Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 19 Γενάρη
  • Εξω τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα
  • Το ΕΜΠ στην κούρσα των εξοπλισμών
  • Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη
  • Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης
  • Σαν σήμερα 18 Γενάρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Οι κουραμπιέδες παριστάνουν τα κομάντα
Πολιτική

Οι κουραμπιέδες παριστάνουν τα κομάντα

Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Ιούν 2025, 12:24

Είναι το Σάρμ Ελ-Σέιχ της Αιγύπτου εμπόλεμη ζώνη; Οχι, είναι ένα τουριστικό θέρετρο της Αιγύπτου μακριά από τη ζώνη όπου πέφτουν ιρανικοί πύραυλοι. Αλλωστε, η Αίγυπτος δε βρίσκεται σε πόλεμο με το Ιράν.

Εχει το Σάρμ Ελ-Σέιχ πολιτικό αεροδρόμιο; Οχι μόνο έχει, αλλά λόγω του τουρισμού γίνονται καθημερινά δεκάδες πτήσεις προς διάφορους ευρωπαϊκούς και άλλους προορισμούς. Τότε γιατί στάλθηκαν στρατιωτικά αεροπλάνα για να μεταφέρουν έλληνες πολίτες;

Πόσοι απ’ αυτούς τους έλληνες πολίτες έχουν και ισραηλινή υπηκοότητα; Βάζουμε στοίχημα: οι περισσότεροι. Ελληνες εβραίοι, πιστοί στο σιωνιστικό δόγμα, έχουν μετακομίσει στη σιωνιστική οντότητα για να κάνουν μπίζνες (θυμάστε τον Μιωνή;). Μόλις, όμως, είδαν τα ζόρια, αποφάσισαν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, αφήνοντας τους άλλους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.

Δεν είναι οι μόνοι (δεκάδες χιλιάδες σιωνιστές με διπλή υπηκοότητα έχουν φύγει μετά τις 7 Οκτώβρη του 2023), αλλά γιατί πρέπει να πληρώσουμε εμείς τα έξοδα της μεταφοράς τους στην Ελλάδα; Ας έκλειναν πτήσεις τσάρτερ για να γυρίσουν, αφού ζήτημα ασφάλειας για την πτήση από το Σαρμ Ελ-Σέιχ δεν υφίσταται.

Το ίδιο ισχύει και για κάτι ασυνείδητους τραγουδιστές και μουσικούς της αρπαχτής, που αγνόησαν τις εκκλήσεις να μην πάνε στο Ισραήλ, αγνόησαν και τα σιχτίρια των αλληλέγγυων στον παλαιστινιακό λαό και πήγαν να κονομήσουν διασκεδάζοντας τους μακελάρηδες της Γάζας, τους δολοφόνους παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων.

Για να έχουμε μια ιδέα της «επικίνδυνης αποστολής», χρησιμοποιήσαμε το γνωστό εργαλείο των google maps για τη διαδρομή από τη σιωνιστική πρωτεύουσα μέχρι το Σαρμ Ελ-Σέιχ.

Η διαδρομή είναι 573 χιλιόμετρα και την κάνεις μα αυτοκίνητο σε έξι ώρες και τρία τέταρτα. Αν «πλακωθείς», θα κερδίσεις σίγουρα κάνα μισάωρο.

Από το Τελ-Αβίβ μέχρι την Τάμπα, την πρώτη αιγυπτιακή πόλη μετά τα σύνορα, η απόσταση είναι 361 χλμ. και την κάνεις με νορμάλ οδήγηση σε 4 ώρες και 18 λεπτά.

Η υπόλοιπη διαδρομή (από την Τάμπα μέχρι το Σαρμ Ελ-Σέιχ) είναι 214 χλμ. και την κάνεις σε 2 ώρες και 33 λεπτά. Είναι ολόκληρη εντός αιγυπτιακού εδάφους, δηλαδή εκτός εμπόλεμης ζώνης και απόλυτα ασφαλής.

Σημειωτέον πως και η διαδρομή στην έρημο Νεγκέφ, από τη Μπερσεβά και νότια, είναι επίσης εκτός εμπόλεμης ζώνης επί της ουσίας. Δεν επιχειρούν εκεί οι Ιρανοί. Mπορείτε να το διαπιστώσετε και από το χάρτη που δείχνει τις περιοχές της σιωνιστικής οντότητας που χτύπησαν σειρήνες συναγερμού χτες, μια από τις πιο σκληρές μέρες για τους σιωνιστές. Το νοτιότερο που έφτασαν οι ιρανικοί πύραυλοι ήταν η Μπερσεβά, η πρωτεύουσα της επαρχίας Νεγκέφ. Από εκεί και κάτω δε χτύπησαν σειρήνες, δεν έπεσαν πύραυλοι.

Ο όποιος κίνδυνος υπήρχε, ήταν σε σε μια διαδρομή μικρότερη από 120 χλμ. (Τελ Αβίβ – Μπερσεβά) που την κάνεις με αυτοκίνητο σε λιγότερο από μιάμιση ώρα. Αντε, να δεχτούμε πως θεωρητικά υπήρχε κίνδυνος και στη διαδρομή στην έρημο Νεγκέφ. Στη χειρότερη περίπτωση, κίνδυνος μπορούσε να υπάρξει σε μια διαδρομή 361 χλμ. διάρκειας λίγο πάνω από 4 ώρες.

Σ’ αυτή τη διαδρομή, όμως, δεν έπαιξε κανένα ρόλο ο ελληνικός στρατός. Αυτοί που ήθελαν να την κοπανήσουν συγκεντρώθηκαν στο ελληνικό προξενείο, το οποίο φρόντισε να έχει νοικιάσει λεωφορεία (από ισραηλινά γραφεία), και ξεκίνησαν προς τα νότια, κινούμενοι μέσα στα κενά χρόνου ανάμεσα στους συναγερμούς. Αφήστε που μπορεί να είχαν δώσει στους Ιρανούς και το στίγμα των λεωφορείων, ώστε αυτοί να μην τα πειράξουν.

Προς τι τότε το σόου στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας, η παρέλαση των στραταίων, η δήλωση του Δένδια, όλη αυτή η αηδιαστική εκδήλωση ηρωισμού και επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας; Οι κουραμπιέδες προσπάθησαν να παραστήσουν τα κομάντα, προσφέροντας κουτόχορτο στο «πόπολο». Η φωτογραφία της κορυφής διανεμήθηκε από το Γραφείο Τύπου του ΓΕΕΘΑ συνοδευόεμενη από την εξής επιμήκη και… ουρανομήκη λεζάντα:

«Την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2025 ολοκληρώθηκε με επιτυχία επιχείρηση επαναπατρισμού πολιτών εθνικού ενδιαφέροντος από το Ισραήλ, μέσω της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, σε συνεργασία και συντονισμό με το Υπουργείο Εξωτερικών, συνέβαλαν με προσωπικό και μέσα, στην προσπάθεια για την ασφαλή επάνοδο των 140 πολιτών, Ελλήνων και λοιπών εθνικοτήτων, στην Ελλάδα. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή μεταγωγικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας (C-130 και C-27) με το αντίστοιχο προσωπικό, υγειονομικής ομάδας και προσωπικό της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ), ενώ ολοκληρώθηκε με την παραλαβή των πολιτών από το αεροδρόμιο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου και την άφιξη στην Ελλάδα. Όλες οι ενέργειες κατά τη διαδικασία εκτέλεσης της αποστολής παρακολουθούνταν, σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων».

Μιλάμε για το άκρον άωτον της γελοιότητας.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροNέα προβοκάτσια: Βάφτισαν «νοσοκομείο» ένα στρατιωτικό κτίριο!

Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

Επόμενο άρθρο Κι η κοπριά στα λάχανα

Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

Σχετικά Αρθρα

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

Πολιτική 16 Ιαν 2026, 14:01

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

Αγροτικά 16 Ιαν 2026, 11:41

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

Πολιτική 14 Ιαν 2026, 11:02

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

Πολιτική 13 Ιαν 2026, 21:58

Ελεγκτική εταιρία καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ της ΑΑΔΕ ότι αρνήθηκε να της χορηγήσει στοιχεία για να ασκήσει το ελεγκτικό της έργο

Πολιτική 13 Ιαν 2026, 21:01

Διωγμός Τυχεροπούλου: Ο Πιτσιλής της ΑΑΔΕ νομίζει ότι απευθύνεται σε Χαχόλους

Πολιτική 8 Ιαν 2026, 22:46
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Γενάρη

19 Ιαν 2026, 00:01
Περιβάλλον

Εξω τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα

Αμεση μετεγκατάσταση όλων των δεξαμενών πετρελαιοειδών (ενεργών και ανενεργών) εκτός οικιστικού ιστού

18 Ιαν 2026, 18:46
Παιδεία

Το ΕΜΠ στην κούρσα των εξοπλισμών

Πετάει στα σκουπίδια σχετική απαγορευτική διάταξη του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ

18 Ιαν 2026, 18:15
Διεθνή

Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη

Τουλάχιστον τέσσερις διεθνείς ακτιβιστές αλληλεγγύης που προσπαθούσαν να καταγράψουν επιθέσεις από παράνομους εποίκους συνελήφθησαν από τον σιωναζιστικό στρατό

18 Ιαν 2026, 10:25
Καταστολή

Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης

18 Ιαν 2026, 08:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Γενάρη

18 Ιαν 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

17 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

16 Ιαν 2026, 19:58
Πολιτική

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

16 Ιαν 2026, 14:01
Αγροτικά

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

16 Ιαν 2026, 11:41
Αγροτικά

Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά

16 Ιαν 2026, 10:04
Διεθνή

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

16 Ιαν 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

16 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

15 Ιαν 2026, 21:35
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

15 Ιαν 2026, 14:53
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Γενάρη

1865: Πεθαίνει ο Πιερ Ζοζέφ Προυντόν.

1915: Συλλαλητήρια σε Πάτρα και Βόλο για την τιμή του ψωμιού που έφτασε τα ογδόντα λεπτά.

1945: Ο Κόκκινος Στρατός μπαίνει στο γκέτο της Βαρσοβίας. Από τις 230.000 κατοίκους το 1940 είχαν απομείνει 900.

1978: Βόμβες σε τέσσερα αυτοκίνητα Bορειοαμερικανών στην Αθήνα (ΕΛΑ).

1994: Συλλαμβάνεται στην Ιταλία ο Λορέντσο Παντσαβόλτα που εξαγόρασε την εταιρεία ΑΓΕΤ Ηρακλής, με την κατηγορία της απάτης κατά του κράτους.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    • Εφετείο 17Ν

      Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

  • ΕΛΑ

    Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

      Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

      Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

      Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

      Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

  • Επικοινωνία

    Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

  • Όροι χρήσης

    Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

  • Ποιοι είμαστε

    Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

  • Επικοινωνία

    Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

  • Όροι χρήσης

    Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

    Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo