Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 3 Ιούνη
  • Δικαίωση για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς – Ηχηρό χαστούκι σε Μητσοτάκη και υπουργείο Παιδείας
  • Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις και τους διωκόμενους αγωνιστές
  • Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Κατά της ωμής αμερικάνικης παρέμβασης για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου
  • Χεζμπολά: Επιδιώκουμε κατάπαυση του πυρός για όλο τον Λίβανο και όχι μια περιορισμένη διευθέτηση
  • Αλλος βήχει, άλλος κρυολογεί
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Τραβάει την ανηφόρα το χρέος των καπιταλιστών στα Ταμεία
Πολιτική

Τραβάει την ανηφόρα το χρέος των καπιταλιστών στα Ταμεία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Σεπ 2018, 00:00

Το χρέος των καπιταλιστικών επιχειρήσεων από τη μη καταβολή των εισφορών στα ασφαλιστικά ταμεία, όπως αυτό καταγράφεται στα στοιχεία που δημοσιοποιεί κάθε τρεις μήνες το ΚΕΑΟ (Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών), τραβάει την ανηφόρα. Κι ας εισπράττουν οι επιχειρήσεις τις ασφαλιστικές εισφορές, μέσω των κρατήσεων από τους εργαζόμενους. Από το 2013 που άρχισε να λειτουργεί το ΚΕΑΟ μέχρι τον Ιούνη του 2018, σύμφωνα με τη δεύτερη έκθεση του 2018, εισέπραξε μόλις 3.497,25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το χρέος εκτινάχτηκε από τα 11,49 στα 33,86 δισεκατομμύρια ευρώ!

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι αυτά που εισπράττει το ΚΕΑΟ κάθε τρίμηνο από ληξιπρόθεσμες οφειλές είναι λιγότερα από τα ποσά που δεν αποδίδονται για τις κύριες ασφαλιστικές εισφορές και τα πρόστιμα.

♦ Το τρίμηνο Οκτώβρη-Δεκέμβρη 2017, το ΚΕΑΟ εισέπραξε 319 εκατομμύρια ευρώ και το ίδιο τρίμηνο οι καπιταλιστές δεν κατέβαλαν 756 εκατομμύρια ευρώ (404 για κύριες εισφορές και 352 για πρόστιμα).

♦ Το τρίμηνο Γενάρης-Μάρτης 2018, το ΚΕΑΟ εισέπραξε 300,6 εκατομμύρια ευρώ και το ίδιο τρίμηνο οι καπιταλιστές δεν κατέβαλαν 584,6 εκατομμύρια ευρώ (235,6 για κύριες εισφορές και 349 για πρόστιμα).

♦ Το τρίμηνο Απρίλης-Ιούνης 2018, το ΚΕΑΟ εισέπραξε 332,3 εκατομμύρια ευρώ και οι καπιταλιστές δεν κατέβαλαν 1.990,4 εκατομμύρια ευρώ (1.179,4 για κύριες εισφορές και 811 για πρόστιμα).

Ετσι είναι επόμενο το χρέος να τραβάει την ανηφόρα. Η κατάσταση έχει πάρει χαρακτήρα μάστιγας που οφείλεται στο ότι οι διοικήσεις του πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και τώρα του ΕΦΚΑ, με κυβερνητικές εντολές, φέρονται ελαστικά προς τις καπιταλιστικές επιχειρήσεις, με το πρόσχημα ότι αν τις πιέσουν, οι ιδιοκτήτες τους θα αναγκαστούν δήθεν να τις κλείσουν με αποτέλεσμα να αυξηθεί και άλλο η ανεργία. Πώς εκφράζεται αυτή η ελαστικότητα;

Πρώτον, με τις συνεχείς ευνοϊκές ρυθμίσεις για την καταβολή των ασφαλιστικών οφειλών. Με το νόμο 4305/2014 είχε γίνει μία ρύθμιση, στην οποία είχαν ενταχθεί, την περίοδο από τον Νοέμβρη του 2014 μέχρι τον Μάρτη του 2015, 54.396 εργοδότες για συνολικό χρέος 1.128 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι τον Μάρτη εισπράχτηκαν μόνο 95,6 εκατομμύρια ευρώ! Το 2015 έγινε νέα ρύθμιση (με το νόμο 4321/2015) για συνολικό χρέος 3.811 εκατομμύρια ευρώ. Σ’ αυτή είχαν ενταχθεί 128.716 εργοδότες και είχαν καταβληθεί μέχρι τον Ιούνη του 2015 μόνο 151,46 εκατομμύρια ευρώ!

Δεύτερον, με την ανοχή προς τους καπιταλιστές, που ενώ στέλνουν τις ΑΠΔ (Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις), δεν καταβάλλουν ταυτόχρονα τις τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές. Το μόνο που κάνει το ΚΕΑΟ, προφανώς με άνωθεν εντολές, είναι να επισημαίνει το πρόβλημα και να δηλώνει ότι… θα λάβει μέτρα!

Πώς πάνε να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα; Κατηγοριοποιούν τους λεγόμενους μεγαλοοφειλέτες σε «οικονομικά βιώσιμους», «οικονομικά μη βιώσιμους» και σε «μια ενδιάμεση ομάδα». Στόχος αυτής της κατηγοριοποίησης (όπως δηλώνεται στη δεύτερη τριμηνιαία έκθεση του ΚΕΑΟ για το 2018) είναι η διαφοροποιημένη αντιμετώπισή τους. Πρόκειται για μια -κατά τη γνώμη μας- κυνική ομολογία. Οι συντάκτες της έκθεσης δεν αποκαλύπτουν από ποιο ποσό και πάνω κάποιος χαρακτηρίζεται μεγαλοφειλέτης. Αυτή η παράλειψη δεν είναι τυχαία, αλλά υποκρύπτει σκοπιμότητα.

Κάνοντας μερικούς υπολογισμούς, βάσει των πινάκων των οφειλετών, βλέπουμε ότι τον Μάρτη του 2015 οι καπιταλιστές που όφειλαν ποσά άνω των 100.000 ευρώ ήταν 20.650 και όφειλαν 7.736 εκατομμύρια ευρώ. Τον Δεκέμβρη του 2017, ήταν 40.512 και όφειλαν 14.781 εκατομμύρια ευρώ. Τον Μάρτη του 2018, ήταν 41.598 και όφειλαν 15.121 εκατομμύρια ευρώ. Τον Ιούνη του 2018, ήταν 42.678 και όφειλαν 16.102 εκατομμύρια ευρώ!

Οι καπιταλιστές με οφειλή μεγαλύτερη από 1 εκατομμύριο ευρώ ήταν τον Μάρτη του 2015 955 και όφειλαν 3.343 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τον Δεκέμβρη του 2017 ήταν 1.698 και όφειλαν 6.774 εκατομμύρια ευρώ. Τον Μάρτη του 2018, ήταν 1.733 και όφειλαν 6.905 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τον Ιούνη του 2018 ήταν 1.770 και όφειλαν 7.659 εκατομμύρια ευρώ.

Η περίοδος από τον Μάρτη του 2015 μέχρι τον Ιούνη του 2018 είναι περίοδος διαχείρισης της καπιταλιστικής εξουσίας από τους Τσιπροκαμμένους. Ετσι, πιστοποιείται ότι και αυτοί άσκησαν την ίδια με τους προκατόχους τους πολιτική υπέρ των καπιταλιστών-εργοδοτών, όσον αφορά τα τεράστια χρέη τους στα ασφαλιστικά ταμεία.

Παράλληλα με τη μελέτη των στοιχείων του ΚΕΑΟ μελετούμε και τα στοιχεία που δίνει η Διεύθυνση Μελετών του ΕφΚΑ, όσον αφορά την πραγματική (και όχι στατιστική) καταμέτρηση της απασχόλησης και ασφάλισης των εργατών και εργαζόμενων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα (αυτών που ασφάλιζε το πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ). Από τα στοιχεία αυτά φαίνεται ότι ακόμα και στην εποχή της βαθιάς κρίσης, η καπιταλιστική παραγωγή στην Ελλάδα συνεχίζεται (και τα καπιταλιστικά κέρδη είναι, φυσικά, τεράστια). Στα χαρτιά φαίνεται να έχει αυξηθεί υπέρμετρα η μερική απασχόληση, όμως λόγω της πλήρους ασυδοσίας των καπιταλιστών, αυτό είναι εν πολλοίς εικονικό, γιατί δεκάδες -αν όχι εκατοντάδες- χιλιάδες εργαζόμενοι δουλεύουν και πέρα από το οχτάωρο, όμως δηλώνονται στις ΑΠΔ ως μερικά απασχολούμενοι. Είναι, λοιπόν, ψευδής ο κυβερνητικός ισχυρισμός, ότι αν οι μεγαλοοφειλέτες καπιταλιστές αποδίδουν το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών -και έγκαιρα- θα κλείσουν.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑς τους αφήσουμε να πεθάνουν με την ησυχία τους!
Επόμενο άρθρο Η φανέλα του ΠΑΟΚ και η «φανέλα» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχετικά Αρθρα

Νέα κουτουλιά του δάμαλου στα μαλακά του Κούλη

Πολιτική 27 Μάι 2026, 23:23

Γκαμπόρ Ματέ: Η γενοκτονία στη Γάζα είναι χειρότερη από το Αουσβιτς

Πολιτική 27 Μάι 2026, 15:01

Επεσε και μπουνίδι ανάμεσα σε Μαρινάκη και Δημητριάδη

Πολιτική 26 Μάι 2026, 18:25

Την… τιμημένη σημαία ποιος την πέταξε;

Πολιτική 25 Μάι 2026, 13:03

O ξεφτιλισμένος δε φοβάται την ξεφτίλα…

Πολιτική 23 Μάι 2026, 10:34

Απροκάλυπτη αμερικανοδουλεία και σιωνιστοδουλεία από τον Μητσοτάκη

Σε συνέντευξη στους Financial Times

Πολιτική 22 Μάι 2026, 18:15
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Ιούνη

3 Ιούν 2026, 00:01
Εργατικά

Δικαίωση για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς – Ηχηρό χαστούκι σε Μητσοτάκη και υπουργείο Παιδείας

2 Ιούν 2026, 21:39
Εργατικά

Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις και τους διωκόμενους αγωνιστές

2 Ιούν 2026, 20:43
Καταστολή

Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Κατά της ωμής αμερικάνικης παρέμβασης για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου

2 Ιούν 2026, 20:21
Διεθνή

Χεζμπολά: Επιδιώκουμε κατάπαυση του πυρός για όλο τον Λίβανο και όχι μια περιορισμένη διευθέτηση

2 Ιούν 2026, 19:31
Κόντρες

Αλλος βήχει, άλλος κρυολογεί

2 Ιούν 2026, 14:14
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση χαιρετίζει τη στάση αρχών της ιρανικής ηγεσίας

2 Ιούν 2026, 12:53
Καταστολή

Αναβλήθηκε η δίκη των 14 συλληφθέντων/φθεισών στην Αρχιτεκτονική του ΕΜΠ

2 Ιούν 2026, 09:52
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούνη

2 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Τους σάρωσαν τα αντιστασιακά Μποφόρ(ια)

Οι σιωναζιστές «κατέλαβαν» το κάστρο Μποφόρ μόνο για να βγάλουν φωτογραφίες

1 Ιούν 2026, 19:23
Διεθνή

Το Ιράν σταματάει κάθε διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ, μέχρι να «συμμαζέψουν» το Ισραήλ

Μπαίνει και η Γάζα στην εξίσωση των διαπραγματεύσεων

1 Ιούν 2026, 18:50
Διεθνή

Η κατασκευασμένη πραγματικότητα του Νετανιάχου δεν μπορεί να κρύψει την πραγματική κατάσταση

1 Ιούν 2026, 11:22
Βαθύ Κόκκινο

Ο Μπεν Γκβιρ είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου

1 Ιούν 2026, 09:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούνη

1 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Επιστροφή στην εποχή Πιουριφόι με ωμή παρέμβαση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Διατάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη να ξαναβάλει στη φυλακή τον Αλ. Γιωτόπουλο

31 Μάι 2026, 09:34
Εργατικά

Ο Δημήτρης Αντωνίου συνεχίζει ανυποχώρητος να διεκδικεί την ακύρωση της εκδικητικής απόλυσής του από το ΕΚΠΑ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης την Τρίτη 2 Ιουνίου 11 π.μ. στο Εφετείο Αθηνών 

31 Μάι 2026, 08:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Μάη

31 Μάι 2026, 00:01
Αγροτικά

Αρχισε το φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων: Δώδεκα νέες εστίες μεταξύ 21 και 29 Μάη

Επλήγη για πρώτη φορά και η Αρκαδία (δύο εστίες μέχρι στιγμής)

30 Μάι 2026, 10:45
Καταστολή

Το Σύμφωνο έγινε νομοσχέδιο-σκούπα: διαλογή, κράτηση, απελάσεις και φακέλωμα στο όνομα της «ευρωπαϊκής τάξης»

30 Μάι 2026, 08:45
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

30 Μάι 2026, 00:02
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Ιούνη

1824: Ψηφίζεται στην Αγγλία νόμος που αναγνωρίζει το δικαίωμα της απεργίας.

1934: Συγκρούσεις αστυνομίας – κομμουνιστών που προσπάθησαν να συγκροτήσουν αντιφασιστικό συνέδριο, δύο τραυματίες, πολλές συλλήψεις.

1964: Ομάδα ακροδεξιών εισβάλλει σε συνεδρίαση της Βουλής και ξυλοκοπείται από βουλευτές.

1969: Ανευρίσκεται εκρηκτικός μηχανισμός της ΔΑ στην οδό Πανεπιστημίου.

1982: Βόμβες σε τρεις αμερικανικές τράπεζες (ΕΛΑ).

1989: Βίαιη καταστολή της φοιτητικής εξέγερσης στην πλατεία Τιεν αν Μεν (Πεκίνο).

2003: Περισσότεροι από εκατό μεταλλωρύχοι αρχίζουν απεργία πείνας στα μεταλλεία της «TVX» στο Στρατώνι Χαλκιδικής, ζητώντας να μείνουν ανοιχτά και να μη χάσουν τη δουλειά τους.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Την ανάγκη να υπάρξει μια «εθνική κοινωνική συμφωνία» για τη μείωση των τιμών σε βασικά προϊόντα υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM 90,1 και τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα. «Χρειάζεται μια εθνική κοινωνική συμφωνία. Να αναλάβουν την ευθύνη τους οι δυνάμεις της επιχειρηματικότητας, η βιομηχανία τροφίμων και τα σούπερ μάρκετ, μειώνοντας τις τιμές σε μια σειρά προϊόντα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως τόνισε, η Κυβέρνηση κάνει ό,τι περνάει από το δικό της χέρι, με ελέγχους και παρεμβάσεις όπου χρειάζεται, σημειώνοντας όμως ότι σε μια ελεύθερη οικονομία οι επιχειρήσεις οφείλουν να αναλάβουν και τη δική τους ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, καθώς «υπάρχει ένα σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας το οποίο δεν τα βγάζει εύκολα πέρα ή και δεν τα βγάζει καθόλου πέρα». «Δεν λέει κανείς να μην κερδίζουν οι επιχειρήσεις, γιατί προφανώς οι επιχειρήσεις πηγαίνουν μπροστά όταν έχουν κέρδος. Αλλά μπορούν να κρατήσουν ισορροπίες και να προχωρήσουν σε μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα», πρόσθεσε.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Καλά, αυτός δεν είναι που ως τώρα έχει «υπογράψει» κάμποσες «εθνικές συμφωνίες μείωσης των τιμών»; Αυτός είναι, δεν κάνετε λάθος. Μα αφού έχουν ήδη συναφθεί τέτοιες συμφωνίες, γιατί χρειάζεται και άλλη μία; Πώς αλλιώς θα κάνει ντόρο ο πολιτικός σαλταδόρος και γυρολόγος κομμάτων; Φίδια πουλούσε τις προηγούμενες φορές, φίδια πουλάει και τώρα. Κι ένας φιδέμπορας της αστικής πολιτικής δεν κουράζεται ποτέ. Πουλάει φίδια στο «λαουτζίκο» και την ίδια στιγμή κλείνει πονηρά το μάτι στους καπιταλιστές, τους στυλοβάτες της «πατρίδας»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo