Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Επιμένει προκλητικά το ΕΜΠ στις εξοπλιστικές μπίζνες
  • Μετατρέπουν το πρώην «Λοιμωδών» σε τόπο «εξορίας» ανεπιθύμητων γιατρών!
  • Εκλογική στρατηγική fabriqué en France
  • Αρωμα Παλαιστίνης και στο All Star 2026 του ΝΒΑ
  • Ανεπιθύμητοι και στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες οι σιωνιστές
  • Σαν σήμερα 18 Φλεβάρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Εκανε κι η μύγα κώλο…
Πολιτική

Εκανε κι η μύγα κώλο…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Οκτ 2019, 00:00

Το διαβάσαμε κι αυτό: το ΚΙΝΑΛ έχει, λέει, καλύτερη δυναμική από τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι έχει 125.000 μέλη ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο 30.000! Τα παπαγαλάκια της Φώφης διαθέτουν το ίδιο απόθεμα φαιάς ουσίας με την αρχηγό τους.

Αμ’ το άλλο; Η συνεδρίαση της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ πήγε πολύ καλά, διότι όλες οι πλευρές στήριξαν την αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ, ενώ κανένας δεν αμφισβήτησε τη Φώφη! Ετσι, το ΚΙΝΑΛ μπορεί απερίσπαστο να εξαπολύσει… οργανωμένη αντεπίθεση, η οποία θα κορυφωθεί στη συνδιάσκεψη του Νοέμβρη, που από μόνη της θα αποτελέσει πολιτικό γεγονός, δείχνοντας ότι το ΚΙΝΑΛ δεν κατατρύχεται από εσωτερικές έριδες αλλά σχεδιάζει απερίσπαστο την ατζέντα της επόμενης τετραετίας!

Με τους Χρηστίδηδες και τους Χριστοδουλάκηδες σε ρόλους Ηρακλέων της αδάμαστης Φώφης τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον. Ο Τσίπρας μαζεύει όλο το «χαρτί», ο Κούλης έχει ρίξει δίχτυα σε ό,τι δεν πάει στον Τσίπρα και η Φώφη με τους φλώρους της φαντασιώνονται οργανωμένες αντεπιθέσεις και πολιτικά γεγονότα που θα συνταράξουν τη χώρα!

Πώς το έλεγαν το ανέκδοτο στο «Μίσος» του Κασοβίτς; Πέφτει ένας από τον εικοστό όροφο και σε κάθε όροφο που περνάει κατά την πτώση του μονολογεί: «Ως εδώ καλά πάμε»… Αφού σήμερα δεν αμφισβητούν τη Φώφη, όλα πάνε πρίμα. H σκέψη ότι κανένας δεν έχει λόγο να αμφισβητήσει σήμερα το «μηδέν», γιατί ακόμα τα πολιτικά πράγματα είναι ρευστά και δεν έχουν αποκρυσταλλωθεί, ούτε που τους περνάει από το μυαλό. Ούτε η σκέψη ότι κανένας δε δίνει δεκάρα τσακιστή για το ΚΙΝΑΛ (ούτε για το ΠΑΣΟΚ, πέραν του Πολ του Γερουλάνου).

Ακόμα κι εκείνοι που λένε την ατάκα «δεν πρέπει να γίνουμε ΚΚΕ του Κέντρου», δεν την πιστεύουν. Γιατί ξέρουν ότι δεν μπορούν να γίνουν ούτε αυτό. Ο Περισσός καλύπτει έναν συγκεκριμένο χώρο στο αστικό πολιτικό φάσμα, ενώ το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ υπερκαλύπτεται από τον ΣΥΡΙΖΑ στ' αριστερά του και τη ΝΔ στα δεξιά του. Αν είναι να βρουν αναλογίες με άλλα κόμματα, θα έπρεπε να μιλάνε για «Ενωση Κέντρου του 2019». Η ΕΚ ήταν αξιωματική αντιπολίτευση το 1974, τρίτο κόμμα το 1977, ενώ το 1981 απλώς δεν υπήρχε. Τους βουλευτές της τους είχε κάνει μεταγραφή στη ΝΔ ο Καραμανλής, ενώ οι ψηφοφόροι της είχαν αποδημήσει στο ΠΑΣΟΚ.

Μπαταχτσήδες

Για να καταλάβετε για τι ποιότητας πολιτικό «σταφ» μιλάμε, συνεντευξιάζεται ο γραμματέας Χριστοδουλάκης σε ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης και βγάζει από την κωλότσεπη το έσχατο επιχείρημα: «Πολλοί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ένα αφήγημα επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ, ενώ ξέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν άπτεται μόνο πολιτικής ανάλυσης, αλλά και πολλών άλλων αναλύσεων». Δηλαδή; Το οικονομικό, φυσικά. Τα χρέη του ΠΑΣΟΚ που δεν πρέπει να πληρωθούν. Γιατί όμως δεν μετονομάζονται σε «Νέο ΠΑΣΟΚ» (κατά το «Νέος Πανιώνιος», για να θυμηθούμε τους πρώτους διδάξαντες την αλλαγή ΑΦΜ). «Σε καμία περίπτωση δεν γίναμε ΚΙΝΑΛ επειδή δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε τα χρέη του ΠΑΣΟΚ», λέει ο Χριστοδουλάκης. Κι αμέσως συμπληρώνει: «Επειδή όμως δεν είμαστε μπαταχτσήδες και επειδή αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την έννοια της αξιοπιστίας απέναντι στην κοινωνική μας βάση, λέμε ξεκάθαρα ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει με επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ»!

Τι καταλαβαίνετε εσείς; Οτι άμα το γυρίσουν σε ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να πληρώνουν τα χρέη, συμψηφίζοντάς τα με την κρατική επιχορήγηση. Ενώ ως ΚΙΝΑΛ δεν πληρώνουν μία. Αυτή όμως δεν είναι η λογική του μπαταχτσή, του φεσαδόρου; Ακριβώς αυτή. Μηχανεύεται τρόπους για να μην πληρώσει τα χρέη του. Το ότι αυτό θα γινόταν και επίσημη πολιτική κόμματος που -όπως λέει ο Χριστοδουλάκης «έχει μάθει να είναι πρωταγωνιστής», κανένας δεν το φανταζόταν πριν από μερικά χρόνια.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣτο τέλος θα περάσει του Τσίπρα
Επόμενο άρθρο Ο νόμος της μαφίας, όχι της ζούγκλας

Σχετικά Αρθρα

Μια σκληρή συντηρητική, νεοφιλελεύθερη, αδίστακτη καριερίστρια (για την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ)

Πολιτική 17 Φεβ 2026, 21:56

Δένδιας γιοκ: καζάν-καζάν για τρεις (με άνισα μερίδια)

Πολιτική 13 Φεβ 2026, 19:24

Πού το πάει η καμαρίλα των Γλίξμπουργκ;

Πολιτική 13 Φεβ 2026, 14:25

Ερντογάν-Μητσοτάκης: Ακόμα στα «μέλια» (ελέω ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ)

Πολιτική 12 Φεβ 2026, 13:55

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν επιτίθεται στον Παναγόπουλο;

Εργατικά 11 Φεβ 2026, 20:07

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-Παναγόπουλος (ημίχρονο): 0-1

Εργατικά 11 Φεβ 2026, 11:15
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Επιμένει προκλητικά το ΕΜΠ στις εξοπλιστικές μπίζνες

18 Φεβ 2026, 14:34
Υγεία

Μετατρέπουν το πρώην «Λοιμωδών» σε τόπο «εξορίας» ανεπιθύμητων γιατρών!

18 Φεβ 2026, 13:15
Η παπάρα

Εκλογική στρατηγική fabriqué en France

18 Φεβ 2026, 12:06
Αθλητισμός

Αρωμα Παλαιστίνης και στο All Star 2026 του ΝΒΑ

18 Φεβ 2026, 10:22
Αθλητισμός

Ανεπιθύμητοι και στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες οι σιωνιστές

18 Φεβ 2026, 08:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Φλεβάρη

18 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Μια σκληρή συντηρητική, νεοφιλελεύθερη, αδίστακτη καριερίστρια (για την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ)

17 Φεβ 2026, 21:56
Εργατικά

Τσατσιλίκι: Ο έσχατος εξευτελισμός του εργαζόμενου ανθρώπου

17 Φεβ 2026, 19:42
Καταστολή

Mετά το «κράξιμο», άνοιξαν τα κελιά στον Δομοκό

17 Φεβ 2026, 18:46
Καταστολή

Συλλογική τιμωρία των κρατούμενων, για ένα φόνο που έγινε στο αρχιφυλακείο – Σε αποχή συσσιτίου προχωρούν οι κρατούμενοι

17 Φεβ 2026, 12:56
Εργατικά

Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ εξαίρουν την… κοινωνική προσφορά του εφοπλ(η)στικού ομίλου Grimaldi

17 Φεβ 2026, 12:05
Ιστορία

Κ’ είναι χιλιάδες στην Ελλάδα όμοιοι Πανάγιοι Τάφοι (Κώστας Βάρναλης)

17 Φεβ 2026, 10:11
Διεθνή

Καλκίλια: Ορκος αντίστασης στην κηδεία του 18χρονου μάρτυρα

17 Φεβ 2026, 09:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Φλεβάρη

17 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ήταν αυτή που διαβεβαίωνε ότι η «Βιολάντα» ήταν ένα σύγχρονο και ασφαλές εργοστάσιο;

16 Φεβ 2026, 19:35
Εργατικά

Με τον μαχητικό συνδικαλισμό ενάντια στις απειλές της κυβέρνησης – Ολοι στην Τρίπολη στις 18 Φλεβάρη

16 Φεβ 2026, 13:46
Κόντρες

Ο σεβαλιέ Γεώργιος Πιτσιλής

16 Φεβ 2026, 13:39
Διεθνή

Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση

Κίνδυνος για τη ζωή του Αμπντουλάχ Αλ-Μπαργούτι

16 Φεβ 2026, 10:12
Πολιτισμός

«Δεν πειράζει… όλα για την Παλαιστίνη»: Η ψυχή της Γάζας σ’ ένα τραγούδι

16 Φεβ 2026, 08:30
Παιδεία

Εθνική Επιτροπή Διαλόγου για το «Εθνικό Απολυτήριο»: Ούτε ένας διευθυντής Λυκείου και εκπαιδευτικός της τάξης

Μόνο πανεπιστημιακοί, ομότιμοι καθηγητές ΑΕΙ, στελέχη της διοικητικής πυραμίδας της εκπαίδευσης, φροντιστηριάδες, διώκτες εκπαιδευτικών

16 Φεβ 2026, 07:46
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Φλεβάρη

Γκάμπια: Ημέρα ανεξαρτησίας (1965).

Ισραήλ: Ημέρα μητέρας.

1884: Η αστυνομία καταστρέφει στη Μόσχα όλα τα αντίτυπα του βιβλίου “Αυτά που πιστεύω” του Λέοντος Τολστόι.

1961: Συλλαμβάνεται σε αντιπυρηνική διαδήλωση στο Λονδίνο ο 89χρονος Μπέρτραντ Ράσελ ως ταραχοποιός και φυλακίζεται για μία εβδομάδα.

1991: Βόμβα του IRA σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου, ένας νεκρός και σαράντα τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo