Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 2 Ιούλη
  • Για την ταμπακιέρα… μούγκα στη στρούγκα της Περιφέρειας Θεσσαλίας
  • Και άλλο ιδιωτικό σχολείο αρπάχτηκε από τις δαγκάνες ξένου fund
  • Οταν φεύγουν τα πηλήκια από τα κεφάλια των σιωναζιστών στρατηγών
  • Ο θρίαμβος του Κριστιάν Λουμπουτέν
  • Πολεμάμε και τραγουδάμε: Δυο νέα τραγούδια από την Παλαιστινιακή Αντίσταση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ψεύτικη υπεύθυνη δήλωση υπέβαλε ο υιός Κοντός
Πολιτική

Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

Ψεύτικη υπεύθυνη δήλωση υπέβαλε ο υιός Κοντός

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Δεκ 2008, 00:00
original img 2805
original img 2805

Ψευδή υπεύθυνη δήλωση υπέγραψε ο Ευστράτιος Κοντός, γιος του υπουργού Γεωργίας, προκειμένου να διοριστεί σε μετακλητή θέση δημόσιου υπάλληλου στο Πολιτικό Γραφείο του μπαμπάκα του. Οσο κι αν οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπάθησαν να κρύψουν την υπεύθυνη δήλωση (έχουμε γράψει σχετικά σε προηγούμενο φύλλο), εμείς τη βρήκαμε και τη δημοσιεύουμε (με σβησμένα φυσικά όλα αυτά που αποτελούν προσωπικά δεδομένα του Ευστρ. Κοντού.

Δηλώνει, λοιπόν, υπεύθυνα και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου περί ψευδούς δήλωσης:

«Κατέχω απολυτήριο Λυκείου, είμαι άγαμος και δεν είμαι συνταξιούχος. Κατέχω τα προσόντα διορισμού που προβλέπονται στις διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα και δεν έχω τα προβλεπόμενα κωλύματα διορισμού, ούτε κατέχω ιδιότητες ασυμβίβαστες, ούτε ασκώ έργα ασυμβίβαστα με την υπαλληλική ιδιότητα».

Αναφέρει το άρθρο 5 του νόμου 3528 (Κώδικας περί Δημοσίων Υπαλλήλων):

«Δεν διορίζονται υπάλληλοι: α) όσοι δεν έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή δεν έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές, β) όσοι έχουν αναγνωρισθεί ως αντιρρησίες συνείδησης και δεν έχουν εκπληρώσει, σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας, άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία».

Ο υιός Κοντός δεν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, διότι έχει πάρει αναβολή για «σπουδές» (μάλλον στο Λονδίνο). Επομένως, υπέβαλε ψευδή δήλωση, διαπράττοντας ποινικό αδίκημα. Επειδή ο ίδιος έχει δηλώσει (αυτό αναφέρεται σε κάθε υπεύθυνη δήλωση), ότι γνωρίζει τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1985, να του τις θυμίσουμε:

«Οποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών».

Για τον υπουργό Κοντό εγείρεται, βέβαια, ένα τεράστιο πολιτικό πρόβλημα. Ο ίδιος φρόντισε να διώξει το γιο του από το πόστο που τον διόρισε, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Αλλωστε, το έκανε στα μουλωχτά, όπως στα μουλωχτά τον είχε διορίσει. Πέρα από το πολιτικό πρόβλημα, όμως, υπάρχει και ποινικό αδίκημα από τη μεριά του. Είναι τουλάχιστον απλός συνεργός στο αδίκημα που διέπραξε ο γιος του, για να μην πούμε ηθικός αυτουργός. Γιατί βέβαια ήξερε πολύ καλά ότι ο γιος του είχε κώλυμα διορισμού, αφού δεν έχει πάει φαντάρος, αλλά παρά ταύτα τον διόρισε. Αυτός του βρήκε τη θέση και αυτός του την πρότεινε.

Πέρα από τους πατέρα και υιό Κοντούς, όμως, ποινικές ευθύνες υπάρχουν και για την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Μονίμου Προσωπικού του υπουργείου Γεωργίας. Ρωτάμε: αν οποιοσδήποτε άλλος διοριζόμενος έκανε αυτή τη δήλωση, θα τη δεχόταν έτσι; Δεν θα αναζητούσε αυτεπαγγέλτως τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την αλήθεια των ισχυρισμών του, δηλαδή το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης; Γιατί δεν το έκανε για τον Ευστρ. Κοντό; Προφανώς, επειδή είναι γιος του υπουργού. Ακόμη και τα ντουβάρια στο υπουργείο Γεωργίας γνώριζαν ότι δεν έχει πάει φαντάρος. Το έλεγε ο ίδιος, άλλωστε, ότι έλειπε για σπουδές στο εξωτερικό. Δεν άκουσε τίποτα η προϊσταμένη της αρμόδιας για την τήρηση της νομιμότητας Διεύθυνσης;

Και καλά, να δεχτούμε ότι είναι… βαρύκοη και δεν άκουσε τίποτα. Τι έκανε μετά τη δική μας παρέμβαση; Στις 27 Νοέμβρη υποβάλαμε αίτηση στην ίδια την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Μονίμου Προσωπικού και της ζητούσαμε να μας απαντήσει:

«Πρώτον, αναζητήσατε το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης του Ευστράτιου Κοντού; Αν όχι γιατί; Δεύτερον, προέκυπτε από το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α και Β ότι πληρούσε τις προϋποθέσεις διορισμού που απαιτεί ο νόμος; Τρίτον, εάν όχι, γιατί δεν ανακαλέσατε τότε το διορισμό;».

Απάντηση στην αίτησή μας δεν έχουμε πάρει ακόμη, όμως, από τη στιγμή που έχουμε θέσει αυτά τα ερωτήματα, η προϊσταμένη της αρμόδιας Διεύθυνσης είχε υποχρέωση να ψάξει. Το δικαίωμα της το δίνει ο νόμος για τις υπεύθυνες δηλώσεις: «Οι υπηρεσίες του δημόσιου τομέα στις οποίες υποβάλλεται υπεύθυνη δήλωση μπορούν να ελέγξουν την ακρίβειά της με διασταύρωσή της με το αρχείο άλλων υπηρεσιών». Και για να μη νομίζει η κα προϊσταμένη ότι μπορεί ατιμώρητα να κάνει τα στραβά μάτια, την ενημερώνουμε ότι ο νόμος προβλέπει και για την ίδια κυρώσεις και μάλιστα πιο αυστηρές από αυτές που προβλέπει για τον ψευδώς δηλώσαντα: «Υπάλληλος που εν γνώσει του παραλείπει την άμεση καταμήνυση ψευδούς ή αναληθούς δήλωσης του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστων έξι μηνών». Θα επανέλθουμε, φυσικά.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

Τετάρτη, 17.12.08
Επόμενο άρθρο

Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

Τετάρτη, 7.1.09

Σχετικά Αρθρα

Στις 25 Οκτώβρη το εφετείο για το νεοναζιστικό μόρφωμα των «Σπαρτιάτες» και τον Κασιδιάρη

Η καταδίκη τους πρέπει να θεωρείται βέβαιη

Πολιτική 30 Ιούν 2025, 19:55

Οι υγειονομικοί στα Νοσοκομεία Παίδων στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού

Πολιτική 30 Ιούν 2025, 19:16

Ο Τσίπρας φωνάζει «παρών» με γιαλαντζί μανούρα

Πολιτική 30 Ιούν 2025, 18:28

Σφουγγοκωλάριοι και δουλάρες (part two)

Πολιτική 29 Ιούν 2025, 10:06

O Μητσοτάκης «παραίτησε» τον Βορίδη

Για να μείνει ο ίδιος στο απυρόβλητο

Αγροτικά 27 Ιούν 2025, 18:58

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης αυτοδιαψεύδεται

Η άθλια δικολαβίστικη υπεράσπιση ενός ακροδεξιού

Αγροτικά 27 Ιούν 2025, 13:03
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

2 Ιούλ 2025, 00:01
Αγροτικά

Για την ταμπακιέρα… μούγκα στη στρούγκα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Απάντηση του γενικού διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας σε δημοσίευμά μας

1 Ιούλ 2025, 22:11
Εργατικά

Και άλλο ιδιωτικό σχολείο αρπάχτηκε από τις δαγκάνες ξένου fund

1 Ιούλ 2025, 21:50
Διεθνή

Οταν φεύγουν τα πηλήκια από τα κεφάλια των σιωναζιστών στρατηγών

Εντυπωσιακά βίντεο από τον ανταρτοπόλεμο της Παλαιστινιακής Αντίστασης

1 Ιούλ 2025, 20:12
Κόντρες

Ο θρίαμβος του Κριστιάν Λουμπουτέν

1 Ιούλ 2025, 13:41
Πολιτισμός

Πολεμάμε και τραγουδάμε: Δυο νέα τραγούδια από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

1 Ιούλ 2025, 09:59
Διεθνή

Γιατί λυσσάει ο σιωναζιστικός όχλος;

1 Ιούλ 2025, 08:42
Διεθνή

Γάζα: To τελευταίο ρεπορτάζ

Θερίζουν τους δημοσιογράφους της Γάζας οι σιωναζιστές

1 Ιούλ 2025, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούλη

1 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Στις 25 Οκτώβρη το εφετείο για το νεοναζιστικό μόρφωμα των «Σπαρτιάτες» και τον Κασιδιάρη

Η καταδίκη τους πρέπει να θεωρείται βέβαιη

30 Ιούν 2025, 19:55
Πολιτική

Οι υγειονομικοί στα Νοσοκομεία Παίδων στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού

30 Ιούν 2025, 19:16
Διεθνή

Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών: Το Ισραήλ επιβάλλει απαρτχάιντ

30 Ιούν 2025, 18:37
Πολιτική

Ο Τσίπρας φωνάζει «παρών» με γιαλαντζί μανούρα

30 Ιούν 2025, 18:28
Πολιτισμός

To Γκλάστονμπερι βάφτηκε στα χρώματα της Παλαιστίνης από Kneecap και Bob Vylan

Σπασμωδικές αντιδράσεις από βρετανική κυβέρνηση και BBC

30 Ιούν 2025, 14:02
Κόντρες

Φλωρίδη, έχεις καμιά εξήγηση;

30 Ιούν 2025, 09:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούνη

30 Ιούν 2025, 00:01
Αθλητισμός

Μποϊκοτάζ στο σιωναζισμό

29 Ιούν 2025, 22:34
Αγροτικά

Ο περιφερειάρχης (και καθηγητής) Κουρέτας συμβάλλει στο φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων στη Θεσσαλία

Καταστροφική και παράνομη απόφαση για διακίνηση ζωοτροφών και εκτός των ζωνών προστασίας και επιτήρησης!

29 Ιούν 2025, 13:51
Πολιτική

Σφουγγοκωλάριοι και δουλάρες (part two)

29 Ιούν 2025, 10:06
Η παπάρα

Παίζοντας «μουσικές καρέκλες» με τα φασιστοειδή της ΝΔ

29 Ιούν 2025, 09:07
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

Ημέρα ΑΤΙΑ.

1902: Συνεχίζονται οι βίαιες εξεγέρσεις στη Ρωσία. Στο Ροστόβ ξεσηκώνονται οι εργάτες και στον νότο οι χωρικοί.

1939: Γεννιέται ο Αλέξανδρος Παναγούλης.

1964: Οι ΗΠΑ γνωστοποιούν ότι η αδελφή του Φιντέλ Κάστρο υπήρξε πληροφοριοδότρια της CIA για τέσσερα χρόνια.

1974: Παρουσία του Δημήτρη Ιωαννίδη ο στρατηγός Μπονάνος δίνει εντολή στον ταξίαρχο Γεωργίτση και στον συνταγματάρχη Κομπόκη για πραξικόπημα κατά του Μακάριου στην Κύπρο.

1975: Το 684 βούλευμα της ολομέλειας του Αρείου Πάγου, χαρακτηρίζει στιγμιαίο το αδίκημα της έσχατης προδοσίας των απριλιανών.

1976: Ενοποιούνται το Βόρειο και το Νότιο Βιετνάμ.

1982: Τριπλή επίθεση του ΕΛΑ σε ισραηλινούς στόχους και τρεις βόμβες σε ισάριθμες τράπεζες.

1989: Η πρώτη, στη νεοελληνική ιστορία κυβέρνηση συντηρητικών και αριστερών (ΝΔ – ΚΚΕ – ΣΥΝ) με πρωθυπουργό τον Τζανή Τζανετάκη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Το μεταναστευτικό κατά την άποψή μου μπορεί να λυθεί με δύο τρόπους, οι οποίοι σιγά σιγά πρέπει να λέγονται ξεκάθαρα. Ο πρώτος τρόπος είναι η φύλαξη των συνόρων, να καταλάβουμε τι εννοούμε, φύλαξη των συνόρων δεν μπορεί να υφίσταται αν δεν υπάρχουν απώλειες, και για να γίνω κατανοητός, αν δεν υπάρχουν νεκροί. Η φύλαξη των συνόρων έχει νεκρούς. Πρώτο είναι αυτό. Και δεύτερο, όσοι πλέον μπουν εδώ, θα έχουν τη λογική των αντικινήτρων. Όταν βρίσκεσαι εδώ πέρα, όχι κοινωνική παροχή δεν θα έχεις, δεν θα μπορείς να φας, δεν θα μπορείς να πιείς, δεν θα μπορείς να πας στο νοσοκομείο, και θα λες στους άλλους στο Πακιστάν, εδώ πέρα περνάμε χειρότερα από ό,τι στο Πακιστάν. Αν δεν περνάνε χειρότερα, θα έρχονται. Πρέπει να περνάνε χειρότερα. Η ζωή τους, η κόλαση, να φαντάζει παράδεισος σ’ αυτά που θα ζουν εδώ πέρα.

Αθανάσιος (Θάνος) Πλεύρης

(To -κάθε άλλο παρά μακρινό- 2011 τα έλεγε αυτά ο υιός Πλεύρης, θέλοντας να εντυπωσιάσει σύναξη φασιστών. Ηταν τότε στο ΛΑΟΣ. Σε ένα χρόνο είχε περάσει στη ΝΔ του Σαμαρά. Στη δε ΝΔ του Μητσοτάκη έγινε υπουργός Υγείας και τώρα γίνεται υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, στη θέση του «ατυχήσαντα» τέως χουντόφρονα και τσεκουροφόρου φασίστα Βορίδη. Mηπως άλλαξε στο μεταξύ απόψεις; Μήπως έχει αποκηρύξει αυτές τις ανοιχτά φασιστικές απόψεις σαν «νεανικά αμαρτήματα»; Οχι βέβαια. Απλά δεν τις λέει με την ίδια ωμότητα που τις έλεγε σ’ εκείνη την παλιά σύναξη νεοφασιστών και νεοναζιστών. Ο Δεκέμβρης του 2023 είναι πολύ κοντά. Τότε, απ’ αφορμή τροπολογία της κυβέρνησης για τη χορήγηση άδειας διαμονής σε μετανάστες για λόγους εργασίας, ο Πλεύρης έλεγε σε τηλεοπτική του συνέντευξη: «Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλω και πιο σκληρή μεταναστευτική πολιτική και δεν το έχω κρύψει. Υπ’ αυτή την έννοια, θεωρώ ότι οποιαδήποτε έκπτωση γίνεται σε αυτή την πολιτική, έστω και για έκτακτες συνθήκες, έστω και για όρους που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένο κόσμο, για συγκεκριμένη περίοδο… Ακολουθήσαμε μία σκληρή μεταναστευτική πολιτική και έχουμε δικαιωθεί. Αυτό, πρέπει να πούμε με ειλικρίνεια στον κόσμο, είναι μία έκπτωση από αυτή την πολιτική. Εγώ δεν συμμερίζομαι το επιχείρημα ότι δεν είναι τίποτα αυτό. Αυτό είναι ότι έχουμε πει, ότι δεν θα επιτρέπουμε στους παράνομους μετανάστες να μπαίνουν στη χώρα και θα τους επαναπροωθούμε και τώρα ερχόμαστε και λέμε ότι για έκτακτες συνθήκες, τους δίνουμε τη δυνατότητα και θα παραμένουν. Εγώ αυτό το αντιμετωπίζω ως μία κακή εξαίρεση της καλής μας μεταναστευτικής πολιτικής. Θεωρώ ότι οι ενστάσεις που έχει αναπτύξει ο κ. Σαμαράς είναι σωστές. Θεωρώ ότι έχει γίνει ένα λάθος». Ο Μητσοτάκης έβαλε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση, παίζοντας «μουσικές καρέκλες» με τα φασιστοειδή της ΝΔ. Α, να μην το ξεχάσουμε: ο Πλεύρης -όπως και ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης, όταν έφυγαν από το φασιστοΛΑΟΣ και άρχισαν να παίρνουν υπουργικές καρέκλες από τη ΝΔ, υποχρεώθηκαν, κατ’ απαίτηση των σιωνιστών, να κάνουν δημόσια δήλωση μετάνοιας για αντισημιτικές θέσεις που εξέφραζαν ως συνεπείς νεοφασίστες. «Ουδέποτε, πάντως, θέλησα να προσβάλω τον εβραϊκό λαό και ζητώ συγνώμη εάν το έπραξα. Είμαι βέβαιος ότι με τη δράση μου ως υπουργός Υγείας θα άρω και την παραμικρή επιφύλαξη σε όσους αμφισβητούν τον σεβασμό μου στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων και θα διαπιστώσουν ότι σε καμία περίπτωση δε διέπομαι από αντισημιτικά αισθήματα», έγραφε ο Πλεύρης στη δική του δήλωση μετάνοιας, τον Σεπτέμβρη του 2021. Για τις δηλώσεις ότι θέλει νεκρούς μετανάστες στα σύνορα δεν έκανε ποτέ δήλωση μετάνοιας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    17Ν
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Εφετείο 17Ν
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    ΕΛΑ
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Ποιοι είμαστε
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Επικοινωνία
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Όροι χρήσης
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Ποιοι είμαστε
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Επικοινωνία
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo