Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη
  • ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School
  • Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης
  • Είναι φασίστας και το ξέρει
  • Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Πόσο να κόστισε η δήλωση Τζερόνυμο;
Κόντρες

Πόσο να κόστισε η δήλωση Τζερόνυμο;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Απρ 2024, 13:41

Οπως θα έλεγε και η Θοδώρα η Τζάκρη, ο Βελόπουλος «τον ήπιε» με τη δήλωση Ιερώνυμου, ο οποίος τον ονομάτισε, πράγμα που δε συνηθίζει: «Δεν κάνουμε ούτε αυτό που θα μας πει ο κ. Βελόπουλος ούτε αυτό που θα μας πει ο οποιοσδήποτε πολιτικός. Aυτές είναι άγιες μέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες». Αυτά ειπώθηκαν στο πλαίσιο συνάντησης Ιερώνυμου-Μητσοτάκη, οπότε το ερώτημα είναι πόσο «τον ήπιε» ο Βελόπουλος. Aυτό θα το μάθουμε όταν ανοίξει το ταμείο (οι κάλπες), αλλά αν ήταν να κάνουμε μια πρόβλεψη θα λέγαμε πως δύσκολα ο Ιερώνυμος μπορεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα, το ρεύμα.

Ο Μητσοτάκης, πάντως, δεν έχει πολλές επιλογές. Για να χτυπήσει τον Βελόπουλο, που τον «μουτάει» από τα δεξιά, έπρεπε να καταφύγει στον αυθεντικό κάτοχο του χριστιανόμετρου. Οπότε, το μείζον ερώτημα είναι πόσο κόστισε η δήλωση Τζερόνυμο. Μην πάει το αρρωστημένο μυαλό σας σε μίζες και άλλα τέτοια ευτελή. Οι επικεφαλής του ιερατείου δεν είναι τίποτα φτηνολαμόγια της πιάτσας, αλλά καθωσπρέπει μπίζνεσμαν. Εχουν μια τεράστια επιχείρηση υπό το brandname Εκκλησία της Ελλάδος με εκατοντάδες θυγατρικές που ασχολούνται με τα πάντα: real estate, εκπαίδευση, φροντίδα ηλικιωμένων, φιλανθρωπία και πολλά άλλα. Μένει να μάθουμε τι παραχωρήσεις συμφώνησε να τους κάνει ο Μητσοτάκης. Γιατί κι αυτός μπίζνεσμαν είναι. Δεν πληρώνει από την τσέπη του, αλλά από το κράτος.

Oύτε τα προσχήματα

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν οι υπουργοί του Μητσοτάκη. Βγήκε προχτές ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λιβάνιος (παλαιός σημιτάνθρωπος και αυτός) και απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτας Πούλουγια για τη «λίστα Αννα-Μισέλ», είπε: «Είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ο οποίος προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Mάλιστα, πληροφορήθηκα σήμερα ότι ήδη υπάρχουν τα πρώτα ευρήματα, όπου αναντίλεκτα το πρώτο πόρισμα λέει ότι η διαρροή έγινε τις παραμονές των εκλογών του Ιουνίου του 2023 και όχι όπως κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την επιστολική ψήφο. Δεν έχει καμία σχέση με την επιστολική ψήφο».

Υποτίθεται πως η ΑΔΑΕ είναι ανεξάρτητη Αρχή και πως η λειτουργία της καλύπτεται από το απόρρητο. Πώς ξέρει ο Λιβάνιος ότι βγήκε πόρισμα και τι λέει; Ρητορικό είναι, φυσικά, το ερώτημα. Σιγά μην δεν έχει η εκάστοτε κυβέρνηση πληροφόρηση μέσω των ανθρώπων που έχει διορίσει σε κάθε «ανεξάρτητη» Αρχή. Και η ΝΔ έχει διορίσει κάμποσους, προκειμένου να αλλάξει την πλειοψηφία της ΑΔΑΕ (για να γίνει ο διορισμός βοήθησε ο Βελόπουλος, για να μην ξεχνιόμαστε). Αν, λοιπόν, υπάρχει ένα ερώτημα, αυτό είναι: «γιατί ο Λιβάνιος αποκάλυψε ότι έχει εσωτερική πληροφόρηση από την ΑΔΑΕ;» Γκάφα ή απλώς αλαζονεία;

Κυβερνητική σιωπή για τη «μαύρη τρύπα» της Περιφέρειας Αττικής

Στην ιστοσελίδα των Data Journalists δημοσιεύτηκε έρευνα του Αρη Χατζηγεωργίου, με τίτλο «200 εκατομμύρια ευρώ η “μαύρη τρύπα” Πατούλη» και υπότιτλο «Η κυβέρνηση προσπαθεί να συγκαλύψει το έλλειμμα – μαμούθ που άφησε ο πρώην περιφερειάρχης κι ο Νίκος Χαρδαλιάς παίζει “καθυστερήσεις”». Δε θα επαναλάβουμε εδώ τι λέει η έρευνα (ελεύθερη είναι η ανάγνωσή της), αλλά θα σημειώσουμε πως είναι ντοκουμενταρισμένη. Οπως ντοκουμενταρισμένη ήταν και έρευνα του Βαγγέλη Τριάντη, που δημοσιεύτηκε αρχές Φλεβάρη στην ίδια ιστοσελίδα, με τίτλο «Αποκάλυψη: Ιδού οι 984 “αμαρτωλές” συμβάσεις του Γιώργου Πατούλη».

Αντιλαμβανόμαστε το λόγο για τον οποίο ο Μητσοτάκης έδιωξε κλωτσηδόν τον Πατούλη και τον αντικατέστησε με τον Χαρδαλιά, όπως και τον λόγο για τον οποίο ο Πατούλης το βούλωσε και το έπαιξε «πιστός στρατιώτης της παράταξης». Ομως ο Πατούλης ήταν ο εκλεκτός της κυβέρνησης Μητσοτάκη και δεν ήταν μόνος του στην περιφέρεια. Πέραν αυτού, το υπουργείο Εσωτερικών οφείλει να ελέγχει τα πεπραγμένα των περιφερειακών και δημοτικών διοικήσεων. Αρα, ό,τι συνέβη στην Περιφέρεια Αττικής δεν αφορά μόνο τον Πατούλη αλλά αφορά την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τη ΝΔ ως κόμμα. Θα υπάρξουν, άραγε, απαντήσεις στα όσα αποκαλύπτονται και καταγγέλλονται; Δύσκολο να το θάψουν…

Στο μοσχάρι βάζεις κανέλα ή ρίγανη

Πολύ ωραία τα βιντεάκια που ανέβασε στο Ινσταγκραμ ο ΣτέΚας. Απάντησε σε κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό. Γιατί δεν κρυώνει με το κοντομάνικο; Πώς θα πέρναγε ένα ιδανικό σαββατόβραδο; Θα καλέσει στον γάμο του τον Μητσοτάκη; (ευτυχώς για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, δε θα τον καλέσει). Τι μουσική ακούει; (Αργυρό, Νταλάρα και Κραουνάκη, αλλά ο μεν πρώτος είναι σκυλοπόπ, ο δεύτερος έχει τραγουδήσει ό,τι καλύτερο έχει γραφτεί από έλληνες συνθέτες και δεν είναι συνθέτης, ενώ ο τρίτος είναι συνθέτης που ενίοτε τραγουδάει. Κονφούζιο, αλλά σκεφτείτε πόσο ανοίγει το target group, ηλικιακά και πολιτιστικά, αν κι εμείς θα θέλαμε και μια Φουρέιρα, για να υπάρχει και γυναικείο στοιχείο, όχι μόνο άνδρες). Μόνο σε ένα ερώτημα μείναμε με απορία, καθώς η απάντηση του προέδρου ΣτέΚας ήταν ασαφής: Ποιο φαγητό σου αρέσει να μαγειρεύεις; (μοσχάρι στη γάστρα). Ναι, αλλά πώς το κάνεις το μοσχάρι; Κοκκινιστό με κανελογαρύφαλα ή λεμονάτο-ριγανάτο; Παρακαλούμε να δοθούν διευκρινίσεις.

Πέτα νούμερα κι άσ’ τα να δουλεύουν

Κι ενώ τα πήγαινε τόσο καλά, από τηn Aστυπάλαια όπου τους είχαν αποκλείσει τα μποφόρια (ο ναυαρχούκος δεν μασάει από μποφόρια, αλλά είχαν και άναυτους μαζί) και με μια γάτα στους μηρούς του (ελπίζουμε να μην βγάλει τίποτα ζήλιες η Φρόξι), πέταξε εκείνο το «πρέπει να είναι τουλάχιστον 5% του ΑΕΠ» οι δαπάνες για την Υγεία και τα… ψιλοσκάτωσε. Γιατί βγήκε αμέσως ο Μπουμπούκος με το απύλωτο στόμα και είπε ότι στον προϋπολογισμό του 2024 οι δαπάνες για την Υγεία είναι στο 5,8% και επομένως ο Κασσελάκης ζητάει μείωση! Δεν μάσησε, όμως, ο Στέκας. Κατακεραύνωσε τον Μπουμπούκο, λέγοντας ότι διαστρέβλωσε τα όσα είπε: «Είπα ότι πρέπει να επενδύσουμε τουλάχιστον 5% του ΑΕΠ για την υγεία, και αυτό σημαίνει 5% παραπάνω από το ποσοστό που προβλέπεται σήμερα. Μιλάω ρητά για επένδυση, όχι διατήρηση του σημερινού ποσοστού». Εμείς ήμασταν έτοιμοι να τον πιστέψουμε, αλλά αμέσως μετά το «τουλάχιστον 5% του ΑΕΠ» είχε πει: «Μακάρι οι δαπάνες για την Υγεία να είναι 7% και 8% και αυτό να δημιουργήσει μια αποκεντρωμένη ανάπτυξη. Αυτό είναι το βασικό». Αρα, δεν εννοούσε επιπλέον 5%, γιατί 5,8% που υπάρχει συν 5% μας κάνει 10,8% και ο ΣτέΚας είχε βρει το 7% και το 8% ανέφικτα.

Τέλος πάντων, εμείς μια συμβουλή θα δώσουμε. Πρόεδρε, μην πετάς νούμερα που δεν ξέρεις, γιατί ο τελευταίος που το έκανε αυτό ήταν ο Παπαδόπουλος της χούντας. Αυτός, όμως, έπαιζε μόνος του, γιατί όλους τους άλλους μάς είχε βάλει στο γύψο, πράγμα που δεν ισχύει σήμερα. Σήμερα υπάρχουν άνθρωποι γεμάτοι κακία, έτοιμοι να σε κράξουν έτσι και πετάξεις κανένα άσχετο νούμερο, λες και είσαι υποχρεωμένος εσύ να ξέρεις τα μεγέθη του κρατικού προϋπολογισμού. Εσύ είσαι ένας οραματιστής, ένας ανατροπέας. Μ’ αυτά να ασχολείσαι και όχι με ασήμαντες λεπτομέρειες. Να συνεχίσεις να βγαίνεις καθημερινά στο πρωινάδικο του Λιάγκα (όπως σωστά πράττεις) και να λες γι’ αυτά που γνωρίζεις καλά: lifestyle, περιποίηση σκύλων, εσωτερική διακόσμηση μεγάλων μεζονετών, μαγειρική και τα παρόμοια.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕπιθέσεις εκφοβισμού από ΥΠΑΙΘΑ και Διευθύνσεις Εκπαίδευσης λίγο πριν από το σάλπισμα υποχώρησης
Επόμενο άρθρο Και οι γροθιές έχουν πολιτικό πρόσημο

Σχετικά Αρθρα

Είναι φασίστας και το ξέρει

Κόντρες 12 Σεπ 2025, 14:14

Οταν η διερμηνεία γίνεται επάγγελμα βαρύ και ανθυγιεινό

Κόντρες 9 Σεπ 2025, 21:02

Μπουμπούκος ή μπουχέσας;

Κόντρες 8 Σεπ 2025, 13:01

Γεννήθηκε ο πρώτος φυλακισμένος Γιάχια

Κόντρες 4 Σεπ 2025, 14:20

Αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι

Κόντρες 2 Σεπ 2025, 21:59

Πόσο γελοίος μπορεί να γίνει ένας αρθρογράφος;

Κόντρες 30 Αυγ 2025, 12:28
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Σεπ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

13 Σεπ 2025, 00:01
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School

12 Σεπ 2025, 20:10
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

Μυρίζουν… μαϊμουδίλα οι «λόγοι υγείας» του Μιχαλολιάκου

12 Σεπ 2025, 20:04
Κόντρες

Είναι φασίστας και το ξέρει

12 Σεπ 2025, 14:14
Πολιτική

Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!

12 Σεπ 2025, 12:51
Αγροτικά

Με την ίδια ένταση εξακολουθεί να «χτυπάει» η ευλογιά των αιγοπροβάτων

12 Σεπ 2025, 11:19
Αθλητισμός

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

12 Σεπ 2025, 10:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

11 Σεπ 2025, 21:24
Παιδεία

Νομική Σχολή Δημοκρίτειου και ΔΣΑ: Κατηγορηματική αντίθεση στη Νομική του… «Χάρβαρντ της Ιπποκράτους»

11 Σεπ 2025, 19:43
Διεθνή

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

11 Σεπ 2025, 19:37
Εργατικά

Η μαχόμενη εκπαίδευση θα ακυρώσει και την τρομοκρατία της απειλής απόλυσης όσων αρνηθούν την αξιολόγηση

Με αποφασιστικότητα στην απεργία-αποχή

11 Σεπ 2025, 18:59
Διεθνή

Νεπάλ: Η εξέγερση πυρπολεί τις φρούδες ελπίδες που δημιούργησε η ανατροπή της μοναρχίας το 2007-8.

11 Σεπ 2025, 18:27
Αθλητισμός

Μπράβο Ντoριά!

11 Σεπ 2025, 14:21
Καταστολή

Καταρρέει, με τη «βούλα» της Πυροσβεστικής, η κατασκευή «εμπρηστών» στην Πάτρα – Παραμένουν στη φυλακή οι δύο νέοι

Και δεύτερη πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής επιμένει ότι πρόκειται για κηλίδωση και όχι για εμπρησμό

11 Σεπ 2025, 13:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος

Πολιτική Ανάλυση

10 Σεπ 2025, 21:43
Πολιτική

Πλωμάρι Λέσβου: Ισραηλινοί «επενδυτές» συμπεριφέρονται σαν έποικοι – Oργιο αυθαιρεσιών στην περιοχή

10 Σεπ 2025, 20:39
Διεθνή

Πόσους ασφαλίτες θα διώξει;

10 Σεπ 2025, 18:00
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

Ημέρα κατά της σήψης.

Ροδεσία: Ημέρα εξερευνητών (1923).

1923: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ισπανία, ο Μιγκέλ Πρίμο ντε Ριβέρα εγκαθιδρύει δικτατορία.

1944: Δύο νεκροί αξιωματικοί και ένας οπλίτης της αστυνομίας πόλεων σε συμπλοκή με αντάρτες στο Παγκράτι.

1949: Ο Πάπας αφορίζει τους καθολικούς κομμουνιστές.

1953: Ανακήρυξη Λαϊκής Δημοκρατίας της Πολωνίας.

1953: Ο Νικήτα Χρουστσόφ εκλέγεται γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ.

1967: Αποχώρηση της Αλβανίας από το Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) στα γραφεία της χουντικής εφημερίδας “Νέα πολιτεία”.

1975: Δεκαέξι καταδίκες βασανιστών της ΕΣΑ.

2012: Ρατσιστική επίθεση σε σπίτι μεταναστών από το Μπαγκλαντές από ομάδα τριάντα ατόμων στην Καλαμάτα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo