλλά και τους «κόκκινους» και «ροζ» συμμάχους της. Αναζητήστε την στο διαδίκτυο.

 

♦ Τα κεφάλια κάτω
Σε μια στιγμή ρητορικής έξαρσης στη Βουλή, ο υφυπουργός Υγείας Γ. Κωνσταντόπουλος είπε: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τις μη κυβερνητικές οργανώσεις να γίνουν μακρύ χέρι των κυβερνήσεων ή των εταιριών… Θα πρέπει να θέσουμε όρους συνεργασίας… Πρέπει να μπουν φραγμοί σε θέματα όπως οι τηλεμαραθώνιοι».
 
Την τοποθέτηση αυτή σχολίασε με θετικό τρόπο το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ της «Ελευθεροτυπίας» και έτσι μαθεύτηκε και στα δροσερά προάστια της Εκάλης. Τα πήρε στο κρανίο η Βαρδινογιάνναινα (που ήταν αυτή που οργάνωσε τον «τηλεμαραθώνιο αγάπης», παρενέβη στον σύζυγο, έπεσαν τα σχετικά τηλέφωνα και ο… αμετροεπής υφυπουργός αναγκάστηκε να στείλει επιστολή ντροπής στην εφημερίδα, για να πει ότι «παρανοήθηκαν και παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του σχετικά με τους Τηλεμαραθώνιους, που διοργανώνονται από Σωματεία και Μη Κυβερνητικούς οργανισμούς», υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι τον «τηλεμαραθώνιο αγάπης» της Βαρδινογιάνναινας «το υπουργείο μας τον έχει θέσει υπό την αιγίδα του». Τράβηξε και ένα γλείψιμο στο μαγαζί της μαντάμ («λειτουργεί και προβάλλει ως πρότυπο και παράδειγμα», «καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής της προσφέρει χρήσιμο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο») και το ‘κανε λαμπίκο.
 
Τα ίδια επανέλαβε και ο Αντώναρος στο press room, όταν του τέθηκε το απλό ερώτημα, γιατί το κράτος αναθέτει σε ιδιωτικές επιχειρήσεις έργο που αποτελεί δική του υποχρέωση.
 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣτο απυρόβλητο τα άγια του συστήματος
Επόμενο άρθρο Ριπές

Σχετικά Αρθρα

Η Ημέρα του Κλόουν

Κόντρες 26 Αυγ 2026, 20:26

Μετά τας πανηγύρεις

Κόντρες 25 Αυγ 2026, 20:43

Make America Ηungry Αgain

Κόντρες 24 Αυγ 2026, 20:09

Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;

Κόντρες 21 Αυγ 2026, 20:11

Αμάν πια με τους εθελοντές

Κόντρες 19 Αυγ 2026, 19:42

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

Κόντρες 18 Αυγ 2026, 19:48
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα

27 Αυγ 2026, 10:24
Εργατικά

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

27 Αυγ 2026, 09:54
Διεθνή

Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς

27 Αυγ 2026, 08:43
Διεθνή

IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ

27 Αυγ 2026, 08:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Αυγούστου

27 Αυγ 2026, 00:01
Εργατικά

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

26 Αυγ 2026, 23:14
Κόντρες

Η Ημέρα του Κλόουν

26 Αυγ 2026, 20:26
Διεθνή

Της Γάζας οι χαρταετοί θα ξαναπετάξουν

26 Αυγ 2026, 11:00
Διεθνή

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται στήριξη στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του οικονομικού πολέμου

Eντατικές διπλωματικές διαβουλεύσεις στον Κόλπο

26 Αυγ 2026, 08:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Αυγούστου

26 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα σπάνιο γεγονός

25 Αυγ 2026, 21:16
Κόντρες

Μετά τας πανηγύρεις

25 Αυγ 2026, 20:43
Διεθνή

Tο σιωνιστικό λόμπι στις ΗΠΑ γίνεται βάρος ακόμα και για Ρεπουμπλικανούς

25 Αυγ 2026, 18:08
Πολιτική

Η… προστασία των ψαριών νέο πεδίο ελληνοτουρκικής εθνικιστικής αντιπαράθεσης

25 Αυγ 2026, 11:14
Διεθνή

Κίνδυνοι από τη στόχευση της UNRWA από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

25 Αυγ 2026, 05:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Αυγούστου

25 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Make America Ηungry Αgain

24 Αυγ 2026, 20:09
Διεθνή

Ιράν: Δεν έχουμε πάρει επίσημη πρόσκληση να συμμετάσχουμε στη Συμφωνία της Μέκκας

24 Αυγ 2026, 19:18
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έχει ξαναφουντώσει και στο ΥΠΑΑΤ αυτοαποθεώνονται για την «εκρίζωση της πανώλης»

Χωρίς πρακτική αξία η απόφαση του WOAH για την πανώλη

24 Αυγ 2026, 13:26
Διεθνή

Το Ισραήλ ελέγχει το 42% της Δυτικής Οχθης καθώς οι εποικισμοί και τα φυλάκια φτάνουν τα 592

24 Αυγ 2026, 07:45
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Αυγούστου

1833: Καταργείται η δουλεία σε ολόκληρη την επικράτεια της βρετανικής αυτοκρατορίας.

1906: Βομβιστική επίθεση κατά του τσαρικού πρωθυπουργού Πιότρ Στολίπιν.

1975: Πέντε βάσκοι αγωνιστές εκτελούνται στην Ισπανία παρά τις διαμαρτυρίες διεθνώς.

1975: Πεθαίνει ο Χαϊλέ Σελασιέ.

1979: Ο ΙRΑ εκτελεί τον λόρδο Λουί Μαουντμπάτεν, μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

1980: Πεθαίνει ο έκπτωτος σάχης της Περσίας Μοχάμαντ Ρεζά Παχλαβί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo