Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οι καπιταλιστές των ανεμογεννητριών ανάβουν (και) δασικές πυρκαγιές και το κράτος κρατάει το φανάρι
  • Οι Σαουδάραβες δεν τολμούν να περάσουν από το Στενό Μπαμπ αλ-Μαντάμπ
  • Ο «μοιραίος» Μητσοτάκης και η «κακιά μάνα» φύση
  • Σαν σήμερα 4 Αυγούστου
  • Ζορίζονται από το μπλοκ της Αντίστασης οι ξενόδουλοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού
  • Το Ιράν διαψεύδει ότι επήλθε συμφωνία για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Στρατιές συμβούλων και μετακλητών στα πολιτικά γραφεία των υπουργών
Πολιτική

Παρά τις «δεσμεύσεις»

Στρατιές συμβούλων και μετακλητών στα πολιτικά γραφεία των υπουργών

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Μαρ 2015, 00:00

Μία προς μία γίνονται φύλλο και φτερό οι δεσμεύσεις του Τσίπρα, ακόμα και αυτές που ανακοινώθηκαν με τις προγραμματικές δηλώσεις του.

Είχε δεσμευτεί, ότι θα δοθεί τέλος στις στρατιές των συμβούλων και μετακλητών υπαλλήλων, με στόχο τον αποφασιστικό περιορισμό της σπατάλης στο δημόσιο τομέα. Η δέσμευση έγινε σκόνη με τους πρώτους κιόλας διορισμούς μετακλητών υπαλλήλων και ειδικών συμβούλων και ειδικών συνεργατών στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ι. Δραγασάκη και στον αναπληρωτή υπουργό Γ. Κατρούγκαλο.

Σύμφωνα με το ισχύον ΠΔ 63/2005 (και τις μεταγενέστερες τροποποιήσεις του), ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δικαιούται στο πολιτικό του γραφείο 8 μετακλητούς υπάλληλους, 4 ειδικούς συνεργάτες και ειδικούς συμβούλους και 4 αποσπασμένους υπάλληλους. Ομως με απόφαση των Ι. Δραγασάκη και Ι. Βαρουφάκη (ΦΕΚ 214Β), το πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου θα στελεχώσουν 10 μετακλητοί, 5 ειδικοί σύμβουλοι και ειδικοί συνεργάτες και 5 αποσπασμένοι υπάλληλοι του Δημοσίου ή Νομικών Προσώπων Δημοσίου Τομέα. Η ετήσια δαπάνη για τους 10 μετακλητούς και 5 συμβούλους θα είναι 128.700 ευρώ.

Με άλλη απόφαση, των υπουργών Βούτση και Βαρουφάκη (ΦΕΚ 248Β), συγκροτήθηκε το πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Γ. Κατρούγκαλου. Σ’ αυτό θα διοριστούν 5 μετακλητοί και 3 ειδικοί γραμματείς ή ειδικοί συνεργάτες, οι ετήσιες αμοιβές των οποίων θα ανέλθουν σε 239.469 ευρώ. Με άλλη διάταξη του ΠΔ 63/2005 θα αποσπαστούν στο πολιτικό του γραφείο και 5 υπάλληλοι του δημοσίου ή ΝΠΔΔ, ενώ θα έπρεπε να διοριστούν 4 και 3 μετακλητοί και ειδικοί σύμβουλοι και να αποσπαστούν 5 δημόσιοι υπάλληλοι.

Η ιστορία με το διορισμό μετακλητών υπαλλήλων, ειδικών συμβούλων ή συνεργατών και τις αποσπάσεις έχει και άλλες άκρες. Με το νόμο 4237/2014 προβλεπόταν η μείωση των μετακλητών υπαλλήλων κατά 20%, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει η παρ. 5 του άρθρου 55 του ΠΔ 63, που δίνει τη δυνατότητα στην εκάστοτε αστική κυβέρνηση να αυξάνει τον αριθμό των μετακλητών κατά το δοκούν. Ιδού η διάταξη: «Ο αριθμός των θέσεων που προβλέπονται στις προηγούμενες παραγράφους μπορεί να αυξάνει κατά κατηγορία… με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου που εκδίδεται ύστερα από πρόταση του αρμόδιου κατά περίπτωση μέλους της Κυβέρνησης ή υφυπουργού και δημοσιεύεται στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως».

Αυτή την απόφαση η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου δεν την καταργεί, ενώ τροποποιεί διατάξεις του ΠΔ 63/2005 για την κυβέρνηση και τα κυβερνητικά όργανα (στο περιβόητο πολυνομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης). Προφανώς, η συγκυβέρνηση έχει στο σχεδιασμό της να αξιοποιήσει αυτή τη διάταξη, με την οποία μπορεί να αυξήσει τη στρατιά των συμβούλων και των μετακλητών υπαλλήλων και τους αποσπασμένους υπάλληλους από το Δημόσιο και τα ΝΠΔΔ και μάλιστα σε μια εποχή που έχουν μειωθεί δραστικά οι δημόσιοι υπάλληλοι και έχουν αποδιοργανωθεί οι δημόσιες υπηρεσίες στο πλαίσιο της στρατηγικής της παράδοσης νευραλγικών τομέων του Δημοσίου στο κεφάλαιο.

Με το πολυνομοσχέδιο η συγκυβέρνηση όχι μόνο δεν προτείνει τη μείωση της στρατιάς των συμβούλων και των μετακλητών, αλλά αντίθετα την αυξάνει:

Πρώτον, αυξάνει τον αριθμό των αποσπασμένων στα πολιτικά γραφεία αντιπροέδρου, υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών από 5 σε 10.

Δεύτερον, σε όλα τα μη συγχωνευμένα υπουργεία προβλέπει το διορισμό αναπληρωτή γενικού γραμματέα και δύο μετακλητών υπαλλήλων.

Τρίτον, στα συγχωνευμένα υπουργεία προβλέπει το διορισμό για κάθε ένα απ’ αυτά και ενός αναπληρωτή γενικού γραμματέα και δύο μετακλητών υπαλλήλων.

Τέταρτον, προβλέπεται ακόμη στα πολιτικά γραφεία του πρωθυπουργού, του αντιπροέδρου και των υπουργών ο διορισμός άμισθου ειδικού συμβούλου που θα παίρνει μόνο οδοιπορικά!

Αν κάνουμε μια σούμα των συμβούλων, μετακλητών και αποσπασμένων, φτάνουμε στον αριθμό 21, μαζί με τον αναπληρωτή γραμματέα και τον άμισθο ειδικό σύμβουλο! Ειδικά για τον τελευταίο θέλουμε να ρωτήσουμε: Πώς θα ζει αυτός ο άμισθος ειδικός σύμβουλος, που θα έχει παρατήσει τη δουλειά του για να εγκατασταθεί δίπλα στον υπουργό; Δεν ανοίγει έτσι ένα ακόμη ρυάκι για τη διαπλοκή; Θυμίζουμε ότι ως άμισθη σύμβουλος του Βαρουφάκη εμφανίζεται η Παναρίτη (πρώην πουλέν του Γιωργάκη, φανατικό μνημονιακό στέλεχος), η οποία ήδη κατέλαβε εξέχουσα θέση στην ομάδα των τεχνοκρατών που διαπραγματεύεται με την τρόικα.

Είναι φανερό πως και η νέα συγκυβέρνηση βαδίζει στα χνάρια των μνημονιακών κυβερνήσεων σε ό,τι αφορά τους συμβούλους και μετακλητούς υπαλλήλους. Οχι μόνο δεν τους μειώνει αλλά και τους αυξάνει. Η προπαγάνδα είναι καλή για να εξαπατιέται ο «λαουτζίκος», όμως ο κομματικός μηχανισμός πρέπει να βολευτεί. Να γλείψουν όσο γίνεται περισσότεροι το «κοκαλάκι» της εξουσίας. Αν σκεφτούμε, μάλιστα, ότι από τον πρώτο μήνα της θητείας της η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου αντιμετωπίζει σημαντικά εσωτερικά προβλήματα, μετά τη συμφωνία για παράταση του Μνημόνιου, θα καταλάβουμε ότι το «μέλι» της εξουσίας είναι μια καλή μέθοδος για να λιγοστέψει η γκρίνια. Ετσι χτίζονται οι πιστοί στην ηγεσία κομματικοί μηχανισμοί. Εδώ θα είμαστε και θα τα καταγράφουμε όλα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Παρά τις «δεσμεύσεις»

Ραχόι: από αγαπημένος μισητός
Επόμενο άρθρο

Παρά τις «δεσμεύσεις»

Μαυρογιαλούροι

Σχετικά Αρθρα

Aνεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα

Πολιτική 31 Ιούλ 2026, 13:21

Ευλόγησον δέσποτα Νόλαν

Πολιτική 29 Ιούλ 2026, 11:14

Κυπριακό: Γιατί να κάνει την παραμικρή υποχώρηση η Τουρκία;

Πολιτική 27 Ιούλ 2026, 19:57

Και η Κύπρος στο χάρτη του «Μεγάλου Ισραήλ»

Πολιτική 27 Ιούλ 2026, 09:40

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσιάρας έστειλε κατηγορούμενο τον «Γκρούεζά» του για να αρχειοθετηθεί ο ίδιος

Μαφιόζικοι χειρισμοί για το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικά 25 Ιούλ 2026, 12:53

Δεξιός να ντουφεκάει δεξιό;

Πολιτική 23 Ιούλ 2026, 18:50
Ροή Ειδήσεων
Περιβάλλον

Οι καπιταλιστές των ανεμογεννητριών ανάβουν (και) δασικές πυρκαγιές και το κράτος κρατάει το φανάρι

Ξεδιάντροπη ομολογία συνενοχής από τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής

4 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Οι Σαουδάραβες δεν τολμούν να περάσουν από το Στενό Μπαμπ αλ-Μαντάμπ

4 Αυγ 2026, 09:00
Η παπάρα

Ο «μοιραίος» Μητσοτάκης και η «κακιά μάνα» φύση

4 Αυγ 2026, 05:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Αυγούστου

4 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ζορίζονται από το μπλοκ της Αντίστασης οι ξενόδουλοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

3 Αυγ 2026, 20:29
Διεθνή

Το Ιράν διαψεύδει ότι επήλθε συμφωνία για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ

«Διαπραγματευόμαστε μόνο διμερώς με το Ομάν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ

3 Αυγ 2026, 19:17
Καταστολή

(Ν)τροπολογία Φλωρίδη: Αύξησε από 25 σε 30 τα χρόνια υποχρεωτικής φυλάκισης για τους πολυϊσοβίτες

3 Αυγ 2026, 09:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Αυγούστου

3 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκατομμύρια διαδήλωσαν σε ολόκληρη την Υεμένη υποστηρίζοντας την πολιτική «αποκλεισμός για αποκλεισμό»

2 Αυγ 2026, 20:36
Παιδεία

Tηλεφωνικές απειλές του ΙΝΕΔΙΒΙΜ καταγγέλλει ο Σύλλογος Οικότροφων ΦΕΑ

2 Αυγ 2026, 19:43
Διεθνή

112 σοροί ανασύρθηκαν από τα ερείπια στη συνοικία Σάμπρα στην Πόλη της Γάζας

Αλλες 157 σοροί παραμένουν εγκλωβισμένες

2 Αυγ 2026, 19:37
Διεθνή

Οι ΗΠΑ εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις – Το Ιράν δηλώνει ότι θα απαντήσει σκληρά σε κάθε τυχοδιωκτισμό

2 Αυγ 2026, 10:21
Διεθνή

Εχει εγκαταλείψει η Χαμάς την ένοπλη αντίσταση; Η πραγματικότητα πίσω από το σχέδιο αφοπλισμού

2 Αυγ 2026, 09:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Αυγούστου

2 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Γιατί «έχει αγανακτήσει» ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας;

1 Αυγ 2026, 10:19
Διεθνή

Χεζμπολά προς λιβανέζικη αρχή: Εχετε την πρώτη ευθύνη για τα συνεχιζόμενα εγκλήματα των σιωναζιστών

1 Αυγ 2026, 09:43
Ιστορία

Νίκος Ζαχαριάδης: Πάντα παρών

53 χρόνια από τη δολοφονία του

1 Αυγ 2026, 05:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

1 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

1 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές της ανακοίνωσης της Χαμάς

31 Ιούλ 2026, 18:47
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Αυγούστου

Τρινιντάντ και Τομπάγκο: Ημέρα ανακάλυψης (1498).

ΗΠΑ: Ημέρα ακτοφυλακής (1790).

1844: Ο πρώτος θάνατος διαδηλωτή στην Ελλάδα, σε διαδηλώσεις έξω από την Αγία Ειρήνη (Αθήνα).

1929: Γεννιέται ο Γιασέρ Αραφάτ.

1936: Ο Ιωάννης Μεταξάς επιβάλλει δικτατορία.

1958: Βόμβες στα γραφεία της ΕΔΑ.

1967: Φλογισμένη αντιχουντική επιγραφή στην Ανω Τούμπα (Θεσσαλονίκη) κοντά σε στρατιωτική δεξίωση.

1984: Η Ανω Βόλτα αλλάζει το όνομα της σε Μπουρκίνα Φάσο.

2011: Δολοφονείται στο Τότεναμ ο 29χρονος μαύρος πατέρας τεσσάρων παιδιών Μαρκ Ντάγκαν, γεγονός που προκαλεί τετραήμερο κύμα πρωτοφανούς βίας σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, αποκτώντας περισσότερα εναέρια και επίγεια μέσα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, προσλαμβάνοντας προσωπικό και οργανώνοντας καλύτερα τον κρατικό μηχανισμό. Όμως υπάρχουν στιγμές που η φύση και η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό και κάθε επιχειρησιακή δυνατότητα. (…) Και ας θυμόμαστε ότι στις πυρκαγιές η πρόληψη σώζει ζωές. Και αυτή παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας: να προστατεύουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή, έπειτα την περιουσία των πολιτών και τα πολύτιμα δασικά μας οικοσυστήματα. Αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Στις πυρκαγιές δεν πήγε. Οι επικοινωνιολόγοι τον συμβούλεψαν να μην φωτογραφίζεται με φόντο εικόνες καταστροφής. «Παρενέβη» μέσω του facebook. Για να πει το πρωτοφανές: Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, γιατί μας νίκησε η φύση! Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… «Φύση» είναι τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έβαλαν τη φωτιά στην Αττικοβοιωτία και που είχαν ξαναβάλει φωτιά τον Ιούνη στο ίδιο σημείο; «Φύση» είναι τα εντελώς ακαθάριστα δάση που έχουν γίνει μπαρουταποθήκες; Εβαλαν τους/τις «δημοσιογράφους» της κυβερνητικής ΕΡΤ να χρησιμοποιούν όρους όπως «το μέτωπο της πυρκαγιάς εμφανίζει συνέχεια»! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι πρώτον υπάρχουν παντού τεράστιες μάζες συσσωρευμένης καύσιμης ύλης και δεύτερον ότι είναι ακαθάριστες και οι περιβόητες αντιπυρικές ζώνες. Οπότε η φωτιά τρέχει αδιάκοπα και θα σβήσει μόνο όταν κάψει ό,τι καίγεται. Και ο Μητσοτάκης βγήκε να πει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα απέναντι στη… μάνα φύση. Αμ’ το άλλο; Γι’ αυτόν πρόληψη σημαίνει να μην καούν άνθρωποι!!! Για έναν πρωτοετή της Δασολογίας πρόληψη σημαίνει δασοπονία, καθαρισμός των δασών, εξάλειψη των εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς, όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια που διασχίζουν τα δάση και οι αδέσποτες χωματερές μέσα και γύρω από τα δάση. Η πρόληψη είναι μια δουλειά που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο το χειμώνα. Ανάπτυξη και προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων ονομάζεται. Αυτή η δουλειά θέλει μέσα και χέρια. Χέρια έμπειρα εργατικά, όχι σαπιοκοιλιές που κάθονται στα γραφεία και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει δάσος και πώς προστατεύεται προληπτικά, ώστε ακόμα κι αν ξεσπάσει πυρκαγιά να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μην πάρει καταστροφικές διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Παρά τις «δεσμεύσεις»

    17Ν
    • Παρά τις «δεσμεύσεις»

      Εφετείο 17Ν
  • Παρά τις «δεσμεύσεις»

    ΕΛΑ
    • Παρά τις «δεσμεύσεις»

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Παρά τις «δεσμεύσεις»

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Παρά τις «δεσμεύσεις»

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Παρά τις «δεσμεύσεις»

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Παρά τις «δεσμεύσεις»

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Παρά τις «δεσμεύσεις»

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Παρά τις «δεσμεύσεις»

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Παρά τις «δεσμεύσεις»

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Παρά τις «δεσμεύσεις»

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Παρά τις «δεσμεύσεις»

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Παρά τις «δεσμεύσεις»

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Παρά τις «δεσμεύσεις»

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Παρά τις «δεσμεύσεις»

      Παρά τις «δεσμεύσεις»

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Παρά τις «δεσμεύσεις»

      Παρά τις «δεσμεύσεις»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Παρά τις «δεσμεύσεις»

      Παρά τις «δεσμεύσεις»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Παρά τις «δεσμεύσεις»

      Παρά τις «δεσμεύσεις»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Παρά τις «δεσμεύσεις»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Παρά τις «δεσμεύσεις»

    Παρά τις «δεσμεύσεις»

    Ποιοι είμαστε
  • Παρά τις «δεσμεύσεις»

    Παρά τις «δεσμεύσεις»

    Επικοινωνία
  • Παρά τις «δεσμεύσεις»

    Παρά τις «δεσμεύσεις»

    Όροι χρήσης
  • Παρά τις «δεσμεύσεις»

    Παρά τις «δεσμεύσεις»

    Ποιοι είμαστε
  • Παρά τις «δεσμεύσεις»

    Παρά τις «δεσμεύσεις»

    Επικοινωνία
  • Παρά τις «δεσμεύσεις»

    Παρά τις «δεσμεύσεις»

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo