Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Λουκέτο σε άλλες 133 σχολικές μονάδες
  • Τα παλαιστινιακά όπλα στον Λίβανο και η ξεφτίλα του Μαχμούντ Αμπάς
  • Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση
  • Σαν σήμερα 23 Αυγούστου
  • Σιωναζιστικός στρατός: Εφτιαξε βίντεο μαϊμού για να καλύψει την ξεφτίλα του από τους μαχητές Αλ-Κασάμ
  • Λεβεντιά η κομμώτρια
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Μιχαλολιάκος: Τα έχω τετρακόσια και γράφω μόνος μου τα άρθρα μου!
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Τα έχω τετρακόσια και γράφω μόνος μου τα άρθρα μου!

Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Αυγ 2022, 08:38

Mετά τη Ζαρούλια, που με άρθρο της στις 28 Ιούλη στη ναζιστοσελίδα της ΧΑ υπερασπίστηκε το δικαίωμα του… θεόπνευστου συζύγου της να σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα (π.χ. αποφυλάκιση Λιγνάδη) με… ποιητικό λόγο, αδειάζοντας εμμέσως πλην σαφώς τον «άγγελο» Παπαδέλη, που στο δικαστήριο είχε πει ότι τα πονήματα του φιρερίσκου τα γράφουν άλλοι, ανέλαβε ο ίδιος ο φιρερίσκος, με δύο άρθρα του στην προσωπική του ιστοσελίδα, να δηλώσει, εμμέσως πλην σαφώς, ότι όχι μόνο έχει καλό επίπεδο συνείδησης και επικοινωνίας (όπως δηλώνουν οι θεράποντες γιατροί του), αλλά και συνεχίζει να έχει ενεργό πολιτικό ρόλο και να χαράζει τη γραμμή στο εγκληματικό νεοναζιστικό μόρφωμα της ΧΑ μέσα από το νοσοκομείο (Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης).

Για να μην μείνει μάλιστα καμία αμφιβολία στους ελάχιστους εναπομείναντες νεοναζιστές για τη… μαχιμότητα του φιρερίσκου και την πατρότητα των άρθρων του, δεν περιορίστηκε στις ημερομηνίες (30 και 31 Ιούλη του 2022), αλλά στην ιστοσελίδα του νεοναζιστικού μορφώματος τα άρθρα τοποθετούνται σε ενότητα υπό τον τίτλο «Αρθρογραφία Ν.Γ. Μιχαλολιάκου» (δείτε εδώ και εδώ). Το ένα από τα δύο άρθρα, μάλιστα, είναι της ζέουσας επικαιρότητας («Μόσχα: Εχθρός της Ρωσσίας η Ελλάδα»), ώστε να μην καταλείπεται καμιά αμφιβολία ότι γράφτηκε τώρα.

Οι διαψεύσεις από τη Ζαρούλια και τον ίδιο τον φιρερίσκο Μιχαλολιάκο της τοποθέτησης του «άγγελου» Παπαδέλη και στις τρεις συνεδριάσεις (15/6, 6/7 και 26/7 του 2022) του Α’ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας, ότι ο Μιχαλολιάκος τα έχει ψιλοχαμένα, δεν αναγνωρίζει πρόσωπα, παθαίνει διαλείψεις και δεν μπορεί να διαβάσει ούτε την πρωτόδικη απόφαση, θα τον συντροφεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και θα στιγματιστεί σαν κοινός ψεύτης.

Ο «άγγελος» Παπαδέλης θα παραμείνει συνήγορος υπεράσπισης του φιρερίσκου, παρά το συνεχή διασυρμό του, γιατί δεν έχει το σθένος να εκφράσει την αντίθεσή του στην προσβολή που υπέστη και να αποκαλύψει ότι η γραμμή χαράχτηκε από κοινού από τον Μιχαλολιάκο και τον αδελφό του και βασικό συνήγορό του Π. Μιχαλόλια.

YΓ. Η Ζαρούλια στην απολογία της στο Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δήλωσε απλώς σύζυγος και οδηγός του συζύγου της, με κύριο μέλημά της την ανατροφή του παιδιού τους. Το δικαστήριο, εξέδωσε μεν την ιστορική απόφαση 2644/2020, χαρακτηρίζοντας ολόκληρη τη ΧΑ εγκληματική οργάνωση, ταυτόχρονα όμως πήρε μια σειρά λαθεμένες αποφάσεις, μεταξύ των οποίων και η χορήγηση ανασταλτικού αποτελέσματος στην έφεση της Ζαρούλια. Αυτή την απόφαση εκμεταλλεύεται η Ζαρούλια, που με σειρά άρθρων στη ναζιστοσελίδα της ΧΑ, που υπογράφει με τα αρχικά ΕΖΜ, επιτίθεται κατά πάντων, υποδηλώνοντας παράλληλα, εμμέσως πλην σαφώς, ότι αυτή έχει τον πρώτο λόγο στα τεκταινόμενα στη ΧΑ.

Εκτύπωση 🖨
ΕΦΕΤΕΙΟ ΧΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 4 Αυγούστου

Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

Επόμενο άρθρο Documenta 15: Πολυφωνία, αρκεί να μην θίγονται τα ιμπεριαλιστικά ιερά και όσια

Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

Σχετικά Αρθρα

Γιατί ο «Μάκης το τσεκούρι» υπέγραφε Ο ΙΔΙΟΣ αποφάσεις να πληρωθούν παράνομες επιδοτήσεις τα λαμόγια που είχαν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα;

Παρακάμπτοντας τον ΟΠΕΚΕΠΕ και υπογράφοντας ο ίδιος να πληρωθούν τα λαμόγια, ο Βορίδης διέπραξε - απολύτως συνειδητά - ποινικά αδικήματα

Αγροτικά 17 Αυγ 2025, 13:05

Eλληνική συμμετοχή στο έγκλημα της ρίψης «βοήθειας» από αέρα στη Γάζα

Διεθνή 16 Αυγ 2025, 13:27

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Βορίδης, εν πλήρη συνειδήσει, υπέγραφε να πληρωθούν τα λαμόγια της εγκληματικής οργάνωσης του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ

Με γκεμπελίστικα ψεύδη παραμύθιασε την Ολομέλεια της Βουλής

Πολιτική 12 Αυγ 2025, 20:08

Μεγάλη νίκη των σπουδαστών του Deree. Ακυρώνεται η συμμετοχή στο «εκπαιδευτικό» ταξίδι στο Ισραήλ

Πολιτική 12 Αυγ 2025, 18:01

Βουλώστε το – δεν ξεχάσαμε

Πολιτική 11 Αυγ 2025, 19:13

Ολη η Ελλάδα Παλαιστίνη

Πολιτική 11 Αυγ 2025, 18:09
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Λουκέτο σε άλλες 133 σχολικές μονάδες

Σειρά της Κεντρικής Μακεδονίας μετά την Ηπειρο 

23 Αυγ 2025, 13:50
Διεθνή

Τα παλαιστινιακά όπλα στον Λίβανο και η ξεφτίλα του Μαχμούντ Αμπάς

Παλαιστινιακές Οργανώσεις: Δεν παραδίνουμε τα όπλα μας ούτε στον Λίβανο

23 Αυγ 2025, 08:52
Ιστορία

Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση

86 χρόνια από το «Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ»

23 Αυγ 2025, 00:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Αυγούστου

23 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστικός στρατός: Εφτιαξε βίντεο μαϊμού για να καλύψει την ξεφτίλα του από τους μαχητές Αλ-Κασάμ

22 Αυγ 2025, 19:09
Κόντρες

Λεβεντιά η κομμώτρια

22 Αυγ 2025, 13:11
Εργατικά

Εκπαιδευτικοί στο απόσπασμα

22 Αυγ 2025, 09:40
Η παπάρα

Γιατί στέλνει non paper ο Κεφαλογιάννης;

22 Αυγ 2025, 09:32
Παιδεία

Λουκέτο σε 38 σχολεία της Ηπείρου – Μια σιωπηλή καταδίκη της Περιφέρειας

Σε αναστολή λειτουργίας Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου για το 2025-2026

22 Αυγ 2025, 06:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Αυγούστου

22 Αυγ 2025, 00:01
Πολιτισμός

Χαβιέρ Μπαρδέμ: Οι IDF είναι ναζί!

Σάλι Ρούνι και Kneecap

21 Αυγ 2025, 21:53
Εργατικά

Μαρτύριο για τους συμβασιούχους αναπληρωτές το πενιχρό επίδομα ανεργίας

21 Αυγ 2025, 20:32
Κόντρες

Οταν ο εγκληματίας φωνάζει «πιάστε τους, αυτοί το ‘καναν»

21 Αυγ 2025, 19:47
Αθλητισμός

Για τα μάτια του Ουίσαμ…

21 Αυγ 2025, 13:01
Καταστολή

Κατασκευάζουν «εμπρηστές» για να κρύψουν την εγκληματική τους πολιτική εγκατάλειψης των δασών

21 Αυγ 2025, 10:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

21 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Καταδρομική επίθεση μαχητών μέσα σε στρατόπεδο του σιωναζιστικού στρατού

Σήμερα το πρωί στη Χαν Γιούνις

20 Αυγ 2025, 17:58
Κόντρες

Τον ακούσατε τον Κούλη, ρε;

20 Αυγ 2025, 14:00
Διεθνή

Γάζα: Συμφωνία μόνο με τους όρους της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Τα τελευταία νέα από το μέτωπο των διαπραγματεύσεων

20 Αυγ 2025, 10:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

20 Αυγ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Αυγούστου

Ημέρα υπενθύμισης δουλεμπορίου και κατάργησής του.

Ρουμανία: Ημέρα απελευθέρωσης (1944-1990).

1927: Εκτελούνται στις ΗΠΑ οι ιταλοί αναρχικοί μετανάστες Νικόλα Σάκο και Μπαρτολομέο Βαντσέτι.

1939: Υπογράφεται το γερμανοσοβιετικό σύμφωνο μη επίθεσης (Μολότοφ – Ρίμπεντροπ).

1967: Αντιδικτατορικό πανό πίσω από τα γραφεία της Ολυμπιακής (Αθήνα).

1975: Απόφαση του δικαστηρίου για τους πραξικοπηματίες της 21ης Απριλίου 1967. Σε θάνατο οι Γεώργιος Παπαδόπουλος, Στυλιανός Πατακός και Νικόλας Μακαρέζος, σε ισόβια και σε μικρότερες ποινές πολλοί άλλοι κατηγορούμενοι. Την ίδια μέρα η κυβέρνηση (Κωνσταντίνος Καραμανλής) μετέτρεψε την ποινή σε ισόβια.

1982: Αναγνωρίζεται με νόμο η Εθνική Αντίσταση.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Πηγές Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Πηγές του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αναφέρουν ότι, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς που προβλέπεται για αύριο, ο Υπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης έδωσε εντολή για αυξημένη ετοιμότητα σε όλο τον κρατικό μηχανισμό, στις περιοχές κατηγορία κινδύνου 4 και συγκεκριμένα στις Περιφέρειες: Θεσσαλίας (ΠΕ Λάρισας, ΠΕ Μαγνησίας), Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Φθιώτιδας, ΠΕ Φωκίδας, ΠΕ Βοιωτίας, ΠΕ Εύβοιας), Αττικής (συμπεριλαμβανομένης της νήσου Κυθήρων), Δυτικής Ελλάδας (ΠΕ Αχαΐας), Πελοποννήσου (ΠΕ Κορινθίας, ΠΕ Αργολίδας, ΠΕ Λακωνίας, ΠΕ Αρκαδίας) και Κρήτης (ΠΕ Χανίων).

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τίθεται σε πλήρη εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο που προβλέπεται για τον δείκτη επικινδυνότητας 4, με πρόσθετα μέτρα όπως η εναέρια έμφορτη επιτήρηση, η μεταστάθμευση ελικοπτέρου με ομάδα Δασοκομάντος στα Κύθηρα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η διασπορά στελεχών του επιτελείου για ενίσχυση των τοπικών δυνάμεων, η διασπορά στελεχών του επιτελείου για ενίσχυση των τοπικών δυνάμεων, καθώς και ο διπλασιασμός των περιπόλων και η διασπορά μηχανημάτων έργου των Ενόπλων Δυνάμεων.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

(Xτες αργά το απόγευμα, έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εφημερίδας μας το παραπάνω non paper. Αν ψάξετε τα σάιτ από χτες το βράδυ και τις εφημερίδες σήμερα, θα το βρείτε δημοσιευμένο σαν… ρεπορτάζ. Ετσι γίνεται το «ρεπορτάζ» στις μέρες μας. Η «γραμμή» έρχεται έτοιμη από τα Γραφεία Τύπου των υπουργών και απλά αναδημοσιεύεται. Για ποιο λόγο εκδόθηκε αυτό το non paper; Ο υπουργός που έχει αναδειχτεί σε πρωταθλητή των συνεντεύξεων το τελευταίο τρίμηνο, ξεπερνώντας και τον ακροδεξιό Μπουμπούκο, ο υπουργός που δήλωνε με αλαζονεία, στις 20 Ιούλη, ότι «όσον αφορά στις ενάρξεις [δασικών πυρκαγιών] από την αρχή του έτους έχουμε μια μείωση γύρω στο 20%. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχουμε μια μείωση κατά 34% σε καμένες εκτάσεις και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι έχουμε μια μείωση περίπου 90% με 95% όσον αφορά στα καμένα δάση», ένα μήνα μετά από τις αλαζονικές δηλώσεις του αισθάνεται την καρέκλα του να τρίζει. Και θέλει να μας μετατρέψει όλους σε παπαγαλάκια του. Να μας βάλει να γράψουμε ότι ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ έδωσε εντολή να ληφθούν για σήμερα και πρόσθετα μέτρα πέραν των προβλεπόμενων. Εμμέσως πλην σαφώς, μας λέει ότι οι υφιστάμενοί του, οι επιχειρησιακοί, αποδεικνύονται ανίκανοι, γι’ αυτό και ανέλαβε Ο ΙΔΙΟΣ να εφαρμόσει ένα επιχειρησιακό σχέδιο που περιλαμβάνει «πρόσθετα μέτρα» πέραν των προβλεπόμενων, που αποδείχτηκαν «ανεπαρκή» το προηγούμενο διβδόμαδο. Θυμηθείτε πόσοι πέρασαν απ’ αυτό το πόστο και εκδιώχτηκαν μετ’ επαίνων: ο Τσακ Νόρις της πολιτικής προστασίας Χαρδαλιάς, που κολακευόταν να τον αποκαλούν Νικ Χαρντ. Η μεταγραφή αεροδρομίου Στυλιανίδης, που αποδείχτηκε παλτό και σήμερα δεν είναι καν στην κυβέρνηση. Ο τιτανοτεράστιος Κικίλιας. Μετά ο νυν Κεφαλογιάννης. Τους έβαζαν δίπλα και κάποιον απόστρατο στραταίο, επειδή -όπως έβαζαν τα παπαγαλάκια να γράφουν- είναι δυνατοί στο επιχειρησιακό σκέλος. Ολοι παραμερίστηκαν ως αποτυχημένοι. Ποτέ δεν τους χαρακτήρισε αποτυχημένους ο Μητσοτάκης -αυτό ισχύει για όλους τους υπουργούς, κάθε κυβέρνησης, που παραμερίζονται- όμως αυτό ήταν το μήνυμα στη λεγόμενη κοινή γνώμη. Ο Κεφαλογιάννης, γόνος παλιάς και ισχυρής πολιτικής οικογένειας, έχει καταλάβει πλέον πως δε θ’ αργήσει και η δική του σειρά. Ως υφυπουργός, ήταν υπό τον Καραμανλή στο υπουργείο που είναι καθ’ ύλην υπεύθυνο για το έγκλημα στα Τέμπη. Για πρώτη φορά υπουργός, παρατηρεί να καίγονται τα δάση απ’ άκρη σ’ άκρη τη χώρα, παρά τις προγενέστερες αλαζονικές δηλώσεις του. Προσπαθεί να οχυρώσει τον εαυτό του, μπας και συνεχίσει από κάποιο άλλο υπουργικό πόστο και να μην αναγκάζεται να τρέχει στο Μυλοπόταμο και να εκλιπαρεί τον Γρύλλο για ψήφους. Υπουργοί έρχονται και διώκονται, αλλά η κατάσταση δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο. Χειρότερη γίνεται, γιατί με την πάροδο του χρόνο συσσωρεύονται οι αιτίες. Σε αντίθεση με τα μπουρδέλα, που μπορεί να σωθούν αλλάζοντας «κορίτσια», τομείς όπως η δασοπροστασία εξαρτώνται πρωτίστως από την ασκούμενη πολιτική και τριτευόντως από τα πρόσωπα των υπουργών και των παρατρεχάμενων. Και όπως έχουμε απο-δείξει, ο δασικός πλούτος της χώρας βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη, διαχρονικά)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    • Εφετείο 17Ν

      Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

  • ΕΛΑ

    Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

      Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

      Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

      Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

      Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

  • Επικοινωνία

    Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

  • Όροι χρήσης

    Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

  • Ποιοι είμαστε

    Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

  • Επικοινωνία

    Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

  • Όροι χρήσης

    Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

    Μετά τη Ζαρούλια, και ο φιρερίσκος άδειασε τον «άγγελο» Παπαδέλη

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo