Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Δικαίωση για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς – Ηχηρό χαστούκι σε Μητσοτάκη και υπουργείο Παιδείας
  • Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις και τους διωκόμενους αγωνιστές
  • Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Κατά της ωμής αμερικάνικης παρέμβασης για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου
  • Χεζμπολά: Επιδιώκουμε κατάπαυση του πυρός για όλο τον Λίβανο και όχι μια περιορισμένη διευθέτηση
  • Αλλος βήχει, άλλος κρυολογεί
  • Η Παλαιστινιακή Αντίσταση χαιρετίζει τη στάση αρχών της ιρανικής ηγεσίας
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Καλύπτουν τα λαμόγια
Πολιτική

Καλύπτουν τα λαμόγια

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Οκτ 2010, 00:00
Προ ημερών, στο πρωινάδικο της ΝΕΤ, ο Σαχινίδης εξήγησε (για πρώτη φορά απ’ όσο θυμόμαστε) τι ακριβώς εννοεί το Μνημόνιο όταν λέει ότι από τη μισθοδοσία στο Δημόσιο θα εξοικονομηθούν 100 εκατ. ευρώ το 2011. Είπε: «Αυτό το οποίο λέει είναι ότι από την εφαρμογή της Ενιαί-ας Αρχής Πληρωμών, όχι του ενιαίου μισθολογίου, θα προκύψει εξοικονόμηση της τάξεως των 100 εκατομμυρίων, που ήταν μια σειρά από σπατάλες, που γίνονταν στο Δημόσιο, όπου κάποιοι πληρώνονται διπλούς και τριπλούς μισθούς, όπου κάποιοι πληρώνονταν πολύ περισσότερα από αυτά. Αυτή είναι η συγκεκριμένη δαπάνη στην οποία αναφέρεστε, είναι 100 εκατομμύρια. Αν θέλετε μπορώ να σας δώσω και το σχετικό υλικό».
 
Δήλωσε ο Σαχινίδης ότι υπάρχουν λαμόγια που παίρνουν διπλούς και τριπλούς μισθούς και κανένας δεν ρώτησε το αυτονόητο: εδώ υπάρχει καραμπινάτο σκάνδαλο, χοντρό πειθαρχικό παράπτωμα (που επισύρει απόλυση) κι ακόμα πιο χοντρό ποινικό αδίκημα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του υφυπουργού, δεν μιλάμε για πενταροδεκάρες, αλλά για 100 εκατομμύρια το χρόνο. Αν τα εν λόγω λαμόγια παίρνουν αυτά τα λεφτά για χρόνια, τότε μιλάμε για πάρα πολλά λεφτά, τα οποία το δημόσιο πρέπει να απαιτήσει από τα λαμόγια, ως αχρεωστήτως καταβληθέντα (και με τους τόκους, δηλαδή), ενώ οι αρμόδιοι υπουργοί πρέπει να κινήσουν αμέσως διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου (ΕΔΕ) και να στείλουν τους φακέλους στον εισαγγελέα για την άσκηση ποινικών διώξεων.
 
Τα αναφέρουμε όλ’ αυτά γιατί σας είναι γνωστό το σκάνδαλο Φλαούνα. Πέρασαν τόσοι μήνες από τότε που το αποκαλύψαμε, είναι πια πιστοποιημένο και με τη βούλα, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους εισηγήθηκε συγκεκριμένο χειρισμό στην κυβέρνηση (άμεση απαίτηση των χρημάτων που εισέπραξε ο Φλαούνας ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, πειθαρχικό έλεγχο για να διαπιστωθεί ποιοι ευθύνονται και αποστολή του φακέλου στον εισαγγελέα), πρώτα η Μπατζελή και τώρα ο Σκανδαλίδης τρενάρουν την υπόθεση. Δεν έχουν κάνει τίποτα.
 
Ο Σαχινίδης μας λέει εμμέσως ότι γύρω στις 4-5 χιλιάδες άτομα παίρνουν παράνομα μισθό από το δημόσιο. Και σαν να μην καταλαβαίνει χαρακτηρίζει αυτή την παρανομία «σπατάλη». Τι κάνει η κυβέρνηση; Κλείνει την υπόθεση με μια διοικητική ρύθμιση, χωρίς ούτε πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες να ζητήσει ούτε να απαιτήσει πίσω τα λεφτά. Γιατί; Γιατί απλούστατα πολλά απ’ αυτά τα λαμόγια είναι «πράσινης» απόχρωσης. Δεν ήταν ο Φλαούνας ο γκράντε απατεώνας που κατάφερε να κοροϊδέψει το κράτος. Ηταν πολλοί ακόμη οι Φλαούνες, σε όλη τη δημόσια διοίκηση. Ανθρωποι που τους διόρισαν υπουργοί και κομματικοί ιθύνοντες (ως αντάλλαγμα άλλου είδους υπηρεσιών που προσέφεραν στα κόμματα εξουσίας) και πληρώνονταν κανονικότατα, χωρίς να ξέρουν καν πού πέφτει η υπηρεσία στην οποία διορίστηκαν. Τώρα προσπαθούν να βάλουν μια τάξη, γιατί το πράγμα παραβρόμισε, και στέλνουν στα λαμόγια το σύνθημα: «εντάξει, όσα φάγατα φάγατε, πρέπει να σταματήσετε». Καλύπτουν τα λαμόγια, γιατί είναι σάρκα από τη σάρκα τους.
 
Ο Σαχινίδης που λέει ότι έχει στοιχεία έχει υποχρεώση να τα δώσει αμέσως στη δημοσιότητα, γιατί αλλιώς και ο ίδιος και ο προϊστάμενός του υπουργός θα είναι υπόλογοι για τη συγκάλυψη ενός ακόμη σκανδάλου.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣτο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα
Επόμενο άρθρο Ενταφιάζεται το Δημόσιο Πανεπιστήμιο

Σχετικά Αρθρα

Νέα κουτουλιά του δάμαλου στα μαλακά του Κούλη

Πολιτική 27 Μάι 2026, 23:23

Γκαμπόρ Ματέ: Η γενοκτονία στη Γάζα είναι χειρότερη από το Αουσβιτς

Πολιτική 27 Μάι 2026, 15:01

Επεσε και μπουνίδι ανάμεσα σε Μαρινάκη και Δημητριάδη

Πολιτική 26 Μάι 2026, 18:25

Την… τιμημένη σημαία ποιος την πέταξε;

Πολιτική 25 Μάι 2026, 13:03

O ξεφτιλισμένος δε φοβάται την ξεφτίλα…

Πολιτική 23 Μάι 2026, 10:34

Απροκάλυπτη αμερικανοδουλεία και σιωνιστοδουλεία από τον Μητσοτάκη

Σε συνέντευξη στους Financial Times

Πολιτική 22 Μάι 2026, 18:15
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Δικαίωση για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς – Ηχηρό χαστούκι σε Μητσοτάκη και υπουργείο Παιδείας

2 Ιούν 2026, 21:39
Εργατικά

Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις και τους διωκόμενους αγωνιστές

2 Ιούν 2026, 20:43
Καταστολή

Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Κατά της ωμής αμερικάνικης παρέμβασης για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου

2 Ιούν 2026, 20:21
Διεθνή

Χεζμπολά: Επιδιώκουμε κατάπαυση του πυρός για όλο τον Λίβανο και όχι μια περιορισμένη διευθέτηση

2 Ιούν 2026, 19:31
Κόντρες

Αλλος βήχει, άλλος κρυολογεί

2 Ιούν 2026, 14:14
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση χαιρετίζει τη στάση αρχών της ιρανικής ηγεσίας

2 Ιούν 2026, 12:53
Καταστολή

Αναβλήθηκε η δίκη των 14 συλληφθέντων/φθεισών στην Αρχιτεκτονική του ΕΜΠ

2 Ιούν 2026, 09:52
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούνη

2 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Τους σάρωσαν τα αντιστασιακά Μποφόρ(ια)

Οι σιωναζιστές «κατέλαβαν» το κάστρο Μποφόρ μόνο για να βγάλουν φωτογραφίες

1 Ιούν 2026, 19:23
Διεθνή

Το Ιράν σταματάει κάθε διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ, μέχρι να «συμμαζέψουν» το Ισραήλ

Μπαίνει και η Γάζα στην εξίσωση των διαπραγματεύσεων

1 Ιούν 2026, 18:50
Διεθνή

Η κατασκευασμένη πραγματικότητα του Νετανιάχου δεν μπορεί να κρύψει την πραγματική κατάσταση

1 Ιούν 2026, 11:22
Βαθύ Κόκκινο

Ο Μπεν Γκβιρ είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου

1 Ιούν 2026, 09:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούνη

1 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Επιστροφή στην εποχή Πιουριφόι με ωμή παρέμβαση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Διατάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη να ξαναβάλει στη φυλακή τον Αλ. Γιωτόπουλο

31 Μάι 2026, 09:34
Εργατικά

Ο Δημήτρης Αντωνίου συνεχίζει ανυποχώρητος να διεκδικεί την ακύρωση της εκδικητικής απόλυσής του από το ΕΚΠΑ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης την Τρίτη 2 Ιουνίου 11 π.μ. στο Εφετείο Αθηνών 

31 Μάι 2026, 08:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Μάη

31 Μάι 2026, 00:01
Αγροτικά

Αρχισε το φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων: Δώδεκα νέες εστίες μεταξύ 21 και 29 Μάη

Επλήγη για πρώτη φορά και η Αρκαδία (δύο εστίες μέχρι στιγμής)

30 Μάι 2026, 10:45
Καταστολή

Το Σύμφωνο έγινε νομοσχέδιο-σκούπα: διαλογή, κράτηση, απελάσεις και φακέλωμα στο όνομα της «ευρωπαϊκής τάξης»

30 Μάι 2026, 08:45
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

30 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Μάη

30 Μάι 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούνη

Ιταλία: Ημέρα δημοκρατίας-συντάγματος.

Τυνησία: Ημέρα νεολαίας.

Ισλανδία: Ημέρα ναυτικών.

1936: Ενας νεκρός και δεκαεπτά τραυματίες από επίθεση χωροφυλάκων σε ειρηνική διαδήλωση στον Βόλο.

1964: Ο Γιάσερ Αραφάτ ιδρύει στην Ιερουσαλήμ την Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

1968: Κυκλοφορεί στο εξωτερικό το πρώτο φύλλο της εφημερίδας του ΚΚΕ “Ελεύθερη πατρίδα“.

1972: Μετά από ανταλλαγή πυρών συλλαμβάνονται στη Φρανκφούρτη οι Αντρέας Μπάαντερ, Χόλκερ Μάινς και Γιαν-Καρλ Ράσπε και λίγο αργότερα η Γκούντρουιν Ενσλιν στο Αμβούργο (RAF).

1973: Ανακαλύπτεται βόμβα κάτω από αυτοκίνητο ξένης αποστολής στο Καλαμάκι.

1982: Πέντε βόμβες σε αμερικανικά αυτοκίνητα και πολυεθνικές εταιρίες (ΕΛΑ).

2005: Βόμβα του Επαναστατικού Αγώνα έξω από το υπουργείο Απασχόλησης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Την ανάγκη να υπάρξει μια «εθνική κοινωνική συμφωνία» για τη μείωση των τιμών σε βασικά προϊόντα υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM 90,1 και τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα. «Χρειάζεται μια εθνική κοινωνική συμφωνία. Να αναλάβουν την ευθύνη τους οι δυνάμεις της επιχειρηματικότητας, η βιομηχανία τροφίμων και τα σούπερ μάρκετ, μειώνοντας τις τιμές σε μια σειρά προϊόντα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως τόνισε, η Κυβέρνηση κάνει ό,τι περνάει από το δικό της χέρι, με ελέγχους και παρεμβάσεις όπου χρειάζεται, σημειώνοντας όμως ότι σε μια ελεύθερη οικονομία οι επιχειρήσεις οφείλουν να αναλάβουν και τη δική τους ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, καθώς «υπάρχει ένα σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας το οποίο δεν τα βγάζει εύκολα πέρα ή και δεν τα βγάζει καθόλου πέρα». «Δεν λέει κανείς να μην κερδίζουν οι επιχειρήσεις, γιατί προφανώς οι επιχειρήσεις πηγαίνουν μπροστά όταν έχουν κέρδος. Αλλά μπορούν να κρατήσουν ισορροπίες και να προχωρήσουν σε μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα», πρόσθεσε.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Καλά, αυτός δεν είναι που ως τώρα έχει «υπογράψει» κάμποσες «εθνικές συμφωνίες μείωσης των τιμών»; Αυτός είναι, δεν κάνετε λάθος. Μα αφού έχουν ήδη συναφθεί τέτοιες συμφωνίες, γιατί χρειάζεται και άλλη μία; Πώς αλλιώς θα κάνει ντόρο ο πολιτικός σαλταδόρος και γυρολόγος κομμάτων; Φίδια πουλούσε τις προηγούμενες φορές, φίδια πουλάει και τώρα. Κι ένας φιδέμπορας της αστικής πολιτικής δεν κουράζεται ποτέ. Πουλάει φίδια στο «λαουτζίκο» και την ίδια στιγμή κλείνει πονηρά το μάτι στους καπιταλιστές, τους στυλοβάτες της «πατρίδας»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo