Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Νέα προσπάθεια συνδικαλιστικής και πολιτικής εξόντωσης
  • Θερίζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων στην «επικράτεια» του Κουρέτα
  • «Αιώνιοι φοιτητές»: Ο απελπισμένος Μητσοτάκης προσπαθεί ν’ αλλάξει την ατζέντα προαναγγέλλοντας διαγραφές
  • Από τα τρένα στα αστικά: Η ιδιωτικοποίηση δολοφονεί
  • Σαν σήμερα 9 Ιούλη
  • AΠΟΚΑΛΥΨΗ – Γρ. Βάρρας: Ο Βορίδης με έδιωξε για να γλιτώσουν τα λαμόγια
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Δήλωση του συνηγόρου της Παρασκευής Τυχεροπούλου για το πρόστιμο που της επέβαλε η κυβερνητική διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Αγροτικά Πολιτική

Δήλωση του συνηγόρου της Παρασκευής Τυχεροπούλου για το πρόστιμο που της επέβαλε η κυβερνητική διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Ιούλ 2025, 20:51

Σήμερα, με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ να βοά, με υπουργούς να υποδεικνύονται ως ύποπτοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, η διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ κοινοποίησε στην Παρασκευή Τυχεροπούλου απόφαση επιβολής προστίμου για τα υποτιθέμενα πειθαρχικά παραπτώματα της παράβασης της υποχρέωσης εχεμύθειας και της ανάξιας για υπάλληλο συμπεριφοράς εντός ΟΠΕΚΕΠΕ.

Αν δεν υπήρχε η Τυχεροπούλου, δε θα είχε αποκαλυφθεί ποτέ το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Τα λαμόγια, από «κάτω» μέχρι «πάνω» (τέρμα πάνω, ρετιρέ) θα συνέχιζαν το μεγάλο φαγοπότι. Το γεγονός ότι της κοινοποιούν σήμερα πρόστιμο, τα λέει όλα. Ο δήθεν αδιάφθορος Μητσοτάκης, ο παρομοίων κομπορρημονών Τσιάρας και όλη η εξουσιαστική κλίκα, που ισχυρίζεται ότι δήθεν κάνει αγώνα για… κάθαρση, ξεβρακώνονται. Μια δίωξη που ξεκίνησε επί Μπαμπασίδη το 2024, συνεχίστηκε από τον Σαλάτα (τον συνταξιούχο ανώτερο δικαστή που ο Τσιάρας έβαλε στον ΟΠΕΚΕΠΕ και αναγκάστηκε να τον διώξει όταν αυτός έβαλε εμπόδια στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και την ανάγκασε να κάνει «ντου» στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ) και κοινοποιείται σήμερα στην Παρασκευή Τυχεροπούλου.

Μιλάμε για απόλυτο ξεβράκωμα προθέσεων.

Αξίζει να σημειωθεί και το υποτιθέμενο πειθαρχικό παράπτωμα της έντιμης και επίμονης υπαλλήλου: έστειλε στον αναπληρωτή Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στις 5.9.2024 μια έκθεση που είχε συνταχτεί ήδη από το 2020, κατόπιν σχετικού αιτήματος του τότε προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Γρηγόρη Βάρρα, προς τη διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Η συγκεκριμένη έκθεση περιήλθε σε γνώση της Π. Τυχεροπούλου μετά την τοποθέτησή της στη συγκεκριμένη Διεύθυνση, τον Δεκέμβρη του 2023. Σ’ αυτή περιγραφόταν η δράση συγκεκριμένων υπαλλήλων του περιφερειακού γραφείου του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη, κάποιοι εκ των οποίων αναφέρονται και στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας!

Επειδή η Τυχεροπούλου «κυνήγησε» την υπόθεση, ο Μπαμπασίδης -για να την τρομοκρατήσει- της άσκησε πειθαρχική δίωξη για «παράβαση της υποχρέωσης εχεμύθειας». Για να το πούμε απλά, η Τυχεροπούλου διώχτηκε πειθαρχικά και σήμερα της κοινοποιήθηκε πρόστιμο στέρησης μισθού, επειδή επέμενε στην αποκάλυψη του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Εξίσου απλά, θα πούμε στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: Τσιάρα, φρόντισε να αποκαταστήσεις την έντιμη υπάλληλο, σβήνοντας κάθε σε βάρος της πειθαρχική ποινή.

Δημοσιεύουμε αναλυτική δήλωση του πληρεξούσιου δικηγόρου της Παρασκευής Τυχεροπουλου, Αντώνη Βαγιάνου.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ Π. ΤΥΧΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Εν μέσω συνταρακτικών αποκαλύψεων που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την παραπομπή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο της δικογραφίας της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η Διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ επέλεξε σήμερα να κοινοποιήσει στην Παρασκευή Τυχεροπούλου, υπάλληλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και ειδική συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, απόφαση επιβολής προστίμου για τα υποτιθέμενα πειθαρχικά παραπτώματα της παράβασης της υποχρέωσης εχεμύθειας και της ανάξιας για υπάλληλο συμπεριφοράς εντός ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η απόφαση αυτή αφορά πειθαρχική δίωξη που κινήθηκε με πρωτοβουλία του πρώην Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Μπαμπασίδη, σχετικά με έκθεση ελέγχου που παρέδωσε η κ. Τυχεροπούλου στον αναπληρωτή Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στις 5.9.2024. Η έκθεση αυτή είχε συνταχθεί ήδη από το 2020, κατόπιν σχετικού αιτήματος του πρώην Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Γρ. Βάρρα, προς τη διεύθυνση εσωτερικού ελέγχου του Οργανισμού, και περιήλθε σε γνώση της κ. Τυχεροπούλου μετά την τοποθέτησή της στη συγκεκριμένη Διεύθυνση το Δεκέμβριο του 2023. Σ’ αυτή περιγραφόταν η δράση συγκεκριμένων υπαλλήλων του περιφερειακού γραφείου του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη, κάποιοι εκ των οποίων αναφέρονται και στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας.
Το γεγονός ότι η εν λόγω έκθεση παραδόθηκε στο Ελεγκτικό Συνέδριο από την τότε προϊσταμένη της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου κ. Τυχεροπούλου, θεωρήθηκε  από τη Διοίκηση του κ. Μπαμπασίδη ως παραβίαση της εχεμύθειας και ανάξια συμπεριφορά εκ μέρους της. Αυτό από μόνο του λέει πολλά για το πώς η Διοίκηση Μπαμπασίδη εννοούσε τον εσωτερικό έλεγχο εντός του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η ανωτέρω πειθαρχική διαδικασία παρέμενε παγωμένη για μήνες, μέχρι που ο επόμενος (και ήδη αποπεμφθείς) Πρόεδρος κ. Σαλάτας, εξέδωσε την απόφασή του την Παρασκευή 2.5.2025, ενόψει της εκδίκασης αίτησης ασφαλιστικών μέτρων της κ. Τυχεροπούλου κατά του ΟΠΕΚΕΠΕ Δευτέρα 5.5.2025.
Η σημερινή Διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ επέλεξε τη σημερινή ημέρα, εν μέσω αποκαλύψεων της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για ύπαρξη «οργανωμένων εγκληματικών ομάδων, που περιλαμβάνει (μεταξύ άλλων) μέλη του ΔΣ και στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ» για να κοινοποιήσει την απόφαση με την οποία επιβάλλεται πειθαρχική ποινή στέρησης είκοσι (20) ημερομισθίων στην κυρία Τυχεροπούλου.
Η ενέργεια αυτή αποτελεί την τελευταία πράξη σειράς εκδικητικών και καταχρηστικών ενεργειών εις βάρος της κ. Τυχεροπούλου.
Η Διοίκηση Μπαμπασίδη τον Οκτώβριο του 2024 την καθαίρεσε από Διευθύντρια Εσωτερικού Ελέγχου και την τοποθέτησε στο Πρωτόκολλο χωρίς πρόσβαση στο μηχανογραφικό σύστημα του Οργανισμού και επομένως χωρίς δυνατότητα πρωτοκόλλησης. Από το Σεπτέμβριο του 2024 οι Διοικήσεις Μπαμπασίδη και Σαλάτα άσκησαν 3 πειθαρχικά ομηρίας (που έμειναν παγωμένα για μήνες) και 2 μηνύσεις εναντίον της. Ταυτόχρονα παραβιάστηκε το ερμάριό της και κατασχέθηκε το αρχείο της και ο υπολογιστής της, με τις Διοικήσεις να αρνούνται ακόμα και σήμερα να της τα επιστρέψουν.
Κατά το ίδιο διάστημα, όπως προκύπτει από το υλικό της δικογραφίας που εστάλη στο Κοινοβούλιο από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, προκύπτει ότι οι διώξεις και οι παράνομες ενέργειες εις βάρος της κ. Τυχεροπούλου υποκινούνταν από μέλη της ερευνώμενης από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία φερόμενης Εγκληματικής Οργάνωσης με πρωταρχικό στόχο την παρεμπόδιση του έργου της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας και την ανάσχεση της έρευνάς της.
Μολονότι στη φερόμενη Εγκληματική Οργάνωση φαίνεται να συμμετείχαν και στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ, όλα τα αναφερόμενα στελέχη παραμένουν μέχρι σήμερα στις θέσεις τους και ασκούν κανονικά τις αρμοδιότητές τους χωρίς καν να έχει κινηθεί οποιαδήποτε πειθαρχική διαδικασία ή έρευνα εναντίον τους.
 Κατά της απόφασης που της κοινοποιήθηκε η κ. Τυχεροπούλου έχει δικαίωμα  αίτησης αναθεώρησης ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου. Όσο όμως το «σύστημα εντός και εκτός του ΟΠΕΚΕΠΕ» παραμένει στη θέση του, είναι βέβαιο ότι η κ. Τυχεροπούλου θα τυγχάνει εκδικητικής και καταχρηστικής μεταχείρισης χωρίς καμία δυνατότητα δικαίωσης.
Αν ο Υπουργός κ. Τσιάρας, πράγματι επιθυμεί την εξυγίανση του ΟΠΕΚΕΠΕ και τη διευκόλυνση των ερευνών της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, οφείλει έστω και σήμερα να πάψει να ανέχεται τέτοιες πρακτικές, να πάρει αποστάσεις από τον τρόπο που οι Διοικήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ μεταχειρίστηκαν την κ. Τυχεροπούλου και να φροντίσει έστω και τώρα για την αποκατάστασή της.
Αθήνα 8 Ιουλίου 2025
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Παρασκευής Τυχεροπουλου
Αντώνης Βαγιάνος
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑγιος Νικόλαος: Ανεπιθύμητοι οι σιωνιστές τουρίστες

Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

Επόμενο άρθρο AΠΟΚΑΛΥΨΗ – Γρ. Βάρρας: Ο Βορίδης με έδιωξε για να γλιτώσουν τα λαμόγια

Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

Σχετικά Αρθρα

Θερίζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων στην «επικράτεια» του Κουρέτα

Αγροτικά 9 Ιούλ 2025, 18:00

AΠΟΚΑΛΥΨΗ – Γρ. Βάρρας: Ο Βορίδης με έδιωξε για να γλιτώσουν τα λαμόγια

Αγροτικά 8 Ιούλ 2025, 23:13

Αγιος Νικόλαος: Ανεπιθύμητοι οι σιωνιστές τουρίστες

Πολιτική 8 Ιούλ 2025, 18:15

Να σπάσουμε τον τσαμπουκά των σιωναζιστών που προκαλούν μέσα στην ίδια μας τη χώρα

Πολιτική 7 Ιούλ 2025, 05:51

Τι λες για το φούντωμα της ευλογιάς στη Θεσσαλία, περιφερειάρχη Κουρέτα;

Με την απόφαση για τη διακίνηση ζωοτροφών παντού, η ευλογιά φούντωσε σε Λάρισα και Μαγνησία, αντί να περιοριστεί

Αγροτικά 5 Ιούλ 2025, 10:41

Μητσοτάκης: Αναζητώντας εναγωνίως συμψηφισμό για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική 4 Ιούλ 2025, 20:22
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Νέα προσπάθεια συνδικαλιστικής και πολιτικής εξόντωσης

Παραπέμπεται στο πειθαρχικό ο Κώστας Τουλγαρίδης, γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «Κώστας Σωτηρίου»

9 Ιούλ 2025, 18:07
Αγροτικά

Θερίζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων στην «επικράτεια» του Κουρέτα

9 Ιούλ 2025, 18:00
Παιδεία

«Αιώνιοι φοιτητές»: Ο απελπισμένος Μητσοτάκης προσπαθεί ν’ αλλάξει την ατζέντα προαναγγέλλοντας διαγραφές

9 Ιούλ 2025, 16:51
Εργατικά

Από τα τρένα στα αστικά: Η ιδιωτικοποίηση δολοφονεί

9 Ιούλ 2025, 07:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Ιούλη

9 Ιούλ 2025, 00:01
Αγροτικά

AΠΟΚΑΛΥΨΗ – Γρ. Βάρρας: Ο Βορίδης με έδιωξε για να γλιτώσουν τα λαμόγια

8 Ιούλ 2025, 23:13
Αγροτικά

Δήλωση του συνηγόρου της Παρασκευής Τυχεροπούλου για το πρόστιμο που της επέβαλε η κυβερνητική διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

8 Ιούλ 2025, 20:51
Πολιτική

Αγιος Νικόλαος: Ανεπιθύμητοι οι σιωνιστές τουρίστες

8 Ιούλ 2025, 18:15
Διεθνή

Ομολογούν τη νίλα στη Μπέιτ Χανούν οι σιωναζιστές

Περιμένουμε το βίντεο της Παλαιστινιακής Αντίστασης

8 Ιούλ 2025, 18:02
Εργατικά

Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη της Χρύσας Χοτζόγλου

8 Ιούλ 2025, 12:59
Εργατικά

Να νιώσουν πρέπει τη γροθιά μας και της ψυχής μας τη φωτιά – Σήμερα: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στη Χρύσα Χοτζόγλου

19:00, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

8 Ιούλ 2025, 12:53
Διεθνή

Κόλαση στη Μπέιτ Χανούν: 5 νεκροί και τουλάχιστον 16 τραυματίες σιωναζιστές

8 Ιούλ 2025, 09:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Ιούλη

8 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτισμός

Death, death to the IDF!

7 Ιούλ 2025, 19:49
Διεθνή

Kαι οι πύραυλοι έπιπταν ράιτ θρου…

7 Ιούλ 2025, 18:57
Διεθνή

O Πούτιν παρασημοφορεί τον Ζιουγκάνοφ και επιβραβεύει τους σοσιαλ-ιμπεριαλιστές του

7 Ιούλ 2025, 13:00
Κόντρες

Ετσι θα τη γλίτωνε ο παπάς

7 Ιούλ 2025, 08:00
Πολιτική

Να σπάσουμε τον τσαμπουκά των σιωναζιστών που προκαλούν μέσα στην ίδια μας τη χώρα

7 Ιούλ 2025, 05:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Ιούλη

7 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Σκληρές διαπραγματεύσεις για κατάπαυση του πυρός

6 Ιούλ 2025, 21:34
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Ιούλη

Αργεντινή: Ημέρα ανεξαρτησίας (1816).

Μαρόκο: Ημέρα νεολαίας.

1943: Αντιστασιακοί φοιτητές σκεπάζουν με μαύρα πέπλα όλα τα αγάλματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης, επεισόδια και συλλήψεις.

1947: Μαζικές συλλήψεις στελεχών της Αριστεράς στην Αθήνα.

1970: Τέσσερις καταδίκες μελών του Αντιδικτατορικού Αγροτικού Μετώπου της Υπαίθρου.

1971: Βόμβα σε βυτιοφόρο της «Εσσο Πάππας» από την πρωτοεμφανιζόμενη “Λαϊκή Επαναστατική Αντίσταση”.

1971: Βόμβα στις σιδηροτροχιές του ηλεκτρικού στο Θησείο (20 Οκτώβρη).

1986: Η RAF εκτελεί με βόμβα τον πυρηνικό επιστήμονα της «Siemens» Καρλ Χάιντς Μπέκουτς.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι σοβαρή και δεν την υποτιμούμε. Είναι, όπως είπε ο πρωθυπουργός, μια αποτυχία. Δυστυχώς αντίστοιχα ζητήματα απασχολούν πολλά κράτη-μέλη της ΕΕ, δείχνοντας ένα διαχρονικό πρόβλημα διαχείρισης αγροτικών ενισχύσεων. Οι στρεβλώσεις, με εικονικά βοσκοτόπια και ανύπαρκτους ελέγχους, δεν ξεκίνησαν σήμερα είναι γνωστές εδώ και δεκαετίες. Υπάρχουν ευθύνες και σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ωστόσο, η δική μας κυβέρνηση δεν αποποιείται τις ευθύνες της. Είμαστε εκείνοι που πήραμε τις πρώτες ουσιαστικές πρωτοβουλίες, θέτοντας αρχικά τον ΟΠΕΚΕΠΕ υπό ειδική εποπτεία και τώρα μεταφέροντας την αρμοδιότητα στην ΑΑΔΕ.

Νότης Μηταράκης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ

Οι παρατυπίες και η κακοδιαχείριση κοινοτικών κονδυλίων είναι πράγματι ένα πρόβλημα που το βλέπουμε να εξελίσσεται σε όλη την Ευρώπη και δυστυχώς και στη χώρα μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένα πρόβλημα εξαιρετικά σοβαρό, καθώς στερεί από τη μεγάλη πλειοψηφία των έντιμων παραγωγών κεφάλαια που δικαιούνται και είναι απαραίτητα για τη δουλειά τους. Η κυβέρνηση κάθε άλλο παρά απαθής έμεινε σε αυτή την κατάσταση. Αφενός προσπάθησε να λύσει αυτό τον γόρδιο δεσμό του ΟΠΕΚΕΠΕ χωρίς να διακόψει τη λειτουργία του, αφετέρου έγινε πολύ σοβαρή δουλειά στο να κλείσουν διάφορα παραθυράκια που επέτρεπαν τις παράνομες δοσοληψίες. Μιλάω για τους χάρτες βόσκησης, το κτηματολόγιο αλλά και την ψηφιοποίηση των διαδικασιών. Δυστυχώς οι παθογένειες ήταν τόσο βαθιά ριζωμένες που απαιτήθηκε τελικά η δραστική λύση της κατάργησης του οργανισμού και της μεταφοράς των αρμοδιοτήτων του στην ΑΑΔΕ. Μια ανεξάρτητη αρχή με εχέγγυα διαφάνειας και αποτελεσματικότητας. Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να λύσει προβλήματα που κανείς άλλος δεν είχε τολμήσει.

Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ

(Πώς το έγραψε ο Κούλης στο facebook; «Για να ξεκαθαρίσω εξαρχής ότι από εμένα δεν πρόκειται να ακούσετε κανένα συμψηφισμό με το παρελθόν -στη λογική “και οι άλλοι τα ίδια έκαναν”- που να δικαιολογεί αδράνεια για το παρόν και για το μέλλον». Την ίδια στιγμή βάζει τα παρτάλια του να υποστηρίξουν το ακριβώς αντίθετο. Να ανοίξουν τη βεντάλια σε όλη την Ευρωλάνδη: «Σε όλη την Ευρώπη το ίδιο γινόταν εδώ και χρόνια». Και με αφετηρία αυτόν τον συμψηφισμό του κερατά, να προσπαθούν να βγουν και από πάνω: «Εμείς είμαστε αυτοί που κόψαμε το γόρδιο δεσμό και βάλαμε τέλος στο σκάνδαλο»! Είναι να τους στήνεις στη σειρά και να τους μπατσίζεις όλους μαζί με μια κίνηση: παφ-παφ-παφ-παφ… Ο τελευταίος πρόεδρος που έβαλαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, ο συνταξιούχος δικαστικός Σαλάτας -ναι, ναι, αυτός που είχε τη γνώμη ότι η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση!- δεν έδινε τα στοιχεία που του ζητούσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, η οποία πήρε τους μπάτσους και έκαναν ντου στα γραφεία του οργανισμού εξυπηρέτησης λαμόγιων, κατάσχοντας κομπιούτερ και συρταροθήκες! Κι έχουν το θράσος να λένε ότι αυτοί προχώρησαν σε δραστικές λύσεις. Προκαλούν ο Κούλης και τα παρτάλια του. Προκαλούν τον ελληνικό λαό που -αν μη τι άλλο- διαθέτει τον λεγόμενο κοινό νου για να αντιληφθεί -πέρα από λεπτομέρειες- ότι είχαν στήσει μια μηχανή και γάζωναν τις επιδοτήσεις. Και τα λεφτά τα μοιράζονταν λαμόγια, κομματάρχες, διεφθαρμένοι υπάλληλοι και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

    • Εφετείο 17Ν

      Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

  • ΕΛΑ

    Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Ξεβρακώνεται ο… αδιάφθορος Μητσοτάκης

      Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Ξεβρακώνεται ο… αδιάφθορος Μητσοτάκης

      Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Ξεβρακώνεται ο… αδιάφθορος Μητσοτάκης

      Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Ξεβρακώνεται ο… αδιάφθορος Μητσοτάκης

      Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Ξεβρακώνεται ο… αδιάφθορος Μητσοτάκης

    Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

  • Επικοινωνία

    Ξεβρακώνεται ο… αδιάφθορος Μητσοτάκης

    Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

  • Όροι χρήσης

    Ξεβρακώνεται ο… αδιάφθορος Μητσοτάκης

    Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

  • Ποιοι είμαστε

    Ξεβρακώνεται ο… αδιάφθορος Μητσοτάκης

    Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

  • Επικοινωνία

    Ξεβρακώνεται ο… αδιάφθορος Μητσοτάκης

    Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

  • Όροι χρήσης

    Ξεβρακώνεται ο… αδιάφθορος Μητσοτάκης

    Ξεβρακώνεται ο... αδιάφθορος Μητσοτάκης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo