Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο λαός του λιβανέζικου νότου «έφτυσε» τον ξενόδουλο πρόεδρο Αούν
  • Ανακτήθηκαν 5.400 km²: Επιχείρηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Υεμένης κατά μήκος της δυτικής ακτής της Υεμένης
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη
  • Τα παιδιά της Γάζας ξέρουν να εκτιμούν
  • O Tραμπ απέρριψε σαουδαραβικό αίτημα για βομβαρδισμούς της Ανσαραλά
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ζορίζεται ο Τσίπρας
Πολιτική

Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

Ζορίζεται ο Τσίπρας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Δεκ 2016, 00:00

Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε ο Τσίπρας είναι να συνδέσει την πολιτική του καριέρα και με ένα στίγμα ξεπουλήματος της Κύπρου, χειρότερο από το στίγμα που κουβαλούσε ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος μετά τις συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου στα τέλη της δεκαετίας του '50. Είναι, όμως, πολύ δύσκολο να αποφύγει (ο Τσίπρας) και αυτό το πικρό ποτήρι, καθώς οι «επισπεύδοντες» ιμπεριαλιστές είναι αυτή τη φορά οι Αμερικανοί. Οι «μεγάλοι φίλοι μας», ντε.

Σ' αυτό το μεγάλο ζόρι του Τσίπρα οφείλεται και η μαραθώνια διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Αναστασιάδη (παρουσία και των υπουργών Εξωτερικών και των διπλωματικών συνεργατών τους), το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στις Βρυξέλλες. Δεν ξέρουμε αν βγήκε «λευκός καπνός» απ' αυτή τη συνάντηση, ξέρουμε όμως ότι οι Αμερικανοί πιέζουν ασφυκτικά. Η Βικτόρια Νούλαντ ξανάπιασε δουλειά, ενώ στη Λευκωσία βρέθηκε και ο «ενεργειάρχης» Αμος Χοχστάιν. Η επίσκεψή του δείχνει ότι στο «πακέτο» οι Αμερικανοί βάζουν και τα ενεργειακά. Και όταν λέμε ενεργειακά δεν αναφερόμαστε τόσο στην εκμετάλλευση των αποθεμάτων υδρογονανθράκων στα κυπριακά «οικόπεδα» όσο το σύστημα μεταφοράς των υδρογονανθράκων ολόκληρης της Ανατολικής Μεσογείου προς την Ευρώπη, όπου βρίσκονται οι τελικοί καταναλωτές. Το αν δηλαδή η μεταφορά θα γίνει μέσω αγωγού που θα περάσει από την Τουρκία ή μέσω υποθαλάσσιου αγωγού Κύπρου-Κρήτης-ηπειρωτικής Ελλάδας. Την περίοδο των «παγετώνων» στις τουρκοϊσραηλινές σχέσεις φαινόταν ότι προκρίνεται η δεύτερη λύση, όμως πλέον οι «παγετώνες» έλιωσαν, η επικρατέστερη λύση είναι αυτή της χερσαίας μεταφοράς μέσω Τουρκίας (είναι η συμφερότερη για τα ενεργειακά μονοπώλια), οπότε οι Αμερικανοί ρίχνουν μια πρόσθετη απειλή στο τραπέζι: αν τορπιλίσετε τη λύση του Κυπριακού, θα βρεθείτε εντελώς εκτός ενεργειακού νυμφώνος, ενώ αν κάνετε τις «αναγκαίες υποχωρήσεις» ώστε να βρεθεί λύση, θα βρεθείτε υπό την προστασία των ΗΠΑ. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν τον «προθυμότατο» Αναστασιάδη να μετατρέψει αυτή την απειλή σε προπαγάνδα-άλλοθι για τον «έντιμο συμβιβασμό» της ντε γιούρε διχοτόμησης και της νομιμοποίησης της κατοχής.

Η ελληνοκυπριακή πλευρά έχει ήδη συμφωνήσει στον πυρήνα του διχοτομικού σχεδίου, που προβλέπει την ίδρυση μιας συνομοσπονδίας από δύο «συνιστώντα κράτη», με εκ περιτροπής προεδρία και με εξαιρετικά διευρυμένες αρμοδιότητες για το κρατικό στάτους του κάθε κρατιδίου. Ούτε είναι το εδαφικό εκείνο που μπλόκαρε τις διαπραγματεύσεις στο Μον Πελεράν. Μερικά τετραγωνικά χιλιόμετρα γύρω από μια κωμόπολη (Μόρφου) και μερικά χιλιόμετρα ακτογραμμής δε θα στέκονταν εμπόδια σε μια συμφωνία. Ετσι όπως εξελόσσονταν οι συνομιλίες Αναστασιάδη-Ακιντζί («γύφτικο παζάρι» τις είχαμε χαρακτηρίσει), λίγο θ' ανέβαινε ο ένας, λίγο θα κατέβαινε ο άλλος, θα τα βρίσκανε στη μέση. Εκείνο που τίναξε στον αέρα εκείνη τη φάση της διαπραγμάτευσης ήταν το ζήτημα των «εγγυήσεων». Δηλαδή, της παραμονής κατοχικών στρατευμάτων στο νησί, για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους.

Οταν ο Τσίπρας διακήρυσσε συνεχώς ότι δε δέχεται τη συνέχιση του ξεπερασμένου καθεστώτος των εγγυήσεων και ζητούσε διμερή συνάντηση με τον Ερντογάν για να συζητήσει ειδικά αυτό το ζήτημα, δεν ήταν καθόλου δύσκολο για την τουρκική διπλωματία να οδηγήσει τις διαπραγματεύσεις στο ναυάγιο και να θέσει ως όρο για την επανέναρξή τους  τη συμπερίληψη του ζητήματος των «εγγυήσεων». Ως πακέτο με όλα τα υπόλοιπα ζητήματα. Η Τουρκία είναι το δυνατό μέρος στο διμερές επίπεδο και γνωρίζει ότι οι ιμπεριαλιστές δε θα έχουν κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα να μην ακούσουν τις «ανησυχίες» της και να μην τις ικανοποιήσουν, τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό.

Τι ζητάει η Τουρκία; Επικαλούμενη το παρελθόν και το γεγονός ότι οι Τουρκοκύπριοι είναι μειοψηφία, ζητά την παραμονή στρατευμάτων της στην Κύπρο, στο έδαφος του τουρκοκυπριακού «συνιστώντος κράτους», για μια περίοδο τουλάχιστον δεκαπενταετή, μετά τη λήξη της οποίας θα «επαναξιολογηθεί» το σύστημα των εγγυήσεων. Δε χρειάζεται να σημειώσουμε πως οποτεδήποτε χρειαστεί μπορούν να οργανωθούν «επεισόδια» που θα προσφέρουν το άλλοθι για τη συνέχιση της παραμονής των τουρκικών στρατευμάτων. Ούτε χρειάζεται ιδιαίτερη επιχειρηματολογία για να χαρακτηρίσουμε «τυράκι» την προσφορά της αποχώρησης του «κύριου όγκου» των κατοχικών στρατευμάτων. Οταν η Τουρκία θα διατηρεί στρατιωτικές βάσεις στο νησί, θα μπορεί μέσα σε λίγες ώρες να μεταφέρει εκεί όσο στρατό θέλει.

Η παραμονή των κατοχικών στρατευμάτων νομιμοποιεί την εισβολή και κατοχή του 1974. Τη δικαιώνει 42 χρόνια μετά. Δεν είναι, όμως, μόνο ηθικό το ζήτημα. Η παραμονή ξένων στρατευμάτων ως δήθεν δύναμη εγγύησης θα έρθει να ενισχύσει τα διχοτομικά χαρακτηριστικά της κυοφορούμενη λύσης. Διχοτομικά χαρακτηριστικά που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να ενισχύουν το μίσος, τον ανταγωνισμό και τις κάθε είδους έριδες ανάμεσα στην εργατική τάξη και τη φτωχολογιά των δύο κοινοτήτων. Ο Αναστασιάδης είναι έτοιμος να το δεχτεί και αυτό (αναζητά απλώς επιχειρήματα για να το πλασάρει). Ο Τσίπρας δείχνει να ταλαντεύεται, αλλά με την εξουσιολαγνεία που τους διακρίνει οι συριζαίοι μπορεί να δεχτούν ακόμα και αυτό.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

Τακτική εκλογολογίας από Τσίπρα, ώριμου φρούτου από Κούλη
Επόμενο άρθρο

Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

Ψιλοφτύσιμο

Σχετικά Αρθρα

Νέα βάρη στις πλάτες του ελληνικού λαού: Συμφωνία για αγορά δύο μεταχειρισμένων ιταλικών φρεγατών

Πολιτική 9 Σεπ 2026, 11:08

ΚΥΠατζής έκανε μήνυση επειδή τον παρακολουθούσαν με το Predator!

Πολιτική 7 Σεπ 2026, 19:12

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

Πολιτική 4 Σεπ 2026, 13:38

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

Πολιτική 4 Σεπ 2026, 10:29

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

Πολιτική 3 Σεπ 2026, 21:23

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

Πολιτική 3 Σεπ 2026, 11:40
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ο λαός του λιβανέζικου νότου «έφτυσε» τον ξενόδουλο πρόεδρο Αούν

12 Σεπ 2026, 14:15
Διεθνή

Ανακτήθηκαν 5.400 km²: Επιχείρηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Υεμένης κατά μήκος της δυτικής ακτής της Υεμένης

12 Σεπ 2026, 08:16
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

12 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Τα παιδιά της Γάζας ξέρουν να εκτιμούν

11 Σεπ 2026, 19:20
Διεθνή

O Tραμπ απέρριψε σαουδαραβικό αίτημα για βομβαρδισμούς της Ανσαραλά

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Axios

11 Σεπ 2026, 18:46
Κόντρες

Γιατί εκθέτουν τον Ιάσονα;

11 Σεπ 2026, 14:40
Διεθνή

Αλλος ένας φιλο-παλαιστίνιος νίκησε φιλο-σιωνιστή στις ΗΠΑ

11 Σεπ 2026, 12:21
Η παπάρα

Κυνισμός χρυσοκάνθαρου μάνατζερ και απροκάλυπτη ψευδολογία αυτοκρατορικού απεσταλμένου

11 Σεπ 2026, 08:22
Καταστολή

Ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το φιάσκο της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δικαιολόγησε το φιάσκο βαφτίζοντας το κρέας ψάρι

11 Σεπ 2026, 06:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2026, 00:01
Κόντρες

Κοινής κουλτούρας μετέχοντες

10 Σεπ 2026, 20:53
Διεθνή

Προελαύνουν ασταμάτητα οι «Χούθι» στην Υεμένη

10 Σεπ 2026, 17:49
Διεθνή

Ανώτεροι βρετανοί ραβίνοι υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά των παράνομων ισραηλινών εποικισμών

Κόντρα στην κυρίαρχη εβραϊκή ηγεσία

10 Σεπ 2026, 14:22
Παιδεία

Εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα: Ενας πληθυσμός γερασμένος, με υψηλά προσόντα και χαμηλά αμειβόμενος

10 Σεπ 2026, 13:41
Διεθνή

Κοινή ανακοίνωση παλαιστινιακών πολιτικών δυνάμεων – κόλαφος για τον ραδιούργο Μαχμούντ Αμπάς

10 Σεπ 2026, 13:35
Παιδεία

Σε κίνδυνο η ζωή μαθητή Α΄ Δημοτικού με διαβήτη τύπου 1

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης τοποθέτησε νοσηλεύτρια για μόλις 7 ώρες την εβδομάδα αφήνοντας ακάλυπτο το παιδί για τις υπόλοιπες 18 ώρες στο Σχολείο!

10 Σεπ 2026, 12:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

10 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιράν προς ΗΠΑ: Επιστρέψτε στο Μνημόνιο Κατανόησης του Ισλαμαμπάντ, γιατί δεν σας παίρνει

Ιρανικά πυραυλικά πλήγματα σε αμερικάνικα αντιτορπιλικά, αμερικάνικες βάσεις και τάνκερ

9 Σεπ 2026, 20:37
Παιδεία

Φοιτητές ΕΜΠ: Κανένας φοιτητής να μη διαγραφεί

9 Σεπ 2026, 20:03
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

Πράσινο Ακρωτήρι, Γουινέα-Μπισάου: Εθνική γιορτή.

1974: Εκθρονίζεται ο αυτοκράτορας της Αιθιοπίας Χαϊλέ Σελασιέ με στρατιωτικό πραξικόπημα.

1980: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία υπό την ηγεσία του στρατηγού Κενάν Εβρέν.

1990: Αστυνομική επιδρομή στα σπίτια των Αννας Φιλίνη, Χρήστου και Ανδρέα Μπίστη, Λιλής Λεοντίδου και Πέλλης Κεφαλά, ως υπόπτων για ενέργειες της 17Ν.

2002: Συλλαμβάνεται η Αγγελική Σωτηροπούλου για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

    17Ν
    • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

      Εφετείο 17Ν
  • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

    ΕΛΑ
    • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

      Κυπριακό – Αμερικάνικο σχέδιο

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

      Κυπριακό – Αμερικάνικο σχέδιο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

      Κυπριακό – Αμερικάνικο σχέδιο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

      Κυπριακό – Αμερικάνικο σχέδιο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

    Κυπριακό – Αμερικάνικο σχέδιο

    Ποιοι είμαστε
  • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

    Κυπριακό – Αμερικάνικο σχέδιο

    Επικοινωνία
  • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

    Κυπριακό – Αμερικάνικο σχέδιο

    Όροι χρήσης
  • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

    Κυπριακό – Αμερικάνικο σχέδιο

    Ποιοι είμαστε
  • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

    Κυπριακό – Αμερικάνικο σχέδιο

    Επικοινωνία
  • Κυπριακό - Αμερικάνικο σχέδιο

    Κυπριακό – Αμερικάνικο σχέδιο

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo