Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το 97% των λιβανέζων σιιτών απορρίπτει την εξομάλυνση των σχέσεων με το Ισραήλ και στηρίζει τα όπλα της αντίστασης, σύμφωνα με δημοσκόπηση
  • Η Λιμενάρχης Σύρου απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για την άφιξη του Crown Iris
  • Η κυβερνητική ΕΡΤ αβαντάρει τους νεοναζιστές για να υπηρετήσει το κάλπικο αφήγημα του Μητσοτάκη
  • Aραγτσί: Το άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ και η πλήρης επανέναρξη των συνομιλιών εξαρτώνται άμεσα από την άνευ όρων αποδοχή των νόμιμων όρων του Ιράν
  • Σαν σήμερα 3 Νοέμβρη
  • Στενό του Ορμούζ: 11 τάνκερ παραδόθηκαν στις φλόγες μέσα σε εννιά μέρες
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»17Ν»Εφετείο 17Ν»Τετάρτη, 27.12.06
Εφετείο 17Ν

186η συνεδρίαση

Τετάρτη, 27.12.06

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Δεκ 2006, 00:00

«Μνημείο παρανομίας, αυθαιρεσίας αλλά και νομικής γελοιότητας», χαρακτήρισε ο Ι. Μυλωνάς την εισαγγελική αγόρευση υπέρ της ανάγνωσης των προανακριτικών και ανακριτικών απολογιών του Σάββα και του Χριστόδουλου Ξηρών. Και είχε απόλυτο δίκιο, Διότι ήταν μια αγόρευση διεκπεραίωσης, γεμάτη από νομικίστικα τερτίπια και αυθαίρετες ερμηνείες σαφέστατων διατάξεων νόμων, που το μόνο που επιβεβαίωσε είναι το σταθερό μότο που είναι γραμμένο σε κάθε σελίδα αυτής της δίκης: επιτρέπονται τα πάντα, φτάνει να επιτευχθεί ο επιδιωκόμενος σκοπός. Επιτρέπεται να κουρελιαστούν στοιχειώδεις διατάξεις του ισχύοντος δικαίου, φτάνει να νομιμοποιηθεί το υλικό που κατασκευάστηκε στην Εντατική του «Ευαγγελισμού» και στο άντρο της Αντιτρομοκρατικής, αφού άλλο αποδεικτικό υλικό, στέρεο αποδεικτικό υλικό, έτσι όπως ορίζεται από το νόμο, τον αστικό νόμο, δεν υπάρχει.

Αντί επιχειρημάτων επί της ουσίας, πρόεδρος και εισαγγελέας περιορίστηκαν, ως συνήθως, σε παρατηρήσεις για τους χαρακτηρισμούς του συνηγόρου! Εμείς θα περιοριστούμε να αναφέρουμε ένα μόνο από τους εισαγγελικούς ισχυρισμούς. Είπε, ότι τα πρακτικά της πρωτόδικης δίκης επιτρέπεται να διαβαστούν στην ολότητά τους (δηλαδή και τα σημεία που περιέχουν προανακριτικές και ανακριτικές απολογίες) και όχι μόνο τα σημεία που περιλαμβάνουν μαρτυρικές καταθέσεις, γιατί διαφορετικά δεν θα ξέραμε ούτε την πρωτόδικη απόφαση ούτε τις ποινές ούτε τα ελαφρυντικά. Πώς λοιπόν να μη δώσει τους χαρακτηρισμούς που έδωσε η υπεράσπιση, όταν ακόμα και ο πρωτοετής της Νομικής γνωρίζει ότι το διατακτικό της απόφασης διαβάζεται χωριστά στην έναρξη της δίκης και επομένως όλα τα σχετικά με τις καταδίκες, τα ελαφρυντικά και τις ποινές είναι γνωστά εξαρχής, ακόμα κι αν δεν διαβαστεί ούτε μια αράδα πρακτικών; Και όμως, τόσο έμπειροι δικαστικοί, που τα παίζουν στα δάχτυλα αυτά, αναγκάζονται να λένε τέτοια πράγματα, γιατί κυριεύονται από την αγωνία μη τυχόν και… εφαρμοστεί ο νόμος.

Το έργο των υπερασπιστών που αγόρευσαν (Ι. Μυλωνάς, Ι. Σταμούλης, Ρ. Καραμπλιάνη) νομικά ήταν ευκολότατο. Εκαναν σκόνη τα έωλα επιχειρήματα της Εισαγγελίας, μιλώντας συγκεκριμένα και εμπεριστατωμένα. Ομως, φωνές βοόντων εν τη ερήμω ήταν ο λόγος τους.

Μετά από καιρό εμφανίστηκε ο τρίτος διορισμένος συνήγορος του Α. Γιωτόπουλου (Θεοχάρης) και δήλωσε ότι έχει προγραμματίσει να κάνει μια επέμβαση ΩΡΛ και γι’ αυτό κωλύεται για το υπόλοιπο της δίκης. Ετσι, ο πρόεδρος ανακάλεσε την πράξη διορισμού του. Εμάς, όμως, η όλη διαδικασία μας θύμισε θέατρο. Το δικαστήριο, λόγω κωλυμάτων συνηγόρων, διέκοψε για τις 3 Γενάρη, μολονότι και γι’ αυτή την ημερομηνία δηλώθηκαν κωλύματα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

186η συνεδρίαση

Περί Δικαιοσύνης
Επόμενο άρθρο

186η συνεδρίαση

Πέμπτη, 4.1.07

Σχετικά Αρθρα

202η συνεδρίαση

Τρίτη, 30.5.07

Εφετείο 17Ν 30 Μάι 2007, 00:00

250ή συνεδρίαση

Δευτέρα, 14.5.07

Εφετείο 17Ν 14 Μάι 2007, 00:00

249η συνεδρίαση

Πέμπτη, 10.5.07

Εφετείο 17Ν 10 Μάι 2007, 00:00

248η συνεδρίαση

Τετάρτη, 9.5.07

Εφετείο 17Ν 9 Μάι 2007, 00:00

247η συνεδρίαση

Δευτέρα, 7.5.07

Εφετείο 17Ν 7 Μάι 2007, 00:00

246η συνεδρίαση

Πέμπτη, 3.5.07

Εφετείο 17Ν 3 Μάι 2007, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Το 97% των λιβανέζων σιιτών απορρίπτει την εξομάλυνση των σχέσεων με το Ισραήλ και στηρίζει τα όπλα της αντίστασης, σύμφωνα με δημοσκόπηση

3 Νοέ 2026, 13:51
Καταστολή

Η Λιμενάρχης Σύρου απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για την άφιξη του Crown Iris

3 Νοέ 2026, 13:29
Πολιτική

Η κυβερνητική ΕΡΤ αβαντάρει τους νεοναζιστές για να υπηρετήσει το κάλπικο αφήγημα του Μητσοτάκη

3 Νοέ 2026, 11:55
Διεθνή

Aραγτσί: Το άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ και η πλήρης επανέναρξη των συνομιλιών εξαρτώνται άμεσα από την άνευ όρων αποδοχή των νόμιμων όρων του Ιράν

Μπακαεΐ: Το Ιράν κρίνει τις ΗΠΑ από τις πράξεις τους και όχι από τον τόνο των επιστολών τους

3 Νοέ 2026, 10:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Νοέμβρη

3 Νοέ 2026, 00:01
Διεθνή

Στενό του Ορμούζ: 11 τάνκερ παραδόθηκαν στις φλόγες μέσα σε εννιά μέρες

2 Νοέ 2026, 19:53
Κόντρες

Koulis the Untouchable

2 Νοέ 2026, 19:09
Αγροτικά

Φάμπρικα αναβολών στις δίκες των λαμόγιων της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Και οι κατηγορούμενοι βουλευτές της ΝΔ στο κόλπο των αναβολών

2 Νοέ 2026, 15:27
Εργατικά

Τρομο-δίωξη γιατρού επειδή έκανε σωστά τη δουλειά του

2 Νοέ 2026, 11:40
Καταστολή

Καταδικάστηκαν οι μπάτσοι-βασανιστές του Βασίλη Μάγγου

2 Νοέ 2026, 11:18
Διεθνή

Σιωναζιστική φρίκη: Δίνουν σε Παλαιστίνιους τη δυνατότητα να δολοφονηθούν μόνοι ή μαζί με τις οικογένειές τους

2 Νοέ 2026, 09:53
Εκδηλώσεις

Η ποίηση των μηχανών: Αφιέρωμα στον Τζίγκα Βερτόφ

Τις δυο επόμενες Παρασκευές στην Κόντρα

2 Νοέ 2026, 09:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Νοέμβρη

2 Νοέ 2026, 00:01
Ιστορία

Mοχάμεντ Ντέιφ: Μια θρυλική προσωπικότητα της Παλαιστινιακής Αντίστασης

1 Νοέ 2026, 12:12
Αγροτικά

Οταν το ΥΠΑΑΤ και η ΓΔΚ πιάνονται «με τη γίδα στην πλάτη» (αλλιώς: Ούτε ντροπή ούτε τσίπα)

Αναγκάστηκαν να δηλώσουν κρούσματα αφθώδους στη Λέσβο, όταν τους ξεμπροστιάσαμε για απόκρυψη

1 Νοέ 2026, 10:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Νοέμβρη

1 Νοέ 2026, 00:01
Πολιτισμός

«Χτύπα με το ραβδί σου» – Ενας παιάνας για την αντίσταση

31 Οκτ 2026, 11:17
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

31 Οκτ 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Οκτώβρη

31 Οκτ 2026, 00:02
Διεθνή

Οι Ιρανοί «ξεροψήνουν» τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές

30 Οκτ 2026, 19:43
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Νοέμβρη

Παναμάς: Ημέρα ανεξαρτησίας (1903).

Ιαπωνία: Ημέρα πολιτισμού.

1931: Αιματηρές συγκρούσεις στους δρόμους της Αθήνας μεταξύ φοιτητών και αστυνομίας σε διαδήλωση υπέρ των Κυπρίων.

1947: Απόπειρα σαμποτάζ από κομμουνιστές στο αμαξοστάσιο της ΥΕΚΑ στο Νέο Φάληρο.

1968: Αντιχουντικό συλλαλητήριο στην κηδεία του Γεώργιου Παπανδρέου, 41 άτομα παραπέμπονται σε στρατοδικείο.

1969: Τρεις καταδίκες μελών του «Ρήγα Φεραίου».

1972: Η Ανατολική Γερμανία ελευθερώνει 30.000 πολιτικούς κρατούμενους.

1992: Χτύπημα στη ΔΟΥ Αμαρουσίου (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 186η συνεδρίαση

    17Ν
    • 186η συνεδρίαση

      Εφετείο 17Ν
  • 186η συνεδρίαση

    ΕΛΑ
    • 186η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 186η συνεδρίαση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 186η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 186η συνεδρίαση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 186η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 186η συνεδρίαση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 186η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 186η συνεδρίαση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 186η συνεδρίαση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 186η συνεδρίαση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 186η συνεδρίαση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 186η συνεδρίαση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 186η συνεδρίαση

      186η συνεδρίαση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 186η συνεδρίαση

      186η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 186η συνεδρίαση

      186η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 186η συνεδρίαση

      186η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 186η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 186η συνεδρίαση

    186η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 186η συνεδρίαση

    186η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 186η συνεδρίαση

    186η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης
  • 186η συνεδρίαση

    186η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 186η συνεδρίαση

    186η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 186η συνεδρίαση

    186η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo