Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 21 Αυγούστου
  • Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,
  • Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά
  • Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη
  • The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν
  • «Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Νικολάου μήνις
Πολιτική

Νικολάου μήνις

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Φεβ 2017, 00:00

Μία τους και μία μας. Αυτό σκέφτηκε ο Καμμένος και επέτρεψε στον συνεπώνυμό του βουλευτή να επιτεθεί όχι μόνο κατά του Φίλη, αλλά συνολικά κατά του ΣΥΡΙΖΑ. «Να ενημερώσω τον κ. Φίλη ότι εάν ο ίδιος επιθυμεί να συγκυβερνήσει με τους βρώμικους, ευχαρίστως, ευχαρίστως αποχωρούμε από την κυβέρνηση σήμερα!! Αναμένω την απάντησή του στην σαφέστατη θέση μου. Τέλος οι καφενειακού τύπου κουβεντούλες. Ας αναλάβει ο καθένας το κόστος των δηλώσεών του. “Τέλος οι τσάμπα μάγκες“, όπως έλεγε ο βρώμικος κ. Σημίτης. ΩΣ ΕΔΩ», ήταν το πρώτο χτύπημα του Δ. Καμμένου.

Μετά, από τον Φίλη πέρασε στον ΣΥΡΙΖΑ: «Ηρθα σε συνεννόηση με τον Πάνο Καμμένο και του είπα, δεν γίνεται. Δεν ανέχομαι να ξαναμπώ και να τους κοιτάω στα μάτια μέσα στο Κοινοβούλιο και να ξέρω ότι δεν με θέλουν. Εγώ θέλω απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να μας πούνε τι θέλουν, διότι έχουμε ρίξει πολλή δουλειά και ιδρώτα. Δεν θα ήθελα να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το υπονοούμενο. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η σιγή αυτές τις μέρες και δεν ξέρω βέβαια αν κατάλαβε και ίδιος τι είπε. Εδώ γίνεται χαμός με την αξιολόγηση και εμείς ασχολούμαστε με τα βρώμικα του Φίλη»!

Θύμωσε ο πρόεδρος και υπουργός Καμμένος και ξαμόλυσε τον βουλευτή Καμμένο να προειδοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ να μη θεωρεί δεδομένους τους ΑΝΕΛ; Οχι βέβαια. Το εσωκομματικό ακροατήριο προσπαθεί να ικανοποιήσει: μας την πέφτει ο Φίλης, θα την πέσουμε κι εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ. Ισως καταφέρουμε να πάρουμε μια δήλωση -ήπιας έστω- αποδοκιμασίας του Φίλη. Ακόμα και με non paper να γίνει αυτό, ευχαριστημένοι θα είμαστε. Αλλά και να μην υπάρξει αποδοκιμασία του Φίλη από μεριάς ΣΥΡΙΖΑ, δεν πειράζει, του απαντήσαμε εμείς και είμαστε πάτσι.

Ο Φίλης δεν είναι πρόβλημα για τον Καμμένο. Ο Φίλης είναι πρόβλημα για τον Τσίπρα, καθώς χτυπάει εκεί που αυτός «πονάει». «Οσον αφορά τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, αυτή έγινε αναγκαστικά για συγκυριακούς και όχι για στρατηγικούς λόγους» λέει ο Φίλης. Ποιος συριζαίος δε γουστάρει αυτή την ερμηνεία; Ελα όμως που από πλευράς Τσιπραίων έχει πλέον δοθεί στρατηγική σημασία στη συνεργασία με το ακροδεξιό μόρφωμα των ΑΝΕΛ. Οπότε ο Φίλης κάτι κερδίζει στο συριζαϊκό ακροατήριο από την αρχή ακόμα.

Ο Φίλης, όμως, συνεχίζει με πολιτική θεωρία: η αναγκαστική-συγκυριακή συνεργασία με τους ΑΝΕΛ έγινε «σε μια περίοδο που το πολιτικό σκηνικό καθόριζε η αντίθεση “μνημόνιο-αντιμνημόνιο“», η οποία όμως «πλέον ξεθωριάζει». Αδικο έχει; Αφού το τρίτο Μνημόνιο το ψήφισαν όλοι μαζί, δεν έχουν κανένα λόγο να πηγαίνουν αποκλειστικά με τον Καμμένο, λες και έχουν παντρευτεί το ακροδεξιό κόμμα του. Θα μπορούσαν να πάνε και με το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται το μέλλον, αφού ο Καμμένος σβήνει κομματικά και ο Κούλης επελαύνει. Οπως λέει ο Φίλης, πρέπει «να διαμορφώσουμε προϋποθέσεις κοινού προγράμματος και να προνοήσουμε ώστε να ηττηθεί ο δεξιός πόλος, που έτσι κι αλλιώς, παρά το προβάδισμά του στις δημοσκοπήσεις, δεν εμφανίζει πειστικότητα και δυναμική».

Οταν του ζητούν να το κάνει συγκεκριμένο, ο Φίλης δεν έχει πρόβλημα: «Δεν δίνουμε συγχωροχάρτι σε κανέναν. Ομως, σε αντιστοιχία και προς τις ευρωπαϊκές εξελίξεις και τη νέα σχέση που τείνει να διαμορφωθεί μεταξύ Αριστεράς, Σοσιαλιστών και Πρασίνων στην Ευρώπη και με υπαρκτό τον κίνδυνο παλινόρθωσης μιας επιθετικής και ρεβανσιστικής Δεξιάς, πρέπει να αναζητήσουμε συνεργασίες με τον κεντρώο χώρο και αυτός στη χώρα μας εκφράζεται κυρίως από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη». Ακολουθεί ο… κάρφαρος: «Δεν μπορεί να πασχίζει ο Τσίπρας να δώσει σάρκα και οστά σε αυτή τη συνεργασία στο ευρωπαϊκό επίπεδο και στην Ελλάδα να μην κάνουμε τίποτα. Δεν ισχυρίζομαι ότι η συνεργασία μαζί τους μπορεί να υπάρξει άμεσα. Πρέπει όμως να κάνουμε το άνοιγμα για να διαμορφωθούν προγραμματικές συγκλίσεις (…) Πρέπει εμείς να βάλουμε τα διλήμματα που σχετίζονται με τον κίνδυνο μιας δεξιάς παλινόρθωσης μπροστά σε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες. Και όσοι αρνούνται να εισπράττουν τη λαϊκή απόρριψη».

Αυτή είναι μια πολιτικά συγκροτημένη πλατφόρμα, η οποία θα μπορούσε να υλοποιηθεί και στην παρούσα Βουλή. Το ΠΑΣΟΚ, βέβαια, έχει τα δικά του προβλήματα κι αυτό πολιτικοί σαν τον Φίλη δεν το αγνοούν. Δεν προσβλέπουν σε άμεση συνεργασία, αλλά στο άνοιγμα μιας συζήτησης από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό είναι που δημιουργεί προβλήματα στους Τσιπραίους. Το παραμύθι ότι η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία έχει κάνει προοδευτική στροφή, αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ακολουθήσει, που το λένε όλοι (ο Σκουρλέτης, ο Τζανακόπουλος, ο Παππάς), δεν μπορεί να σταθεί για καιρό.

Μέχρι πού θα το τραβήξει ο Φίλης; Δεν ξέρουμε και το πιθανότερο είναι πως δεν ξέρει ούτε αυτός. Μέχρι στιγμής, τα είπε στην κεντρική επιτροπή και μετά βγήκε στο ημιεπίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ (από συνέντευξη στην ΕφΣυν είναι τα αποσπάσματα που παραθέσαμε) και τα επανέλαβε πιο αναλυτικά. Και περιμένει…
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ Τραμπ, ο Ερεκάτ και η λύση των δύο κρατών στην Παλαιστίνη
Επόμενο άρθρο Τέχνη από αντεργατικές βδέλες

Σχετικά Αρθρα

Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,

Πολιτική 20 Αυγ 2026, 20:51

Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη

Πολιτική 20 Αυγ 2026, 15:09

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

Πολιτική 19 Αυγ 2026, 14:12

Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!

Πολιτική 10 Αυγ 2026, 05:55

Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης

Στέλνει ελικόπτερα Apache στα ΗΑΕ

Πολιτική 9 Αυγ 2026, 11:47

Aνεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα

Πολιτική 31 Ιούλ 2026, 13:21
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

21 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτική

Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,

20 Αυγ 2026, 20:51
Εργατικά

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

20 Αυγ 2026, 20:19
Πολιτική

Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη

20 Αυγ 2026, 15:09
Διεθνή

The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν

20 Αυγ 2026, 10:43
Διεθνή

«Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ

20 Αυγ 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

20 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμάν πια με τους εθελοντές

19 Αυγ 2026, 19:42
Πολιτική

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

19 Αυγ 2026, 14:12
Διεθνή

Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!

19 Αυγ 2026, 10:28
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού

19 Αυγ 2026, 08:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου

19 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

18 Αυγ 2026, 19:48
Ιστορία

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

18 Αυγ 2026, 08:16
Παιδεία

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

18 Αυγ 2026, 07:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

H πονηρή πορτοκαλιά

17 Αυγ 2026, 19:56
Διεθνή

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

17 Αυγ 2026, 14:04
Διεθνή

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

17 Αυγ 2026, 11:53
Καταστολή

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

17 Αυγ 2026, 07:49
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

1926: Κίνημα Κονδύλη και ανατροπή της δικτατορίας του Πάγκαλου.

1954: Συλλαλητήριο στην Αθήνα για την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, 24 αστυνομικοί και εκατό πολίτες τραυματίες.

1959: Ο Νικήτα Χρουστσόφ εκλέγεται γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ.

1964: Πεθαίνει ο Παλμίρο Τολιάτι.

1967: Συλλαμβάνεται ο Μίκης Θεοδωράκης και εξορίζεται στη Ζάτουνα Αρκαδίας.

1970: Βόμβα στον σταθμό Θησείου προκαλεί διακοπή του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου επί ώρες.

1990: Δολοφονείται στην Κένυα ο Βρετανός περιβαλλοντικός ακτιβιστής Τζορτζ Ανταμσον.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo