Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Τζάμπα η Πνύκα
  • Δύο σιωναζιστές στρατιώτες νεκροί και περισσότεροι τραυματίες από επίθεση Παλαιστίνιων στη Χεβρώνα
  • Ο αυτοκρατορίσκος Μητσοτάκης και ο «εθελοντής» αυλικός του
  • Δυτική Οχθη: Προσπάθειες τρομοκρατίας με επιτόπιες ανακρίσεις και επίδειξη εικόνων βασανισμένων παλαιστίνιων κρατούμενων
  • Oι Νοσοκομειακοί Ψυχολόγοι βάζουν στη θέση του τον ακροδεξιό «και α και ου» υπουργό Υγείας
  • Το Ευρωκοινοβούλιο ως ο συλλογικός Γκέμπελς της ιμπεριαλιστικής ΕΕ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτισμός»ΚΙΜ ΚΙ ΝΤΟΥΚ – Ολομόναχοι μαζί
Πολιτισμός

ΣΙΝΕΜΑ

ΚΙΜ ΚΙ ΝΤΟΥΚ – Ολομόναχοι μαζί

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Οκτ 2005, 00:00

«Είμαι Χριστιανός. Μεγάλωσα άλλωστε ως Χριστιανός, αν και δεν πηγαίνω στην εκκλησία κάθε Κυριακή. Γαλουχήθηκα με τις Χριστιανικές αρχές κι όταν η ζωή με δυσκολεύει διαβάζω αποσπάσματα από τη Βίβλο και προσεύχομαι… Η θρησκεία πρέπει να μας προσφέρει κουράγιο και ασφάλεια». «Οι βίαιες πράξεις που παρουσιάζονται στις ταινίες μου είναι μεταφορές της ιδέας που έχω για τη ζωή… Πιστεύω πως βαθιά μέσα μου υπάρχει μια ειρηνική και μια βίαιη πλευρά, στις ταινίες μου προβάλλεται πότε η μια και πότε η άλλη». «Το σημαντικό είναι πως οι δυσάρεστες καταστάσεις συμβαίνουν όταν οι άνθρωποι δεν σέβονται ο ένας τον άλλο, πως πονάμε επειδή δεν μπορούμε ν’ απελευθερωθούμε από τις εμμονές μας». «Επιθυμία μου είναι η κοινωνία να κοιτάζει τον εαυτό της χωρίς τη δική μου βοήθεια. Υπάρχουν προβλήματα στην Κορέα που χρειάζονται προσοχή. Υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά της κοινωνίας μας που δεν πρέπει ν’ αγνοούμε. Διατηρώ ακόμα μια καχυποψία προς την κοινωνία. Κι οι ταινίες μου αντανακλούν αυτή την καχυποψία».

Οσο κι αν η κριτική θεωρεί τον Κιμ Κι Ντουκ σαν τον «μόνο κορεάτη κινηματογραφιστή που ασχολήθηκε με τη μεγάλη μάζα, τη βυθισμένη στην παρακμή και την απόγνωση χωρίς ελπίδα σωτηρίας», οι παραπάνω δικές του εξομολογήσεις αποδίδουν με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια τη φιλοσοφία του ως σκηνοθέτη. Στην πραγματικότητα, όσο εξωκοινωνικό είναι το mainstream σινεμά άλλο τόσο οι ταινίες του Κιμ Κι Ντουκ, γεμάτες αυτοκαταστροφή, φόνους, βιασμούς, σαδισμό αλλά και ποίηση, κινούνται στα όρια του ακραίου και εξωπραγματικού. Οι παρίες που αναπνέουν στο περιθώριο μιας αναπτυσσόμενης ισχυρής οικονομίας και μιας βίαια διχοτομημένης χώρας δεν είναι οι δικοί του ήρωες. Οι πρωταγωνιστές των ιστοριών του είναι μεν περιθωριακοί, όχι όμως απαραίτητα παρίες. Είναι έρμαια των παθών και της σκοτεινής τους μοίρας, ξεκρέμαστοι και αποκομμένοι από το κοινωνικό τους περιβάλλον.
 
Ο Κιμ Κι Ντουκ πιστεύει για τον εαυτό του πως φιλμάρει τη ζωή. Στην πραγματικότητα, όπως και πολλοί άλλοι, φιλμάρει τις εμμονές του. Φυσικά, δεν του λείπουν και κάποιες σωστές ιδέες. Για παράδειγμα, η σχετικότητα των ιδεών του καλού και του κακού, η άποψη πως «μερικές φορές η σιωπή μεταφέρει περισσότερο συναίσθημα, ενώ οι λέξεις υπό προϋποθέσεις διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα», η αντίληψη ότι η «ταινία είναι μια μορφή ερώτησης που απευθύνεται στο κοινό» κ.λπ.
 
Ομως, αυτά δεν αρκούν για να τον κάνουν μεγάλο σκηνοθέτη. Εναν αριστοτέχνη της εικόνας ναι. Πέρα όμως από τις άλλοτε ωραίες και άλλοτε σοκαριστικές σκηνές, χρειάζεται περισσότερο βάθος και ουσία. Πράγματα που επίσης λείπουν και από όλο τον εσμό δημοσιογράφων και εμπόρων τέχνης, που πουλάνε την αμπελοφιλοσοφίζουσα τέχνη σαν υψηλή τέχνη.
Ιστορίες λοιπόν… Ιστορίες σαν το «Ολομόναχοι μαζί»… Που πραγματεύονται τη μοναξιά και την ανάγκη επικοινωνίας. Που λένε το αυτονόητο: ότι το αληθινό μας σπίτι είναι οι άνθρωποι που μας αγαπούν. Αλλη μια εύπεπτη ιδέα και πέραν αυτού ουδέν.


Ελένη Σταματίου

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

ΣΙΝΕΜΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΑΣ – Το Τσεκούρι
Επόμενο άρθρο

ΣΙΝΕΜΑ

ΑΝΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛ – Ο κυρίαρχος του παιχνιδιού

Σχετικά Αρθρα

ΣΗΜΕΡΑ: Α Fidai Film | Mια ταινία για την επανοικειοποίηση της παλαιστινιακής ιστορικής μνήμης

Παρασκευή 23 Οκτώβρη, 8:30 μμ στην Κόντρα

Πολιτισμός 23 Οκτ 2026, 00:05

Για τον αστικό πολιτισμό της σήψης και της καταστροφής της κοινωνίας

Γιουφ, Θανάσης Νικολάου: Ο Πολιτισμός

Πολιτισμός 20 Οκτ 2026, 11:46

Σκίτσο για τη Γάζα κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο του World Press Cartoon 2026

Πολιτισμός 19 Οκτ 2026, 11:39

Η ντροπή του Ηνωμένου Βασίλειου: Αποσύρθηκαν από την αγορά τα βιβλία της Σάλι Ρούνι

Επειδή επιμένει με συνέπεια να υποστηρίζει την Palestine Action

Πολιτισμός 16 Οκτ 2026, 12:33

Oι σκηνοθέτες του ΝΑΖΑ υιοθετούν το βρόμικο σιωνιστικό αφήγημα

Πολιτισμός 6 Οκτ 2026, 11:27

Ghassan Kanafani, Τα θεατρικά

Μετάφραση Ναουζάτ Χαντίντ - Πρόλογος Νασίμ Αλάτρας - Εκδόσεις ΣΑΛΤΟ

Πολιτισμός 4 Οκτ 2026, 12:16
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Τζάμπα η Πνύκα

23 Οκτ 2026, 19:45
Διεθνή

Δύο σιωναζιστές στρατιώτες νεκροί και περισσότεροι τραυματίες από επίθεση Παλαιστίνιων στη Χεβρώνα

Δύο παλαιστίνιοι μαχητές έπεσαν μάρτυρες στη διάρκεια της επιχείρησης

23 Οκτ 2026, 18:09
Πολιτική

Ο αυτοκρατορίσκος Μητσοτάκης και ο «εθελοντής» αυλικός του

23 Οκτ 2026, 14:39
Διεθνή

Δυτική Οχθη: Προσπάθειες τρομοκρατίας με επιτόπιες ανακρίσεις και επίδειξη εικόνων βασανισμένων παλαιστίνιων κρατούμενων

23 Οκτ 2026, 13:01
Υγεία

Oι Νοσοκομειακοί Ψυχολόγοι βάζουν στη θέση του τον ακροδεξιό «και α και ου» υπουργό Υγείας

23 Οκτ 2026, 11:46
Διεθνή

Το Ευρωκοινοβούλιο ως ο συλλογικός Γκέμπελς της ιμπεριαλιστικής ΕΕ

23 Οκτ 2026, 11:06
Πολιτισμός

ΣΗΜΕΡΑ: Α Fidai Film | Mια ταινία για την επανοικειοποίηση της παλαιστινιακής ιστορικής μνήμης

Παρασκευή 23 Οκτώβρη, 8:30 μμ στην Κόντρα

23 Οκτ 2026, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Οκτώβρη

23 Οκτ 2026, 00:01
Αθλητισμός

Ο Γιαννακόπουλος τσάκισε τον Λιόλιο

«Αόρατος» σύμμαχος ο Μαρινάκης

22 Οκτ 2026, 22:53
Διεθνή

Η AIPAC σταματά τις άμεσες προεκλογικές χρηματοδοτήσεις υποψηφίων στις ΗΠΑ

22 Οκτ 2026, 21:26
Πολιτική

Ο Φιντάν στριμώχνει τον ελληνικό εθνικισμό στο ευρωπαϊκό ιμπεριαλιστικό ακροατήριο

22 Οκτ 2026, 21:03
Εργατικά

Στις 23 Οκτώβρη ξανά όλοι έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής (Ξενίας 24) στις 9πμ

Εκδικάζεται το οριστικό πειθαρχικό του Δημήτρη Χαρτζουλάκη και της Χρύσας Χοτζόγλου 

22 Οκτ 2026, 20:23
Η παπάρα

Οι κυρίες έχουν νεύρα

22 Οκτ 2026, 18:41
Κόντρες

Στον αστερισμό του Θόδωρα

22 Οκτ 2026, 14:56
Διεθνή

Ο Εντι Ράμα πουλάει την αλβανική ιστορία στους γενοκτόνους σιωναζιστές

22 Οκτ 2026, 13:00
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Οκτώβρη

22 Οκτ 2026, 00:01
Εργατικά

ΔΟΕ: Να επαναπροκηρύξει ΤΩΡΑ Απεργία-Αποχή από την εσωτερική αξιολόγηση

21 Οκτ 2026, 21:27
Πολιτική

Τζάμπα πήγαν τα «τραπεζώματα»: «μας» πούλησε ο μουστακαλής φύλαρχος-στρατάρχης…

Να μην πέσουμε στην εθνικιστική παγίδα της ελληνικής πλουτοκρατικής ολιγαρχίας και των πολιτικών της εκπροσώπων

21 Οκτ 2026, 20:07
Διεθνή

Toμ Μπάρακ: Οποτε επεμβαίνουμε στη Μέση Ανατολή χάνουμε

Μια στρατιωτική επέμβαση στην Υεμένη «φαίνεται άσκοπη»

21 Οκτ 2026, 12:00
Διεθνή

Σχεδόν οι μισοί εν ενεργεία στρατιωτικοί των ΗΠΑ αντιτίθενται στον πόλεμο κατά του Ιράν: Δημοσκόπηση

Τα ευρήματα αντικατοπτρίζουν την ευρύτερη κατάρρευση της υποστήριξης στον πόλεμο, καθώς η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί σε ιστορικά χαμηλό επίπεδο ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών

21 Οκτ 2026, 10:17
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Οκτώβρη

Ημέρα οικολογικού χρέους.

1906: Σε διαδικασία εκτέλεσης τριών εφήβων αναρχοκομουνιστών στη Ρίγα (κατηγορούμενων για ληστεία), το εκτελεστικό απόσπασμα σκόπιμα κι επανειλημμένα δεν βρίσκει στόχο, οδηγώντας σε νευρική κρίση τον επικεφαλής αξιωματικό.

1931: Ο Θανάσης Κλάρας (μετέπειτα Αρης Βελουχιώτης) μεταφέρεται στη Γαύδο μαζί με άλλους εβδομήντα εξόριστους.

1941: Οι ναζί εκτελούν 135 άντρες στο Μεσόβουνο Κοζάνης.

1949: Ιδρύεται ο ΟΤΕ ως ΑΕ με αποκλειστικό μέτοχο το ελληνικό δημόσιο.

1949: Συλλαμβάνεται στη Θεσσαλονίκη ο Μανώλης Αναγνωστάκης μαζί με άλλους 68 αριστερούς.

1951: Συλλαμβάνεται ο διευθυντής του περιοδικού «Ανταίος» Δημήτρης Μπάτσης.

1953: Απολύονται οι κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι της Θεσσαλονίκης και 32 κοινοτήτων.

1967: Πρώτες συλλήψεις (πέντε) μελών της ΔΑ.

1967: Ανακαλύπτεται μέσα στο δικαστικό μέγαρο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που δεν εξερράγη.

1969: Σύλληψη τριών μελών του ΕΔΚ που ετοιμάζονται να τοποθετήσουν εννιά βόμβες σε ισάριθμες τράπεζες του κέντρου της Αθήνας, εξάρθρωση της οργάνωσης την ίδια μέρα με τη σύλληψη άλλων τεσσάρων.

1974: Συλλαμβάνονται οι πρωτεργάτες της 21ης Απριλίου.

1977: Βόμβα σε super market χουντικού στο Ηράκλειο Κρήτης.

1983: Βομβιστής καμικάζι οδηγεί φορτηγό γεμάτο εκρηκτικά μέσα στην αμερικανική βάση πεζοναυτών στη Βηρυτό, σκοτώνοντας 241 αμερικανούς στρατιώτες. Σχεδόν ταυτόχρονα 58 γάλλοι στρατιώτες σκοτώνονται σε κοντινή δική τους βάση σε άλλη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας.

1998: Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο ανθυπαστυνόμος Κυριάκος Βαντούλης πυροβολεί και σκοτώνει τον δεκαεπτάχρονο γιουγκοσλάβο μαθητή Μάρκο Μπουλάτοβιτς.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • ΣΙΝΕΜΑ

    17Ν
    • ΣΙΝΕΜΑ

      Εφετείο 17Ν
  • ΣΙΝΕΜΑ

    ΕΛΑ
    • ΣΙΝΕΜΑ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • ΣΙΝΕΜΑ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • ΣΙΝΕΜΑ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • ΣΙΝΕΜΑ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • ΣΙΝΕΜΑ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • ΣΙΝΕΜΑ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • ΣΙΝΕΜΑ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • ΣΙΝΕΜΑ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • ΣΙΝΕΜΑ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΣΙΝΕΜΑ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΣΙΝΕΜΑ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • ΣΙΝΕΜΑ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • ΣΙΝΕΜΑ

      ΣΙΝΕΜΑ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • ΣΙΝΕΜΑ

      ΣΙΝΕΜΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • ΣΙΝΕΜΑ

      ΣΙΝΕΜΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • ΣΙΝΕΜΑ

      ΣΙΝΕΜΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • ΣΙΝΕΜΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • ΣΙΝΕΜΑ

    ΣΙΝΕΜΑ

    Ποιοι είμαστε
  • ΣΙΝΕΜΑ

    ΣΙΝΕΜΑ

    Επικοινωνία
  • ΣΙΝΕΜΑ

    ΣΙΝΕΜΑ

    Όροι χρήσης
  • ΣΙΝΕΜΑ

    ΣΙΝΕΜΑ

    Ποιοι είμαστε
  • ΣΙΝΕΜΑ

    ΣΙΝΕΜΑ

    Επικοινωνία
  • ΣΙΝΕΜΑ

    ΣΙΝΕΜΑ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo