Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 20 Απρίλη
  • Ποιος Λαζαρίδης; Ο Μητσοτάκης!
  • Χεζμπολά: Η Αντίσταση παραμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη και θα απαντά σε κάθε παραβίαση της εκεχειρίας από τον εχθρό
  • Ρομπέρτο Σαβιάνο: Η τράτα των παιδιών
  • Σαν σήμερα 19 Απρίλη
  • Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν – Εκλεισε ξανά το Στενό του Ορμούζ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Απαντήσεις και όχι υπεκφυγές
Πολιτική

Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

Απαντήσεις και όχι υπεκφυγές

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Νοέ 2005, 00:00
Συνέντευξη στα «Νέα» (21. 11.05) έδωσε ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος και μεταξύ των άλλων ρωτήθηκε και για τα όσα εκστομίζει ο Βασίλης Τζωρτζάτος ενάντια στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Απαντώντας, υπερασπίστηκε τον Τζωρτζάτο και εμμέσως πλην σαφώς υιοθέτησε τα όσα συκοφαντικά και σπιλωτικά για την προσωπικότητα και το αγωνιστικό ήθος του Δ. Κουφοντίνα αυτός λέει, κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος με τον Β. Τζωρτζάτο. Ετσι, το παζλ (που για μας δεν ήταν παζλ) συμπληρώθηκε.
 
Το ερώτημα που τέθηκε από τον Δ. Τζάθα, δημοσιογράφο που έχει αναλάβει σχεδόν εργολαβικά τη διεκπεραίωση όλων των πρακτορολογικών και λασπολογικών σεναρίων (ιδιαίτερες επιδόσεις είχε σημειώσει και με την περίπτωση του Κανά), ήταν το εξής: «Πού αποδίδετε την αντιπαράθεση που εκδηλώθηκε τελευταία ανάμεσα στους Β. Τζωρτζάτο και Δ. Κουφοντίνα; Υπάρχει περίπτωση κάποιοι να ωφεληθούν από αυτή την κατάσταση;». Ο Α. Γιωτόπουλος έδωσε μια μακροσκελή απάντηση, που ξεκίνησε από το επιχείρημα ότι «ορισμένοι καταδικάστηκαν χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο κι ότι είναι αθώοι». Κατά συνέπεια, «ο μόνος τρόπος που τους απομένει για να υποστηρίξουν την υπόθεσή τους είναι να απευθυνθούν στην κοινή γνώμη». Και κατέληξε με τα εξής, που περιλαμβάνουν και το ζουμί: «Ποιοι είναι αυτοί που ωφελούνται από τη σιωπή των καταδικασθέντων και ποιοι ενοχλούνται από το σπάσιμο της σιωπής; Μήπως είναι οι εγκέφαλοι της “στημένης” απόφασης που επιχειρούν σήμερα νέα, εν κρυπτώ, καταδίκη;».
 
Εδώ έχουμε μια καθαρή περίπτωση στρεψοδικίας. Ετέθη ποτέ και από κανέναν ζήτημα ότι δεν πρέπει να μιλήσουν οι πολιτικοί κρατούμενοι που διακηρύσσουν την αθωότητά τους για τις άδικες καταδίκες τους; Μήπως μέχρι τώρα σιωπούσαν και με τις δηλώσεις Τζωρτζάτου έσπασαν τη σιωπή τους; Και ο Τζωρτζάτος και άλλοι έχουν μιλήσει κατ’ επανάληψη και έχουν καταγγείλει τη μεταχείρισή τους από το δικαστήριο που τους καταδίκασε. Το ίδιο έχει κάνει και το κίνημα αλληλεγγύης, που πρέπει να σημειωθεί ότι έριξε πολύ περισσότερο βάρος σ’ αυτές τις περιπτώσεις των πολιτικών κρατούμενων, καταγγέλλοντας την παραβίαση του τεκμήριου αθωότητας και τη μετατροπή του σε τεκμήριο ενοχής, όπως και τις προκλητικές δικονομικές και ουσιαστικές παραβιάσεις με τις οποίες μεθοδεύτηκε η προειλημμένη καταδικαστική απόφαση. Δεν πρόκειται, λοιπόν, για το δικαίωμα και την υποχρέωσή τους να μιλήσουν δημόσια και να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, προβάλλοντας τα υπερασπιστικά τους επιχειρήματα, αλλά για κάτι άλλο. Πρόκειται για τη λάσπη που ο Τζωρτζάτος πετάει ενάντια στον Κουφοντίνα.
 
Αυτή τη λάσπη υιοθετεί ο Α. Γιωτόπουλος και την κάνει δική του υπόθεση. Κάνει τώρα το βήμα που δεν είχε κάνει όταν ο επί 30ετία φίλος του και μάρτυρας υπεράσπισής του στη δίκη Αντώνης Βεζύρογλου είχε κάνει μια εξίσου βρόμικη επίθεση ενάντια στον Δ. Κουφοντίνα και τη 17Ν, με άρθρο του στην «Ελευθεροτυπία». Τότε, μολονότι προ(σ)κλήθηκε δημόσια, ο Α. Γιωτόπουλος δεν πήρε θέση. Τώρα, με αυτόν τον έμμεσο τρόπο, «υιοθετώντας» τον Τζωρτζάτο, παίρνει θέση και για τον υπερασπιστή του Βεζύρογλου.
 
Και πάλι, όμως, δεν μπαίνει στην ουσία. Αφήνει τη λάσπη να παίζει το διαβρωτικό της ρόλο. Δεν προσπαθεί να μας εξηγήσει, πώς μπορεί η υπερασπιστική γραμμή του οποιουδήποτε κατηγορούμενου να περνάει μέσα από τη σπίλωση συγκατηγορουμένων του, με ανυπόστατες και αστήρικτες κατηγορίες, με λάσπη βγαλμένη από τους πιο νοσηρούς εγκεφάλους; Με ποιο τρόπο ο Κουφοντίνας πρέπει «να σπάσει τη σιωπή του», για να πάψουν να εκτοξεύουν εναντίον του λάσπη; Και γιατί θυμήθηκαν τόσο αργά να θέσουν τέτοιο ζήτημα, συνοδεύοντας το αίτημα με μια πρωτοφανή συκοφαντική εκστρατεία; Αλήθεια, αυτή η συκοφαντική εκστρατεία ενάντια στον άνθρωπο που προσωποποιεί το αγωνιστικό ήθος του επαναστάτη πολιτικού κρατούμενου και υπερασπίζεται όχι μια προσωπική πολιτική διαδρομή, αλλά μια συλλογική υπόθεση, ποιους εξυπηρετεί; Θα είχε ενδιαφέρον να απαντήσει σ’ αυτό το ερώτημα ο Α. Γιωτόπουλος κι όχι να υπεκφεύγει.
 
Για μας και για το κίνημα αλληλεγγύης τίποτα δεν έχει αλλάξει στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους. Απέναντι στην τρομοκρατική υστερία του αστικού κράτους υπερασπιστήκαμε, υπερασπιζόμαστε και θα υπερασπιστούμε όλους, τον καθένα με την υπερασπιστική του γραμμή και τη στάση που επέλεξε, φτάνει να μη συνεργάζεται με την «αντιτρομοκρατία».
 
Υπερασπιζόμαστε, για παράδειγμα τον Α. Γιωτόπουλο, που υποστηρίζει βάσιμα, ότι ο ίδιος διαφωνεί με τη 17Ν και την τακτική της, επειδή είχε και έχει άλλη άποψη για το ένοπλο και θεωρούσε ότι στις συνθήκες της μεταπολίτευσης το ένοπλο ήταν λάθος. Δεν είδαμε κανένα αποδεικτικό στοιχείο ότι ήταν κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που υποστηρίζει για τον εαυτό του: ένας αντιστασιακός της περιόδου της χούντας, που επέλεξε την ιδιώτευση μετά το 1974.
 
Και βέβαια, υπερασπιζόμαστε τον Δ. Κουφοντίνα γι’ αυτό που υπήρξε. Ενας αντάρτης πόλεων, μέλος της 17Ν, που όντας αιχμάλωτος του αστικού κράτους εξακολουθεί να μην ιδιωτεύει, αλλά να πολιτεύεται σύμφωνα με τις αρχές που καθόρισαν την ύπαρξή του.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης
Επόμενο άρθρο

Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

Οι νεοναζί έβγαλαν καραμπίνες

Σχετικά Αρθρα

Ποιος Λαζαρίδης; Ο Μητσοτάκης!

Πολιτική 19 Απρ 2026, 21:23

Μακάριος Λαζαρίδης: Οσο μιλάς τόσο επιβαρύνεις τη θέση του Μητσοτάκη

Πολιτική 16 Απρ 2026, 22:48

Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…

…επειδή η ιδιοκτήτριά της δηλώνει αλληλέγγυη στους Παλαιστίνιους

Πολιτική 14 Απρ 2026, 09:54

Ο αυτοκρατορίσκος του «βαθέος κράτους»

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να κρύψει το γεγονός ότι η εγκληματική οργάνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ χτίστηκε με δική του εντολή

Πολιτική 7 Απρ 2026, 20:49

Πιτσιλής: Πρώτα διατήρησε τους επίορκους του πρώην ΟΠΕΚΕΠΕ σε θέσεις προϊστάμενων, τώρα προκηρύσσει τις θέσεις για να τους ξηλώσει

Πολιτική 4 Απρ 2026, 09:09

Ανασχηματισμός-οπερέτα στην κυβέρνηση από έναν παραπαίοντα Μητσοτάκη

Πολιτική 3 Απρ 2026, 14:46
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Απρίλη

20 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Ποιος Λαζαρίδης; Ο Μητσοτάκης!

19 Απρ 2026, 21:23
Διεθνή

Χεζμπολά: Η Αντίσταση παραμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη και θα απαντά σε κάθε παραβίαση της εκεχειρίας από τον εχθρό

19 Απρ 2026, 10:46
Πολιτισμός

Ρομπέρτο Σαβιάνο: Η τράτα των παιδιών

19 Απρ 2026, 09:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Απρίλη

19 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν – Εκλεισε ξανά το Στενό του Ορμούζ

18 Απρ 2026, 19:54
Διεθνή

Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια

18 Απρ 2026, 11:17
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Απρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Απρίλη

18 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Mεγάλο ποτάμι φουσκωμένο… ποιος τους σταματάει;

17 Απρ 2026, 20:04
Διεθνή

«Από το βρυχηθμό του λιονταριού στο νιαούρισμα της γάτας»

Ισραηλινά μίντια και αξιωματούχοι καταγγέλλουν την τελευταία αποτυχία του Τελ Αβίβ στον Λίβανο

17 Απρ 2026, 19:08
Εργατικά

Συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις στην εκπαίδευση

Ανοιχτή Συνέλευση, Κυριακή 19 Απριλίου στο Πάντειο

17 Απρ 2026, 13:58
Διεθνή

Η Κατάρρευση είναι Πραγματική – Η Εκεχειρία στον Λίβανο σηματοδοτεί μια Ιστορική Στρατηγική Ηττα

17 Απρ 2026, 13:14
Διεθνή

Λιβανέζικη Αντίσταση: Εκεχειρία με το δάχτυλο στη σκανδάλη – «Γκρίνια» πάλι στη σιωνιστική οντότητα

17 Απρ 2026, 12:47
Καταστολή

Εισβολή δυνάμεων καταστολής στη Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ – Εκαναν ρημαδιό φοιτητικά στέκια

Στόχος ένα αποστειρωμένο πανεπιστήμιο

17 Απρ 2026, 10:47
Εργατικά

Χρύσα Χοτζόγλου: ‘Η θα απαντήσει ο κλάδος ή θα πάμε στην πρώτη μετά τη χούντα απόλυση εκπαιδευτικού για συνδικαλιστική παρέμβαση

Δήλωση ενόψει της δεύτερης τρομοκρατικής παραπομπής της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο που θα γνωμοδοτήσει για τη συνέχιση ή μη της αργίας

17 Απρ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Απρίλη

17 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Μακάριος Λαζαρίδης: Οσο μιλάς τόσο επιβαρύνεις τη θέση του Μητσοτάκη

16 Απρ 2026, 22:48
Διεθνή

Ανακοινώθηκε δεκαήμερη εκεχειρία στον Λίβανο

Οι σιωναζιστές εντολοδόχοι έσπευσαν να υπακούσουν στην αμερικάνικη διαταγή

16 Απρ 2026, 20:35
Διεθνή

«Εντελώς ανεξέλεγκτος»: Πρώην διοικητής της CIA ζητά το ξήλωμα του «επικίνδυνου» Τραμπ

16 Απρ 2026, 14:33
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Απρίλη

Ημέρα κινέζικης γλώσσας.

Ημέρα δισκοπωλείου.

Ημέρα Τύπου.

1942: Εκδίδεται η παράνομη αντιστασιακή εφημερίδα του ΕΑΜ “Ελεύθερη Ελλάδα“.

1971: Βόμβα σε σταθμευμένο ΙΧ πίσω από τη Μητρόπολη Αθηνών.

1972: Δυο βόμβες κάτω από αυτοκίνητα στη Γλυφάδα.

1973: Βόμβες σε τράπεζα και έξω από το σπίτι του Κ. Τσίτουρα, προέδρου της χουντικής «Ενώσεως Νέων Επιστημόνων»).

1998: Η RAF ανακοινώνει τη διάλυσή της μετά από 28 χρόνια δράσης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    17Ν
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Εφετείο 17Ν
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    ΕΛΑ
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Ποιοι είμαστε
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Επικοινωνία
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Όροι χρήσης
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Ποιοι είμαστε
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Επικοινωνία
  • Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Με αφορμή μια συνέντευξη του Α. Γιωτόπουλου

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo