Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 31 Οκτώβρη
  • Πάντα προδοτική η στάση του εξουσιολάγνου νάνου της Ραμάλα
  • Φασίστες στην παρέλαση της 28ης Οκτώβρη!
  • Σαν σήμερα 30 Οκτώβρη
  • Απλήρωτοι εκπαιδευτικοί στην Ιόνιο Σχολή: «Δεν αντέχουμε άλλο»!
  • Γάζα: Συνεργός στο νέο σιωναζιστικό έγκλημα η λεγόμενη διεθνής κοινότητα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Σε ελεύθερη πτώση η κυβέρνηση Καραμανλή
Πολιτική

Σε ελεύθερη πτώση η κυβέρνηση Καραμανλή

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Οκτ 2008, 00:00

Εχει χάσει εντελώς τη μπάλα ο Καραμανλής. Ακόμα και τα (κατά γενική ομολογία ανύπαρκτα) σέντερ μπακ του αγαπημένου του Παναθηναϊκού καλύτερα παίζουν. Αν πάρει κανείς τη συνέντευξή του στη ΔΕΘ, θα διαπιστώσει ότι όλα όσα δήλωνε έχουν μετατραπεί στο αντίθετό τους. Πάει ο Βουλγαράκης, πάει τώρα και ο Ρουσόπουλος. Οι μόνοι που παραμένουν ακλόνητοι στις θέσεις τους είναι οι περιβόητοι «αντάρτες», που είναι βέβαιο ότι θα σκάσουν πάλι μύτη, καθώς ξέρουν καλά ότι ο αρχηγός τους φοβάται να πάει σε εκλογές.

Επειδή φοβάται να πάει σε εκλογές, έφτασε στο σημείο να μαντρώσει εκτός Βουλής το σύνολο της ΚΟ της ΝΔ, μη τυχόν και στη μυστική ψηφοφορία πάνω στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής υπάρξουν διαρροές. Ηταν ένα σενάριο που έπαιζε από την αρχή. Αγνωστο, όμως, για ποιο λόγο, δεν υιοθετήθηκε. Στάλθηκε δε ο «ταχυδρόμος» Τραγάκης να εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ την Κυριακή και να δηλώσει αυτάρεσκα και χαμογελώντας πλατιά πως η κυβερνητική πλειοψηφία θα πάρει μέρος στη συζήτηση και την ψηφοφορία και δεν διανοείται να απόσχει. Οσο για την ΚΟ της ΝΔ είναι ενωμένη και δυνατή και καμιά διαρροή δεν πρόκειται να υπάρξει. Μετά την εμφάνιση Ρουσόπουλου την Τετάρτη στη Βουλή και τον αρνητικό αντίκτυπο που είχε στους βουλευτές και τον κόσμο (χαρακτηριστική είναι η επίθεση από τις παλιές καραβάνες της δεξιάς δημοσιογραφίας), το θέμα ξανατέθηκε επί τάπητος και η απόφαση ήταν: «δεν μας παίρνει να πάμε στην ψηφοφορία, αποχή για να δέσουμε το γάιδαρό μας».

Ετσι, ο Καραμανλής κατέκτησε μια ακόμη πρωτιά: έχει την πλειοψηφία στη Βουλή (όπως κάθε κυβέρνηση) και την παίρνει και φεύγει, γιατί τη φοβάται. Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα του «ισχυρού πρωθυπουργού». Μια ξεφτίλα που φαίνεται πιο καθαρά από την επιχειρηματολογία που ο Παυλόπουλος επιστρατεύτηκε να παρουσιάσει. Κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να αποσύρει την πρότασή του γιατί μαθηματικά οδηγεί στο κουκούλωμα! Υπάρχει ένας έστω πολίτης αυτής της χώρας που να φάει αυτό το παραμύθι; Σ’ όποιον και να το πουν θα τους απαντήσει αμέσως: γιατί κάνετε εκκλήσεις στο ΠΑΣΟΚ και δεν πάτε στη Βουλή να καταψηφίσετε την πρότασή του και να τελειώσει η ιστορία;

Ο Καραμανλής βλέπει την κυβέρνησή του να ακολουθεί τροχιά ελεύθερης πτώσης και δε μπορεί να κάνει τίποτα. Ολες οι επιλογές του μέχρι στιγμής γύρισαν και τον χτύπησαν σαν μπούμερανγκ. Δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ούτε την κρίση και το κλίμα «εθνικού συναγερμού», που συνήθως λειτουργεί υπέρ των κυβερνήσεων. Πάνω που νόμιζε ότι θα ανασάνει και θα ανακόψει την πτώση με τα μέτρα που αποφάσιζαν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις της ΕΕ και τον φώναζαν κι αυτόν να καμαρώσει στη φωτογραφία δίπλα στη Μέρκελ, το Σαρκοζί και τους υπόλοιπους, του ‘ρθε ο νταμπλάς της παραίτησης των δυο εισαγγελέων (αναλυτικά για την απορρύθμιση του μηχανισμού συγκάλυψης γράφουμε στη σελίδα 16) και το ξαναφούντωμα του σκανδάλου του Βατοπεδίου και ξανακύλησε στον κατήφορο με μεγαλύτερη ταχύτητα. Η εικόνα που παρουσιάζει η κυβέρνηση αυτή τη βδομάδα είναι άκρως σουρεαλιστική. Την Τετάρτη ο Ρουσόπουλος δίνει προκλητικό, αρχηγικού στιλ σόου στη Βουλή και την Πέμπτη θυσιάζεται ως Ιφιγένεια. Το πολιτικό του σαρκίο ανταλλάσσεται με την αποχώρηση από τη συζήτηση και την ψηφοφορία για την προανακριτική, αλλά δεν πιάνει μία στην αγορά. Η Παρασκευή (δεν έχουμε ρεπορτάζ, αλλά μπορούμε να το φανταστούμε) ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και στον «χέρι-χέρι». Στο ΠΑΣΟΚ που δεν προκαλεί, δε βιάζεται, δεν καταλαμβάνεται από υστερία, αλλά ακολουθώντας την τακτική Καραμανλή περιμένει να του πέσει η εξουσία στα χέρια σαν ώριμο φρούτο.

Τι μπορεί να κάνει ο Καραμανλής για να αντιστρέψει τη ροή των πραγμάτων; Μάλλον τίποτα (εκτός αν του κάτσει κανένα ανέλπιστο λαχείο). Είναι σίγουρο ότι θα κάνει ανασχηματισμό. Και σαρωτικός να είναι, όμως, ο ανασχηματισμός (αλλιώς θα περάσει εντελώς στο ντούκου), δε μπορεί να κάνει τίποτα. Μάλιστα, όταν θα κάνει ανασχηματισμό θα έχουν αρχίσει να «δαγκώνουν» και τα φορολογικά μέτρα, ενώ θα έχει σφίξει περισσότερο και η κρίση. Οταν δε μπορείς να πάρεις μερικά, οριακά έστω, μέτρα ανακούφισης του λαού, δεν τον ξεγελάς με αλλαγές υπουργών. Μπορεί να επιχειρήσει ξαναμοίρασμα της τράπουλας και αναδιάταξη όλου του συστήματος εξουσίας της ΝΔ. Ατυπο διευθυντήριο έχει ήδη φτιάξει (Σουφλιάς, Μεϊμαράκης, Παυλόπουλος, Σιούφας), όμως κι αυτό δεν τον βοήθησε να χειριστεί σωστά τη νέα φάση του σκανδάλου του Βατοπεδίου (να μην τα ρίχνουμε και όλα στην αναποφασιστικότητα του Καραμανλή). Τι άλλο μπορεί να του προσφέρουν αλλαγές του τύπου «επιστρέφει ο Βαγγέλας στη Ρηγίλλης, πάει η Ντόρα στο Οικονομίας κ.λπ.»; Και τον Τατούλη και τον Μανώλη να βάλει στην κυβέρνηση, τίποτα δε θα καταφέρει. Πρέπει κάτι να «δώσει» στο πόπολο. Εχει τη δυνατότητα να φροντίσει το πολιτικό του μέλλον, αγνοώντας κάποιες «άνωθεν» υποδείξεις; Μάλλον όχι.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠαρασκευή, 24.10.08
Επόμενο άρθρο Κατακόρυφη η πτώση των τιμών που παίρνουν οι αγρότες

Σχετικά Αρθρα

Φασίστες στην παρέλαση της 28ης Οκτώβρη!

Τι δουλειά είχε η ακροδεξιά «Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία» στη στρατιωτική παρέλαση;

Πολιτική 30 Οκτ 2025, 08:53

Kίνητρα στην αστυνομία για να κόβει αβέρτα πρόστιμα-χαράτσια του ΚΟΚ

Πολιτική 27 Οκτ 2025, 18:40

Ιδιώνυμο αδίκημα η διαδήλωση στο Σύνταγμα

Καταστολή 22 Οκτ 2025, 14:50

Στο τουρκοκυπριακό μόρφωμα κάνει κουμάντο ο Ερντογάν, όχι ο Ερχιουρμάν 

Διεθνή 21 Οκτ 2025, 22:13

Παριστάνουν τους νομιμόφρονες οι νεοναζιστές στο δικαστήριο

Πολιτική 21 Οκτ 2025, 08:43

Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη

Αγροτικά 20 Οκτ 2025, 09:21
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Οκτώβρη

31 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Πάντα προδοτική η στάση του εξουσιολάγνου νάνου της Ραμάλα

30 Οκτ 2025, 17:35
Πολιτική

Φασίστες στην παρέλαση της 28ης Οκτώβρη!

Τι δουλειά είχε η ακροδεξιά «Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία» στη στρατιωτική παρέλαση;

30 Οκτ 2025, 08:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Οκτώβρη

30 Οκτ 2025, 00:01
Εργατικά

Απλήρωτοι εκπαιδευτικοί στην Ιόνιο Σχολή: «Δεν αντέχουμε άλλο»!

24ωρη απεργία αύριο 30/10

29 Οκτ 2025, 21:24
Διεθνή

Γάζα: Συνεργός στο νέο σιωναζιστικό έγκλημα η λεγόμενη διεθνής κοινότητα

29 Οκτ 2025, 20:21
Εργατικά

Πειθαρχικά και διώξεις σε όποιον αντιστέκεται – Η Χρύσα Χοτζόγλου πίσω στη δουλειά, ενάντια στις διώξεις όλοι μια γροθιά

29 Οκτ 2025, 18:59
Κόντρες

Αυτή είναι η «μοναδική δημοκρατία» τους

29 Οκτ 2025, 15:16
Διεθνή

Γάζα: Η ζωή συνεχίζεται με αισιοδοξία, παρά τον πόνο και τα βάσανα, από ένα λαό πάντα ακλόνητο (videos)

29 Οκτ 2025, 12:40
Αγροτικά

Ιταμές απειλές των καπιταλιστών του τουρισμού προς τους γεωργούς και κτηνοτρόφους της Κρήτης

29 Οκτ 2025, 11:42
Εργατικά

Να γυρίσει η Χρύσα στο σχολείο της, να νικήσει το δίκιο

30 Οκτώβρη στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά εκδικάζεται η αίτηση ακύρωσης για την αργία της Χρύσας Χοτζόγλου

29 Οκτ 2025, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Οκτώβρη

29 Οκτ 2025, 00:01
Ιστορία

Η 28η Οκτώβρη του 1940 και η στρατηγική ιδιοφυΐα του Νίκου Ζαχαριάδη

28 Οκτ 2025, 11:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Οκτώβρη

28 Οκτ 2025, 00:01
Καταστολή

Αναβλήθηκε η δίκη των φοιτητών της Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ, που απειλούνται με διαγραφή

27 Οκτ 2025, 18:45
Πολιτική

Kίνητρα στην αστυνομία για να κόβει αβέρτα πρόστιμα-χαράτσια του ΚΟΚ

27 Οκτ 2025, 18:40
Κόντρες

Βορίδης: Μια ζωή φασίστας

27 Οκτ 2025, 12:04
Καταστολή

70 καθηγητές Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ: Στο πλευρό των φοιτητών μας που δικάζονται με τον νέο νόμο για τα ΑΕΙ και απειλούνται με διαγραφή

27 Οκτ 2025, 08:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Οκτώβρη

27 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Χαλίλ Αλ-Χάγια: Αυτά συμφωνήσαμε, αυτά διαπραγματευόμαστε

26 Οκτ 2025, 21:15
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Οκτώβρη

Ημέρα αποταμίευσης.

Αλγερία: Ημέρα επανάστασης (1954).

1904: Μέλη του Πολωνικού Σοσιαλιστικού Κόμματος πραγματοποιούν επιθέσεις κατά αστυνομικών στόχων (Βαρσοβία).

1926: Ανεπιτυχής απόπειρα εκτέλεσης του Μουσολίνι, ο επίδοξος εκτελεστής σκοτώνεται από το πλήθος.

1954: Εναρξη της επανάστασης των Αλγερινών κατά των Γάλλων από το Μέτωπο για την Εθνική Απελευθέρωση.

1961: Σε ταραχές για την έβδομη επέτειο από την εξέγερση της Αλγερίας κατά των Γάλλων σκοτώνονται 86 και τραυματίζονται 150 άτομα.

1969: Επτά καταδίκες μελών του ΕΔΚ.

1984: Δολοφονείται η πρωθυπουργός της Ινδίας Ιντιρα Γκάντι.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo