Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Χαν Γιούνις δεν παραδίνεται – αμύνεται με επιτυχία
  • Οι Αμερικανοί εκβιάζουν το Ιράν μέσω των σιωναζιστών
  • Εσχάτη προδοσία και εσχάτη υποκρισία
  • Σαν σήμερα 13 Ιούνη
  • 24ωρη απεργία στα ΜΜΕ
  • Θα ακούσετε επιτέλους τους χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»17Ν»Εφετείο 17Ν»Παρασκευή, 15.12.06
Εφετείο 17Ν

182η συνεδρίαση

Παρασκευή, 15.12.06

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Δεκ 2006, 00:00

«Μηδενική ανοχή στους τρομοκράτες, ακόμα κι αν χρειαστεί να τσαλαπατηθούν στοιχειώδεις κανόνες του ισχύοντος Δικαίου. Το Δίκαιο είναι για τους ενσωματωμένους στην αστική δημοκρατία και όχι για όσους την πολεμούν. Ακόμα κι αν δεν δηλώνουν πολέμιοί της, ακόμα κι αν δηλώνουν ότι αποδέχονται τους κανόνες του παιχνιδιού και αυτό που ορίζεται ως κράτος δικαίου, αρκεί να έχουν υποδειχτεί ως τρομοκράτες για να πάψει να ισχύει γι’ αυτούς ό,τι ισχύει για όλους τους άλλους». Αυτό ήταν, σε ελεύθερη απόδοση-ερμηνεία, το νόημα της απόφασης του έκτακτου τρομοδικείου στο αίτημα του Α. Γιωτόπουλου να του επιτραπεί να διορίσει συνηγόρους της δικής του επιλογής, γιατί οι διορισμένοι είναι ανεπαρκείς να τον υπερασπιστούν ενόψει Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Μια απόφαση που σίγουρα έχει και την «άνωθεν» έγκριση (για να μην πούμε παρότρυνση). Αυτό το νόημα είχε κατά την άποψή μας η χτεσινή διακοπή, προκειμένου να εξεταστεί ένα τυπικό αίτημα. Αλλωστε, το ότι εκφωνήθηκε ένα λακωνικότατο σκεπτικό, χωρίς αναφορές σε νόμους και νομολογία, καταδεικνύει ότι δεν απαιτούνταν τόσο μεγάλη διακοπή.

Οπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο πρόεδρος, το δικαστήριο απορρίπτει την υποβληθείσα ένσταση του κ. Αλέξανδρου Γιωτόπουλου ως αβάσιμη, καθώς δεν αποδείχτηκε η επικαλούμενη ανεπάρκεια των αυτεοπαγγέλτως διορισθέντων συνηγόρων του, οι οποίοι κρίνονται επαρκείς για να τον υπερασπιστούν.

Δεν φανταζόμουν ποτέ –σχολίασε ο Ι. Μυλωνάς- ότι έμπειροι δικαστές θα δούλευαν το ακροατήριό τους. Ντρέπομαι για την κατάντια της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Φυσικά, θα πράξουμε τα νόμιμα.

Απτόητη η εισαγγελέας πήρε το λόγο και πρότεινε να αναγνωστούν οι προανακριτικές και ανακριτικές απολογίες των Σάββα και Χριστόδουλου Ξηρού. Ακαριαία αντέδρασε η Γ. Κούρτοβικ, που δήλωσε ότι έχει ένσταση επ’ αυτού και ζητά διακοπή για τη Δευτέρα, προκειμένου να την ετοιμάσει και φυσικά να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι συνήγοροι, που απουσίαζαν. Διακοπή για τη Δευτέρα ζήτησε και ο Ι. Μυλωνάς, επειδή –όπως είπε- ο κ. Γιωτόπουλος εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει αίτηση εξαίρεσης, ενώ πρέπει και ο ίδιος να ετοιμαστεί για το δικονομικό πραξικόπημα που εισηγήθηκε η εισαγγελέας.

Ο πρόεδρος πήρε διάλειμμα μισής ώρας (!) και όταν το δικαστήριο επανήλθε ο Α. Γιωτόπουλος ζήτησε το λόγο και δήλωσε: Είναι ηλίου φαιενότερον, ότι οι δύο διορισμένοι συνήγοροι δεν είναι σε θέση να μου προσφέρουν καμιά νομική βοήθεια για τα ζητήματα της προετοιμασίας της προσφυγής μου στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, χωρίς αυτό να είναι υποτιμητικό γι’ αυτούς. Υποβάλλω αίτηση εξαίρεσης για τα πέντε τακτικά μέλη του δικαστηρίου και ζητώ διακοπή για τη Δευτέρα για να ετοιμάσω την αίτηση εξαίρεσης.

Η εισαγγελέας, σε μια ακόμη προκλητική παρέμβαση, πρότεινε να γίνει διακοπή μιας ώρας για να ετοιμαστεί η αίτηση εξαίρεσης και να μη χαθεί η Δευτέρα! Μάταια της εξηγούσε ο Ι. Μυλωνάς, ότι δε μπορεί να ετοιμάσει αίτηση εξαίρεσης στο χώρο του δικαστηρίου, χωρίς να έχει στη διάθεσή του τη νομική βιβλιοθήκη του, τη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, τα πρακτικά της χθεσινής μέρας κ.λπ. Επί ένα δεκάλεπτο εξελισσόταν μια φραστική διελκυστίνδα ανάμεσα στο συνήγορο και την εισαγγελέα, με θέμα τα αυτονόητα, ενώ ο πρόεδρος παρακολουθούσε παθητικά ως… τρίτος. Ο συνήγορος, όταν πείστηκε ότι η λογική είναι ανίσχυρη μπροστά στην αυθαιρεσία και τον εξουσιαστικό τσαμπουκά, που παίρνει πλέον απροκάλυπτα εκδικητικό χαρακτήρα (φαινομενικά θυμίζει γεροντικό πείσμα), δήλωσε ότι αποχωρεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο Β. Τζωρτζάτος δεν θα δεχτεί να εκπροσωπηθεί από άλλο συνήγορο, οπότε αναγκαστικά η δίκη θα διακοπεί για τη Δευτέρα. Κι ενώ υπήρχε έδαφος για να διευθετηθεί το ζήτημα (σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου για μια συνεδρίαση), ο πρόεδρος έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, ανακοινώνοντας διακοπή για μιάμιση ώρα! Λόγω επαγγελματικού κωλύματος θα επανέλθω τη Δευτέρα το πρωί, ανακοίνωσε ο Ι. Μυλωνάς. Ας σημειωθεί ότι στη διάρκεια των προηγούμενων φραστικών διαξιφισμών, την ώρα που ο Ι. Μυλωνάς έλεγε ότι δε μπορεί να ετοιμάσει μια αίτηση εξαίρεσης στο πόδι, ακούστηκε να λέει εκτός μικροφώνου: «Αμα θέλετε»!! Ενδεικτικό του κλίματος κι αυτό.
Στο τέλος, η συνεδρίαση εξελίχτηκε σε σκέτη παρωδία. Το δικαστήριο βγήκε και η αμέσως έφυγε για νέο δεκάλεπτο διάλειμμα. Οταν ξαναβγήκε, η εισαγγελέας πρότεινε τη διακοπή για τη Δευτέρα, λόγω της απουσίας του Ι. Μυλωνά και η πρότασή της έγινε δεκτή. Είχε ήδη πάει 1 μετά το μεσημέρι και ο χρόνος συνεδρίασης δεν ξεπέρασε το εικοσάλεπτο. Μια συνεδρίαση που θα μπορούσε να έχει τελειώσει στις 9:30′ το πρωί, τελείωσε στη 1:00. Μιλάμε για σκέτο καψόνι στους συνηγόρους και τίποτ’ άλλο.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

182η συνεδρίαση

Πέμπτη, 14.12.06
Επόμενο άρθρο

182η συνεδρίαση

Σύντροφε αρχισυντάκτη, απαιτώ επίδομα ανθυγιεινής εργασίας

Σχετικά Αρθρα

202η συνεδρίαση

Τρίτη, 30.5.07

Εφετείο 17Ν 30 Μάι 2007, 00:00

250ή συνεδρίαση

Δευτέρα, 14.5.07

Εφετείο 17Ν 14 Μάι 2007, 00:00

249η συνεδρίαση

Πέμπτη, 10.5.07

Εφετείο 17Ν 10 Μάι 2007, 00:00

248η συνεδρίαση

Τετάρτη, 9.5.07

Εφετείο 17Ν 9 Μάι 2007, 00:00

247η συνεδρίαση

Δευτέρα, 7.5.07

Εφετείο 17Ν 7 Μάι 2007, 00:00

246η συνεδρίαση

Πέμπτη, 3.5.07

Εφετείο 17Ν 3 Μάι 2007, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Η Χαν Γιούνις δεν παραδίνεται – αμύνεται με επιτυχία

13 Ιούν 2025, 13:07
Διεθνή

Οι Αμερικανοί εκβιάζουν το Ιράν μέσω των σιωναζιστών

13 Ιούν 2025, 10:57
Πολιτική

Εσχάτη προδοσία και εσχάτη υποκρισία

13 Ιούν 2025, 06:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Ιούνη

13 Ιούν 2025, 00:01
Uncategorized

24ωρη απεργία στα ΜΜΕ

12 Ιούν 2025, 08:40
Παιδεία

Θα ακούσετε επιτέλους τους χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες;

Ανοιχτή επιστολή προέδρων φοιτητικών συλλόγων Αθήνας και Θεσσαλονίκης προς την υπουργό Παιδείας

12 Ιούν 2025, 00:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Ιούνη

12 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

Σε άνιση μάχη κι αγώνα…

11 Ιούν 2025, 21:26
Παιδεία

Κέντρα Ξένων Γλωσσών: Υψηλή κερδοφορία και εργασιακές σχέσεις-γαλέρας

Χάρη στην αδιαφορία του εκπαιδευτικού συστήματος για την ξενόγλωσση εκπαίδευση

11 Ιούν 2025, 21:02
Αγροτικά

Ανεξέλεγκτη η ευλογιά συνεχίζει να πλήττει τα ελληνικά κοπάδια

11 Ιούν 2025, 20:26
Παιδεία

Τα παιδιά μας δεν είναι αριθμοί: Ξεσηκώθηκαν στα Χανιά ενάντια στις συγχωνεύσεις σχολικών τμημάτων

11 Ιούν 2025, 20:04
Διεθνή

Οι «Πέτρες του Δαβίδ» εξολοθρεύουν τα «Αρματα του Γεδεών»

11 Ιούν 2025, 13:03
Πολιτισμός

Που πα’ ρε Πεπ, χωρίς να ρωτήσεις τη Σώτη;

11 Ιούν 2025, 09:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Ιούνη

11 Ιούν 2025, 00:01
Κόντρες

Ξύλο και Free Palestine

10 Ιούν 2025, 21:51
Καταστολή

Κτήνη άλογα και αιμοβόρα, κοινώς ΜΑΤατζήδες

10 Ιούν 2025, 20:10
Αγροτικά

«Γατάκι» ο Γκέμπελς μπροστά στον Λυκουρέντζο του ΕΛΓΑ

10 Ιούν 2025, 19:52
Πολιτική

Χωρίς «αρχηγό» και κοινοβουλευτική ομάδα το νεοναζιστικό μόρφωμα «Σπαρτιάτες»

Η απόφαση του Εκλογοδικείου πρόκριμα και για την ποινική καταδίκη των κασιδιαραίων νεοναζιστών

10 Ιούν 2025, 16:00
Παιδεία

Πάνω από 100 εστιακοί φοιτητές απειλούνται με έξωση στα Γιάννενα

Καταγγελία του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

10 Ιούν 2025, 11:34
Αθλητισμός

Οι τελικοί που θα θυμόμαστε για όσα έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου

10 Ιούν 2025, 07:24
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Ιούνη

Ημέρα softball.

1956: Λήγει η 72χρονη κατοχή της διώρυγας του Σουέζ από τους Αγγλους.

1969: Βόμβα στην είσοδο πολυκατοικίας στη Βουκουρεστίου, τέσσερις τραυματίες.

1978: Τα ισραηλινά στρατεύματα εγκαταλείπουν τον Νότιο Λίβανο.

1989: Βόμβες στον πέμπτο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών, έξω από τη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και στη ΔΟΥ Νίκαιας (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Oταν ανέλαβα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είχα ξεκάθαρη εντολή από τον πρωθυπουργό: πλήρης κάθαρση στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Από τον Νοέμβριο ήλθα σε επαφή με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή την έρευνα που ξεκίνησε. Δεν πρόκειται για υπόθεση που ξέφυγε από τον έλεγχο, αλλά για μια υπόθεση που εμείς φέραμε ξανά υπό θεσμικό και νομικό έλεγχο. Ως υπουργείο κινούμαστε μεθοδικά και σεβόμαστε απόλυτα τόσο το εθνικό όσο και το ευρωπαϊκό δίκαιο. Το μόνο μας μέλημα είναι να διασφαλίσουμε ότι οι ευρωπαϊκοί πόροι φτάνουν στους πραγματικούς δικαιούχους, δηλαδή στους ελληνες αγρότες.

Κώστας Τσιάρας

(Μια συνέντευξη στην καραδεξιά Political δεν έχει follow up ερωτήματα και αμφισβήτηση της «απόλυτης αλήθειας» του υπουργού. Εχει μόνο ερωτήσεις-πάσες, εμφανώς συμφωνημένες εκ των προτέρων, ώστε η υπουργάρα να ξετυλίξει το αφήγημά της. Θα μπορούσε -λέμε τώρα- να ρωτήσει η… αγιογράφος Ελλη Τριανταφύλλου: Γιατί οι τέσσερις υπουργοί των κυβερνήσεων Μητσοτάκη που προηγήθηκαν -Βορίδης, Λιβανός, Γεωργαντάς, Αυγενάκης- δεν έκαναν «πλήρη κάθαρση» στον ΟΠΕΚΕΠΕ και χρειάστηκε -ξαναλέμε τώρα- ο πρωθυπουργός να δώσει «ειδική εντολή» στον Τσιάρα; Θα μπορούσε ακόμα να ρωτήσει: Αφού στήριξες την έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, γιατί αυτή χρειάστηκε να οργανώσει αστυνομικό «ντου» για να κατασχέσει υπολογιστές αναζητώντας στοιχεία; Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν εμπιστευόταν τις διαβεβαιώσεις σου ή -ακόμα χειρότερα- ότι διαπίστωσε προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων; Και γιατί ο πρόεδρος που εσύ διόρισες, ο συνταξιούχος δικαστής Σαλάτας, κατήγγειλε την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και αναγκάστηκες να τον «παραιτήσεις», μετ’ επαίνων; Ενας δημοσιογράφος -και όχι αγιογράφος υπουργών- θα ρωτούσε, επίσης: Γιατί επί των ημερών σου συνεχίστηκε ο ανελέητος υπηρεσιακός διωγμός της υπαλλήλου Παρασκευής Τυχεροπούλου, η οποία είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων για βοσκότοπους-μαϊμούδες; Τρεις μέρες μετά τον ορισμό της πρώτης δικασίμου κατά του Χλύκα, των παιδιών του και μελών της οικογένειας Καλφούτζου, που δήλωναν… ιδιωτικά βοσκοτόπια στον… Γράμμο, η Τυχεροπούλου εκδιώχτηκε και από τη θέση-ψυγείο όπου είχε τοποθετηθεί, με το αισχρό επιχείρημα «και λόγω υπηρεσιακής ανεπάρκειας»! Επί υπουργίας Τσιάρα. Δεν ήξερε τίποτα αυτός; Αν δεν ήξερε, γιατί μπλοκάρισε την απόσπαση της Τυχεροπούλου στην υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Αθήνα; Η ίδια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ζήτησε από τον Τσιάρα να αποσπαστεί η Π. Τυχεροπούλου σ’ αυτήν, προκειμένου να βοηθήσει στη διενεργούμενη έρευνα, ο Φλωρίδης δέχτηκε την αιτηθείσα απόσπαση, αλλά ο Τσιάρας ακόμα δεν έχει υπογράψει. Δεν αποκαλύπτει αυτή η στάση του συμμετοχή στο διωγμό της υπαλλήλου που αποκάλυψε το σκάνδαλο, αλλά και άρνηση συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία; Αν θέλετε να μάθετε την αλήθεια, διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γεράσιμου Λιόντου στο ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr:

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συγκάλυπτε και συγκαλύπτει τα δύο σκάνδαλα με τα βοσκοτόπια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 182η συνεδρίαση

    17Ν
    • 182η συνεδρίαση

      Εφετείο 17Ν
  • 182η συνεδρίαση

    ΕΛΑ
    • 182η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 182η συνεδρίαση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 182η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 182η συνεδρίαση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 182η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 182η συνεδρίαση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 182η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 182η συνεδρίαση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 182η συνεδρίαση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 182η συνεδρίαση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 182η συνεδρίαση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 182η συνεδρίαση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 182η συνεδρίαση

      182η συνεδρίαση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 182η συνεδρίαση

      182η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 182η συνεδρίαση

      182η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 182η συνεδρίαση

      182η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 182η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 182η συνεδρίαση

    182η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 182η συνεδρίαση

    182η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 182η συνεδρίαση

    182η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης
  • 182η συνεδρίαση

    182η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 182η συνεδρίαση

    182η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 182η συνεδρίαση

    182η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo