Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 19 Μάη
  • Eurovision: Kαλά και ακόμα πιο καλά νέα
  • 168 σχολικές τσάντες στην περίφραξη της αμερικανικής βάσης στη Σούδα
  • Φαβορί ο Μπακέλας; Ελα, δεν το πιστεύω
  • Ενας αρχιμανδρίτης μετράει τ’ άστρα
  • Τεράστια έκρηξη συγκλονίζει το κεντρικό Ισραήλ — Αμφιβολίες για την επίσημη εκδοχή περί δοκιμής
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ψεύτικη υπεύθυνη δήλωση υπέβαλε ο υιός Κοντός
Πολιτική

Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

Ψεύτικη υπεύθυνη δήλωση υπέβαλε ο υιός Κοντός

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Δεκ 2008, 00:00
original img 2805
original img 2805

Ψευδή υπεύθυνη δήλωση υπέγραψε ο Ευστράτιος Κοντός, γιος του υπουργού Γεωργίας, προκειμένου να διοριστεί σε μετακλητή θέση δημόσιου υπάλληλου στο Πολιτικό Γραφείο του μπαμπάκα του. Οσο κι αν οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπάθησαν να κρύψουν την υπεύθυνη δήλωση (έχουμε γράψει σχετικά σε προηγούμενο φύλλο), εμείς τη βρήκαμε και τη δημοσιεύουμε (με σβησμένα φυσικά όλα αυτά που αποτελούν προσωπικά δεδομένα του Ευστρ. Κοντού.

Δηλώνει, λοιπόν, υπεύθυνα και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου περί ψευδούς δήλωσης:

«Κατέχω απολυτήριο Λυκείου, είμαι άγαμος και δεν είμαι συνταξιούχος. Κατέχω τα προσόντα διορισμού που προβλέπονται στις διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα και δεν έχω τα προβλεπόμενα κωλύματα διορισμού, ούτε κατέχω ιδιότητες ασυμβίβαστες, ούτε ασκώ έργα ασυμβίβαστα με την υπαλληλική ιδιότητα».

Αναφέρει το άρθρο 5 του νόμου 3528 (Κώδικας περί Δημοσίων Υπαλλήλων):

«Δεν διορίζονται υπάλληλοι: α) όσοι δεν έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή δεν έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές, β) όσοι έχουν αναγνωρισθεί ως αντιρρησίες συνείδησης και δεν έχουν εκπληρώσει, σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας, άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία».

Ο υιός Κοντός δεν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, διότι έχει πάρει αναβολή για «σπουδές» (μάλλον στο Λονδίνο). Επομένως, υπέβαλε ψευδή δήλωση, διαπράττοντας ποινικό αδίκημα. Επειδή ο ίδιος έχει δηλώσει (αυτό αναφέρεται σε κάθε υπεύθυνη δήλωση), ότι γνωρίζει τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1985, να του τις θυμίσουμε:

«Οποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών».

Για τον υπουργό Κοντό εγείρεται, βέβαια, ένα τεράστιο πολιτικό πρόβλημα. Ο ίδιος φρόντισε να διώξει το γιο του από το πόστο που τον διόρισε, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Αλλωστε, το έκανε στα μουλωχτά, όπως στα μουλωχτά τον είχε διορίσει. Πέρα από το πολιτικό πρόβλημα, όμως, υπάρχει και ποινικό αδίκημα από τη μεριά του. Είναι τουλάχιστον απλός συνεργός στο αδίκημα που διέπραξε ο γιος του, για να μην πούμε ηθικός αυτουργός. Γιατί βέβαια ήξερε πολύ καλά ότι ο γιος του είχε κώλυμα διορισμού, αφού δεν έχει πάει φαντάρος, αλλά παρά ταύτα τον διόρισε. Αυτός του βρήκε τη θέση και αυτός του την πρότεινε.

Πέρα από τους πατέρα και υιό Κοντούς, όμως, ποινικές ευθύνες υπάρχουν και για την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Μονίμου Προσωπικού του υπουργείου Γεωργίας. Ρωτάμε: αν οποιοσδήποτε άλλος διοριζόμενος έκανε αυτή τη δήλωση, θα τη δεχόταν έτσι; Δεν θα αναζητούσε αυτεπαγγέλτως τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την αλήθεια των ισχυρισμών του, δηλαδή το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης; Γιατί δεν το έκανε για τον Ευστρ. Κοντό; Προφανώς, επειδή είναι γιος του υπουργού. Ακόμη και τα ντουβάρια στο υπουργείο Γεωργίας γνώριζαν ότι δεν έχει πάει φαντάρος. Το έλεγε ο ίδιος, άλλωστε, ότι έλειπε για σπουδές στο εξωτερικό. Δεν άκουσε τίποτα η προϊσταμένη της αρμόδιας για την τήρηση της νομιμότητας Διεύθυνσης;

Και καλά, να δεχτούμε ότι είναι… βαρύκοη και δεν άκουσε τίποτα. Τι έκανε μετά τη δική μας παρέμβαση; Στις 27 Νοέμβρη υποβάλαμε αίτηση στην ίδια την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Μονίμου Προσωπικού και της ζητούσαμε να μας απαντήσει:

«Πρώτον, αναζητήσατε το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης του Ευστράτιου Κοντού; Αν όχι γιατί; Δεύτερον, προέκυπτε από το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α και Β ότι πληρούσε τις προϋποθέσεις διορισμού που απαιτεί ο νόμος; Τρίτον, εάν όχι, γιατί δεν ανακαλέσατε τότε το διορισμό;».

Απάντηση στην αίτησή μας δεν έχουμε πάρει ακόμη, όμως, από τη στιγμή που έχουμε θέσει αυτά τα ερωτήματα, η προϊσταμένη της αρμόδιας Διεύθυνσης είχε υποχρέωση να ψάξει. Το δικαίωμα της το δίνει ο νόμος για τις υπεύθυνες δηλώσεις: «Οι υπηρεσίες του δημόσιου τομέα στις οποίες υποβάλλεται υπεύθυνη δήλωση μπορούν να ελέγξουν την ακρίβειά της με διασταύρωσή της με το αρχείο άλλων υπηρεσιών». Και για να μη νομίζει η κα προϊσταμένη ότι μπορεί ατιμώρητα να κάνει τα στραβά μάτια, την ενημερώνουμε ότι ο νόμος προβλέπει και για την ίδια κυρώσεις και μάλιστα πιο αυστηρές από αυτές που προβλέπει για τον ψευδώς δηλώσαντα: «Υπάλληλος που εν γνώσει του παραλείπει την άμεση καταμήνυση ψευδούς ή αναληθούς δήλωσης του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστων έξι μηνών». Θα επανέλθουμε, φυσικά.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

Δικαιοσύνη δυο μέτρων και δυο σταθμών
Επόμενο άρθρο

Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σχετικά Αρθρα

168 σχολικές τσάντες στην περίφραξη της αμερικανικής βάσης στη Σούδα

Πολιτική 18 Μάι 2026, 18:49

Ενας αρχιμανδρίτης μετράει τ’ άστρα

Πολιτική 18 Μάι 2026, 14:19

78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

Πολιτική 15 Μάι 2026, 13:03

Aνέκρουσε πρύμναν το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ

Πολιτική 14 Μάι 2026, 21:42

Προκαλούν οι Ουκρανοί

Πολιτική 14 Μάι 2026, 14:26

O Oυκρανός έφτυσε τον Δένδια κι αυτός είπε ότι ψιχαλίζει

Πολιτική 13 Μάι 2026, 10:06
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Μάη

19 Μάι 2026, 00:01
Πολιτισμός

Eurovision: Kαλά και ακόμα πιο καλά νέα

18 Μάι 2026, 20:03
Πολιτική

168 σχολικές τσάντες στην περίφραξη της αμερικανικής βάσης στη Σούδα

18 Μάι 2026, 18:49
Κόντρες

Φαβορί ο Μπακέλας; Ελα, δεν το πιστεύω

18 Μάι 2026, 15:21
Πολιτική

Ενας αρχιμανδρίτης μετράει τ’ άστρα

18 Μάι 2026, 14:19
Διεθνή

Τεράστια έκρηξη συγκλονίζει το κεντρικό Ισραήλ — Αμφιβολίες για την επίσημη εκδοχή περί δοκιμής

18 Μάι 2026, 11:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Μάη

18 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Εζεντίν Αλ-Χαντάντ | Ενα λιοντάρι της Αντίστασης έπεσε – Ο αγώνας συνεχίζεται

17 Μάι 2026, 10:40
Παιδεία

Βγάλτε επιτέλους τον σκασμό!

Πώς δυο 17χρονα παιδιά πίστεψαν ότι δεν έχουν πια καμιά ελπίδα

17 Μάι 2026, 08:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάη

17 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

16 Μάι 2026, 08:38
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

16 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Μάη

16 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν

15 Μάι 2026, 18:54
Πολιτική

78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

15 Μάι 2026, 13:03
Διεθνή

«Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς

15 Μάι 2026, 12:40
Κόντρες

Nτροπή σου, Σι Τζιπίνγκ 

15 Μάι 2026, 11:55
Υγεία

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ως ψηφοθηρικό σόου της Αγαπηδάκη

15 Μάι 2026, 08:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάη

15 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

14 Μάι 2026, 22:24
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Μάη

Ημέρα γενοκτονίας των Ποντίων.

Τουρκία: Γιορτή νεολαίας και αθλητισμού.

1947: Εκτελούνται δεκαεπτά κομμουνιστές στις φυλακές της Αίγινας.

1969: Ταυτόχρονες βομβιστικές επιθέσεις της ΔΑ στα γραφεία της «American Express» και έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, τραυματισμός δύο περαστικών.

1980: Δεκαοκτώ άτομα σκοτώνονται και τετρακόσια τραυματίζονται σε ταραχές λόγω της αθώωσης τεσσάρων ατόμων που η αστυνομία έχει κατηγορήσει ότι δολοφόνησαν μαύρο.

1981: Βόμβα σε λεωφορείο της «Grundig» και σε κατάστημα της AEG (ΕΛΑ).

1992: Τριακόσιοι νεκροί στη Νιγηρία στη διάρκεια εθνικιστικών και θρησκευτικών ταραχών.

1994: Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας επιβάλει κάθειρξη δεκαεπτά χρόνων και τριών μηνών στον Γιάννη Καλαμπόκα για τη δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή ανέδειξε με εμφατικό τρόπο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη γεωπολιτική και στην ενεργειακή ασφάλεια η Ευρώπη. Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε πρώτη στην επίθεση που δέχτηκε η Κύπρος και με τον τρόπο αυτό κάναμε ένα βήμα ιστορικής σημασίας γιατί υπενθυμίσαμε στην Ευρώπη το άρθρο 42 παράγραφος 7 των Ευρωπαϊκών Συνθήκων για την Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη με τη στήριξη που προσφέραμε στην Κύπρο.

Σταύρος Παπασταύρου

(Ο γνωστός για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις του με τους σιωνιστές υπουργός Ενέργειας του Μητσοτάκη αποδεικνύεται άξιος μαθητής του Γκέμπελς. Και στο πλασάρισμα ψεύτικων ειδήσεων και στην αποσιώπηση πραγματικών ειδήσεων. Δέχτηκε καμιά επίθεση η Κύπρος; Δεν το ισχυρίστηκε κανένας. Ολοι μίλησαν για επίθεση στις βρετανικές βάσεις που βρίσκονται στην Κύπρο. Οι βάσεις, όμως, από το ιδρυτικό της Κυπριακής Δημοκρατίας δε θεωρούνται κυπριακό έδαφος αλλά βρετανικό έδαφος. Εχουν το ίδιο στάτους που έχει η αμερικάνικη βάση στο Γκουαντανάμο της Κούβας, που η κουβανέζικη επανάσταση δεν μπόρεσε να τη διώξει. Από ποιον δέχτηκαν επίθεση οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο; Οχι από το Ιράν, που διέψευσε από την πρώτη στιγμή το γεγονός. Ηταν μια προβοκάτσια των φίλων του Παπασταύρου, των σιωναζιστών του Ισραήλ, που προσπαθούσαν να σύρουν χώρες όπως η Βρετανία, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία στον πόλεμο κατά του Ιράν. Οταν το Ιράν τους ξεμπρόστιασε, σταμάτησαν αυτές τις προβοκάτσιες. Ομως οι καλοί φίλοι των σιωναζιστών, όπως ο Παπασταύρου, εξακολουθούν να μηρυκάζουν γκεμπελίστικα τα περί «επίθεσης που δέχτηκε η Κύπρος». Αν τον ενδιαφέρει η γεωπολιτική και η ενεργειακή ασφάλεια, γιατί ο Παπασταύρου δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι ένα ουκρανικό επιθετικό θαλάσσιο drone, έμφορτο με εκρηκτικά και επιχειρησιακά σε κατάσταση αναμονής, βρέθηκε σε ελληνικά χωρικά ύδατα; Γιατί δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι η Ουκρανία εξάγει τον πόλεμο στη Μεσόγειο, πλήττοντας με τέτοια drones ρωσικά τάνκερ, γεγονός που εγκυμονεί τον κίνδυνο να απαντήσει με αντίστοιχα – και αριθμητικά πολλαπλάσια – πλήγματα η Ρωσία ενάντια σε πλοία που μεταφέρουν καύσιμα ή άλλα εμπορεύματα από και προς την Ουκρανία; Τι είναι πιο επικίνδυνο, ένα drone προβοκάτσιας που κινήθηκε προς τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο ή οι πολεμικές ενέργειες της Ουκρανίας στη Μεσόγειο, που – εκτός των άλλων – εγείρουν μεγάλους κινδύνους για κάθε είδους σκάφη – αλιευτικά, αναψυχής, ποστάλια, εμπορικά – που πλέουν στην περιοχή και που τους καλοκαιρινούς μήνες πολλαπλασιάζονται εκθετικά;)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    17Ν
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Εφετείο 17Ν
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    ΕΛΑ
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Ποιοι είμαστε
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Επικοινωνία
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Όροι χρήσης
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Ποιοι είμαστε
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Επικοινωνία
  • Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Για να διοριστεί στο Πολιτικό Γραφείο του πατέρα του

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo