Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 21 Ιούνη
  • Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!
  • Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους
  • Η Κοόρτη του Φοίνικα
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 20 Ιούνη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Μετά την εκλογή τα σπουδαία
Πολιτική

Κεντροαριστερά

Μετά την εκλογή τα σπουδαία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Νοέ 2017, 00:00

«Ες αύριον τα σπουδαία», είπε ο θηβαίος στρατηγός Αρχίας, σύμφωνα με τον Πλούταρχο, πληρώνοντας με τη ζωή του την απερισκεψία του (αν είχε διαβάσει την επιστολή που άφησε για «αύριο», θα είχε πάρει τα μέτρα του και θα είχε γλιτώσει). Στην Κεντροαριστερά, πάντως, δε φαίνεται να έχουν διδαχτεί από το πάθημα του Αρχία και έχουν αφήσει τα «σπουδαία» για μετά την εκλογή αρχηγού. Ποια είναι τα «σπουδαία»; Τι είδους κόμμα θα φτιάξουν! Υπάρχει τίποτα σπουδαιότερο απ' αυτό;

Εδώ που τα λέμε, δεν είχαν και άλλη επιλογή οι διάφοροι φύλαρχοι της Κεντροαριστεράς. Πρώτα πρέπει να δουν ποιος θα βγει αρχηγός και μετά ν' αρχίσουν τα παζάρια για το τι είδους κόμμα θα φτιάξουν. Δηλαδή, για το πώς θα μοιράσουν τα οφίκια δίπλα (και όχι κάτω) απ' αυτόν που θα εκλεγεί αρχηγός. Κι άσε τούς διάφορους αρθρογράφους που «πονάνε» το εγχείρημα να σκούζουν για το μέλλον της Κεντροαριστεράς και να κάνουν εκκλήσεις για «υποχώρηση των εγωισμών».
Ολη η προεκλογική εκστρατεία για την εκλογή αρχηγού  εκτυλίχτηκε σε κλίμα γενικής κοινωνικής αδιαφορίας. Ηταν στραβό το κλήμα, το 'φαγε κι ο γάιδαρος. Επομένως, όλοι γνωρίζουν πως θα είναι μια διαδικασία μηχανισμών. Το ΠΑΣΟΚ θα αναμετρηθεί με το… ΠΑΣΟΚ. Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που έχει μηχανισμό απλωμένο σε πανελλαδικό επίπεδο, έστω και δραματικά συρρικνωμένο σε σχέση με το παρελθόν. Το Ποτάμι ποτέ δεν κατάφερε να φτιάξει μηχανισμό, ενώ πλέον δεν έχει ούτε εκλογική επιρροή. Αρα, το μόνο ερώτημα του αυριανού πρώτου γύρου είναι αν θα έχουμε στην κορυφή δίδυμο πασόκων (η Φώφη και ένας από τους Ανδρουλάκη-Μανιάτη) ή αν κάποιος από τους Θεοδωράκη-Καμίνη θα καταφέρει να σπάσει το δίδυμο των πασόκων. Αν συμβεί αυτό, τότε μπορεί να έχει ελπίδες στον δεύτερο γύρο, αν και μόνο με πασόκους ψηφοφόρους τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα για κάθε «αλλόθρησκο».

Επειδή, λοιπόν, όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η εκλογή θα είναι μια υπόθεση των οργανωμένων πασόκων, που θα κυμανθεί σε επίπεδο μερικών δεκάδων χιλιάδων ψηφοφόρων (άλλο τι αριθμό θα ανακοινώσουν, αφού προηγουμένως συμφωνήσουν στα ποσοστά κάθε υποψήφιου), αποφάσισαν να ρίξουν τους τόνους της μεταξύ τους αντιπαράθεσης. Ετσι, και το δεύτερο ντιμπέιτ, στο οποίο κάποιοι περίμεναν ότι οι υποψήφιοι θα «έπαιζαν τα ρέστα τους», εξαπολύοντας βέλη κατά των άλλων υποψήφιων, κύλησε μέσα σε γενική βαρεμάρα. Τα ίδια και τα ίδια, σε κλίμα ενότητας και ευγένειας. Ακόμα και κάτι μπηχτές που είχαν «ξεφύγει» τις προηγούμενες μέρες δεν επαναλήφθησαν (εδώ ο Καμίνης έφτασε να κάνει δημόσια αυτοκριτική για τα περί πολιτικής lifestyle που είχε πει για τον Θεοδωράκη). Ακόμα και το ζήτημα της διατήρησης διακριτών κοινοβουλευτικών ομάδων από το ΠΑΣΟΚ (ΔΗΣΥ) και το Ποτάμι σχολιάστηκε από τους διαφωνούντες σε εξαιρετικά χαμηλούς τόνους. Ο δε Θεοδωράκης με τη Φώφη, που μέχρι πρότινος με το ζόρι αντάλλασσαν καλημέρα (είχαν φτάσει στο σημείο να καυγαδίζουν στην Πνύκα, καθώς περίμεναν ν' αρχίσει την ομιλία του ο Μακρόν), ψιθύριζαν συνέχεια μυστικά ο ένας στο αυτί της άλλης με άκρως φιλική διάθεση!

Σε δυο βδομάδες, λοιπόν, θα ξέρουν το όνομα του αρχηγού (όλοι προεξοφλούν ότι θα είναι η Φώφη, αλλά σε τέτοιες «βουβές» διαδικασίες καλό είναι να κρατάμε και καμιά επιφύλαξη), οπότε θ' αρχίσει η πραγματική μάχη για το μοίρασμα των βιλαετιών.

Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει ότι θα μείνουν όλοι μαζί μέχρι το τέλος, όμως αν υποθέσουμε ότι θα μείνουν όλοι μαζί, επειδή δεν έχουν άλλη επιλογή, μπορεί αυτός ο φορέας να βγάλει μια καινούργια δυναμική και να διεκδικήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ τον επαναπατρισμό ενός ικανού ποσοστού πρώην πασόκων ψηφοφόρων;
Αυτή τη στιγμή δε φαίνεται κάτι τέτοιο, όμως επειδή η πολιτική κρίση δεν απέδραμε από τη μνημονιακή Ελλάδα (παρά το «κάθισμα» της εργαζόμενης κοινωνίας και της νεολαίας της), το παιχνίδι είναι ανοιχτό. Και στο ΠΑΣΟΚ (όπως και στο παλιό «εσωτερικό» που τώρα στεγάζεται στην Κεντροαριστερά) υπάρχουν στελέχη που μπορούν να κάνουν πολιτικούς σχεδιασμούς και να χαράξουν μια τακτική «υποδοχής της δυσαρέσκειας».

Αν καταφέρουν να δείξουν μια εικόνα ενότητας και ειδικά αν εμμείνουν στην τακτική της «ανεξάρτητης πολιτικής δύναμης», τότε έχουν ελπίδες να πιάσουν διψήφιο ποσοστό (όποτε και να κάνει εκλογές ο Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκλείεται να έχει ευνοϊκό κλίμα), οπότε στη συνέχεια μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτό το μομέντουμ και να προσδοκούν να γίνουν ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε το 2012 ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ. Η εποχή των συμπαγών αστικών κομμάτων εξουσίας έχει παρέλθει.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Κεντροαριστερά

Βλήματα στη Σαουδική Αραβία για τη γενοκτονία στην Υεμένη
Επόμενο άρθρο

Κεντροαριστερά

Ενα διαρκές έγκλημα της ελληνικής κυβέρνησης και της ΕΕ

Σχετικά Αρθρα

Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!

Πολιτική 20 Ιούν 2026, 19:35

Ποιος και γιατί φοβάται την Παρασκευή Τυχεροπούλου και την αποκλείει από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ»;

Εντελώς ξεδιάντροπα, με φωτογραφική διάταξη, ο Πιτσιλής στέλνει στη «βαθιά κατάψυξη» την υπάλληλο που πρωταγωνίστησε στην αποκάλυψη του σκανδάλου των παράνομων επιδοτήσεων

Πολιτική 16 Ιούν 2026, 18:59

Πάλι ηγέτης διεθνούς κύρους ο «απομονωμένος»…

Πολιτική 15 Ιούν 2026, 12:02

Μαργαριτάρια και γαϊδουράγκαθα, ΜαρΚα μ’ έκαψες…

Πολιτική 12 Ιούν 2026, 13:22

Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ετοιμάζει ο Μητσοτάκης

Πολιτική 11 Ιούν 2026, 21:26

Περονόσπορος θερίζει γενικούς γραμματείς

Πολιτική 11 Ιούν 2026, 19:32
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούνη

21 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτική

Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!

20 Ιούν 2026, 19:35
Εργατικά

Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους

20 Ιούν 2026, 18:59
Διεθνή

Η Κοόρτη του Φοίνικα

20 Ιούν 2026, 09:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

20 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούνη

20 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Πορτραίτα ηρώων

19 Ιούν 2026, 20:24
Διεθνή

Λίβανος: Οι σιωναζιστές παριστάνουν τους… αμυνόμενους

19 Ιούν 2026, 19:52
Διεθνή

Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους

Σιωναζιστής αντισυνταγματάρχης και τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά των μαχητών της Χεζμπολά

19 Ιούν 2026, 14:43
Κόντρες

Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;

19 Ιούν 2026, 11:41
Η παπάρα

Ο πολεμοκάπηλος οσφυοκάμπτης παριστάνει τον ειρηνόφιλο

19 Ιούν 2026, 10:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

19 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Τρομοκρατικός «ποινικός λαϊκισμός»

18 Ιούν 2026, 22:21
Παιδεία

Τα ξένα funds «κατάπιαν» ως τώρα 10 ιδιωτικά σχολεία

18 Ιούν 2026, 21:00
Διεθνή

Mεγάλες απώλειες του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο μέσα σε μια μέρα

18 Ιούν 2026, 20:55
Παιδεία

Αναλγησία: Απέρριψαν την μεταγραφή φοιτήτριας που έχει πατέρα με 80% αναπηρία και εισόδημα κάτω από 6.000 ευρώ!

18 Ιούν 2026, 20:17
Διεθνή

Σιωνιστής τουρίστας μαχαίρωσε τρεις Κύπριους (τον ένα σοβαρά) στην Αγία Νάπα

18 Ιούν 2026, 19:13
Διεθνή

Πονάνε, ωρέ Μπριζίτ, τα παλικάρια;

18 Ιούν 2026, 14:53
Διεθνή

Ο αποκαλυπτικός θρήνος ενός συνεπούς σιωνιστή

18 Ιούν 2026, 13:54
Διεθνή

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Πεζεσκιάν και Τραμπ υπέγραψαν από απόσταση το Μνημόνιο Κατανόησης

18 Ιούν 2026, 12:29
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούνη

Ημέρα μουσικής.

Ημέρα skateboard.

Ημέρα ανθρωπιστή.

Ημερα υδρογραφίας.

1877: Εκτελούνται δέκα μέλη της μυστικής οργάνωσης των ιρλανδών ανθρακωρύχων «Μόλι Μαγκουάιρς» με την κατηγορία συμμετοχής σε βίαιη απεργία ανθρακωρύχων στην Πενσιλβάνια (ΗΠΑ).

1945: Εθνικόφρονες επιτίθενται εναντίον αριστερών ηθοποιών στα θέατρα «Ερμής» και «Λυρικόν», δέκα τραυματίες.

1964: Η ρατσιστική οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν δολοφονεί τρεις Αφροαμερικανούς υπέρμαχους των ίσων δικαιωμάτων (ΗΠΑ).

1987: Συλλαμβάνεται στην Αθήνα ο καταζητούμενος Ιταλός Μαουρίτσιο Φολίνι, μέλος της οργάνωσης “Ενοπλοι Προλετάριοι για τον Κομμουνισμό».

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η Ελλάδα χαιρετίζει την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν, όπως και κάθε πρωτοβουλία η οποία θα συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης στην περιοχή. Είμαστε πάντα υπέρμαχοι της διπλωματικής λύσης για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Αυτός δεν είναι που στήριζε δημόσια την εισβολή αμερικανών κομάντο στη Βενεζουέλα και την απαγωγή του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο; «Ο Νικολάς Μαδούρο ήταν επικεφαλής μιας βάναυσης και καταπιεστικής δικτατορίας που προκάλεσε αδιανόητο πόνο στον λαό της Βενεζουέλας. Το τέλος του καθεστώτος του προσφέρει νέα ελπίδα για τη χώρα. Δεν είναι η στιγμή να σχολιάσουμε τη νομιμότητα των πρόσφατων ενεργειών»! Αυτός δεν είναι που συντασσόταν με τους αμερικανοσιωνιστές συμμάχους του με στόχο την ανατροπή της ιρανικής κυβέρνησης διά της πολεμικής βίας; Την έχουν εξαφανίσει εκείνη τη δήλωση, αλλά έγινε: «Η Ελλάδα, ως διαχρονικός πυλώνας σταθερότητας και δημοκρατικών αξιών στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν μπορεί να μένει αδιάφορη απέναντι σε καθεστώτα που απειλούν την παγκόσμια ασφάλεια και καταπιέζουν τους λαούς τους. Στηρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του ιρανικού λαού να ζήσει σε μια ελεύθερη, ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία. Η αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας στην Τεχεράνη δεν είναι μόνο αίτημα των καιρών, αλλά προϋπόθεση για τη μόνιμη ειρήνη στην περιοχή. Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τους συμμάχους μας για τη διασφάλιση αυτού του στόχου». Και ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη έγραφε σε μακροσκελέστατη ανάρτηση-ύμνο του σιωναζισμού: «Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα μας, υπό την ηγεσία του @kmitsotakis σε όλη αυτή την προσπάθεια του Ισραήλ έμεινε πιστή σύμμαχός του μέχρι το τέλος και δεν τους εγκαταλείψαμε ακόμη και όταν όλοι οι φανατικοί αντισημίτες αριστεριστές και ακροδεξιοί μας πίεζαν και μας έβριζαν στην Βουλή, στους δρόμους στο διαδίκτυο και παντού. Είμαστε με το Ισραήλ και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Μακάρι το Ιράν και ο σπουδαίος λαός της Περσίας να αναπνεύσει τον αέρα της Ελευθερίας που του αξίζει. Υγ. Φυσικά χωρίς τις ΗΠΑ και ειδικά τον Πρόεδρο @realDonaldTrump @POTUS όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί και η ιστορία αυτό θα του το πιστώσει». Η ήττα των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στο Ιράν είναι ήττα και των πολεμοκάπηλων, οσφυοκαμπτών πολιτικών μπανανιών, όπως ο Μητσοτάκης, που τώρα παριστάνουν τους… διαχρονικούς υποστηρικτές της ειρήνης)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Κεντροαριστερά

    17Ν
    • Κεντροαριστερά

      Εφετείο 17Ν
  • Κεντροαριστερά

    ΕΛΑ
    • Κεντροαριστερά

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Κεντροαριστερά

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Κεντροαριστερά

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Κεντροαριστερά

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Κεντροαριστερά

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Κεντροαριστερά

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Κεντροαριστερά

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Κεντροαριστερά

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Κεντροαριστερά

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κεντροαριστερά

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κεντροαριστερά

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Κεντροαριστερά

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Κεντροαριστερά

      Κεντροαριστερά

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Κεντροαριστερά

      Κεντροαριστερά

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Κεντροαριστερά

      Κεντροαριστερά

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Κεντροαριστερά

      Κεντροαριστερά

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Κεντροαριστερά

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Κεντροαριστερά

    Κεντροαριστερά

    Ποιοι είμαστε
  • Κεντροαριστερά

    Κεντροαριστερά

    Επικοινωνία
  • Κεντροαριστερά

    Κεντροαριστερά

    Όροι χρήσης
  • Κεντροαριστερά

    Κεντροαριστερά

    Ποιοι είμαστε
  • Κεντροαριστερά

    Κεντροαριστερά

    Επικοινωνία
  • Κεντροαριστερά

    Κεντροαριστερά

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo