Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αμπάς Ζάκι: Ενα έντιμο στέλεχος της Φατάχ
  • Παπασταύρεια κουτοπονηριά
  • Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ: Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά περισσότερη σταθερότητα και προσήλωση στη γη
  • Ο Βαρτζόπουλος επέλεξε να ανακοινώσει το κλείσιμο των Κέντρων Πρόληψης από «το κοπή τη πίτα» της ΝΔ στη Δράμα
  • Ο Φάκελος Επστιν: Η πλήρης ιστορία από την αρχή μέχρι το «Ισραήλ»
  • Σαν σήμερα 26 Φλεβάρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»17Ν»Εφετείο 17Ν»Πέμπτη, 22.3.07
Εφετείο 17Ν

232η συνεδρίαση

Πέμπτη, 22.3.07

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Μαρ 2007, 00:00

Ο γάλλος συνήγορος του Γιωτόπουλου Αντουάν Κοντ ξεκαθάρισε από την αρχή ότι θα απαντήσει σε ορισμένα μόνο σημεία των αγορεύσεων των εισαγγελέων.Τα σημεία αυτά ήταν τα εξής:

1.    Οι ομοιότητες ανάμεσα στο καταστατικό της 17Ν και σ’ αυτό της ΛΕΑ δεν πρέπει να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι συντάχθηκαν από το ίδιο πρόσωπο, γιατί «σε κείμενα που έχουν μαρξιστική λενινιστική προέλευση θα υπάρχουν τέτοιες ομοιότητες και δε μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ο συντάκτης είναι πάντα ο ίδιος».

2.    Η ταύτιση αποτυπωμάτων ως αποδεικτική μέθοδος είναι ακριβής μόνο όταν στον τόπο του εγκλήματος βρίσκονται πλήρη αποτυπώματα. «Τα τμήματα αποτυπωμάτων μπορούν να μας παραπλανήσουν για τον προφανή λόγο ότι η ταυτοποίηση αποτυπωμάτων είναι πολύ πιο αποτελεσματική σε πλήρη αποτυπώματα, αλλά πολύ λιγότερο αποτελεσματική σε τμήματα αποτυπωμάτων». Ο Α. Κοντ υποσχέθηκε ότι θα στείλει στο δικαστήριο δυο περιπτώσεις της αμερικάνικης δικαιοσύνης που αναφέρονται σ’ αυτό το ζήτημα, δυο άρθρα αμερικανικά. Εφόσον ο πελάτης μας αρνείται ότι είναι δικά του αυτά τα αποτυπώματα και υποστηρίζει ότι έχουν μεταφερθεί, η μέθοδος που μπορεί να αποφανθεί είναι η εξερεύνηση του DNA, διότι το αποτύπωμα που σχηματίζετα από τον ιδρώτα είναι γενετικά εξερευνίσιμο. Ο κ. Κοντ κατέθεσε πρωτόκολλο της καναδικής αστυνομίας που αναφέρεται στη δυνατότητα να βρεθεί το DNA από τα δακτυλικά αποτυπώματα. «Θα έλεγα λοιπόν κύριοι Δικαστές -κατέληξε ο Α. Κοντ-  ότι ο τρόπος με τον οποίον αντιμετωπίσατε την κατάσταση αυτή των δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν ήταν ο πλέον κατάλληλος προκειμένου να αποκλείσετε κάθε εύλογη αμφιβολία. Αρα λοιπόν, αυτό το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό είναι να μπορέσουμε να υπερβούμε αυτή την πιθανότητα που υπάρχει για μια εύλογη αμφιβολία, είναι καθοριστικό αυτό, να ξεπεράσετε την εύλογη αμφιβολία, για τη δική σας απόφαση».

3.    Σε ό,τι αφορά τις γραφολογικές πραγματογνωμοσύνες ο γάλλος δικηγόρος θύμισε ότι ο Ντρέιφους καταδικάστηκε με βάση μια γραφολογική ταύτιση και μετά από δέκα χρόνια αποδείχτηκε ότι η γραφή δεν ήταν δική του. Γι’ αυτό και στη Γαλλία έχουν μια σχέση συγκρουσιακή με τη γραφολογία. Γι’ αυτό και ο ίδιος ανέθεσε σε γάλλο πραγματογνώμονα να του δώσει μια γνωμάτευση σχετικά με τα γραπτά του Γιωτόπουλου, επειδή όμως τότε ο πελάτης του είχε αποχωρήσει από τη δίκη, κατά κάποιον τρόπο την ξέχασε εκείνη την ιστορία και την αρχειοθέτησε, την παράτησε. Η γαλλίδα πραγματογνώμων εντόπισε ομοιότητες, αλλά εντόπισε και διαφοροποιήσεις σε ό,τι αφορά τη γραφή. Διαφοροποιήσεις που δεν ταιριάζουν μ’ αυτά που ανέφερε η εισαγγελέας στην αγόρευσή της. Αναφέρει η γαλλίδα πραγματογνώμων: «Οι διαφορές μεταξύ του πειστηρίου και του κειμένου του κ. Γιωτόπουλου, που φαίνεται να μην έχουν μεγάλες διαφορές, παρόλα αυτά αφήνουν περιθώριο αμφιβολιών, αμφιβολίες κατά πόσον μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα ασφαλές, σίγουρο πόρισμα».

4.    Για το ζήτημα της ηθικής αυτουργίας θα πρέπει για κάθε πράξη να αναφέρονται τα στοιχεία που οδηγούν στην υπόθεση ότι τη διέπραξε ο κατηγορούμενος. «Για κάθε αξιόποινη πράξη υπάρχουν τρία στοιχεία τόσο στο ελληνικό Δίκαιο όσο και στο γαλλικό Δίκαιο όσο και σε κάθε ευρωπαϊκό Δίκαιο: Υπάρχει ο νόμιμος ορισμός της ενοχοποίησης της πράξης, υπάρχει η πράξη, τα πραγματικά γεγονότα, η αντικειμενική υπόσταση και υπάρχει η πρόθεση». Θα περίμενε λοιπόν από την εισαγγελική έδρα να αναφέρει σε κάθε πράξη ποιος ήταν ο καθοριστικός ρόλος του ηθικού αυτουργού, πράγμα που δεν έγινε. «Νομίζω ότι θα έπρεπε ν’ αποκλείσετε όλες εκείνες τις αξιόποινες πράξεις που αποδίδονται στον πελάτη μου κ. Γιωτόπουλο, όσο δε μπορεί η Εισαγγελική Αρχή να αποδείξει ξεκάθαρα ότι συμμετείχε ο πελάτης μου, με ποιον τρόπο συμμετείχε, ποια ήταν τα πραγματικά γεγονότα».

5.    Η ελληνική κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να απαντήσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο σε μια σειρά ερωτήματα. «Πώς εξηγείται ότι δεν ξεκίνησε διαδικασία Αυτόφωρου με την εμπλοκή Ανακριτή» για τον Σάββα Ξηρό; «Υπό ποιο νομικό καθεστώς βρισκόταν ο κ. Σάββας Ξηρός όταν γίνονταν οι συνομιλίες, αν κατάλαβα καλά με τις Αστυνομικές Αρχές και με τις Εισαγγελικές Αρχές, όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο»; Πώς εξηγούνται τα συμπτώματα που περιγράφει ο Σάββας Ξηρός (ο Κοντ υποστήριξε ότι σχετίζονται με τη χορήγηση φαρμάκων); Επίσης, «θα πρέπει το ελληνικό κράτος ν ‘απαντήσει λέγοντας ποιο νομικό κείμενο επιτρέπει την παρουσία κουκουλοφόρων και ένοπλων αστυνομικών δυνάμεων μέσα στην ανάκριση».

Ο Α. Κοντ έκλεισε τη συντομότατη αγόρευσή του ως εξής: «Στο ενδιάμεσο, μεταξύ του χρόνου της Αστυνομίας και του χρόνου της Ιστορίας υπάρχει ο χρόνος της Δικαιοσύνης. Εχω την εντύπωση ότι αυτός ο χρόνος της Δικαιοσύνης θα πρέπει να είναι ο χρόνος των τεκμηρίων, των πειστηρίων και των αποδείξεων. Γιατί ο χρόνος της Δικαιοσύνης δεν είναι ο χρόνος της Αστυνομίας και των ενόχων και διότι οι αποδείξεις, τ’ αποδεικτικά στοιχεία θα βοηθήσουν την Ιστορία να προχωρήσει προς τα εμπρός. Γι’ αυτό ο ρόλος σας στην Ιστορία, στην υπόθεση αυτή είναι πάρα πολύ αποφασιστικός θα έλεγα για το χρόνο της Ιστορίας».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

232η συνεδρίαση

Τετάρτη, 21.3.07
Επόμενο άρθρο

232η συνεδρίαση

Παρασκευή, 23.3.07

Σχετικά Αρθρα

202η συνεδρίαση

Τρίτη, 30.5.07

Εφετείο 17Ν 30 Μάι 2007, 00:00

250ή συνεδρίαση

Δευτέρα, 14.5.07

Εφετείο 17Ν 14 Μάι 2007, 00:00

249η συνεδρίαση

Πέμπτη, 10.5.07

Εφετείο 17Ν 10 Μάι 2007, 00:00

248η συνεδρίαση

Τετάρτη, 9.5.07

Εφετείο 17Ν 9 Μάι 2007, 00:00

247η συνεδρίαση

Δευτέρα, 7.5.07

Εφετείο 17Ν 7 Μάι 2007, 00:00

246η συνεδρίαση

Πέμπτη, 3.5.07

Εφετείο 17Ν 3 Μάι 2007, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Αμπάς Ζάκι: Ενα έντιμο στέλεχος της Φατάχ

26 Φεβ 2026, 21:32
Κόντρες

Παπασταύρεια κουτοπονηριά

26 Φεβ 2026, 20:44
Διεθνή

Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ: Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά περισσότερη σταθερότητα και προσήλωση στη γη

Χαμάς: Δεν συζητάμε παράδοση των όπλων της Αντίστασης

26 Φεβ 2026, 14:27
Υγεία

Ο Βαρτζόπουλος επέλεξε να ανακοινώσει το κλείσιμο των Κέντρων Πρόληψης από «το κοπή τη πίτα» της ΝΔ στη Δράμα

26 Φεβ 2026, 13:11
Διεθνή

Ο Φάκελος Επστιν: Η πλήρης ιστορία από την αρχή μέχρι το «Ισραήλ»

26 Φεβ 2026, 10:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Φλεβάρη

26 Φεβ 2026, 00:01
Κόντρες

Αχός βαρύς ακούγεται από τα πληκτρολόγια / ο Νίκος ρίχνει μ’ έναν γκρα κι ο Παύλος με μπαζούκα

25 Φεβ 2026, 21:34
Πολιτική

Δε θα ανακοινωθεί την Παρασκευή η απόφαση στη δίκη της νεοναζιστικής συμμορίας ΧΑ

Το δικαστήριο θα ανακοινώσει μόνο διακοπή για επόμενη συνεδρίαση, που θα απαγγείλει την απόφαση

25 Φεβ 2026, 18:45
Παιδεία

Η ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης έχει ξεπεράσει κάθε όριο αυθαιρεσίας και αυταρχισμού

25 Φεβ 2026, 17:36
Αγροτικά

Νέα αναβολή στη δίκη Χλύκα-Καλφούτζου για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

25 Φεβ 2026, 13:48
Εργατικά

Εκδήλωση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις

Πέμπτη 26/2, 6 μμ, Αίθουσα ΤΕΕ

25 Φεβ 2026, 13:27
Διεθνή

Γάζα: Οι Γιατροί Υπό Επίθεση – Δείτε το ντοκιμαντέρ που έκοψε το BBC

25 Φεβ 2026, 12:08
Διεθνή

Μια Aμερικανίδα ξεμπροστιάζει τον πρέσβη των ΗΠΑ στο Ισραήλ

25 Φεβ 2026, 10:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Φλεβάρη

25 Φεβ 2026, 00:01
Οικονομία

Ενας αμερικανοτσολιάς προμοτάρει το αμερικάνικο LNG

24 Φεβ 2026, 21:24
Αθλητισμός

Αθληση στο Αττικό Αλσος: Η Αντιπεριφερειάρχης περί άλλα τυρβάζει

24 Φεβ 2026, 19:39
Κόντρες

O Μr Bean είναι πονηρός

24 Φεβ 2026, 14:39
Διεθνή

Οι κυράδες της γης και οι αρουραίοι

24 Φεβ 2026, 13:12
Πολιτισμός

Βραβεία BAFTA: «Your dreams are an act of resistance» («Τα όνειρά σας είναι μια πράξη αντίστασης») – Υμνος στη μετανάστευση και τους μετανάστες

Το BBC έκοψε το "Free Palestine", με το οποίο έκλεισε την ομιλία του βραβευμένος με BAFTA δημιουργός

24 Φεβ 2026, 12:43
Υγεία

Oμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα

24 Φεβ 2026, 11:27
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Φλεβάρη

Πρωτοχρονιά Κινέζων.

Κουβέιτ: Ημέρα απελευθέρωσης (1991).

1921: Στρατεύματα της Κόστα Ρίκα εισβάλουν στον Παναμά.

1942: Απόδραση του Νίκου Πλουμπίδη από τις φυλακές Τρίπολης.

1957: Διαγράφεται ο Νίκος Ζαχαριάδης από την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ.

1968: 32 αφρικανικά κράτη συμφωνούν να μποϋκοτάρουν την Ολυμπιάδα του Μεξικό εξαιτίας της συμμετοχής της Νότιας Αφρικής.

1976: Η ΕΣΑ μετονομάζεται σε Ελληνική Στρατονομία.

1992: Πρώτη φορά ο ΕΛΑ χρησιμοποιεί τηλεχειρισμό σε χτύπημά του με στόχο διμοιρία των ΜΑΤ σε φωτεινό σηματοδότη στο Θησείο, τραυματίες δεκαεννιά αστυνομικοί και δύο περαστικοί (ΕΛΑ-1η Μάη).

1993: Βόμβα στους δίδυμους πύργους (Νέα Υόρκη), έξι νεκροί και περισσότεροι από χίλιοι τραυματίες.

1997: Την αποφυλάκιση του δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου «λόγω ανήκεστου βλάβης της υγείας του» ζητούν με επιστολή στη Βουλή 38 βουλευτές της ΝΔ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 232η συνεδρίαση

    17Ν
    • 232η συνεδρίαση

      Εφετείο 17Ν
  • 232η συνεδρίαση

    ΕΛΑ
    • 232η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 232η συνεδρίαση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 232η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 232η συνεδρίαση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 232η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 232η συνεδρίαση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 232η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 232η συνεδρίαση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 232η συνεδρίαση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 232η συνεδρίαση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 232η συνεδρίαση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 232η συνεδρίαση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 232η συνεδρίαση

      232η συνεδρίαση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 232η συνεδρίαση

      232η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 232η συνεδρίαση

      232η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 232η συνεδρίαση

      232η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 232η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 232η συνεδρίαση

    232η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 232η συνεδρίαση

    232η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 232η συνεδρίαση

    232η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης
  • 232η συνεδρίαση

    232η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 232η συνεδρίαση

    232η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 232η συνεδρίαση

    232η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo