Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Μήνυση κατά των μελών του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά Χρύσας Χοτζόγλου και Ακρίτα Καλούση
  • Πεπρωμένο μας η πατρίδα μας, η Παλαιστίνη…
  • Σαν σήμερα 20 Μάη
  • Παπαγαλάκια-γκεμπελίσκοι ντεφορμέ
  • ΑΠΘ: Οι διώξεις και η καταστολή πάνε «πακέτο» με την επιχειρηματικότητα
  • Απεργία πείνας για αξιοπρέπεια πίσω από τα συρματοπλέγματα: η Σιντική ως στρατόπεδο εξουθένωσης και παραδειγματισμού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»17Ν»Εφετείο 17Ν»Πέμπτη, 22.3.07
Εφετείο 17Ν

232η συνεδρίαση

Πέμπτη, 22.3.07

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Μαρ 2007, 00:00

Ο γάλλος συνήγορος του Γιωτόπουλου Αντουάν Κοντ ξεκαθάρισε από την αρχή ότι θα απαντήσει σε ορισμένα μόνο σημεία των αγορεύσεων των εισαγγελέων.Τα σημεία αυτά ήταν τα εξής:

1.    Οι ομοιότητες ανάμεσα στο καταστατικό της 17Ν και σ’ αυτό της ΛΕΑ δεν πρέπει να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι συντάχθηκαν από το ίδιο πρόσωπο, γιατί «σε κείμενα που έχουν μαρξιστική λενινιστική προέλευση θα υπάρχουν τέτοιες ομοιότητες και δε μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ο συντάκτης είναι πάντα ο ίδιος».

2.    Η ταύτιση αποτυπωμάτων ως αποδεικτική μέθοδος είναι ακριβής μόνο όταν στον τόπο του εγκλήματος βρίσκονται πλήρη αποτυπώματα. «Τα τμήματα αποτυπωμάτων μπορούν να μας παραπλανήσουν για τον προφανή λόγο ότι η ταυτοποίηση αποτυπωμάτων είναι πολύ πιο αποτελεσματική σε πλήρη αποτυπώματα, αλλά πολύ λιγότερο αποτελεσματική σε τμήματα αποτυπωμάτων». Ο Α. Κοντ υποσχέθηκε ότι θα στείλει στο δικαστήριο δυο περιπτώσεις της αμερικάνικης δικαιοσύνης που αναφέρονται σ’ αυτό το ζήτημα, δυο άρθρα αμερικανικά. Εφόσον ο πελάτης μας αρνείται ότι είναι δικά του αυτά τα αποτυπώματα και υποστηρίζει ότι έχουν μεταφερθεί, η μέθοδος που μπορεί να αποφανθεί είναι η εξερεύνηση του DNA, διότι το αποτύπωμα που σχηματίζετα από τον ιδρώτα είναι γενετικά εξερευνίσιμο. Ο κ. Κοντ κατέθεσε πρωτόκολλο της καναδικής αστυνομίας που αναφέρεται στη δυνατότητα να βρεθεί το DNA από τα δακτυλικά αποτυπώματα. «Θα έλεγα λοιπόν κύριοι Δικαστές -κατέληξε ο Α. Κοντ-  ότι ο τρόπος με τον οποίον αντιμετωπίσατε την κατάσταση αυτή των δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν ήταν ο πλέον κατάλληλος προκειμένου να αποκλείσετε κάθε εύλογη αμφιβολία. Αρα λοιπόν, αυτό το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό είναι να μπορέσουμε να υπερβούμε αυτή την πιθανότητα που υπάρχει για μια εύλογη αμφιβολία, είναι καθοριστικό αυτό, να ξεπεράσετε την εύλογη αμφιβολία, για τη δική σας απόφαση».

3.    Σε ό,τι αφορά τις γραφολογικές πραγματογνωμοσύνες ο γάλλος δικηγόρος θύμισε ότι ο Ντρέιφους καταδικάστηκε με βάση μια γραφολογική ταύτιση και μετά από δέκα χρόνια αποδείχτηκε ότι η γραφή δεν ήταν δική του. Γι’ αυτό και στη Γαλλία έχουν μια σχέση συγκρουσιακή με τη γραφολογία. Γι’ αυτό και ο ίδιος ανέθεσε σε γάλλο πραγματογνώμονα να του δώσει μια γνωμάτευση σχετικά με τα γραπτά του Γιωτόπουλου, επειδή όμως τότε ο πελάτης του είχε αποχωρήσει από τη δίκη, κατά κάποιον τρόπο την ξέχασε εκείνη την ιστορία και την αρχειοθέτησε, την παράτησε. Η γαλλίδα πραγματογνώμων εντόπισε ομοιότητες, αλλά εντόπισε και διαφοροποιήσεις σε ό,τι αφορά τη γραφή. Διαφοροποιήσεις που δεν ταιριάζουν μ’ αυτά που ανέφερε η εισαγγελέας στην αγόρευσή της. Αναφέρει η γαλλίδα πραγματογνώμων: «Οι διαφορές μεταξύ του πειστηρίου και του κειμένου του κ. Γιωτόπουλου, που φαίνεται να μην έχουν μεγάλες διαφορές, παρόλα αυτά αφήνουν περιθώριο αμφιβολιών, αμφιβολίες κατά πόσον μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα ασφαλές, σίγουρο πόρισμα».

4.    Για το ζήτημα της ηθικής αυτουργίας θα πρέπει για κάθε πράξη να αναφέρονται τα στοιχεία που οδηγούν στην υπόθεση ότι τη διέπραξε ο κατηγορούμενος. «Για κάθε αξιόποινη πράξη υπάρχουν τρία στοιχεία τόσο στο ελληνικό Δίκαιο όσο και στο γαλλικό Δίκαιο όσο και σε κάθε ευρωπαϊκό Δίκαιο: Υπάρχει ο νόμιμος ορισμός της ενοχοποίησης της πράξης, υπάρχει η πράξη, τα πραγματικά γεγονότα, η αντικειμενική υπόσταση και υπάρχει η πρόθεση». Θα περίμενε λοιπόν από την εισαγγελική έδρα να αναφέρει σε κάθε πράξη ποιος ήταν ο καθοριστικός ρόλος του ηθικού αυτουργού, πράγμα που δεν έγινε. «Νομίζω ότι θα έπρεπε ν’ αποκλείσετε όλες εκείνες τις αξιόποινες πράξεις που αποδίδονται στον πελάτη μου κ. Γιωτόπουλο, όσο δε μπορεί η Εισαγγελική Αρχή να αποδείξει ξεκάθαρα ότι συμμετείχε ο πελάτης μου, με ποιον τρόπο συμμετείχε, ποια ήταν τα πραγματικά γεγονότα».

5.    Η ελληνική κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να απαντήσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο σε μια σειρά ερωτήματα. «Πώς εξηγείται ότι δεν ξεκίνησε διαδικασία Αυτόφωρου με την εμπλοκή Ανακριτή» για τον Σάββα Ξηρό; «Υπό ποιο νομικό καθεστώς βρισκόταν ο κ. Σάββας Ξηρός όταν γίνονταν οι συνομιλίες, αν κατάλαβα καλά με τις Αστυνομικές Αρχές και με τις Εισαγγελικές Αρχές, όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο»; Πώς εξηγούνται τα συμπτώματα που περιγράφει ο Σάββας Ξηρός (ο Κοντ υποστήριξε ότι σχετίζονται με τη χορήγηση φαρμάκων); Επίσης, «θα πρέπει το ελληνικό κράτος ν ‘απαντήσει λέγοντας ποιο νομικό κείμενο επιτρέπει την παρουσία κουκουλοφόρων και ένοπλων αστυνομικών δυνάμεων μέσα στην ανάκριση».

Ο Α. Κοντ έκλεισε τη συντομότατη αγόρευσή του ως εξής: «Στο ενδιάμεσο, μεταξύ του χρόνου της Αστυνομίας και του χρόνου της Ιστορίας υπάρχει ο χρόνος της Δικαιοσύνης. Εχω την εντύπωση ότι αυτός ο χρόνος της Δικαιοσύνης θα πρέπει να είναι ο χρόνος των τεκμηρίων, των πειστηρίων και των αποδείξεων. Γιατί ο χρόνος της Δικαιοσύνης δεν είναι ο χρόνος της Αστυνομίας και των ενόχων και διότι οι αποδείξεις, τ’ αποδεικτικά στοιχεία θα βοηθήσουν την Ιστορία να προχωρήσει προς τα εμπρός. Γι’ αυτό ο ρόλος σας στην Ιστορία, στην υπόθεση αυτή είναι πάρα πολύ αποφασιστικός θα έλεγα για το χρόνο της Ιστορίας».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

232η συνεδρίαση

Τετάρτη, 21.3.07
Επόμενο άρθρο

232η συνεδρίαση

Παρασκευή, 23.3.07

Σχετικά Αρθρα

202η συνεδρίαση

Τρίτη, 30.5.07

Εφετείο 17Ν 30 Μάι 2007, 00:00

250ή συνεδρίαση

Δευτέρα, 14.5.07

Εφετείο 17Ν 14 Μάι 2007, 00:00

249η συνεδρίαση

Πέμπτη, 10.5.07

Εφετείο 17Ν 10 Μάι 2007, 00:00

248η συνεδρίαση

Τετάρτη, 9.5.07

Εφετείο 17Ν 9 Μάι 2007, 00:00

247η συνεδρίαση

Δευτέρα, 7.5.07

Εφετείο 17Ν 7 Μάι 2007, 00:00

246η συνεδρίαση

Πέμπτη, 3.5.07

Εφετείο 17Ν 3 Μάι 2007, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Μήνυση κατά των μελών του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά Χρύσας Χοτζόγλου και Ακρίτα Καλούση

Από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

20 Μάι 2026, 10:37
Πολιτισμός

Πεπρωμένο μας η πατρίδα μας, η Παλαιστίνη…

Roger Waters - Mοna Miari, COMFORTABLY NUMB RE-IMAGINED

20 Μάι 2026, 10:24
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Μάη

20 Μάι 2026, 00:01
Η παπάρα

Παπαγαλάκια-γκεμπελίσκοι ντεφορμέ

19 Μάι 2026, 21:45
Παιδεία

ΑΠΘ: Οι διώξεις και η καταστολή πάνε «πακέτο» με την επιχειρηματικότητα

19 Μάι 2026, 21:06
Καταστολή

Απεργία πείνας για αξιοπρέπεια πίσω από τα συρματοπλέγματα: η Σιντική ως στρατόπεδο εξουθένωσης και παραδειγματισμού

19 Μάι 2026, 20:04
Καταστολή

Διώκονται μέλη του Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ επειδή τόλμησαν να στηρίξουν τον αγώνα και τα αιτήματα των εστιακών φοιτητών

19 Μάι 2026, 19:45
Κόντρες

Αβρόχοις ποσί θα περάσουν Τζαβέλλας-Δεμίρης

19 Μάι 2026, 19:23
Πολιτική

Το Συγκρότημα Μαρινάκη επιτίθεται στον «ανιψιό» για να «πονέσει» ο θείος

19 Μάι 2026, 14:57
Πολιτισμός

Χαβιέρ Μπαρδέμ: Τα πράγματα άλλαξαν. Υπόλογοι θα βρεθούν αυτοί που συντάσσουν μαύρες λίστες

19 Μάι 2026, 11:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Μάη

19 Μάι 2026, 00:01
Πολιτισμός

Eurovision: Kαλά και ακόμα πιο καλά νέα

18 Μάι 2026, 20:03
Πολιτική

168 σχολικές τσάντες στην περίφραξη της αμερικανικής βάσης στη Σούδα

18 Μάι 2026, 18:49
Κόντρες

Φαβορί ο Μπακέλας; Ελα, δεν το πιστεύω

18 Μάι 2026, 15:21
Πολιτική

Ενας αρχιμανδρίτης μετράει τ’ άστρα

18 Μάι 2026, 14:19
Διεθνή

Τεράστια έκρηξη συγκλονίζει το κεντρικό Ισραήλ — Αμφιβολίες για την επίσημη εκδοχή περί δοκιμής

18 Μάι 2026, 11:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Μάη

18 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Εζεντίν Αλ-Χαντάντ | Ενα λιοντάρι της Αντίστασης έπεσε – Ο αγώνας συνεχίζεται

17 Μάι 2026, 10:40
Παιδεία

Βγάλτε επιτέλους τον σκασμό!

Πώς δυο 17χρονα παιδιά πίστεψαν ότι δεν έχουν πια καμιά ελπίδα

17 Μάι 2026, 08:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάη

17 Μάι 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Μάη

Ημέρα μετρολογίας.

Ημέρα κατά άσθματος και αλλεργίας.

Ευρωπαϊκή ημέρα για τη θάλασσα.

Αραβία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1927).

Κούβα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1902).

1941: Ο φυλακισμένος Νίκος Ζαχαριάδης παραδίδεται από την ασφάλεια στη Γκεστάπο που τον μεταφέρει αεροπορικώς στη Βιέννη.

1947: Πεθαίνει ο Γιώργης Σιάντος.

1972: Αποδρά ο Σήφης Βαλυράκης από τις φυλακές Κέρκυρας κολυμπώντας ως την Αλβανία όπου φυλακίζεται με την υποψία ότι είναι πράκτορας της ΚΥΠ.

1972: Διαλύονται εννιά φοιτητικοί σύλλογοι της Θεσσαλονίκης.

1985: Το Ισραήλ απελευθερώνει 1.500 Παλαιστίνιους με αντάλλαγμα τρεις ισραηλινούς στρατιώτες.

2004: Βόμβα της Λαϊκής Επαναστατικής Δράσης κάτω από Ι.Χ. σε αντιπροσωπεία της «Rover» στο Ελληνικό.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα κόμματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Βελόπουλου, του Βαρουφάκη, η Νέα Αριστερά, το κόμμα Τσίπρα, το κόμμα Καρυστιανού, το πιθανό κόμμα Σαμαρά και, δυστυχώς, μαζί το αγχωμένο από την έλευση Τσίπρα και Καρυστιανού ΠΑΣΟΚ, είναι εκδοχές του κόμματος των Τεμπών. Ολα μαζί και το καθένα χωριστά απειλούν την πολιτική σταθερότητα (το ΠΑΣΟΚ ήδη, με την επιπόλαιη πρότασή του για τα funds, είναι σαν να προεικάζει για τη χώρα ένα στάτους κρίσης). Ολα τα κόμματα που προανέφερα, αν και έχουν πολλές φορές αποτύχει να ανατρέψουν τη σταθερότητα, συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τη μητέρα των μαχών· τις εκλογές.

Hλίας Κανέλλης

(Εξαίρεσε μόνο το ΚΚΕ. Οχι γιατί το συμπαθεί αλλά γιατί το κατατάσσει σε άλλη, χειρότερη κατηγορία. Και γιατί αυτοί που θα ψηφίσουν ΚΚΕ είναι απίθανο να προέλθουν από τη ΝΔ. Ενώ όλα τα άλλα κόμματα, αριστερά και δεξιά της ΝΔ στον εικονικό πολιτικό χάρτη, απειλούν με αφαίμαξη τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Ολα μπορούν να της αφαιρέσουν ψηφοφόρους, άλλο περισσότερους άλλο λιγότερους. Οπότε, λίγο το ένα κόμμα, πολύ το άλλο, πέφτει ο Μητσοτάκης κάτω από το 25% και… πιάνει αεροδιάδρομο. Χτύπησε συναγερμό ο μηχανισμός προπαγάνδας του μεγάρου Μαξίμου: πρέπει να ιδρώσετε τη φανέλα. Πρέπει να βάλλετε μπροστά στον ψηφοφόρο το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτειες», ο εστί μεθερμηνευόμενον – που λέει και ο ευαγγελιστής – «Μητσοτάκης ή χάος». Πώς τους βάζεις όλους σε κοινό παρονομαστή, όταν η πολιτικοϊδεολογική τους ρητορική παρουσιάζει τεράστιες αποκλίσεις; Μπορείς, για παράδειγμα, να βάλεις το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και όλα τα κομμάτια του άλλοτε ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ σε κοινό παρονομαστή: να τα χαρακτηρίσεις εκδοχές της σοσιαλδημοκρατίας. Αυτό, όμως, δεν βολεύει, γιατί η σοσιαλδημοκρατία είναι ένα συστημικό πολιτικό ρεύμα που ουδείς διανοήθηκε να την χαρακτηρίσει φορέα σκόπιμης πολιτικής αστάθειας. Μπορείς, επίσης, να βάλεις τα ακροδεξιά μορφώματα στον ίδιο παρονομαστή, συμπεριλαμβάνοντας και τον Σαμαρά, αν φτιάξει κόμμα. Ούτε αυτό βολεύει, όταν ο μεν Σαμαράς προέρχεται από τα σπλάχνα της ΝΔ, στην οποία επιπροσθέτως κατέχουν περίοπτες θέσεις φασίστες πογκρομιστές σαν τον Βορίδη, άνθρωποι που ζητούσαν να υπάρξουν νεκροί μετανάστες στα σύνορα σαν τον Πλεύρη και θαυμαστές του Παττακού και του πατριάρχη του ελληνικού νεοναζισμού Κ. Πλεύρη σαν τον Γεωργιάδη. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να βάλεις στον ίδιο παρονομαστή τη σοσιαλδημοκρατία με την ακροδεξιά. Οπότε κάνεις μια κατασκευή και τους μαζεύεις όλους σ’ αυτήν: «κόμμα των Τεμπών». Εκτός του ότι αυτή καθαυτή η κατασκευή θυμίζει την ετοιμόρροπη καλύβα του καραγκιόζη, είναι στο φινάλε προβληματική για το αφεντικό. Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχει εδραία πεποίθηση ότι στα Τέμπη διαπράχτηκε ένα μαζικό έγκλημα, για το οποίο την ευθύνη φέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η οποία, εκτός του ότι δε ανέλαβε την ευθύνη της, διέπραξε και το έγκλημα της συγκάλυψης. Οταν το έγκλημα στα Τέμπη κατέβασε στο δρόμο πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε όλη τη χώρα, τόσους όσους δεν είχε κατεβάσει κανένα άλλο ζήτημα εδώ και δεκαετίες, το να χαρακτηρίζεις σύσσωμη την αντιπολίτευση, αριστερά και δεξιά της ΝΔ, «κόμμα των Τεμπών», μάλλον τιμητικό είναι γι’ αυτήν. Οπότε το δίλημμα «Μητσοτάκης ή χάος», που κατασκεύασες, εύκολα μετατρέπεται σε «οποιονδήποτε άλλο ή άλλη, εκτός από τον Μητσοτάκη». Είναι ντεφορμέ τα παπαγαλάκια, οι γκεμπελίσκοι της μητσοτακικής προπαγάνδας. Δε φταίνε αυτοί. Η κατάσταση είναι τόσο στριμόκωλη για το αφεντικό που στέρεψαν από ιδέες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 232η συνεδρίαση

    17Ν
    • 232η συνεδρίαση

      Εφετείο 17Ν
  • 232η συνεδρίαση

    ΕΛΑ
    • 232η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 232η συνεδρίαση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 232η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 232η συνεδρίαση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 232η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 232η συνεδρίαση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 232η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 232η συνεδρίαση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 232η συνεδρίαση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 232η συνεδρίαση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 232η συνεδρίαση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 232η συνεδρίαση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 232η συνεδρίαση

      232η συνεδρίαση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 232η συνεδρίαση

      232η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 232η συνεδρίαση

      232η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 232η συνεδρίαση

      232η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 232η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 232η συνεδρίαση

    232η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 232η συνεδρίαση

    232η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 232η συνεδρίαση

    232η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης
  • 232η συνεδρίαση

    232η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 232η συνεδρίαση

    232η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 232η συνεδρίαση

    232η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo