Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πορτοκαλί κατάθλιψη
  • Γκαλοπατζήδες χωρίς καπίστρι
  • Η Αυγερινοπούλου, ο σύζυγος ή τέως σύζυγος ή σύντροφος και το ανύπαρκτο «πόθεν έσχες»
  • Η Χεζμπολά επεκτείνει τη στεγαστική βοήθεια σε περισσότερα θύματα των ισραηλινών επιθέσεων
  • Ισραηλινοί δεσμοφύλακες πυροβόλησαν εννέα φορές εξέχοντα παλαιστίνιο κρατούμενο
  • Η συντριπτική ήττα του Τραμπ και η πολιτική του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Με ‘γεια το δεξιο-εθνικιστικό παλτό
Πολιτική

Με ‘γεια το δεξιο-εθνικιστικό παλτό

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Ιούν 2024, 14:35

Μετακόμισε στον Περισσό ο Nότης Μαριάς; Προφανώς. Το διατυμπανίζει ο ίδιος από τα social media, με κάθε ευκαιρία:

Χαιρετίζει συγκεντρώσεις στις οποίες μιλάει ο Κουτσούμπας, όπως μας ενημερώνει ο 902.gr: «Ν. Μαριάς: Πάμε όλοι μαζί δυνατά και αγωνιστικά, στηρίζοντας το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ (VIDEO) – Στην μεγάλη συγκέντρωση στο Μενίδι, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ,  Δημήτρη Κουτσούμπα, απεύθυνε χαιρετισμό ο Νότης Μαριάς, καθηγητής Θεσμών της ΕΕ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και πρώην ευρωβουλευτής. Παραθέτουμε τον χαιρετισμό του:»…

Για στακάτε, ρε παιδιά. Ως ανεξάρτητος εκλέχτηκε ευρωβουλευτής ο Μαριάς; Γιατί δεν του βάζετε πολιτικό πρόσημο μετά από την ιδιότητα του πρώην ευρωβουλευτή; Δεν εκλέχτηκε με το ακροδεξιό μόρφωμα του Καμμένου; Επομένως, είναι πρώην ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ και στη συνέχεια ανεξάρτητος.

Ο Μαριάς ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ, όπου δεν κατάφερε να γίνει «νοματαίος» του κόμματος, μετά ανακατεύτηκε με τα «αντιμνημονιακά» (πόσες… λαμπρές καριέρες δεν χτίστηκαν τότε) και το 2012 κατέβηκε και στις δύο εκλογές (Μάη και Ιούνη) με το μόρφωμα του Καμμένου. Εκλέχτηκε βουλευτής Ηρακλείου και ο Καμμένος τον όρισε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο.

Τον Μάη του 2014 παραιτήθηκε από βουλευτής για να γίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής (έξυπνη κίνηση). Πάντα με το μόρφωμα του Καμμένου, που ήταν στα πάνω του τότε. Και κατάφερε να είναι ο μοναδικός ευρωβουλευτής που εξέλεξε το ακροδεξιό μόρφωμα το 2014.

Aνεξαρτητοποιήθηκε τον Φλεβάρη του 2015 (οι… κακές γλώσσες έλεγαν πως συγκρούστηκε με τον Καμμένο, επειδή δεν του εξασφάλισε μια υπουργική θέση στην πρώτη κυβέρνηση Τσιπροκαμμένων-ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ). Εφτιαξε δικό του «κόμμα» (το είχε ξανακάνει), κατέβηκε στις ευρωεκλογές του 2019 αλλά πάτωσε (1,24%). Πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσε ότι θα ξανακατέβει με το «κόμμα» του, αλλά φαίνεται πως… το μετάνιωσε και αποφάσισε να… συνταχτεί με το ΚΚΕ (ε, να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές;).

Από το 2014 μέχρι το 2019, που ήταν ευρωβουλευτής (πρώτα του καμμενομορφώματος και μετά ανεξάρτητος) συμμετείχε στην ευρωομάδα των «Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών», της οποίας διετέλεσε και αντιπρόεδρος. Ποια κόμματα συμμετέχουν σ’ αυτή την ευρωομάδα; Κρατηθείτε:

  • Αδέλφια της Ιταλίας, το κόμμα της φασιστο-Μελόνι
  • Βοξ, τα εγγόνια των φαλαγγιτών του Φράνκο στην Ισπανία
  • Νόμος και Δικαιοσύνη, το ακροδεξιό πολωνικό κόμμα των Κατσίνσκι, Μοραβιέτσκι και σίας
  • Σουηδοί Δημοκράτες, το ακροδεξιό, εθνικιστικό, ρατσιστικό κόμμα της Σουηδίας
  • Εθνική Συμμαχία, το ακροδεξιό, εθνικιστικό μόρφωμα της Λετονίας
  • Το ακροδεξιό κόμμα του Βελόπουλου.
  • Και μια σειρά άλλα ακροδεξιά και δεξιά «φυντάνια», όπως θα έλεγε και ο Δ. Κουτσούμπας.

Να μην το ξεχάσουμε: στη συγκεκριμένη ευρωομάδα φιλοδοξεί να ενταχτεί και το ΕΛΑΜ, η Χρυσή Αυγή της Κύπρου, αν εκλέξει ευρωβουλευτή! Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του περασμένου Μάρτη, τα ναζίδια της Κύπρου φιλοξένησαν τους «Ευρωπαίους Συντηρητικούς και Μεταρρυθμιστές» σ’ ένα πολυτελές; τριήμερο στο νησί, με το οποίο ασχολήθηκαν αρκετά ευρωπαϊκά Μέσα.

Η δημόσια ρητορική του Μαριά είναι σκληρά εθνικιστική, αντι-μεταναστευτική, «τουρκοφαγική». «Για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων είναι πως διαφωνούμε κάθετα με οποιαδήποτε χρήση καθώς και με οποιοδήποτε γεωγραφικό προσδιορισμό ο οποίος μπορεί να παραπέμπει και να χρησιμοποιεί τη λέξη Μακεδονία στο όνομα των Σκοπίων», έγραφε, ζητώντας… δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών.  Δείτε ΕΔΩ και μια «τουρκοφαγική» κοινή δήλωσή του με τον θαυμαστή του Πούτιν, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Δεν τα ξέρει αυτά η ηγεσία του Περισσού; Ασφαλώς και τα ξέρει. Επομένως, η συμπόρευση με τον Μαριά είναι απολύτως συνειδητή και αποτελεί ένα άνοιγμα προς το εθνικιστικό ακροατήριο.

Εκτύπωση 🖨
ΚΚΕ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕκοψαν τον άλυσο: Συνέλαβαν φοιτητή, που φέρεται ότι έγραψε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης!
Επόμενο άρθρο Ως τον ύστατο χτύπο της καρδιάς μου θ’ αντιστέκομαι… θ’ αντιστέκομαι… θ’ αντιστέκομαι!

Σχετικά Αρθρα

Γκαλοπατζήδες χωρίς καπίστρι

Ολα τα γκάλοπ είναι κάλπικα, αλλά κάποια παραείναι

Πολιτική 4 Νοέ 2026, 18:38

Η Αυγερινοπούλου, ο σύζυγος ή τέως σύζυγος ή σύντροφος και το ανύπαρκτο «πόθεν έσχες»

Πολιτική 4 Νοέ 2026, 17:46

Να τα χαίρεστε τα σιωναζιστικά καθάρματα

Επιβάτες του Crown Iris επέδειξαν τα γεννητικά τους όργανα και ούρησαν μπροστά σε μικρά παιδιά στη Σύρο!

Πολιτική 3 Νοέ 2026, 20:56

Η κυβερνητική ΕΡΤ αβαντάρει τους νεοναζιστές για να υπηρετήσει το κάλπικο αφήγημα του Μητσοτάκη

Πολιτική 3 Νοέ 2026, 11:55

Φάμπρικα αναβολών στις δίκες των λαμόγιων της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Και οι κατηγορούμενοι βουλευτές της ΝΔ στο κόλπο των αναβολών

Αγροτικά 2 Νοέ 2026, 15:27

Ο Φραπές εισήχθη… αιφνιδίως στον «Ευαγγελισμό», για να αναβάλει τη δίκη του

Πολιτική 30 Οκτ 2026, 09:48
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Πορτοκαλί κατάθλιψη

4 Νοέ 2026, 20:21
Πολιτική

Γκαλοπατζήδες χωρίς καπίστρι

Ολα τα γκάλοπ είναι κάλπικα, αλλά κάποια παραείναι

4 Νοέ 2026, 18:38
Πολιτική

Η Αυγερινοπούλου, ο σύζυγος ή τέως σύζυγος ή σύντροφος και το ανύπαρκτο «πόθεν έσχες»

4 Νοέ 2026, 17:46
Διεθνή

Η Χεζμπολά επεκτείνει τη στεγαστική βοήθεια σε περισσότερα θύματα των ισραηλινών επιθέσεων

4 Νοέ 2026, 13:18
Διεθνή

Ισραηλινοί δεσμοφύλακες πυροβόλησαν εννέα φορές εξέχοντα παλαιστίνιο κρατούμενο

4 Νοέ 2026, 13:03
Διεθνή

Η συντριπτική ήττα του Τραμπ και η πολιτική του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού

4 Νοέ 2026, 12:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη

4 Νοέ 2026, 00:01
Εργατικά

ΔΟΕ και ΟΛΜΕ νομιμοποιούν τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη με συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

3 Νοέ 2026, 20:59
Πολιτική

Να τα χαίρεστε τα σιωναζιστικά καθάρματα

Επιβάτες του Crown Iris επέδειξαν τα γεννητικά τους όργανα και ούρησαν μπροστά σε μικρά παιδιά στη Σύρο!

3 Νοέ 2026, 20:56
Κόντρες

Πετώντας με τα φτερά μιας σερβιέτας

3 Νοέ 2026, 19:26
Διεθνή

Το 97% των λιβανέζων σιιτών απορρίπτει την εξομάλυνση των σχέσεων με το Ισραήλ και στηρίζει τα όπλα της αντίστασης, σύμφωνα με δημοσκόπηση

3 Νοέ 2026, 13:51
Καταστολή

Η Λιμενάρχης Σύρου απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για την άφιξη του Crown Iris

3 Νοέ 2026, 13:29
Πολιτική

Η κυβερνητική ΕΡΤ αβαντάρει τους νεοναζιστές για να υπηρετήσει το κάλπικο αφήγημα του Μητσοτάκη

3 Νοέ 2026, 11:55
Διεθνή

Aραγτσί: Το άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ και η πλήρης επανέναρξη των συνομιλιών εξαρτώνται άμεσα από την άνευ όρων αποδοχή των νόμιμων όρων του Ιράν

Μπακαεΐ: Το Ιράν κρίνει τις ΗΠΑ από τις πράξεις τους και όχι από τον τόνο των επιστολών τους

3 Νοέ 2026, 10:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Νοέμβρη

3 Νοέ 2026, 00:01
Διεθνή

Στενό του Ορμούζ: 11 τάνκερ παραδόθηκαν στις φλόγες μέσα σε εννιά μέρες

2 Νοέ 2026, 19:53
Κόντρες

Koulis the Untouchable

2 Νοέ 2026, 19:09
Αγροτικά

Φάμπρικα αναβολών στις δίκες των λαμόγιων της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Και οι κατηγορούμενοι βουλευτές της ΝΔ στο κόλπο των αναβολών

2 Νοέ 2026, 15:27
Εργατικά

Τρομο-δίωξη γιατρού επειδή έκανε σωστά τη δουλειά του

2 Νοέ 2026, 11:40
Καταστολή

Καταδικάστηκαν οι μπάτσοι-βασανιστές του Βασίλη Μάγγου

2 Νοέ 2026, 11:18
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη

Παναμάς: Ημέρα σημαίας.

1918: Ιδρύεται το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας που αργότερα μετονομάστηκε σε ΚΚΕ.

1973: Πορεία 5.000 ατόμων μετά το μνημόσυνο του Γ. Παπανδρέου, συγκρούσεις με την αστυνομία, πυροβολισμοί, οδοφράγματα, 37 συλλήψεις.

1977: Ιρανοί φοιτητές εισβάλουν στην αμερικανική πρεσβεία στην Τεχεράνη και κρατούν ενενήντα ομήρους (οι 63 Αμερικανοί), 52 από τους οποίους θα παραμείνουν αιχμάλωτοι επί 444 ημέρες.

1995: Δολοφονείται ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Γιτζάκ Ράμπιν από τον ακροδεξιό Γιγκάλ Αμίρ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo