Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 7 Απρίλη
  • Tα κομάντα του Μπρανκαλεόνε: Παράτησαν τον εξοπλισμό, μαζί και τις κονσέρβες
  • Οι επισπεύδοντες για εκεχειρία είναι αυτοί που χάνουν τον πόλεμο
  • Ντροπή, κυρία, μιλάνε έτσι στον POTUS;
  • Mόνο μια σταγόνα από τον ωκεανό
  • Γιατί επιβάλλουν λογοκρισία στις δορυφορικές φωτογραφίες;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Να τελειώνουν τα ημίμετρα – Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας
Πολιτική Υγεία

Να τελειώνουν τα ημίμετρα – Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Σεπ 2020, 11:19

Κατόπιν εορτής και καθώς τα διαγνωσμένα κρούσματα covid-19 ξεπερνούν τα 300 την ημέρα, ενώ οι ΜΕΘ της Αττικής γέμισαν (είναι θέμα λίγων ημερών να ξεπεραστεί το όριο των 100 διασωληνωμένων, που ουδέποτε είχε ξεπεραστεί κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας), όλοι άρπαξαν από ένα… καμπανάκι κινδύνου και το χτυπούν μανιωδώς. Ακόμα και αυτοί (ή μάλλον: πρωτίστως αυτοί) που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό το πισωγύρισμα, που οφείλεται καθαρά στο άνοιγμα στον τουρισμό. Αναφερόμαστε στα κυβερνητικά στελέχη και στους ειδικούς της κρατικής επιτροπής, που ακόμα και τώρα επιμένουν ότι ο τουρισμός δεν έπαιξε κανένα ρόλο, κάνοντας ένα γελοίο και άθλιο παιχνίδι με τους αριθμούς.

Και όμως, ακόμα και από τότε που φάνηκε ότι τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και πως το δεύτερο κύμα εξελίσσεται πέρα από κάθε έλεγχο, αρκούνται σε αποσπασματικά μέτρα, τα οποία δεν εντάσσονται σε μια στρατηγική, αλλά έχουν το χαρακτήρα της ζαριάς: βλέποντας και κάνοντας.

Υπάρχουν μέτρα που θα έπρεπε να έχουν ήδη παρθεί, προκειμένου να υπάρξει ένας σημαντικός φραγμός στη διάδοση του ιού.

  • Να κλείσουν άμεσα τα σύνορα στον τουρισμό και να επανέλθει το καθεστώς που ίσχυε την περίοδο του lockdown: είσοδος στη χώρα μόνο για ειδικούς λόγους, υποχρεωτικό τεστ σε όλους στην πύλη εισόδου, καραντίνα μέχρι να βγει το αποτέλεσμα, υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών για όσους είναι θετικοί.
  • Να σπάσουν άμεσα τα τμήματα των σχολείων ώστε κανένα να μην έχει περισσότερους από 15 μαθητές. Να επιταχτούν κτίρια και να προσληφθούν άμεσα εκπαιδευτικοί για να λειτουργήσουν τα επιπλέον τμήματα που θα δημιουργηθούν.
  • Πολλαπλασιασμός των δρομολογίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα οποία γίνεται το αδιαχώρητο τις ώρες αιχμής. Σε περιόδους απεργιών, έβαζαν τουριστικά λεωφορεία να παίξουν απεργοσπαστικό ρόλο (μέχρι και τα φορτηγά του στρατού έβαλαν κάποτε). Να επιτάξουν άμεσα τον τεράστιο στόλο των τουριστικών λεωφορείων και να τα βάλουν στις αστικές γραμμές, πυκνώνοντας παράλληλα τα δρομολόγια και ελέγχοντας τη χωρητικότητα στα μέσα σταθερής τροχιάς.
  • Κλείσιμο των εκκλησιών, ώστε να σταματήσει ο συγχρωτισμός ηλικιωμένων και η μετάληψη με το ίδιο κουτάλι. Δεν μπορεί να απαγορεύουν τα επισκεπτήρια στα γηροκομεία, να κλείνουν τα ΚΑΠΗ και την ίδια στιγμή να αφήνουν τον κόσμο να μαζεύεται στους κλειστούς χώρους των εκκλησιών και να μεταλαβαίνει.

Αυτά είναι μερικά κομβικά μέτρα που θα έπρεπε ήδη να έχουν παρθεί, ώστε να φανεί αν χρειάζονται επιπλέον μέτρα (πλέον είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούν) και ποια πρέπει να είναι αυτά.

  • Και βέβαια, πολλαπλασιασμός των τεστ (μόνο μοριακά τεστ και όχι τα rapid tests που κουβάλησαν, για να τους έρθει πιο φτηνά και για να λειτουργήσουν ως διαφημιστές της αμερικάνικης φαρμακοβιομηχανίας). Τα τεστ, εκτός του ότι δίνουν καλύτερη υγειονομική εικόνα, βάζουν σε κίνηση τον ίδιο τον κόσμο, που παίρνει μέτρα κοινωνικής απόστασης, παύοντας να μεταδίδει άθελά του τον ιό.
  • Αναφερόμαστε μόνο σε μερικά άμεσα οριζόντια μέτρα, αφήνοντας έξω το δημόσιο σύστημα υγείας που εξακολουθεί να παραμένει στην κατάσταση που ήταν. Θα αναφερθούμε σ’ αυτό αναλυτικά σε άλλο σημείωμα.
  • Επίσης, δεν αναφερόμαστε καθόλου στους χώρους εργασίας, όπου βασιλεύει ο νόμος των αφεντικών. Το κράτος έβγαλε κάποια πρωτόκολλα και καθάρισε. Ποιος ελέγχει την εφαρμογή τους; Οι ανύπαρκτοι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους; Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να φροντίσουν –όσο μπορούν- να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (όχι μόνο μάσκες αλλά και αποστάσεις). Κι αν δεν μπορούν να αντιδράσουν άμεσα, επειδή καραδοκεί η απόλυση, ας φροντίσουν να καταγγέλλουν ό,τι πέφτει στην αντίληψή τους.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με συνυπεύθυνη την κρατική επιστημονική επιτροπή, έχει εγκληματίσει σε βάρος του ελληνικού λαού. Οπως και κατά την πρώτη φάση της πανδημίας, έτσι και τώρα σέρνεται πίσω από τον ιό, υπό χειρότερους μάλιστα όρους, καθώς κατέστρεψε ό,τι είχε κερδηθεί από το lockdown και έχει χαθεί κάθε έλεγχος.

Για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μας, τους ηλικιωμένους και τους ευάλωτους, πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να μην τους αφήσουμε την πρωτοβουλία, γιατί θα το πληρώσουμε διπλά.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ κοροναϊός δε σηκώνει πλάκες
Επόμενο άρθρο Ερωτικά καυγαδάκια

Σχετικά Αρθρα

Πιτσιλής: Πρώτα διατήρησε τους επίορκους του πρώην ΟΠΕΚΕΠΕ σε θέσεις προϊστάμενων, τώρα προκηρύσσει τις θέσεις για να τους ξηλώσει

Πολιτική 4 Απρ 2026, 09:09

Ανασχηματισμός-οπερέτα στην κυβέρνηση από έναν παραπαίοντα Μητσοτάκη

Πολιτική 3 Απρ 2026, 14:46

Φωτογραφική διάταξη Πιτσιλή για ν’ αφήσει εκτός «νέου ΟΠΕΚΕΠΕ» την Παρασκευή Τυχεροπούλου, παρά τη δικαστική δικαίωσή της

Πολιτική 1 Απρ 2026, 15:09

Χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: Το δικαστήριο δικαίωσε πλήρως την Παρασκευή Τυχεροπούλου

Διατάζει να επανέλθει στα καθήκοντά της στον (νέο) ΟΠΕΚΕΠΕ και να της καταβληθεί αποζημίωση

Πολιτική 30 Μαρ 2026, 18:55

Να μεταδοθεί τηλεοπτικά η δίκη για το έγκλημα των Τεμπών

Σκόπιμο το μπάχαλο με την αίθουσα - αποτέλεσμα κυβερνητικού σχεδιασμού

Πολιτική 27 Μαρ 2026, 12:55

Πόσο απέχει η Αθήνα από την Τεχεράνη;

Πολιτική 23 Μαρ 2026, 19:45
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Απρίλη

7 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Tα κομάντα του Μπρανκαλεόνε: Παράτησαν τον εξοπλισμό, μαζί και τις κονσέρβες

6 Απρ 2026, 20:03
Διεθνή

Οι επισπεύδοντες για εκεχειρία είναι αυτοί που χάνουν τον πόλεμο

6 Απρ 2026, 19:16
Κόντρες

Ντροπή, κυρία, μιλάνε έτσι στον POTUS;

6 Απρ 2026, 14:18
Διεθνή

Mόνο μια σταγόνα από τον ωκεανό

6 Απρ 2026, 12:43
Διεθνή

Γιατί επιβάλλουν λογοκρισία στις δορυφορικές φωτογραφίες;

6 Απρ 2026, 10:28
Διεθνή

Ξεβρακώθηκε ο ψεύτης Τραμπ: οι Ιρανοί δημοσίευσαν φωτογραφία νεκρού αεροπόρου μέσα στο καταρριφθέν C-130

6 Απρ 2026, 09:00
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Απρίλη

6 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Watch your mouth, you stupid orange-haired fascist *

* Πρόσεξε το στόμα σου, ξεμωραμένε πορτοκαλομαλλιά φασίστα

5 Απρ 2026, 21:18
Παιδεία

ΜΑΤ και ασφαλίτες ενάντια σε εστιακούς φοιτητές στα Γιάννενα

Για να διαρρήξουν το Στέκι του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών

5 Απρ 2026, 19:15
Εργατικά

Με εντολή υπουργού μεθοδεύεται να συνεχιστεί για άλλον ένα χρόνο η αργία της Χρύσας Χοτζόγλου

5 Απρ 2026, 13:35
Διεθνή

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006 | Η Χεζμπολά έπληξε ισραηλινή φρεγάτα με πύραυλο Cruise!

5 Απρ 2026, 13:21
Διεθνή

Κάν’ το όπως ο Μπέρι

5 Απρ 2026, 12:33
Διεθνή

H Γάζα είναι η καρδιά της Μέσης Ανατολής

5 Απρ 2026, 11:16
Πολιτισμός

Ιζαμπέλα Χαμάντ: Αναγνωρίζοντας τον ξένο

5 Απρ 2026, 05:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Απρίλη

5 Απρ 2026, 00:01
Κόντρες

Κυνήγι αμερικανικού αγριόχοιρου

4 Απρ 2026, 20:28
Διεθνή

Κι ακόμα το χέρι τεντωμένο – και το σκοινί στο έλκηθρο…

Η Χεζμπολά συνεχίζει με την ίδια δύναμη να πλήττει τους σιωναζιστές εισβολείς

4 Απρ 2026, 19:05
Πολιτική

Πιτσιλής: Πρώτα διατήρησε τους επίορκους του πρώην ΟΠΕΚΕΠΕ σε θέσεις προϊστάμενων, τώρα προκηρύσσει τις θέσεις για να τους ξηλώσει

4 Απρ 2026, 09:09
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

4 Απρ 2026, 00:02
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Απρίλη

Ημέρα υγείας.

Ημέρα μαξιλαροπόλεμου.

Ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία στη Ρουάντα.

Μοζαμβίκη: Ημέρα της γυναίκας.

1943: Απόδραση 56 κρατουμένων από τις φυλακές του σανατορίου «Σωτηρία», πολλοί εκ των οποίων κομμουνιστές από την Ακροναυπλία.

1948: Ιδρύεται ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

1967: Ξεσπάει ο αραβοϊσραηλινός πόλεμος των έξι ημερών.

1977: Εκτελείται από τη RAF ο γενικός εισαγγελέας Ζίγκφριντ Μπούμπακ, χειριστής όλων των δικών της RAF (Καρλσρούη).

1993: Επτά βόμβες σε αστικά λεωφορεία, εξερράγησαν οι τρεις (ΕΛΑ-1η Μάη).

1998: Ρουκέτα κατά της «Citibank» στα Πατήσια (17Ν).

1999: Δολοφονείται Αλβανή από μεθοριακή περίπολο της ΕΛΑΣ στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo