Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 16 Νοέμβρη
  • Καταυλισμός Τζαμπάλια: Ακόμα και μέσα στα ερείπια, η ζωή εξακολουθεί να αξίζει
  • Εθνικό Απολυτήριο και Πανελλαδικές: τρεις συν μία εξετάσεις για να μπεις στα ΑΕΙ
  • Υπόθεση Μανώλη Αφράτη: Δικαίωση μεν, αλλά… δυο χρόνια με αναστολή για μια ανθρώπινη ζωή;
  • Ο διπλός εξευτελισμός ενός αυτοκρατορίσκου: αθώα η Μπέγκελ, έκθετος ο Μητσοτάκης
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Που ‘σαι Μητσάρα να δεις τα ξεφτιλίκια τους
Κόντρες

Που ‘σαι Μητσάρα να δεις τα ξεφτιλίκια τους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Μάι 2024, 21:14

Και τι δεν έγραψαν τα παπαγαλάκια. «Ιστορική η επίσκεψη του Κυριάκου Πιερρακάκη στο Βατικανό». «Δεν βλέπει κάποιος τον πάπα έτσι εύκολα». «Υψίστης σημασίας η επίσκεψη Πιερρακάκη στο Βατικανό, καθώς είναι η πρώτη έλληνα υπουργού Παιδείας στην Αγία Έδρα». «Ο Κυριάκος Πιερρακάκης έγινε δεκτός σε εγκάρδιο κλίμα από τον πάπα Φραγκίσκο». Το τελευταίο το έγραψε ο ίδιος, ανεβάζοντας story στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προσέξτε τώρα τη φωτογραφία. Ο πάπας είναι στο μπαλκόνι για να απευθυνθεί στα πλήθη των πιστών που είναι συγκεντρωμένα στην πλατεία του αγίου Πέτρου. Εκεί δέχεται διάφορες δευτεράντζες, με τις οποίες ανταλλάσσει μια χειραψία, λέει δυο-τρεις ευγενικές κουβέντες και… να περάσει ο επόμενος.

Κι ο άλλος, ο κομπλεξικός «επαρχιώτης», το ‘κανε θέμα… ιστορικών διαστάσεων. Εβαλε τον καθολικό αρχιδεσπότη της Ελλάδας (φαίνεται στη φωτογραφία, μάλλον να κάνει τον διερμηνέα) να του κανονίσει ένα πέρασμα από το παπικό μπαλκόνι (ούτε καν «τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι») και μοίρασε τη φωτογραφία για να τον παρουσιάσουν τα παπαγαλάκια ως «νοματαίο». Ο αείμνηστος Μητσάρας ποτέ δε θα το έκανε αυτό.

Δυο αδερφάκια ήτανε, τα δυο αγαπημένα

Η Ντόρα γιόρτασε τα γενέθλιά της στα Χανιά τη Δευτέρα του πάσχα και φρόντισε να γίνει γνωστό ποιους είχε καλεσμένους. Ο αδελφός της Κούλης δεν ήταν. Τα παπαγαλάκια του Μαξίμου έγραψαν ότι ο Κούλης δεν παραβρέθηκε στο πάρτι γιατί αφενός βρισκόταν στην Τήνο, αφετέρου εκείνη τη μέρα έπρεπε να γυρίσει στον προεκλογικό αγώνα. Και δεν μπορούσε να πάει η Μαρέβα μόνη της; ‘Η να στείλει κανένα από τα παιδιά του και ανίψια της Ντόρας; Το παραπολιτικό κουτσομπολιό, όμως, δεν περιορίζεται μόνο στους απόντες αλλά εκτείνεται σε έναν από τους παρόντες, βαρύ απ’ όλες τις απόψεις: Βαγγέλης Μαρινάκης. Ναι, αυτός που ακόμα και όταν ο «γαύρος» προκρίθηκε στον τελικό του «Μίλκο Καπ» (ο όρος καθιερώθηκε από τον αντιπρόεδρο του «γαύρου» Καραπαπά, προ διετίας, για να ειρωνευτεί τον ΠΑΟΚ που είχε φτάσει στα ημιτελικά της ίδιας διοργάνωσης), έσπευσε να δηλώσει ότι η πρόκριση ήταν σημαντική γιατί κερδήθηκε κόντρα στον Κούλη! Το μήνυμα από το αντάμωμα στη σκιά των Λευκών Ορέων είναι σαφές: ο Βαγγέλας έχει πρόβλημα με τον Κούλη, όχι με την οικογένεια και με τη ΝΔ, και η Ντόρα εξακολουθεί να εκτιμά απεριόριστα τον σύντεκνο Βαγγέλα.

Διαγωνισμός ξεφτίλας

Μια που μιλάμε για τον Κούλη, έχουμε διαπιστώσει πως ο Γκρίνμπεργκ έδωσε εντολή να του φτιάχνουν βιντεάκια ξεφτίλας για να ανταγωνιστεί τον Κασσελάκη. Μόνο που ο άλλος παίζει τον εαυτό του, ενώ ο Κούλης προσπαθεί να παίξει ένα ρόλο που δεν τον ξέρει. Γι’ αυτό και τα πολλά «κατ» που έχουν τα ξεφτιλοβίντεό του. Περισσότερα μην περιμένετε να γράψουμε. Δείτε το τελευταίο (;) και κάντε μόνοι σας τα σχόλια.

@kyriakosmitsotakis_Εγώ σας το είπα!♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

«Καπατουμά» το έχει το αγόρι;

Είδαμε κι εμείς το προσκλητήριο για το γάμο Τάιλερ-Στέφανου, ένα κοσμοϊστορικό γεγονός και παράλληλα μια ακόμα τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία του Εισαγγελάτου (μετά απ’ αυτή της περιήγησης στα ενδότερα της μεζονέτας του 1,7 εκατ. ευρώ στο Κωλωνάκι). Εχουμε σοβαρές απορίες και ερωτήματα, όμως.

Πρώτο, γιατί αναφέρεται πρώτα το όνομα του Τάιλερ και μετά του Στέφανου; Και στα αγγλικά, όπως και στα ελληνικά, η αλφαβητική σειρά είναι αντίστροφη (Stefanos & Tyler). Αυτό μας θυμίζει τα κοσμικά ρεπορτάζ που αναφέρουν τα μεγαλοαστικά ζευγάρια ως «η Αριάνα και ο Φρίξος Εφοπλιστίδης», «η Ντιάνα και ο Ορέστης Βιομηχανίδης» κτλ.

Δεύτερο, γιατί την πρόσκληση δεν απευθύνει και η Φρόξι; Τι είδους υπόκλιση στη ζωοφοβία είναι αυτή;

Τρίτο και κυριότερο, παρακαλούμε να έχουμε μια σαφή απάντηση στο αν έγινε γάμος στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Δεκέμβρη ή όχι. Αν έγινε νόμιμος γάμος στις ΗΠΑ, τότε δεν μπορεί να γίνει δεύτερος γάμος στην Ελλάδα. Μήπως όμως δεν έγινε γάμος στο Νιουγιόρκ και τόσο καιρό το έχει καπατουμά το αγόρι ο δικός μας; Αν δεν ξέρει τι σημαίνει καπατουμά, να ρωτήσει να μάθει, στην Κρήτη χρησιμοποιείται η λέξη (δάνειο από την τουρκική).

Σιγά τη μεταπολιτική

Τα βλέπει αυτά ο Τσίπρας και ξιφουλκεί κατά της αντιπολιτικής και της «μεταπολιτικής που επικεντρώνεται στο να “γίνεσαι viral”, αντί να κινητοποιείς τους πολίτες στη βάση προοδευτικών πολιτικών». Βοηθάει όσο μπορεί και ο παλιόφιλος Μάρτιν Σουλτς, που βλέπει την ελληνική σοσιαλδημοκρατία να παραπαίει μεταξύ Κασσελάκη και Ανδρουλάκη και προσπαθεί να υποστηλώσει το πολιτικό ραμολί Αλέξη, μπας και με το ριμπράντινγκ κάνει καμ μπακ, αλλά άμα πάρει κάνα 20% ο ΣτέΚας στην ευρωκάλπη, χαιρέτα μου τον πλάτανο μ’ όλα τα πλατανόφυλλα, Τσίπρα.

Ανθ’ ημών, Αυτιάς και Μελέτη

Σε κατάσταση απελπισίας ο πρώην υπουργός και νυν σύμβουλος του Κούλη, Βασίλης Κοντοζαμάνης, κάλεσε τους πολίτες να στείλουν στις Βρυξέλλες «ανθρώπους που είναι γνώστες των προβλημάτων και των ευρωπαϊκών διαδικασιών και όχι απλώς γνωστοί». Τι να πει κι αυτός, βαράει το σαμάρι και όχι το γάιδαρο. Ο Αυτιάς και η Μελέτη, που μαζεύουν όλο το χαρτί και μάλλον θ’ αφήσουν εκτός νυμφώνος τους Κοντοζαμάνηδες, δεν μπήκαν μόνοι τους στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ο Κούλης τους έβαλε.

Καν’ το όπως ο Τσίπρας

Ονομάζεται Ντέιβιντ Λάμι, είναι μαύρος και είναι σκιώδης υπουργός Εξωτερικών των Εργατικών στη Βρετανία. Αυτός, λοιπόν, χαρακτήρισε κάποια στιγμή τον Τραμπ «κοινωνιοπαθή που συμπαθεί τους νεοναζί», «μισογύνη» και άνθρωπο που εκπροσωπεί μιια «φριχτή λευκή υπεροχή». Τώρα, όμως, ο μεν Λάμι βλέπει ήδη τον εαυτό του υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας, ο δε Τραμπ μπορεί να είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ. Οπότε ο Λάμι, μιμούμενος τον πρώτο διδάξαντα, δήλωσε πως η στάση του Τραμπ σε ό,τι αφορά την ασφάλεια της Ευρώπης «συχνά παρεξηγείται» και πως αυτός (ο Τραμπ) «δεν επιχειρηματολογεί υπέρ της εγκατάλειψης της Ευρώπης από τις ΗΠΑ», αλλά πιστεύει πως «οι Ευρωπαίοι  πρέπει να κάνουν περισσότερα για να διασφαλίσουν μία καλύτερα προστατευμένη Ευρώπη». Ο πρώτος διδάξας είναι ο Τσίπρας που, απαντώντας σε εμφανώς στημένη ερώτηση αμερικανού δημοσιογράφου στον Κήπο των Ρόδων του Λευκού Οίκου, είχε πει πως ο Τραμπ αδικείται καθώς αυτά που λέει συχνά φαίνονται διαβολικά, όμως αυτός (ο Τραμπ) επιδιώκει πάντοτε το καλό.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔ. Κουφοντίνας: Φοβισμένη, διατεταγμένη, ταξική, η Δικαιοσύνη έπεσε στο 27% και συνεχίζει…
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 13 Μάη

Σχετικά Αρθρα

Γιατί τόση «καΐλα» για τον Ιμάμογλου;

Κόντρες 14 Νοέ 2025, 14:03

…κι η κοπριά στα λάχανα

Κόντρες 13 Νοέ 2025, 15:11

H νέα «μεγάλη ιδέα του έθνους»: Να προσκληθεί ο Κούλης στον Λευκό Οίκο

Κόντρες 12 Νοέ 2025, 13:33

Αυτή και τα… άβατάρ της

Κόντρες 11 Νοέ 2025, 12:33

Κόμμα είν’ αυτό ή απορρυπαντικό;

Κόντρες 10 Νοέ 2025, 13:39

Εξουσιαστές είναι, τίποτα λιγότερο ή περισσότερο

Κόντρες 7 Νοέ 2025, 11:46
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Νοέμβρη

16 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Καταυλισμός Τζαμπάλια: Ακόμα και μέσα στα ερείπια, η ζωή εξακολουθεί να αξίζει

15 Νοέ 2025, 20:28
Παιδεία

Εθνικό Απολυτήριο και Πανελλαδικές: τρεις συν μία εξετάσεις για να μπεις στα ΑΕΙ

15 Νοέ 2025, 19:32
Εργατικά

Υπόθεση Μανώλη Αφράτη: Δικαίωση μεν, αλλά… δυο χρόνια με αναστολή για μια ανθρώπινη ζωή;

15 Νοέ 2025, 10:28
Καταστολή

Ο διπλός εξευτελισμός ενός αυτοκρατορίσκου: αθώα η Μπέγκελ, έκθετος ο Μητσοτάκης

15 Νοέ 2025, 09:10
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Νοέ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Νοέμβρη

15 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Αμπντουλάχ Αλ-Ντανάν: «Η Αντίσταση ζει στις καρδιές του παλαιστινιακού λαού»

Συνέντευξη με τον υπεύθυνο πολιτικών σχέσεων του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

14 Νοέ 2025, 21:05
Αθλητισμός

Το κάλεσμα του Πεπ

14 Νοέ 2025, 14:54
Καταστολή

Στις 20 Νοέμβρη, στην Καρδίτσα, η δίκη των βασανιστών του Βασίλη Μάγγου

Δικαίωμα παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας ζητούν οι γονείς του

14 Νοέ 2025, 14:26
Κόντρες

Γιατί τόση «καΐλα» για τον Ιμάμογλου;

14 Νοέ 2025, 14:03
Πολιτική

Ερντογάν διακηρύσσει, Ερχιουρμάν συγκατανεύει

14 Νοέ 2025, 12:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Νοέμβρη

14 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Λευτεριά στην Παλαιστίνη από την κορυφή της Πύλης του Βραδεμβούργου

13 Νοέ 2025, 22:14
Οικονομία

Το GSI θα κάνει παρέα στον EastMed, στο ντουλάπι με τα απραγματοποίητα φαραωνικά σχέδια

13 Νοέ 2025, 21:54
Διεθνή

Γαλλία: Η κυβερνητική σταθερότητα, η απειλή του δρόμου και οι πολιτικές καντρίλιες

13 Νοέ 2025, 19:39
Κόντρες

…κι η κοπριά στα λάχανα

13 Νοέ 2025, 15:11
Πολιτισμός

Ντοκιμαντέρ σκοπιμότητας να προβοκάρει την Αντίσταση του παλαιστινιακού λαού

13 Νοέ 2025, 14:05
Πολιτική

Σπίτια και κοινωνικές παροχές μόνο για καραβανάδες

13 Νοέ 2025, 12:02
Διεθνή

Πατέρας Μανουέλ Μουσάλαμ: Η Ενοπλη Αντίσταση είναι ο μοναδικός δρόμος για την απελευθέρωση

13 Νοέ 2025, 09:56
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Νοέμβρη

Ημέρα ανεκτικότητας.

Ζαΐρ: Ημέρα στρατού.

1935: Καθιερώνεται ο θεσμός των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

1967: Ελληνοτουρκική σύρραξη με πολλά θύματα –κυρίως Τουρκοκυπρίους– σε Άγιο Θεόδωρο και Κοφίνου (Κύπρος).

1980: Η αστυνομία σκοτώνει την εργάτρια Σταματίνα Κανελλοπούλου και τον φοιτητή Ιάκωβο Κουμή σε πορεία για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.

1993: Συλλαμβάνονται στην πλατεία Αμερικής ετοιμάζοντας προβοκάτσια οι αμερικανοί πράκτορες Τζακ Καρλ Σλούαρ και Τσαρλς Φάντις.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Κάθε κρίσιμη στιγμή συνοδεύεται από αυτή την εσωτερική παρόρμηση. Να μη δεχτείς τον κόμπο ως τελικό όριο. Να βρεις τον τρόπο, με ευθύνη, με σταθερότητα, με κόστος, να περάσεις απέναντι. Αυτή η δύναμη δεν προκύπτει από τη φιλοδοξία, αλλά από την ανάγκη να παραμείνεις πιστός σε μια αποστολή που υπερβαίνει το πρόσωπό σου. Να υπηρετήσεις όχι αυτό που σε συμφέρει, αλλά αυτό που θεωρείς σωστό. Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε από μια τέτοια ανάγκη. Όχι από την ανάγκη για προσωπική δικαίωση. Δεν γράφτηκε για να εξωραΐσει αποφάσεις, να ωραιοποιήσει γεγονότα ή να κατασκευάσει ένα αφήγημα βολικό για τον συγγραφέα του. Ο αναγνώστης, εξάλλου, γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως το βιβλίο γράφτηκε από την αίσθηση μιας εσωτερικής υποχρέωσης: την ανάγκη της μαρτυρίας. (…) Οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν δεν είχαν απλώς πολιτικό κόστος· είχαν ηθικό βάρος, κοινωνική προέκταση, ιστορική διάσταση. Ένιωθα να κουβαλώ στις πλάτες μου τα φαντάσματα των αδικαίωτων αγώνων του χθες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς που τόλμησε να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν. (…) Ήξερα πια, βιωματικά, τι σημαίνει να κυβερνάς με κομμένη την ανάσα και σε συνθήκες τήξης: να σηκώνεις το βάρος και τις επιθέσεις, να αντέχεις την αμφισβήτηση, να προστατεύεις ό,τι μπορεί να σωθεί και να χτίζεις ό,τι δεν υπήρχε. (…) Αυτή η πολιτική είναι έφοδος στον ουρανό. Η πολιτική σε φθείρει, ναι, αλλά σου χαρίζει κάτι πολύτιμο. Τη σπάνια δυνατότητα να συνδεθείς αληθινά με την εποχή σου. Να αφήσεις πίσω σου μια ανεξίτηλη σφραγίδα, μια κληρονομιά που θα ξεπερνά τον χρόνο και το πρόσωπό σου. Να δεις την όμορφη χώρα σου να στέκεται όρθια και τον λαό της να έχει σηκωθεί λίγο ψηλότερα. (…) Σε μια εποχή όπου η πολιτική είχε γίνει διαχείριση της παρακμής, εμείς επιχειρήσαμε να αρθρώσουμε μια διαφορετική αφήγηση. Δεν το πετύχαμε πάντα. Δεν ήταν όλες οι μάχες νικηφόρες. Αλλά κάθε μας βήμα συνοδευόταν από το όνειρο ενός καλύτερου, πιο δίκαιου κόσμου για τους πολλούς, για τους πιο αδύναμους. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως μπορεί να έκανα λάθη, αλλά ποτέ δεν μου έλειψε το θάρρος, ούτε όμως και άφησα τη χώρα μου μοιρολατρικά να τη σπρώξουν στον γκρεμό οι ίδιοι αυτοί που στη συνέχεια θα μας έδειχναν με το δάχτυλο ως υπεύθυνους της καταστροφής. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της χώρας μου αλλά και στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, επιδιώκοντας με όλη τη φλόγα της ψυχής μου, και με την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου, μια καλύτερη μοίρα για αυτόν τον βασανισμένο λαό.

Αλέξης Τσίπρας

(Με το ίδιο θράσος που είχε ως υποψήφιος πρωθιυπουργός, όταν έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο, με το ίδιο θράσος που είχε ως πρωθυπουργός, όταν οργάνωνε fake δημοψήφισμα και μετά μετέτρεπε το «όχι» σε «ναι», επανέρχεται τώρα διεκδικώντας ένα νέο ξεκίνημα. Δε διστάζει να αυτοαποθεωθεί με τον πιο χυδαίο, τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Χειρότερα από το κάνουν ο Μητσοτάκης και η δική του τσογλανοπαρέα. Παραμένει πάντα ο ίδιος πολιτικός αλήτης: αρριβίστας, αμοραλιστής, αδίστακτος. Ενα τεράστιο «εγώ» στο οποίο δε χωρούν ούτε οι πρώην συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ. Ta πάντα είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo