Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ιταλία 2026: O,τι κινείται ποινικοποιείται κι ό,τι αντιστέκεται «διορθώνεται»
  • Σαν σήμερα 20 Γενάρη
  • AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»
  • Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook
  • Υποψήφιος για Νόμπελ Οικονομικών
  • Προσοχή: κυκλοφορεί επικίνδυνο «συναισθηματικό εμβόλιο»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Αντικυνωνικά»ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Ιούλ 2013, 00:00
 
Θα οργανωθούμε
ή τζάμπα θα χαθούμε;
 
Πολλοί και πολύ ασχολήθηκαν με την ανάρτηση Σπανουδάκη στο facebook, αλλά κανείς δεν έγραψε ότι: Μέσα σε 777 λέξεις (αντίπραξη στην παρούσα στήλη που πολύ συχνά, σχεδόν πάντα είναι σε 666 λέξεις;), ο ταλαντούχος και κυνηγημένος μουσικοσυνθέτης έχει βάλει 125 κόμματα. Κάθε έξι λέξεις και ανάσα (αυτό δεν είναι το κόμμα;), σαν ασθματικός! Κόμματα σε άστοχες θέσεις, όπου δεν χρειάζονται, κόμματα παντού. Αφήστε δε τα συντακτικά και ορθογραφικά λάθη, μάλλον ίδιον του… «πατριωτισμού» και της «ελληνολατρείας» που συνυπάρχει σε ευθεία αναλογία. Να μερικά: Πια αντί για ποια. Βαρυέμαι. Χατζιδάκη. Διώριζε. Κόματα. Υγειώς. Αλωστε. Ψέμματα. Αποδώσαν. Περιθοροποιούν. Νάναι. 74’ αντί για ‘74. Και με τονισμένες σχεδόν όλες τις μονοσύλλαβες λέξεις, ακόμη και αυτές των δύο γραμμάτων (με, πιο, στην, και, τα, για, την, δεν, σε κλπ.)! Εντάξει, το «κόβουμε» και δεν γράφουμε άλλα…
 
«Κάθε κόκκινο πανί που ανεμίζει δεν είναι αναγκαστικά η μαχητική σημαία της εργατικής τάξης. Και ο πιο φωνακλάς που αρπάζεται εύκολα, δεν είναι αναγκαστικά και ο πιο ψυχωμένος, ο πιο σταθερός ή ο πιο οξυδερκής» (Henri Krasucki – «Τα συνδικάτα και η πάλη των τάξεων»).
 
Η είδηση λέει ότι στις 26 Ιουνίου υπογράφηκε πρωτόκολλο (σίγουρα θα ακολουθήσει και δευτερόκολλο, όπως έγινε με τις καραμπινάτες αθετήσεις διακρατικών συμφωνιών για τους οδικούς άξονες από/προς τη Βουλγαρία, οι οποίοι από πλευράς της είναι έτοιμοι προ ετών και υποδειγματικοί), με το οποίο συμφωνήθηκε η κατασκευή νέας οδικής γέφυρας στους Κήπους του Εβρου. Εντάξει, «θα κατασκευαστεί εφτάμισι μέτρα νοτιότερα της υφιστάμενης, ψηλότερα από αυτή και θα διαθέτει τέσσερις –δύο ανά ρεύμα– λωρίδες κυκλοφορίας». Αλλά η ειδοποιός λεπτομέρεια είναι άλλη: Από ελληνικής πλευράς τη μελέτη θα ολοκληρώσει και θα δημοπρατήσει η «Εγνατία Οδός ΑΕ» και από τουρκικής πλευράς η Κρατική Αρχή Αυτοκινητοδρόμων (K.G.M.). Τα συμπεράσματα (και οι λογικοί συνειρμοί) δικά σας.
«Δεν θέλω μεγάλα πράγματα από τη ζωή, αλλά μικρά πράγματα που κάνουν μεγάλη τη ζωή» (Che Guevara).
 
Γιατί να το κρύψομε; Ξαναβρήκαμε το ίνδαλμά μας, τον προμηθευτή και μέγα χορηγό της στήλης, τη χαρά κάθε παραπολιτικού και παραπωλητικού σχολίου, ένα σχολείο ολάκερο για κάθε αρθρογράφο. Τέρμα οι αποσπασματικές εμφανίσεις και τα αντάρτικα χτυπήματα, τέρμα τα βιβλία, οι καταγγελτικές μπροσούρες και οι ερωτήσεις στη βουλή για την απελευθέρωση του ομήρου του κράτους Λάκη Γαβαλά και όσων άλλων συντροφισσών (όπως η Βίκυ Σταμάτη) δοκιμάζουν το σκληρό πρόσωπο της εξουσίας. Ο Byron Manygift είναι εδώ, είναι αιδώ, δυναμικός και ρηξικέλευθος, ατρόμητος υπέρμαχος του αδιανόητου και του ανήκουστου, όπως μας είχε συνηθίσει τον παλιό καλό καιρό. «Πώς να σας το πω καθαρά, εδώ χρειάζεται η ευρύτατη συνεννόηση για μια εθνική άμυνα. Βεβαίως και θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με τη Χρυσή Αυγή, μας έπιασε η ευαισθησία για αυτή που είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από ένα εκατομμύριο και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του συντάγματος της Βαϊμάρης. Το ξέρουνε το σύνταγμα της Βαϊμάρης; Ξέρουνε ότι ήταν το πιο προχωρημένο σύνταγμα στην κοινωνική πολιτική της Γερμανίας του μεσοπολέμου; Ή όλης της ιστορίας του συνταγματικού δικαίου; Οσοι είστε αντίθετοι να πάτε να το βγάλετε από τον Αρειο Πάγο. Να κάνετε αίτηση να θέσετε το κόμμα εκτός νόμου όπως είπε ο κ. Βενιζέλος. Γίνονται αυτά τα πράγματα; Δεν ηρεμούμε λιγάκι να δούμε τον πόνο μας και την κατάστασή μας;». Αυτά είπε ο ατελείωτος (που όπως διαπιστώσατε έχει και προφητικές ικανότητες, αφού ξέρει –όπως και πλείστοι όσοι άλλοι– πόσοι θα ψηφίσουν τη Χ.Α. στις επόμενες εκλογές) και αφού υπογράμμισε ότι η δημοκρατία δεν κινδυνεύει από την Χρυσή Αυγή, είπε πως μία διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία θα τον ελευθέρωνε! Λευτεριά στον Byron λοιπόν. Κι άλλη ελευθερία, πολλή ελευθερία, να τρελαθούμε, να πανηγυρίσουμε έξαλλα, να χάσουμε τον μπούσουλα από την ολική επαναφορά του.
 
«Εσείς που ξεχνάτε το χθες / που τόσο θολά βλέπετε το σήμερα / που αδιαφορείτε για το αύριο / που αναπνέετε για να πεθάνετε / εσείς που μόνο για χειροκροτήματα έχετε χέρια / που κι αύριο θα χειροκροτάτε / απ’ όλους δυνατότερα όπως πάντα / όπως και χθες, όπως και σήμερα / εσείς ας ξέρετε λοιπόν / ζωντανά επιχειρήματα της κάθε τυραννίας / πως τους τυράννους τους μισώ πολύ / τόσο πολύ όσο σιχαίνομαι εσάς» (Αλέξανδρος Παναγούλης).
 
Κοκκινοσκουφίτσα
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚόντρες
Επόμενο άρθρο Μ’ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Σχετικά Αρθρα

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 17 Ιαν 2026, 00:02

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 10 Ιαν 2026, 00:02

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 3 Ιαν 2026, 00:02

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 27 Δεκ 2025, 00:02

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 20 Δεκ 2025, 00:02

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 13 Δεκ 2025, 00:02
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ιταλία 2026: O,τι κινείται ποινικοποιείται κι ό,τι αντιστέκεται «διορθώνεται»

20 Ιαν 2026, 08:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Γενάρη

20 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»

Στις θέσεις τους όλα τα στελέχη που αναφέρονται στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

19 Ιαν 2026, 18:55
Διεθνή

Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook

19 Ιαν 2026, 18:25
Η παπάρα

Υποψήφιος για Νόμπελ Οικονομικών

19 Ιαν 2026, 14:33
Κόντρες

Προσοχή: κυκλοφορεί επικίνδυνο «συναισθηματικό εμβόλιο»

19 Ιαν 2026, 14:11
Αγροτικά

Εξουσιοδοτημένος κτηνίατρος: Ομολογία ότι η ευλογιά δεν έχει κοπάσει

Και γκεμπελίστικου τύπου διαχείριση

19 Ιαν 2026, 11:03
Υγεία

Tο σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για την πρόληψη της εγκεφαλικής παράλυσης αποκρύπτει συνειδητά τις αιτίες και τους υπεύθυνους

19 Ιαν 2026, 09:47
Περιβάλλον

Ο Πάρνωνας καταστρέφεται, οι κάτοικοι του Κοσμά Αρκαδίας αντιστέκονται στην καταστροφή, η κυβέρνηση τρομοκρατεί

19 Ιαν 2026, 09:31
Εργατικά

Η Απεργία δε διώκεται, νικά!

19 Ιαν 2026, 09:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Γενάρη

19 Ιαν 2026, 00:01
Περιβάλλον

Εξω τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα

Αμεση μετεγκατάσταση όλων των δεξαμενών πετρελαιοειδών (ενεργών και ανενεργών) εκτός οικιστικού ιστού

18 Ιαν 2026, 18:46
Παιδεία

Το ΕΜΠ στην κούρσα των εξοπλισμών

Πετάει στα σκουπίδια σχετική απαγορευτική διάταξη του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ

18 Ιαν 2026, 18:15
Διεθνή

Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη

Τουλάχιστον τέσσερις διεθνείς ακτιβιστές αλληλεγγύης που προσπαθούσαν να καταγράψουν επιθέσεις από παράνομους εποίκους συνελήφθησαν από τον σιωναζιστικό στρατό

18 Ιαν 2026, 10:25
Καταστολή

Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης

18 Ιαν 2026, 08:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Γενάρη

18 Ιαν 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

17 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

16 Ιαν 2026, 19:58
Πολιτική

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

16 Ιαν 2026, 14:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Γενάρη

Μάλι: Ημέρα εθνικού στρατού.

1948: Αποτυχημένη απόπειρα εναντίον του Μαχάτμα Γκάντι.

1980: Ακρωτηριάζεται το αριστερό πόδι του Τίτο.

1981: Δύο βόμβες σε γραφεία της ΔΕΗ (ΕΛΑ).

1996: Ο Γιασέρ Αραφάτ γίνεται ο πρώτος εκλεγμένος ηγέτης (88,1%) του παλαιστινιακού λαού.

2013: Βομβιστικό χτύπημα στο «The Mall Athens» (Μαρούσι), δύο τραυματίες («Σύμπραξη αναρχικών Οργανώσεων: Αγρια Ελευθερία και Υποκινητές Κοινωνικών Εκρήξεων»).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είμαστε εδώ για να προασπίζουμε τα συμφέροντα των καταναλωτών, γι’ αυτό και ζητήσαμε από τις ασφαλιστικές εταιρείες να προσαρμοστούν στη λογική και να κινηθούν και φέτος στα όρια του πληθωρισμού υγείας. Πιστεύω ότι θα έχουμε θετική ανταπόκριση και οι αυξήσεις στα ασφάλιστρα θα είναι όσο και πέρυσι που κινήθηκαν στο 7%. Κάνουμε αυτό που μπορούμε, παρεμβαίνουμε, πιστεύω ότι η ασφαλιστική αγορά έχει πάρει το μήνυμα και προσαρμόζεται.

Tακης Θεοδωρικάκος

(Ζήτημα πρώτο: Ο Θεοδωρικάκος θεωρεί ότι η ιδιωτική ασφάλιση είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που απασχολεί τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Υπάρχουν, βέβαια, μεσαία στρώματα και ένα κομμάτι της εργατικής τάξης που -δυστυχώς- γεμίζει τα ταμεία των ασφαλιστικών εταιριών πληρώνοντας ιδιωτική ασφάλιση υγείας, υποκύπτοντας στην πίεση που ασκεί η εξαθλίωση και η διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας. Ομως, και αυτούς να τους ρωτήσεις, θα σου πουν ότι εφιάλτης τους είναι τα ενοίκια, το σούπερ μάρκετ και η θέρμανση. Την ιδιωτική ασφάλιση υγείας μπορείς να την κόψεις, άμα στριμωχτείς, όμως το ενοίκιο πρέπει να το πληρώσεις και το σούπερ μάρκετ δεν μπορείς να το κόψεις, άμα θέλεις να μην λιμοκτονήσεις και να μην βρομίσεις. Ζήτημα δεύτερο: Ο Θεοδωρικάκος θεωρεί ότι μια αύξηση 7%, όσο και πέρυσι, είναι μια… δίκαιη αύξηση για τα ασφάλιστρα ιδιωτικής υγείας! Πόσο αυξήθηκαν οι μισθοί; Με το μισό απ’ αυτό το ποσοστό στην καλύτερη περίπτωση. Οι συντάξεις με το ένα τρίτο αυτού του ποσοστού. Δεν πρέπει, όμως, να γίνονται τέτοιες συγκρίσεις, μας λέει ο… μέγας οικονομολόγος, πρώην επικοινωνιολόγος-γκαλοπατζής. Οπως μας πληροφορεί το Δελτίο Τύπου του υπουργείου που διευθύνει, ο Θεοδωρικάκος «υπογράμμισε ότι τα τελευταία επτά χρόνια δημιουργήθηκαν 500.000 νέες θέσεις εργασίας και η ανεργία μειώθηκε από το 18% στο 8%, επισημαίνοντας ότι αυτό πρακτικά σημαίνει “500.000 επιπλέον μισθοί που μπαίνουν στα ελληνικά νοικοκυριά” και αποτελεί τη σημαντικότερη κοινωνική πολιτική»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo