Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 7 Σεπτέμβρη
  • Δικαστήριο-κολυμβήθρα του Σιλωάμ για 22 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ
  • Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης
  • Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών
  • Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη
  • Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Η παπαρολογία ποτέ δεν έβλαψε τον ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική

Η παπαρολογία ποτέ δεν έβλαψε τον ΣΥΡΙΖΑ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Οκτ 2019, 00:00

Αν διαβάσει κανείς τα έντυπα που πρόσκεινται στη ΝΔ, ειδικά αυτά του ομίλου Μαρινάκη, θα νομίσει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν βγάλει τα μαχαίρια και σφάζονται. Οτι βρίσκονται στα πρόθυρα της διάσπασης.
 
Η αλήθεια, βέβαια, είναι εντελώς διαφορετική. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές, μπήκε σε μια διαδικασία εσωτερικών αναδιαρθρώσεων, οπότε κάθε στέλεχος πρώτης γραμμής και κάθε φράξια θα βγει μπροστά με τις δικές της παπάρες, προσπαθώντας να καταλάβει όσο γίνεται καλύτερη θέση στον υπό αναδιάρθρωση κομματικό μηχανισμό. Η παπαρολογία ποτέ δεν έβλαψε τα αστικά κόμματα και ειδικά στον ΣΥΡΙΖΑ το ξέρουν αυτό το σπορ καλύτερα απ' όσο το ξέρουν στα άλλα αστικά κόμματα. Οπως συνηθίζουν να  οι ευρωαναθεωρητές, από τους οποίους έλκει το γένος ο ΣΥΡΙΖΑ, η πολυχρωμία και η πολυφωνία είναι η δύναμή μας.
 
Εχουν υπάρξει εποχές στο παρελθόν όπου στον ΣΥΡΙΖΑ λαλούσαν πολλοί κοκόροι. Δεν άργησε να ξημερώσει, όμως. Η προοπτική της εξουσίας τους συνένωνε όλους. Αναγκαστικά περί τον Τσίπρα, την προεδρία του οποίου ουδείς αμφισβήτησε. Τότε μάλιστα οι διαφορές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πιο έντονες από σήμερα. Η ομάδα των Λαφαζανικών, για παράδειγμα, έφτανε το 25% στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και είχε τη φραξιονιστική πείρα να διεκδικεί και να παίρνει το μερίδιό της. Κάποια στιγμή συσπείρωσε και κάποιες τροτσκιστικές ομάδες. Από την άλλη, γύρω από τους «προεδρικούς», που ήταν μια μικρή ομάδα, συνασπίστηκαν όλες οι άλλες ομάδες. Σ' αυτούς κόλλησαν και οι πασόκοι της πρώτης συριζογενιάς και έγινε έτσι μια πλειοψηφία που ψήφιζε μονοκούκι. Αυτή η πλειοψηφία αποδέχτηκε τα Μνημόνια, απαλλάχτηκε από τους Λαφαζανικούς και μερικούς ακόμα και είναι αυτή που τώρα έχει ξαναμοιραστεί σε φράξιες, η καθεμιά από τις οποίες προσπαθεί να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στα play offs, δηλαδή στο συνέδριο.
 
Δεν πρέπει, λοιπόν, κανένας να δίνει σημασία στην παπαρολογία με την οποία εμφανίζονται οι φράξιες και τα στελέχη τους, αλλά σ' εκείνο που τους ενώνει όλους τους και θα τους κρατήσει ενωμένους: την προοπτική επανόδου στην εξουσία. Πού να πάνε -εκτός ΣΥΡΙΖΑ- εκείνοι που επικαλούνται αρχές, αριστεροσύνη και τα συναφή; Εχουν δει τα χάλια των Λαφαζανικών, της Κωνσταντοπούλου και κάποιων άλλων που τώρα γλείφουν τον Περισσό και κινούνται υποστηρικτικά προς αυτόν. Εκτός ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καμιά προοπτική. Εκεί θα μείνουν, λοιπόν, και θα παριστάνουν την αριστερή συνείδηση, προσπαθώντας όσο μπορούν να ελέγξουν τις οργανώσεις και να στείλουν αντιπροσώπους στο συνέδριο. Ξέροντας ότι θα βρεθούν σε δυσχερή θέση, καθώς είναι σίγουρο ότι στο συνέδριο θα έχουν γενναία εκπροσώπηση οι πασόκοι δεύτερης και τρίτης γενιάς, οι οποίοι δεν έχουν αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στον Τσίπρα προσωπικά.
 
Πάντως, παρά τα όσα έλεγαν οι Σκουρλέτηδες, από την περασμένη Τρίτη άρχισε να λειτουργεί η πλατφόρμα isyriza.gr, η οποία είναι ανοιχτή και μπορεί να εγγραφεί ο καθένας βάζοντας τα στοιχεία ταυτότητάς του. Και μη μας πει κανένας ότι αυτή είναι μια πλατφόρμα ενημέρωσης και συζήτησης, τα μέλη της οποίας δεν ταυτίζονται με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια πλατφόρμα ενημέρωσης και συζήτησης δε χρειάζεται κάποιος να βάλει τα πλήρη στοιχεία ταυτότητάς του. Μπορεί να μπει και μ' ένα ψευδώνυμο. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι ο προθάλαμος για να γίνει το μέλος της και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Αν το κόλπο πετύχει και εγγραφεί επαρκής αριθμός, οι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα θα αποκτήσουν δικαιώματα. Περιττεύει να πούμε ότι μέσα από τέτοιες πλατφόρμες, στις οποίες ανάμεσα στο άτομο και τη συλλογικότητα μεσολαβεί το πληκτρολόγιο, το μανιπουλάρισμα είναι πιο εύκολο και κατά συνέπεια πιο εύκολη είναι η δημιουργία πόλων ισχύος.
 
Ο ίδιος ο Τσίπρας βγήκε στο σεριάνι (ξεκίνησε -για ευνόητους λόγους- από την Αχαΐα, την κοιτίδα του παπανδρεϊσμού) και χτίζει το συνέδριο -σε όλα τα επίπεδα- όπως βολεύει τον ίδιο και την παρέα του. Ποιον θα βάλουν απέναντί του οι άλλοι, τον Σκουρλέτη, τον Φίλη ή τον Βούτση; 'Η μήπως τον Τσακαλώτο που ο Μπαρουφάκης με τον Γαβρά τον παρουσιάζουν σαν κάποιον που κουβαλούσε την τσάντα του Μπαρουφάκη και προέβαλε τις διαφάνειες με το λάπτοπ, χωρίς ποτέ να μιλάει, σαν πιστό σκυλί που ακολουθεί το αφεντικό του;
 
Ο αντίλογος είναι πως οι παλιοί ευρωαναθεωρητές, όπως ο Φίλης, ο Βούτσης, ο Σκουρλέτης, είναι ικανοί στο φραξιονισμό. Το ίδιο ικανός είναι και ο Φλαμπουράρης. Αλλά και οι νεότεροι, όπως ο Τζανακόπουλος. Κι ύστερα, είναι άλλο να κάνεις φραξιονισμό στην ΕΑΡ και στο «ΚΚΕ εσ ΑΑ» ή έστω στον ΣΥΡΙΖΑ του «μπαίνουμε δεν μπαίνουμε στη Βουλή», κι άλλο σ' ένα κόμμα του 31%, το οποίο έχει σχηματίσει δύο κυβερνήσεις, έχει υπογράψει Μνημόνιο και το έχει διαχειριστεί επί μια τετραετία, έχει αναπτύξει δεσμούς με τα ιμπεριαλιστικά κέντρα, συμμετέχει στις συνόδους των ευρωσοσιαλδημοκρατών και έχει μια μεγάλη κοινοβουλευτική ομάδα η οποία, στη συντριπτική της πλειοψηφία, πίνει νερό στο όνομα του αρχηγού Τσίπρα. Υπ' αυτές τις συνθήκες, ο παλαιού τύπου φραξιονισμός δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικός. Θέλοντας και μη, οι φράξιες θα υποταχτούν στον Τσίπρα, διεκδικώντας όσο γίνεται καλύτερο μερίδιο στην κομματική εξουσία, που αποτελεί εισιτήριο για την κυβερνητική εξουσία, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ την ξανακατακτήσει.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροAρχίζει το ξεκατίνιασμα
Επόμενο άρθρο Χυδαίοι εξουσιαστές

Σχετικά Αρθρα

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

Πολιτική 4 Σεπ 2026, 13:38

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

Πολιτική 4 Σεπ 2026, 10:29

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

Πολιτική 3 Σεπ 2026, 21:23

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

Πολιτική 3 Σεπ 2026, 11:40

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως

Πολιτική 2 Σεπ 2026, 12:57

Οι Patriot πήγαν στη Σαουδική Αραβία με αμερικάνικη εντολή και μόνο με αμερικάνικη εντολή θα φύγουν

Ο ελληνικός λαός πληρώνει το κόστος για την πολεμική οχύρωση του αιμοσταγούς βασίλειου των Σαούδ

Πολιτική 31 Αυγ 2026, 18:21
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Σεπτέμβρη

7 Σεπ 2026, 00:01
Αγροτικά

Δικαστήριο-κολυμβήθρα του Σιλωάμ για 22 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οφείλει να ασκήσει έφεση στην απόφαση του του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας

6 Σεπ 2026, 20:03
Διεθνή

Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης

Προς όξυνση οι σχέσεις Βρετανίας-Ισραήλ

6 Σεπ 2026, 10:02
Διεθνή

Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών

6 Σεπ 2026, 09:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη

6 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ

5 Σεπ 2026, 09:39
Διεθνή

Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός

Αραγτσί: «Βασισμένη σε αρχές και σταθερή» υποστήριξη του Ιράν στην παλαιστινιακή υπόθεση

5 Σεπ 2026, 08:51
Διεθνή

Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν

5 Σεπ 2026, 08:26
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

5 Σεπ 2026, 00:01
Καταστολή

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

4 Σεπ 2026, 20:38
Κόντρες

Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;

4 Σεπ 2026, 15:48
Πολιτική

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

4 Σεπ 2026, 13:38
Διεθνή

Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους

4 Σεπ 2026, 11:38
Πολιτική

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

4 Σεπ 2026, 10:29
Παιδεία

Υπουργείο Παιδείας: Απαράλλαχτη η πολιτική των χιλιάδων κενών και της καταστολής με διαγραφές φοιτητών

4 Σεπ 2026, 07:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

4 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

3 Σεπ 2026, 21:29
Πολιτική

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

3 Σεπ 2026, 21:23
Διεθνή

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

3 Σεπ 2026, 18:34
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Σεπτέμβρη

Ημέρα κατά του αναλφαβητισμού.

Βραζιλία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1822).

1813: Καθιερώνεται η έκφραση «θείος Σαμ» για τις ΗΠΑ από ένα λογοπαίγνιο της εφημερίδας Τρόι Ποστ (US=Uncle Sam).

1929: Ανεργοι καπνεργάτες της Θάσου φτάνουν με επεισοδιακό τρόπο στην Καβάλα και συγκρούονται με τη χωροφυλακή στο λιμάνι μαζί με αλληλέγγυους καπνεργάτες της Καβάλας.

1941: Ιδρύεται το ΕΑΜ.

1942: Επταήμερη απεργία 60.000 εργαζομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ζητούν αύξηση μισθών και σταμάτημα των εκτελέσεων πατριωτών.

1986: Απόπειρα εκτέλεσης του Πινοσέτ από το Πατριωτικό Μέτωπο «Μανουέλ Ροδρίγες» (Χιλή).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo