Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 10 Αυγούστου
  • Σιωναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Τους χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινες ασπίδες και μετά τους σκότωσαν εν ψυχρώ
  • Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»
  • Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης
  • Αραγτσί: Ιράν και Ομάν κοντά σε συμφωνία για προσωρινή θαλάσσια διαδρομή στο Στενό του Ορμούζ
  • «Μέχρι η Αμερική να διορθώσει τη συμπεριφορά της, το Στενό του Ορμούζ δεν θα ανοίξει»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Σενάρια για τη μετά-Καραμανλή εποχή
Πολιτική

Σενάρια για τη μετά-Καραμανλή εποχή

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Ιαν 2008, 00:00

Ουδείς αμφέβαλε ότι κατά τη δεύτερη πρωθυπουργική του θητεία ο Καραμανλής θα αντιμετώπιζε προβλήματα φθοράς. Ομως, η βαθιά κρίση του ΠΑΣΟΚ, που έφτασε στα πρόθυρα της διάσπασης κι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, οδήγησε το επιτελείο του Μαξίμου στο συμπέρασμα ότι μια τρίτη θητεία θα ήταν εύκολη υπόθεση. Γι’ αυτό και ήταν το Μαξίμου που τροφοδότησε τα εκλογικά σενάρια, λίγες μόλις μέρες μετά τη νέα νίκη της ΝΔ. Ηταν φανερό ότι προετοίμαζαν το κλίμα για μια αιφνιδιαστική προσφυγή στις κάλπες, ώστε με μια νέα νίκη να βυθίσουν το ΠΑΣΟΚ σε ακόμα μεγαλύτερη κρίση.

Πλην όμως, η ζωή τους τα έφερε αλλιώς. Οταν άρχισε να… βρέχει χοντρούς στο Κολωνάκι, τα πάντα άλλαξαν και οι πολιτικές εξελίξεις υπήρξαν ραγδαίες. Ζαχόπουλος, Κλαδάς, Ανδριανός, Αγγέλου, όλοι οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο και τη διαχείρισή του είναι άνθρωποι συνδεόμενοι προσωπικά με τον Καραμανλή και το Μαξίμου και όχι με το μηχανισμό της ΝΔ. Ο ίδιος ο Καραμανλής βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες να οδηγηθεί στο «μάτι» που δεν το χτυπούν οι περιδινήσεις. Οι υπουργοί του, των πρωτοκλασάτων συμπεριλαμβανόμενων, τον άφησαν μόνο του με τον Ρουσόπουλο να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Εξαφανίστηκαν από τα τηλεπαράθυρα και μήνυσαν σε όλα τα ΜΜΕ ότι δεν προτίθενται να εμπλακούν. Μέχρι…

Μέχρι που εμφανίστηκε στο προσκήνιο το μητσοτακέικο και με συντονισμένα πυρά κατέστησε σαφές τοις πάσι, ότι ανοίγει το δρόμο για την μετά-Καραμανλή εποχή, που επιθυμεί διακαώς να είναι εποχή Ντόρας. Ξεκίνησε η Ντόρα με όσα περί της ανειλικρίνειας των πολιτικών είπε στην παρουσίαση του βιβλίου για τον Σαρκοζί, παρουσία του παλιού και πιστού της φίλου Θ. Πάγκαλου (που έχει πει χειρότερα για όλους τους Πασόκους αρχηγούς και πρωθυπουργούς). Στο Μαξίμου πήραν το μήνυμα, αντέδρασαν σπασμωδικά (έβαλαν τον Αντώναρο να κάνει δήλωση) και στην Ινδία ζήτησαν εξηγήσεις, τις οποίες η Ντόρα προσέφερε… απορημένη και… οργισμένη για την παρερμηνεία των δηλώσεών της (πιστό αντίγραφο του πατέρα της, ειδικά όταν δείχνει έκπληκτη). Ακολούθησαν ο Μητσοτάκης, που περιέγραψε την επιτομή του πολιτικού ηγέτη (ποιος; ο Μητσοτάκης) φωτογραφίζοντας τον Καραμανλή, ο Κυριάκος (κάτι πρέπει να πει και ο υφυπουργήσιμος της οικογένειας) και η… Μπουρδάρα, που βουλευτής έχει προ πολλού πάψει να εκλέγεται, όμως είναι στην «αυλή» της Ντόρας.

Οπότε, οι υπόλοιποι δελφίνοι κατάλαβαν ότι οι Μητσοτάκηδες πάλι έκλεψαν στην κούρσα και έσπευσαν να σπάσουν τη σιωπή τους… στηρίζοντας τον Καραμανλή. Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης δεν μετράει, βέβαια, ως δελφίνος αλλά είναι γνωστό πως ακούει το επώνυμο Μητσοτάκης και παθαίνει αναφυλαξία. Δεν ξέρουμε αν τα όσα έσουρε στη Ντόρα ήταν πρωτοβουλία δική του ή μίλησε και με τον Καραμανλή, του οποίου –μην το ξεχνάμε– τύποις είναι σύμβουλος. Ο Αβραμόπουλος, όμως, ο μοναδικός πολιτικός που έφτιαξε κόμμα και δεν κατέβηκε ποτέ στις εκλογές, έχει τις δικές του φιλοδοξίες, έχει τα «κονέ» του στα ΜΜΕ και θέλει να διαδεχτεί τον Καραμανλή, ποντάροντας στις καραμανλικές ψήφους. Το ίδιο ισχύει και για τον Σαμαρά που χρωστάει στον Καραμανλή και την προσωπική τους φιλία την έξοδό του από τη ναφθαλίνη και βρίσκεται σε πόλεμο μέχρις εσχάτων με το μητσοτακέικο. Από τη μια γνωρίζει καλά πως με τη Ντόρα αρχηγό της ΝΔ θα ζοριστεί πολύ ακόμα και για να διατηρήσει τη βουλευτική του έδρα (για υπουργιλίκι δεν το συζητάμε, αφού κάτι τέτοιο θα οδηγούσε τον βρυκόλακα σε θανατηφόρο έμφραγμα) και από την άλλη σκέφτεται: γιατί όχι εγώ μετά τον Καραμανλή, αφού είμαι ο πιο ορκισμένος εχθρός του μητσοτακέικου; Αβραμόπουλος και Σαμαράς έσπευσαν να στηρίξουν τον Καραμανλή από την επίθεση των Μητσοτάκηδων, στην πραγματικότητα, όμως, έσπευσαν να δηλώσουν «παρών» για τη διαδοχή.

Ο Αλογοσκούφης, ο οποίος επίσης φέρεται ως δελφίνος, δε μπορεί να «παίξει» σ’ αυτή τη φάση. Δεν έχει το απαιτούμενο ηγετικό εκτόπισμα. Ο Βουλγαράκης είναι πολλαπλά καμένος και δύσκολα θα παίξει ρόλο σ’ αυτό το επίπεδο, ενώ ο Μεϊμαράκης έχει αποδειχτεί πολύ καλός στην τακτική και ενδεχομένως να κάνει την έκπληξη. Κι ο Καραμανλής; Ο Καραμανλής πρέπει να ξεμπλέξει με τη Ζαχοπουλειάδα για να σκεφτεί οτιδήποτε άλλο. Εχει δείξει και στο παρελθόν ότι είναι σιγουρατζής και πολύ αδύνατος στη διαχείριση κρίσεων. Μόνη του ελπίδα το χάλι του ΠΑΣΟΚ, αλλά και η στήριξη που του προσφέρει ο Καρατζαφέρης.

ΥΓ: Η τοποθέτηση του Ν. Κακλαμάνη για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, «όχι λόγω αριθμητικής πλειοψηφίας στη Βουλή, αλλά για να πάμε όλοι μαζί πιο μπροστά», σε άλλες συνθήκες δεν θα αξιολογούνταν πολιτικά. Θα λέγαμε όλοι «κάτι πρέπει να πει κι αυτός για να δείξει ότι υπάρχει». Ομως, το γεγονός ότι ο Ρουσόπουλος διατάχτηκε να διακόψει την πάγια στάση του («δεν σχολιάζω δηλώσεις υπουργών, βουλευτών και στελεχών της ΝΔ») και να απαντήσει αρνητικά, με την υπόμνηση ότι μόλις πριν τέσσερις μήνες η ΝΔ κέρδισε στις εκλογές, δείχνει ότι στο Μαξίμου δεν το εξέλαβαν ως γραφικότητα του Νικήτα. Φοβούνται πως κάποια κέντρα προσπαθούν να επιταχύνουν τις εξελίξεις (όλοι βλέπουν την αλλαγή στροφής που έχει επιβάλλει στον «Ελ. Τύπο» η Αγγελοπουλίνα, που έχει πολλά «κρατημένα» του Καραμανλή), οδηγώντας τον Καραμανλή σε πολιτική συνταξιοδότηση.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔεδομένη η κρίση, τα βάρη της στους εργαζόμενους
Επόμενο άρθρο Ογκόλιθος του σκανδάλου ο Καραμανλής

Σχετικά Αρθρα

Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης

Στέλνει ελικόπτερα Apache στα ΗΑΕ

Πολιτική 9 Αυγ 2026, 11:47

Aνεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα

Πολιτική 31 Ιούλ 2026, 13:21

Ευλόγησον δέσποτα Νόλαν

Πολιτική 29 Ιούλ 2026, 11:14

Κυπριακό: Γιατί να κάνει την παραμικρή υποχώρηση η Τουρκία;

Πολιτική 27 Ιούλ 2026, 19:57

Και η Κύπρος στο χάρτη του «Μεγάλου Ισραήλ»

Πολιτική 27 Ιούλ 2026, 09:40

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσιάρας έστειλε κατηγορούμενο τον «Γκρούεζά» του για να αρχειοθετηθεί ο ίδιος

Μαφιόζικοι χειρισμοί για το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικά 25 Ιούλ 2026, 12:53
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Αυγούστου

10 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Τους χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινες ασπίδες και μετά τους σκότωσαν εν ψυχρώ

9 Αυγ 2026, 12:59
Καταστολή

Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»

9 Αυγ 2026, 12:30
Πολιτική

Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης

Στέλνει ελικόπτερα Apache στα ΗΑΕ

9 Αυγ 2026, 11:47
Διεθνή

Αραγτσί: Ιράν και Ομάν κοντά σε συμφωνία για προσωρινή θαλάσσια διαδρομή στο Στενό του Ορμούζ

το άνοιγμα της στρατηγικής θαλάσσιας οδού εξακολουθεί να υπόκειται σε άλλους όρους

9 Αυγ 2026, 09:17
Διεθνή

«Μέχρι η Αμερική να διορθώσει τη συμπεριφορά της, το Στενό του Ορμούζ δεν θα ανοίξει»

Σκληρή ανακοίνωση από το Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

9 Αυγ 2026, 05:52
Πολιτισμός

Το πρώτο στρατόπεδο στη Γάζα αρχίζει τη διαδικασία παράδοσης των όπλων

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του γεγονότος απευθείας από το πεδίο

9 Αυγ 2026, 05:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Αυγούστου

9 Αυγ 2026, 00:01
Υγεία

Χωρίς αξονικό τομογράφο το Αττικόν! 

8 Αυγ 2026, 18:49
Αγροτικά

Δυο χρόνια ευλογιά των αιγοπροβάτων: Ενδημική στον ιό έγινε η χώρα μας

8 Αυγ 2026, 10:21
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το υπουργείο Παιδείας

8 Αυγ 2026, 09:50
Διεθνή

Μπακαεΐ: Για να διεκδικήσεις τα λάφυρα του πολέμου, πρέπει να έχεις κερδίσει τον πόλεμο

8 Αυγ 2026, 09:36
Παιδεία

ΟΙΕΛΕ: Παρανομίες σωρηδόν σε ιδιωτικό σχολείο της Βόρειας Πελοποννήσου

Απόντες το υπουργείο Παιδείας και η αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης

8 Αυγ 2026, 05:27
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

8 Αυγ 2026, 00:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Αυγούστου

8 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Ο Χρήστος ο Ζιώγας πού είναι, ρε παιδιά;

7 Αυγ 2026, 14:14
Διεθνή

Οχτώ υπουργοί Εξωτερικών αραβικών και ισλαμικών χωρών κατά της σιωνιστικής οντότητας

7 Αυγ 2026, 12:19
Διεθνή

Γερμανικό δικαστήριο έκρινε ότι η σύγκριση του Ισραήλ με το ναζιστικό καθεστώς προστατεύεται από την ελευθερία στην έκφραση

7 Αυγ 2026, 11:13
Πολιτισμός

Zajdi Ζajidi: Γιατί ένα ωραίο μελαγχολικό τραγούδι ενόχλησε τα φασιστοεθνίκια;

7 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Βάρβαρα βασανιστήρια: Ο Δρ. Χουσάμ Αμπού Σαφίγια υπέστη κατάγματα στα πλευρά ενώ βρίσκεται υπό ισραηλινή κράτηση

7 Αυγ 2026, 05:29
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Αυγούστου

Εκουαδόρ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1809).
1933: Συγκρούσεις απεργών και χωροφυλακής στα λιγνιτωρυχεία Αλιβερίου, έξι τραυματίες.
1969: Βόμβες (ΚΕΑ) έξω από το κέντρο «Νεράιδα» στο Καλαμάκι και στον περίβολο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
1973: Διαδήλωση φοιτητών στην Πάτρα υπέρ συναδέλφων τους που δικάζονται για την κατάληψη της λέσχης τον Μάρτη, ξυλοδαρμοί και συλλήψεις.
1973: Βόμβα κοντά στο γραφείο του Γ. Παπαδόπουλου στο κέντρο της Αθήνας.
1979: Δύο βόμβες στο κτίριο του ΟΑΣ στα Εξάρχεια (ΕΛΑ).
1985: Σαράντα νεκροί και περισσότεροι από τετρακόσιους τραυματίες σε ένα τριήμερο εξέγερσης στο Ντέρμπαν (Νότια Αφρική).
1987: Επίθεση με βόμβα σε αμερικανικό λεωφορείο στο Καβούρι (17Ν).
2000: Δολοφονείται 20χρονος Αλβανός από συνοριοφύλακες στην Ιεροπηγή Καστοριάς.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, αποκτώντας περισσότερα εναέρια και επίγεια μέσα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, προσλαμβάνοντας προσωπικό και οργανώνοντας καλύτερα τον κρατικό μηχανισμό. Όμως υπάρχουν στιγμές που η φύση και η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό και κάθε επιχειρησιακή δυνατότητα. (…) Και ας θυμόμαστε ότι στις πυρκαγιές η πρόληψη σώζει ζωές. Και αυτή παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας: να προστατεύουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή, έπειτα την περιουσία των πολιτών και τα πολύτιμα δασικά μας οικοσυστήματα. Αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Στις πυρκαγιές δεν πήγε. Οι επικοινωνιολόγοι τον συμβούλεψαν να μην φωτογραφίζεται με φόντο εικόνες καταστροφής. «Παρενέβη» μέσω του facebook. Για να πει το πρωτοφανές: Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, γιατί μας νίκησε η φύση! Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… «Φύση» είναι τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έβαλαν τη φωτιά στην Αττικοβοιωτία και που είχαν ξαναβάλει φωτιά τον Ιούνη στο ίδιο σημείο; «Φύση» είναι τα εντελώς ακαθάριστα δάση που έχουν γίνει μπαρουταποθήκες; Εβαλαν τους/τις «δημοσιογράφους» της κυβερνητικής ΕΡΤ να χρησιμοποιούν όρους όπως «το μέτωπο της πυρκαγιάς εμφανίζει συνέχεια»! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι πρώτον υπάρχουν παντού τεράστιες μάζες συσσωρευμένης καύσιμης ύλης και δεύτερον ότι είναι ακαθάριστες και οι περιβόητες αντιπυρικές ζώνες. Οπότε η φωτιά τρέχει αδιάκοπα και θα σβήσει μόνο όταν κάψει ό,τι καίγεται. Και ο Μητσοτάκης βγήκε να πει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα απέναντι στη… μάνα φύση. Αμ’ το άλλο; Γι’ αυτόν πρόληψη σημαίνει να μην καούν άνθρωποι!!! Για έναν πρωτοετή της Δασολογίας πρόληψη σημαίνει δασοπονία, καθαρισμός των δασών, εξάλειψη των εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς, όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια που διασχίζουν τα δάση και οι αδέσποτες χωματερές μέσα και γύρω από τα δάση. Η πρόληψη είναι μια δουλειά που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο το χειμώνα. Ανάπτυξη και προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων ονομάζεται. Αυτή η δουλειά θέλει μέσα και χέρια. Χέρια έμπειρα εργατικά, όχι σαπιοκοιλιές που κάθονται στα γραφεία και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει δάσος και πώς προστατεύεται προληπτικά, ώστε ακόμα κι αν ξεσπάσει πυρκαγιά να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μην πάρει καταστροφικές διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo