Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 17 Σεπτέμβρη
  • Ξεπέρασε κάθε όριο ο γκεμπελισμός του Τσιάρα σχετικά με την ευλογιά των αιγοπροβάτων
  • Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα
  • Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ κατήγγειλε με σφοδρότητα τους γενοκτόνους σιωναζιστές στην τελετή απονομής των Emmy
  • Κώστα Τσιάρα, γιατί μεγάλωσε ξαφνικά η μύτη σου;
  • Πολιτική επιλογή η υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»«Στέμμα» και από Βερολίνο-Παρίσι
Κόντρες

«Στέμμα» και από Βερολίνο-Παρίσι

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Σεπ 2022, 12:50

Η ιταλική κεφαλαιοκρατία στήριξε τη Μελόνι προεκλογικά, προσφέροντάς της το «στέμμα», η γερμανική και η γαλλική κεφαλαιοκρατία την «κανονικοποιούν» μετεκλογικά, μέσω των κυβερνήσεών τους, που σε αντίθεση με την πολιτικά πανηλίθια Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, φρόντισαν να απόσχουν προεκλογικά από οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί παρέμβαση. Χθες, το Ελιζέ στο Παρίσι, σε επίσημη ανακοίνωσή του για τις ιταλικές εκλογές, δήλωσε ότι «ως γείτονες και φίλοι, πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί», υπενθυμίζοντας ότι «μόνο μέσα στην Ευρώπη θα ξεπεράσουμε τις κοινές απειλές που αντιμετωπίζουμε». Και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της καγκελαρίας στο Βερολίνο δήλωσε ότι «η Ιταλία είναι μια πολύ φιλευρωπαϊκή χώρα, με πολύ φιλευρωπαίους πολίτες και θεωρούμε ότι αυτό δεν θα αλλάξει». 

Εννοείται πως αυτές οι δηλώσεις είναι που ενδιαφέρουν τη Μελόνι και όχι τα συγχαρητήρια των ακροδεξιών Μοραβιέτσκι και Ορμπαν. Μπορεί μ’ αυτούς να συγγενεύει ιδεολογικά (αν και οι δύο αυτοί πρωθυπουργοί χωρών της Ανατολικής Ευρώπης διαφωνούν ριζικά στη στάση έναντι της Ρωσίας), όμως η Ιταλία είναι η τρίτη σε δύναμη κεφαλαίου ιμπεριαλιστική χώρα της ΕΕ και η εντολή που έχει η Μελόνι από την ιταλική κεφαλαιοκρατία είναι να «παρακολουθεί» το Βερολίνο και το Παρίσι (και όχι τη Βαρσοβία και τη Βουδαπέστη).

Αυτός «ξέφυγε» τελείως

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μαζί με δυο ακόμη του ΔΗΚΕΑ (Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης) ταξίδεψε στο Λένινγκραντ (το οποίο το iskra.gr ονοματίζει πότε Αγία Πετρούπολη και πότε Λένινγκραντ), όπου «συνοδευόμενοι από τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης» (για βοηθό αντιδήμαρχο πρόκειται, αλλά του δίνουν τίτλο… υπουργού!), κατέθεσαν «στεφάνι στο μεγάλο άγαλμα του νεκροταφείου το οποίο συμβολίζει τη μεγαλειώδη αντίσταση, επίκαιρο σύμβολο του απόλυτα αναγκαίου αντιναζιστικού αντιφασιστικού αγώνα που διεξάγει και σήμερα η Ρωσία ενάντια στο ναζισμό και το φασισμό στην Ουκρανία μαζί με όλα τα κινήματα των λαών του κόσμου για ελευθερία ενάντια στην παγκοσμιοποίηση των πολυεθνικών τεράτων και της αγγλοσαξονικής νεοαποικιοκρατίας»! Δεν παρέλειψε να φωτογραφιστεί και «μπροστά στο άγαλμα του Ι. Καποδίστρια στην Αγία Πετρούπολη», τιμώντας «τη μνήμη του πρώτου κυβερνήτη της πατρίδας μας, που βρήκε με την δολοφονία του ένα πρόωρο, πολύ τραγικό και πολύ άδικο θάνατο»! Εδωσε και μια τηλεοπτική συνέντευξη, όπου με φόντο τη γνωστή αφίσα («Η Ρωσία έχει δίκιο» κι ένα τεράστιο Ζ, σύμβολο των ρωσικών ιμπεριαλιστικών στρατευμάτων), μεταφρασμένη και στα ρωσικά, εξήγησε ότι «ο αγώνας της Ρωσίας σήμερα εκ των πραγμάτων είναι πολύ ευρύτερος και αμφισβητεί την αποικιοκρατία που εδώ και πάνω από 300 χρόνια έχει επιβάλει ο Δυτικός αγγλοσαξωνικός κόσμος στον πλανήτη»!

Τι σόι βραβεία είν’ αυτά;

Οπως πληροφορούμαστε από Δελτίο Τύπου της Κομισιόν, «οι νικητές των Ευρωπαϊκών Βραβείων Κληρονομιάς 2021 / Europa Nostra Awards, της κορυφαίας διάκρισης της Ευρώπης στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς, τιμήθηκαν σήμερα το απόγευμα σε μια τελετή υψηλού κύρους που πραγματοποιήθηκε στην εμβληματική Κρατική Οπερα της Πράγας». Δεν θα σχολούμασταν με το θέμα αν ανάμεσα στους βραβευμένους δεν ήταν ο Κώστας Καρράς (μετά θάνατον), που πήρε το «Grand Prix για Διεθνείς Σχέσεις», με το εξής σκεπτικό: «Για περισσότερο από 50 χρόνια, ο Κώστας Καρράς εργάστηκε για την πολιτισμική και φυσική κληρονομιά της Ελλάδας και της Ευρώπης, για να δημιουργήσει ένα πιο αειφόρο, συμπεριληπτικό και όμορφο κόσμο για τις μελλοντικές γενιές. Υπήρξε ένα οραματικός οικολόγος, ένας εξέχων ιστορικός και ένας αληθινός Ευρωπαίος ηγέτης που ένωσε και ενέπνευσε ανθρώπους απ’ όλον τον κόσμο μέσω της πολιτιστικής κληρονομιάς»!

Είχε καμιά σχέση με όλα αυτά ο Κώστας Καρράς; Ενας μέτριος ηθοποιός του αστικού θεάτρου ήταν, με συμμετοχές σε ταινίες (σε δεύτερους ρόλους κυρίως) του εμπορικού κινηματογράφου και στις γνωστές άθλιες βιντεοταινίες στο τέλος. Οταν δεν μπορούσε πια να χρησιμοποιείται από το αστικό θέατρο ως «ζεν πρεμιέ», έκανε και μια επταετή πολιτική καριέρα (2000-2007) ως βουλευτής της ΝΔ. Δεν ξέρουμε πώς έγινε και τον βράβευσαν δέκα χρόνια μετά το θάνατό του, όμως οι ιδιότητες που του προσέδωσαν (εντελώς φανταστικές, καθαρή κατασκευή) δείχνουν και την αξία αυτών των βραβείων.

Ο αυτοβραβευόμενος

Αντίθετα από τον Κώστα Καρρά, που τον βράβευσαν (πολύ) μετά θάνατον, ο υπουργός Για Τα Πανηγύρια Χρήστος Στυλιανίδης φροντίζει να βραβεύει τον εαυτό του εν ζωή. Γράψαμε χθες για τη φιέστα με τους τραπεζίτες και το Ιδρυμα Λάτση. Αφού τελείωσε μ’ αυτή τη φιέστα πετάχτηκε μέχρι τη Σκιάθο και τη Σκόπελο, όπου «πραγματοποίησε συσκέψεις με όλους τους τοπικούς φορείς, με αντικείμενο την αποτίμηση της φετινής αντιπυρικής περιόδου, καθώς και τη θωράκιση των δύο νησιών έναντι πλημμυρικών φαινομένων». Στη Σκόπελο, μάλιστα, έκανε και «διευρυμένη σύσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του Δημάρχου Σταμάτη Περίσση, με αντικείμενο τη χάραξη ενός ολιστικού πιλοτικού προγράμματος για την αντιπυρική και αντιπλημμυρική προστασία του νησιού». Οι εμφάσεις είναι του Δελτίου Τύπου, που συνοδευόταν από έντεκα φωτογραφίες. Σε όλες πρωταγωνιστεί (μαντέψτε!) ο υπουργός Για Τα Πανηγύρια. 

Μέσα στην πρωτοτυπία

Ο Μπογδάνος ανακοίνωσε πως το κόμμα που έφτιαξε με τη Λατινοπούλου ονομάζεται «ΠΑΤΡΙΔΑ – Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής» (τι πρωτότυπο!) και στηρίζεται στις (εντελώς πρωτότυπες!) «αρχές» «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία». Και άρχισε η πλάκα στα social media, όπου τα τσακάλια ψάχνουν πόσα ακόμα φασιστικά και ακροδεξιά μορφώματα με τον ίδιο τίτλο έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν. Ο μέχρι πρότινος συνεταίρος του Μπογδάνου, Φαήλος Κρανιδιώτης, θύμισε στον Μπογδάνο ότι το «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.» είναι πιασμένο από τον Πανίκα Ψωμιάδη από το 2014 και του πρότεινε το «Κ.Κ.Ε. (Απ.), τουτέστιν Κόμμα Κοντών Ελλάδος (Αποτριχωμένο)». Αναμένεται απάντηση Λατινοπούλου για το πάχος του Κρανιδιώτη (δεν μπορεί, κάτι θα βρει και για τον Τζήμερο).

Και σαρδελάς ο Σίμος

Από το γραφείο του υφυπουργού Ρουσφετιών Ευβοίας Σίμου Κεδίκογλου λάβαμε Δελτίο Τύπου με τίτλο: «Πρόσκληση- για τηλεοπτική & δημοσιογραφική κάλυψη: Γιορτή Σαρδέλας Χαλκίδα, παρουσία Σ. Κεδίκογλου». Θα γίνει, λέει, «Γιορτή Σαρδέλας» στη Χαλκίδα, που την έχει θέσει… υπό την αιγίδα του ο Σίμος κι εμείς πρέπει να πάμε να κάνουμε ρεπορτάζ και να γράψουμε σχετικά. Μας έστειλαν και πρόσκληση για να μην πληρώσουμε εισιτήριο. Θα πηγαίναμε, με την προσδοκία ότι θα εμφανιστεί και πάλι «ντίρλα» ο Σίμος (όπως στην έκθεση τροφίμων και ποτών, όπου δεν άφησε ούζο και τσίπουρο να μην το δοκιμάσει και μετά δεν μπορούσαν να τον μαζέψουν), αλλά δεν μπορούμε να γράψουμε ότι «η υπεροχή της σαρδέλας Εύβοιας έχει αναγνωριστεί εντός και εκτός συνόρων». Αμα την σερβίρεις αυτή τη σαρδέλα στην Πρέβεζα ή στην Καλλονή, θα σου την πετάξουν στα μούτρα. Να ξέρουμε και τι λέμε, δηλαδή, όχι να κάνουμε τους χαζούς επειδή θέλει να ξαναεκλεγεί ο Σίμος στην Εύβοια…

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ ασφαλιστικός τζόγος στις επικουρικές, τώρα και στο κινητό σας…
Επόμενο άρθρο Aπροκάλυπτο δουλεμπόριο από τη ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ)

Σχετικά Αρθρα

Είναι φασίστας και το ξέρει

Κόντρες 12 Σεπ 2025, 14:14

Οταν η διερμηνεία γίνεται επάγγελμα βαρύ και ανθυγιεινό

Κόντρες 9 Σεπ 2025, 21:02

Μπουμπούκος ή μπουχέσας;

Κόντρες 8 Σεπ 2025, 13:01

Γεννήθηκε ο πρώτος φυλακισμένος Γιάχια

Κόντρες 4 Σεπ 2025, 14:20

Αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι

Κόντρες 2 Σεπ 2025, 21:59

Πόσο γελοίος μπορεί να γίνει ένας αρθρογράφος;

Κόντρες 30 Αυγ 2025, 12:28
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Σεπτέμβρη

17 Σεπ 2025, 00:01
Αγροτικά

Ξεπέρασε κάθε όριο ο γκεμπελισμός του Τσιάρα σχετικά με την ευλογιά των αιγοπροβάτων

16 Σεπ 2025, 22:14
Καταστολή

Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Δίκη αύριο στο ΙΑ Μονομελές (Ευελπίδων, κτίριο 9, αίθουσα 12)

16 Σεπ 2025, 19:31
Πολιτισμός

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ κατήγγειλε με σφοδρότητα τους γενοκτόνους σιωναζιστές στην τελετή απονομής των Emmy

16 Σεπ 2025, 14:32
Αγροτικά

Κώστα Τσιάρα, γιατί μεγάλωσε ξαφνικά η μύτη σου;

16 Σεπ 2025, 13:46
Παιδεία

Πολιτική επιλογή η υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου

Επιστολή διαμαρτυρίας των γονέων και κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου για τα κενά

16 Σεπ 2025, 12:20
Αγροτικά

Kτηνοτρόφοι Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης: Ψήφισμα-κόλαφος στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

16 Σεπ 2025, 12:03
Παιδεία

Χωρίς Νηπιαγωγό και εκπαιδευτικό παράλληλης στήριξης το 1ο τμήμα του 5ου Νηπιαγωγείου Ιλίου

16 Σεπ 2025, 11:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Σεπτέμβρη

16 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Βαρύς ο πέλεκυς στα κεφάλια των προδοτών

15 Σεπ 2025, 18:40
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι προσπαθούν να ξαναρχίσουν τις διαπραγματεύσεις για τη Γάζα

15 Σεπ 2025, 14:17
Διεθνή

Η πανεπιστημιακή Λευκή Βίβλος του καπιταλισμού: Μπέρκλεϊ, μακαρθισμός και η νέα εποχή της κρατικής καταστολής

15 Σεπ 2025, 12:03
Αθλητισμός

Ολοι στο δρόμο που χάραξαν οι Μαδριλένοι

Ματαίωσαν το τελευταίο ετάπ του διάσημου ποδηλατικού Γύρου της Ισπανίας, επειδή συμμετείχαν σιωνιστές

15 Σεπ 2025, 11:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Σεπτέμβρη

15 Σεπ 2025, 00:01
Αθλητισμός

Στο Περιστέρι έδειξαν το δρόμο, σε όλα τα γήπεδα αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης

14 Σεπ 2025, 11:42
Καταστολή

Πόλα Ρούπα: Η ομηρία δεν τελειώνει, απλώς αλλάζει πρόσωπο

Της επιβάλλουν οικονομικό στραγγαλισμό που προοιονίζεται φυλάκιση για χρέη!

14 Σεπ 2025, 11:25
Διεθνή

Σαμιντούν (Ακλόνητοι): «Εκκένωση από τη Γάζα μόνο προς τον ουρανό»!

Ο λαός της Πόλης της Γάζας υψώνει το ανάστημά του στο σιωναζισμό, αρνούμενος να εγκαταλείψει την πόλη του

14 Σεπ 2025, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη

14 Σεπ 2025, 00:01
Πολιτική

Ούτε στο Ζαγόρι ούτε πουθενά…

13 Σεπ 2025, 13:08
Διεθνή

Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου

Πρόθυμος συνένοχος η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη

13 Σεπ 2025, 13:06
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Σεπτέμβρη

ΗΠΑ: Ημέρα πολιτικών δικαιωμάτων (1952).

1952: Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της αεροπορίας καταδικάζονται σε βαρύτατες ποινές.

1961: Εκτελούνται δι’ απαγχονισμού ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αντνάν Μεντερές και ο ΥπΕξ Φατίν Ρουστού Ζορλού.

1969: Ανακάλυψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού έξω από το ΡΧ της Συγγρού.

1970: Εμφύλιος δέκα ημερών στην Ιορδανία, βομβαρδισμός των Παλαιστινίων και εκδίωξή τους από τη χώρα.

1970: Πρώτη ενέργεια των Ερυθρών Ταξιαρχιών: Δύο μπιτόνια βενζίνης ανατινάζονται έξω από το σπίτι του γενικού διευθυντή της «Siemens» Τζουζέπε Λεόνι.

2001: Σύλληψη της Αγγελικής Σωτηροπούλου για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo