Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο διπλός εξευτελισμός ενός αυτοκρατορίσκου: αθώα η Μπέγκελ, έκθετος ο Μητσοτάκης
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 15 Νοέμβρη
  • Αμπντουλάχ Αλ-Ντανάν: «Η Αντίσταση ζει στις καρδιές του παλαιστινιακού λαού»
  • Το κάλεσμα του Πεπ
  • Στις 20 Νοέμβρη, στην Καρδίτσα, η δίκη των βασανιστών του Βασίλη Μάγγου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Kαταστατικό-φερετζές του φανατικού νεοναζιστή Κασιδιάρη
Πολιτική

Kαταστατικό-φερετζές του φανατικού νεοναζιστή Κασιδιάρη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr31 Ιαν 2021, 14:45

Ταυτόσημο με το Καταστατικό-φερετζέ που η νεοναζιστική συμμορία (και ήδη κριθείσα εγκληματική οργάνωση) της ΧΑ είχε καταθέσει τον Αύγουστο του 2012, είναι το Καταστατικό που κατέθεσε στον Αρειο Πάγο ο Κασιδιάρης, αντίγραφο του οποίου μας χορηγήθηκε με απόφαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειου Πλιώτα. Ετσι, έχουμε την… παγκόσμια πρωτοτυπία, το Καταστατικό ενός πολιτικού κόμματος (λέμε τώρα) να έρχεται στη δημοσιότητα από τη δημοσιογραφική έρευνα, ενώ ο επικεφαλής του «κόμματος» δεν το έχει δώσει στη δημοσιότητα (για λόγους που θα αναφέρουμε παρακάτω).

Ο σκοπός της κατάθεσης του Καταστατικού από τον Κασιδιάρη ήταν να δημιουργήσει άλλοθι ενόψει της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ενώπιον του οποίου προσπάθησε να εμφανιστεί, αντί για ντούρος εθνικοσοσιαλιστής, σαν… έλληνας πατριώτης. Ανεπιτυχώς, όπως αποδείχτηκε από τη δικαστική απόφαση.

Ο Κασιδιάρης δεν έδωσε στη δημοσιότητα το καταστατικό του μορφώματός του, γιατί προφανές δεν ήθελε να λάβουν γνώση οι φανατικοί εθνικοσοσιαλιστές που έχουν απομείνει και αποτελούν το βασικό του ακροατήριο. Για να το πούμε απλά, Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης και Λαγός τσακώνονται για το μερίδιο που θα πάρουν από την ίδια πίτα, η οποία πλέον έχει μικρύνει και περιλαμβάνει μόνο «καθαρόαιμους» εθνικοσοσιαλιστές. Γι’ αυτό και ο Κασιδιάρης δεν ήθελε να δει αυτός ο αφιονισμένος συρφετός το συγκεκριμένο Καταστατικό.

Το Καταστατικό του Κασιδιάρη διαφοροποιείται σε σχέση με το Καταστατικό-φερετζέ της ΧΑ του 2012 μόνο σε ένα σημείο. Ο φίρερ Μιχαλολιάκος επεδίωξε, με την κατάθεσή του στον Αρειο Πάγο τέσσερις μήνες περίπου μετά τις εκλογές του Μάη του 2012, μολονότι δεν υπήρχε καμία υποχρέωση, να εμφανίσει το νεοναζιστικό του μόρφωμα σαν νόμιμη κοινοβουλευτική δύναμη και να καλύπτει έτσι την εγκληματική δράση που ανέπτυσσε από την αρχή της ίδρυσής της η νεοναζιστική συμμορία της ΧΑ. Με το Καταστατικό αυτό η ΧΑ και ο φίρερ της εμφανίζονταν ως… αγνοί έλληνες εθνικιστής.

Ο Κασιδιάρης εμφανίζει το μόρφωμά του σαν ένα νόμιμο πατριωτικό (και όχι εθνικιστικό) κοινοβουλευτικό κόμμα, θέλοντας να χτίσει το προσωπικό του άλλοθι. Παρά τις φανφαρόνικες διακηρύξεις, ότι διεκδικεί την ψήφο του ελληνικού λαού και ότι θα πετύχει να κερδίσει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, γνωρίζει πολύ καλά ότι διεκδικεί μερικές εκατοντάδες ψήφους ντούρων εθνκοσοσιαλιστών και μερικές χιλιάδες ψήφους φασιστών-απογόνων των ταγματασφαλιτών-συνεργατών των γερμανών κατακτητών.

Για να χτίσει το άλλοθι αναφέρει στην 3η σελίδα: «Με προσήλωση στην πιστή τήρηση των αρχών του Συντάγματος των Ελλήνων, επιδιώκουμε την ελεύθερη διάδοση των ιδεών μας και την εφαρμογή του πολιτικού μας προγράμματος μέσω της εκλογικής διαδικασίας και της απόκτησης ευρείας πλειοψηφίας στο Κοινοβούλιο».

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δεν «τσίμπησε» και με την 2644/2020 απόφασή του καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και τον Κασιδιάρη προσωπικά για διεύθυνση αυτής της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν μας έδωσε τον κατάλογο των ονομάτων που υπέγραψαν το Καταστατικό του Κασιδιάρη. Γι’ αυτό θα επανέλθουμε με νέα αίτηση ζητώντας τα ονόματα των 200 περίπου ατόμων που το υπέγραψαν. Είναι αδιανόητο να κρύβονται τα ονόματα αυτών που -αν όχι στην ολότητά τους- στη συντριπτική πλειοψηφία τους υπήρξαν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ. Το ότι οι υπογράψαντες το Καταστατικό είναι περίπου 200 το πληροφορηθήκαμε μετά από ερώτησή μας στον αρμόδιο υπηρεσιακό παράγοντα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Το καταστατικό του Κασιδιάρη το διαπερνά σαν μαύρη κλωστή η ΑΡΧΗ του ΑΡΧΗΓΟΥ, όπως και το καταστατικό της ΧΑ του Αυγούστου του 2012. Οταν στις αρχές της Ανοιξης του 2020 ο Κασιδιάρης ζήτησε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη Μιχαλολιάκου, γνώριζε πολύ καλά ότι ο «θεόπνευστος» φιρερίσκος δε θα δεχόταν να αποτραβηχτεί και να του αφήσει τη θέση του ισόβιου Αρχηγού. Το ότι ο Κασιδιάρης ήθελε να έχει τη θέση του ισόβιου Αρχηγού επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι δεν επιχείρησε να αλλάξει τα τρία βασικά άρθρα του καταστατικού της ΧΑ του Αυγούστου του 2012 (16, 17 και 32).

Ο φιρερίσκος Μιχαλολιάκος, στην οργανωτική διάρθρωση του νεοναζιστικού μορφώματος είχε την Κεντρική Επιτροπή και το εφταμελές Πολιτικό Συμβούλιο. Ο Κασιδιάρης άλλαξε μόνο τα ονόματά τους. Την Κεντρική Επιτροπή την ονόμασε Πανελλήνιο Συμβούλιο και το Πολιτικό Συμβούλιο το ονόμασε Εκτελεστικό Συμβούλιο, που το διορίζει αυτός, όπως ο Μιχαλολιάκος το Πολιτικό Συμβούλιο.

Οπως ο ΜΙχαλολιάκος, και αυτός γίνεται από την αρχή ισόβιος Αρχηγός, με μια επουσιώδη τεχνική διαφορά. Ο Μιχαλολιάκος προέβλεψε στο καταστατικό του (άρθρο 16) ότι ετίθετο ζήτημα επανεκλογής του Γενικού Γραμματέα–Αρχηγού μόνο στην περίπτωση που θα το ζητούσε η πλειοψηφία των συνέδρων. Προϋπόθεση που δεν υπήρχε περίπτωση να εφαρμοστεί στη ζωή και έτσι ο Μιχαλολάκος θα συνέχιζε να είναι ο απόλυτος Αρχηγός (και μάλιστα… θεόπνευστος)!

Ο Κασιδιάρης, που τον Γενικό Γραμματέα – Αρχηγό τον ονόμασε Πρόεδρο, προέβλεψε (άρθρο 12) ότι αυτός δε θα εκλέγεται από τα μέλη του τακτικού συνεδρίου, αλλά από όλα τα μέλη του νεοναζιστικού μορφώματος. Ετσι, διασφάλισε την ισόβια παραμονή του στη θέση του Αρχηγού του νεοναζιστικού μορφώματός του.

Επειδή απευθυνόμαστε σε νοήμονες ανθρώπους, δε χρειάζεται να επιμείνουμε με αναφορές σε άρθρα του Καταστατικού του Κασιδιάρη (που φόρεσε κοστούμι και γραβάτα για να κρύψει τη σβάστικα στο μπράτσο και το μανδύα του νόμιμου πατριωτικού ελληνικού κόμματος για να κρύψει τον εθνικοσοσιαλισμό και τον εγκληματικό χαρακτήρα του μορφώματός του), προκειμένου να αποδείξουμε ότι με αυτό το Καταστατικό εξασφαλίζει για τον εαυτό του τη θέση του ισόβιου Προέδρου, του απόλυτου μονάρχη που τα πάντα περνούν και ρυθμίζονται από αυτόν! Θα παραπέμψουμε σε εκτενή ανάλυσή μας για τον εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό χαρακτήρα της ΧΑ και των παραφυάδων της.

KATASTAT_KASIDIARH
Εκτύπωση 🖨
ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΧΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΒαίνομεν προς εκλογάς…
Επόμενο άρθρο Θέλουν τον Κουφοντίνα νεκρό ή ανάπηρο!

Σχετικά Αρθρα

Ερντογάν διακηρύσσει, Ερχιουρμάν συγκατανεύει

Πολιτική 14 Νοέ 2025, 12:01

Σπίτια και κοινωνικές παροχές μόνο για καραβανάδες

Πολιτική 13 Νοέ 2025, 12:02

Προετοιμάζοντας τη διάδοχη κατάσταση για τη διαχείριση της αστικής κρατικής εξουσίας

Πολιτική 12 Νοέ 2025, 22:32

Δεν «έπιασε» στο Ηράκλειο το Crown Iris – Είχε ανακοινωθεί συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

Πολιτική 11 Νοέ 2025, 21:06

Οταν η Γκιλφόιλ χαρακτήριζε τους Ελληνες κακομαθημένα σκυλιά που κατουρούν στο χαλί

Πολιτική 10 Νοέ 2025, 14:23

Χτύπησαν απρόκλητα διαδήλωση ενάντια στην παρουσία του Crown Iris στα Χανιά

Μητσοτάκης: ο σφουγγοκωλάριος του σιωναζιστή σφαγέα Νετανιάχου

Καταστολή 7 Νοέ 2025, 11:34
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Ο διπλός εξευτελισμός ενός αυτοκρατορίσκου: αθώα η Μπέγκελ, έκθετος ο Μητσοτάκης

15 Νοέ 2025, 09:10
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Νοέ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Νοέμβρη

15 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Αμπντουλάχ Αλ-Ντανάν: «Η Αντίσταση ζει στις καρδιές του παλαιστινιακού λαού»

Συνέντευξη με τον υπεύθυνο πολιτικών σχέσεων του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

14 Νοέ 2025, 21:05
Αθλητισμός

Το κάλεσμα του Πεπ

14 Νοέ 2025, 14:54
Καταστολή

Στις 20 Νοέμβρη, στην Καρδίτσα, η δίκη των βασανιστών του Βασίλη Μάγγου

Δικαίωμα παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας ζητούν οι γονείς του

14 Νοέ 2025, 14:26
Κόντρες

Γιατί τόση «καΐλα» για τον Ιμάμογλου;

14 Νοέ 2025, 14:03
Πολιτική

Ερντογάν διακηρύσσει, Ερχιουρμάν συγκατανεύει

14 Νοέ 2025, 12:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Νοέμβρη

14 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Λευτεριά στην Παλαιστίνη από την κορυφή της Πύλης του Βραδεμβούργου

13 Νοέ 2025, 22:14
Οικονομία

Το GSI θα κάνει παρέα στον EastMed, στο ντουλάπι με τα απραγματοποίητα φαραωνικά σχέδια

13 Νοέ 2025, 21:54
Διεθνή

Γαλλία: Η κυβερνητική σταθερότητα, η απειλή του δρόμου και οι πολιτικές καντρίλιες

13 Νοέ 2025, 19:39
Κόντρες

…κι η κοπριά στα λάχανα

13 Νοέ 2025, 15:11
Πολιτισμός

Ντοκιμαντέρ σκοπιμότητας να προβοκάρει την Αντίσταση του παλαιστινιακού λαού

13 Νοέ 2025, 14:05
Πολιτική

Σπίτια και κοινωνικές παροχές μόνο για καραβανάδες

13 Νοέ 2025, 12:02
Διεθνή

Πατέρας Μανουέλ Μουσάλαμ: Η Ενοπλη Αντίσταση είναι ο μοναδικός δρόμος για την απελευθέρωση

13 Νοέ 2025, 09:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Νοέμβρη

13 Νοέ 2025, 00:01
Πολιτική

Προετοιμάζοντας τη διάδοχη κατάσταση για τη διαχείριση της αστικής κρατικής εξουσίας

12 Νοέ 2025, 22:32
Διεθνή

Για τους ήρωες της ενημέρωσης

12 Νοέ 2025, 19:32
Εργατικά

Η συνδικαλιστική γραφειοκρατεία της ΟΙΕΛΕ απροκάλυπτος υπερασπιστής των σχολαρχών και της εμπορευματοποίησης της Παιδείας

12 Νοέ 2025, 17:34
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Νοέμβρη

Βραζιλία: Ημέρα δημοκρατίας (1889).

Βέλγιο: Ημέρα βασιλιά.

1922: Εκτελούνται οι έξι υπεύθυνοι για τη μικρασιατική καταστροφή (Δημήτριος Γούναρης, Γεώργιος Χατζηανέστης, Νικόλαος Στράτος, Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης, Γεώργιος Μπαλτατζής, Νικόλαος Θεοτόκης).

1929: Συγκρούσεις απεργών (προσωπικό ιδιωτικών λεωφορείων) με τη χωροφυλακή (Αθήνα).

1951: Το έκτακτο στρατοδικείο Αθηνών καταδικάζει σε θάνατο τον Νίκο Μπελογιάννη και άλλους για παράβαση του Αναγκαστικού Νόμου 509/1947.

1973: Φοιτητές κλείνονται στα Πολυτεχνεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καλώντας τον λαό σε εξέγερση εναντίον της δικτατορίας.

1973: Οκτώ μέλη του IRA καταδικάζονται σε ισόβια κάθειρξη για βομβιστικές ενέργειες στο Λονδίνο.

1977: Δεκαοκτώ επιθέσεις με βόμβες σε όλη τη Γαλλία για την έκδοση του δικηγόρου Κρουασάν.

1977: Βόμβα στα γραφεία της ΕΝΕΠ Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

1977: Εμπρησμός των γραφείων της Εθνικής Παράταξης (ΛΕΑ).

1979: Βόμβα στο αυτοκίνητο αξιωματικού ε.α. μέλους της ΑΕ «Αερολιμήν Αθηνών» (ΕΛΑ).

1983: Εκτελούνται ο πλοίαρχος Τζορτζ Τσάντες (JUSMAGG) και ο οδηγός του Νίκος Βελούτσος (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Κάθε κρίσιμη στιγμή συνοδεύεται από αυτή την εσωτερική παρόρμηση. Να μη δεχτείς τον κόμπο ως τελικό όριο. Να βρεις τον τρόπο, με ευθύνη, με σταθερότητα, με κόστος, να περάσεις απέναντι. Αυτή η δύναμη δεν προκύπτει από τη φιλοδοξία, αλλά από την ανάγκη να παραμείνεις πιστός σε μια αποστολή που υπερβαίνει το πρόσωπό σου. Να υπηρετήσεις όχι αυτό που σε συμφέρει, αλλά αυτό που θεωρείς σωστό. Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε από μια τέτοια ανάγκη. Όχι από την ανάγκη για προσωπική δικαίωση. Δεν γράφτηκε για να εξωραΐσει αποφάσεις, να ωραιοποιήσει γεγονότα ή να κατασκευάσει ένα αφήγημα βολικό για τον συγγραφέα του. Ο αναγνώστης, εξάλλου, γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως το βιβλίο γράφτηκε από την αίσθηση μιας εσωτερικής υποχρέωσης: την ανάγκη της μαρτυρίας. (…) Οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν δεν είχαν απλώς πολιτικό κόστος· είχαν ηθικό βάρος, κοινωνική προέκταση, ιστορική διάσταση. Ένιωθα να κουβαλώ στις πλάτες μου τα φαντάσματα των αδικαίωτων αγώνων του χθες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς που τόλμησε να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν. (…) Ήξερα πια, βιωματικά, τι σημαίνει να κυβερνάς με κομμένη την ανάσα και σε συνθήκες τήξης: να σηκώνεις το βάρος και τις επιθέσεις, να αντέχεις την αμφισβήτηση, να προστατεύεις ό,τι μπορεί να σωθεί και να χτίζεις ό,τι δεν υπήρχε. (…) Αυτή η πολιτική είναι έφοδος στον ουρανό. Η πολιτική σε φθείρει, ναι, αλλά σου χαρίζει κάτι πολύτιμο. Τη σπάνια δυνατότητα να συνδεθείς αληθινά με την εποχή σου. Να αφήσεις πίσω σου μια ανεξίτηλη σφραγίδα, μια κληρονομιά που θα ξεπερνά τον χρόνο και το πρόσωπό σου. Να δεις την όμορφη χώρα σου να στέκεται όρθια και τον λαό της να έχει σηκωθεί λίγο ψηλότερα. (…) Σε μια εποχή όπου η πολιτική είχε γίνει διαχείριση της παρακμής, εμείς επιχειρήσαμε να αρθρώσουμε μια διαφορετική αφήγηση. Δεν το πετύχαμε πάντα. Δεν ήταν όλες οι μάχες νικηφόρες. Αλλά κάθε μας βήμα συνοδευόταν από το όνειρο ενός καλύτερου, πιο δίκαιου κόσμου για τους πολλούς, για τους πιο αδύναμους. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως μπορεί να έκανα λάθη, αλλά ποτέ δεν μου έλειψε το θάρρος, ούτε όμως και άφησα τη χώρα μου μοιρολατρικά να τη σπρώξουν στον γκρεμό οι ίδιοι αυτοί που στη συνέχεια θα μας έδειχναν με το δάχτυλο ως υπεύθυνους της καταστροφής. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της χώρας μου αλλά και στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, επιδιώκοντας με όλη τη φλόγα της ψυχής μου, και με την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου, μια καλύτερη μοίρα για αυτόν τον βασανισμένο λαό.

Αλέξης Τσίπρας

(Με το ίδιο θράσος που είχε ως υποψήφιος πρωθιυπουργός, όταν έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο, με το ίδιο θράσος που είχε ως πρωθυπουργός, όταν οργάνωνε fake δημοψήφισμα και μετά μετέτρεπε το «όχι» σε «ναι», επανέρχεται τώρα διεκδικώντας ένα νέο ξεκίνημα. Δε διστάζει να αυτοαποθεωθεί με τον πιο χυδαίο, τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Χειρότερα από το κάνουν ο Μητσοτάκης και η δική του τσογλανοπαρέα. Παραμένει πάντα ο ίδιος πολιτικός αλήτης: αρριβίστας, αμοραλιστής, αδίστακτος. Ενα τεράστιο «εγώ» στο οποίο δε χωρούν ούτε οι πρώην συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ. Ta πάντα είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo