Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οι Υεμενίτες δεν κάνουν πλάκα
  • Made in Iran
  • Οι οικονομικές επιπτώσεις για τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό μετά την εξαπόλυση του πολέμου κατά του Ιράν
  • Αύξηση κατώτατου μισθού: Ούτε ένα κουλούρι την ημέρα
  • Το Ισραήλ και το Εξάγωνο των Συμμαχιών — Στόχοι και Επιπτώσεις
  • Σαν σήμερα 30 Μάρτη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Πόλα Ρούπα: Κείμενο εν όψει του δικαστικού συμβουλίου στη Χαλκίδα στις 10 Γενάρη ’25
Καταστολή

Πόλα Ρούπα: Κείμενο εν όψει του δικαστικού συμβουλίου στη Χαλκίδα στις 10 Γενάρη ’25

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Ιαν 2025, 07:36

Αποφυλακίστηκα στις 17 Νοεμβρίου 2023, ύστερα από 8,5 χρόνια κράτησης στις φυλακές για τη συμμετοχή μου στον Επαναστατικό Αγώνα.

Σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο για την εικοσαετή ποινή κράτησης όπως η δική μου, θα μπορούσα να είχα αποφυλακιστεί νωρίτερα αν είχα περισσότερα ημερομίσθια. Ομως ο μεγάλος αριθμός δικασίμων, οι συνεχείς μεταγωγές μου από τις φυλακές Ελαιώνα στις φυλακές Κορυδαλλού και οι επαναλλαμβανόμενες καραντίνες που ήμουν υποχρεωμένη να κάνω λόγω των μεταγωγών (καθεστώς covid), ήταν οι αιτίες που έχασα πολλών μηνών ημερομίσθια αυξάνοντας τον χρόνο έκτισης της κλειστής φυλακής.

Το δικαστικό συμβούλιο που αποφάσισε την αποφυλάκισή μου δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να μην δεχτεί να με θέσει σε καθεστώς εξαίρεσης και να αποφασίσει όπως αποφάσιζε εδώ και χρόνια για τις πολλές εκατοντάδες άλλες κρατούμενες. 

Λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή μου, εισαγγελέας εφετών Χαλκίδας έκανε έφεση στην απόφαση του συμβουλίου πλημμελειοδικών Θήβας με την οποία αποφυλακίστηκα ζητώντας να ξαναγυρίσω στην φυλακή. Στις 10 Ιανουαρίου 2024 δικάστηκα από δικαστικό συμβούλιο στην Χαλκίδα με βάση την έφεση που ζητούσε τον επανεγκλεισμό μου.

Είναι δεδομένο ότι αυτή η έφεση αποφασίστηκε κατόπιν πολύπλευρων πολιτικών πιέσεων που ασκήθηκαν με την αποφυλάκισή μου. Αυτή η εξέλιξη διαφαινόταν από δημοσιεύματα, δημοσιογραφικά και πολιτικά σχόλια. Διάφοροι καθεστωτικοί γραφιάδες στρατευμένοι στις πιο ακραίες εκφάνσεις της κρατικής καταστολής και δίχως να γνωρίζουν καν το νομικό πλαίσιο το οποίο επικαλούνται, διαμαρτυρήθηκαν για την αποφυλάκισή μου και για τις ποινές μου, χωρίς να με γνωρίζουν, χωρίς να έχουν κάνει την παραμικρή έρευνα, χωρίς να έχουν βρεθεί ποτέ σε κανένα από τα δικαστήριά μου, χωρίς να έχουν διαβάσει τίποτα από όσα έχω καταθέσει στις πολλές δίκες μου. Με δημοσιεύματα υποκινούμενα από καθεστωτικούς πολιτικούς παράγοντες ή από την δική τους πολιτική επιλογή να πιέζουν προς όλο και πιο ακραίες (προς τις ακροδεξιές, πάντα) τάσεις την κατασταλτική πολιτική και την συστημική πολιτική γενικότερα, συμβάλλουν στην διαμόρφωση μιας “περιρρέουσας ατμόσφαιρας”, που καθορίζει –παρά τα όποια γελοία επιχειρήματα χρησιμοποιούνται ανά καιρούς– τη συμπεριφορά των δικαστηρίων. 

Αυτό έχει συμβεί σε πολλές υποθέσεις πολιτικών κρατουμένων και όχι μόνο στην δική μου περίπτωση. Χωρίς να παραβλέπουμε, βέβαια, και το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι δικαστές ή εισαγγελείς που διακατέχονται οι ίδιοι από ακροδεξιές πεποιθήσεις και τις εκφράζουν στις ποινές και τις αποφάσεις για την αποφυλάκιση πολιτικών κρατουμένων επιβάλλοντας τις αυστηρότερες αυτών, όπως έγινε και στις συνεχείς αποφάσεις του συμβουλίου πλημμελειοδικών Λαμίας που απέρριπταν την αποφυλάκιση του συντρόφου μου Νίκου Μαζιώτη. 

Τα παραπάνω δεν αποκλείουν τις άμεσες παρεμβάσεις στην δικαστική λειτουργία από καθεστωτικούς πολιτικούς παράγοντες, ειδικά σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε, όπου η δραστική πάταξη κάθε μορφής κοινωνικής αντίστασης, ακόμα και κοινωνικής διαμαρτυρίας, κυριαρχεί στην κρατική πολιτική, δεδομένου μάλιστα του γεγονότος ότι οι συνθήκες κοινωνικής διαβίωσης είναι τόσο δραματικές για την πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν κάνει πραγματικό εφιάλτη τον αγώνα της καθημερινής επιβίωσης.

Στην δική μου πορεία μέσα στα δικαστήρια και τις φυλακές υπήρξαν και κάποιοι μέσα από το δικαστικό σύστημα εξουσίας που αναγνώρισαν ότι δεν μπορούν οι φρονηματικές ή πολιτικές τους πεποιθήσεις να καθορίζουν τις αποφάσεις τους και όπως έγραφε η απόφαση του συμβουλίου πλημμελειοδικών Θήβας “να απαιτείται η επίδειξη από τον κρατούμενο ηθικών αξιών κατά την εκάστοτε αξιακή κλίμακα του δικαστή, η οποία –οίκοθεν νοείται– πόρρω απέχει από αυτή του αιτούντος καταδίκου”. 

Είμαι ένα χρόνο εκτός φυλακής. Η έφεση που ασκήθηκε στην αποφυλάκισή μου είναι η πρώτη που εφαρμόζεται σε πολιτικό κρατούμενο και η ενός χρόνου (και πλέον, όπως φαίνεται) αναμονή για την οριστική απόφαση, με το ιδιόμορφο καθεστώς ομηρίας που αυτή η αναμονή σημαίνει, είναι επίσης μια “καινοτόμα” συνθήκη. Αν τελικά, το δικαστικό συμβούλιο Χαλκίδας αποφασίσει τον επανεγκλεισμό μου, αποφασίσει –για να χρησιμοποιήσω τα λόγια με τα οποία τελειώνει η εισαγγελική πρόταση που ζητά από το συμβούλιο εφετών Χαλκίδας να παραμείνω εκτός φυλακής– “την επαχθή και βίαιη διακοπή της ελεύθερης συμβίωσής της με την οικογένειά της και κυρίως με το παιδί της”, θα πρόκειται για την πιο ακραία και την πιο εκδικητική –πολιτικά αλλά και προσωπικά– επιλογή. Μια επιλογή που μόνο ως “δώρο” στο πολιτικό σύστημα εξουσίας και ως συμβολή στην πορεία του πολιτικού ολοκληρωτισμού μπορεί να ερμηνευθεί.

Πόλα Ρούπα

8 Ιανουαρίου 2025

Εκτύπωση 🖨
ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 8 Γενάρη
Επόμενο άρθρο Περιφραστικός ορισμός του οπορτουνισμού

Σχετικά Αρθρα

Οταν το άσυλο σκοτώνει: 44χρονος στη Λέσβο έδωσε τέλος στη ζωή του μετά από απορριπτική απόφαση

Η βία της αναμονής και ένα σύστημα που εξοντώνει σιωπηλά

Καταστολή 27 Μαρ 2026, 09:12

Ευρώπη–Φρούριο:  Pushbacks και βασανισμοί με θεσμική ανοχή

Τέσσερις αναφορές-καταπέλτης της Frontex εκθέτουν το ελληνικό κράτος

Καταστολή 26 Μαρ 2026, 08:53

Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας: Καταγγελία για την εισβολή της αστυνομίας στη Φοιτητική Εστία και τις συλλήψεις τριών φοιτητριών

Καταστολή 24 Μαρ 2026, 13:58

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αθηνών: Kαταγγέλλουμε τη συνεχιζόμενη καταστολή στη φοιτητική εστία του ΕΚΠΑ και τις συλλήψεις τριών φοιτητριών

Καταστολή 24 Μαρ 2026, 13:13

Οι ασφαλίτες σκευωροί βυσσοδομούν: Κατηγορούν (για κακουργήματα) αγωνιστή, με εφτά χρόνια καθυστέρηση

Καταστολή 24 Μαρ 2026, 11:28

Να μην αφαιρεθεί το άσυλο από τον Τζαβέντ Ασλάμ

Καταστολή 20 Μαρ 2026, 19:11
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Οι Υεμενίτες δεν κάνουν πλάκα

30 Μαρ 2026, 13:58
Διεθνή

Made in Iran

30 Μαρ 2026, 13:32
Διεθνή

Οι οικονομικές επιπτώσεις για τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό μετά την εξαπόλυση του πολέμου κατά του Ιράν

30 Μαρ 2026, 12:52
Εργατικά

Αύξηση κατώτατου μισθού: Ούτε ένα κουλούρι την ημέρα

30 Μαρ 2026, 12:09
Διεθνή

Το Ισραήλ και το Εξάγωνο των Συμμαχιών — Στόχοι και Επιπτώσεις

Πολιτική Ανάλυση

30 Μαρ 2026, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Μάρτη

30 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Οι σιωναζιστές γλίτωσαν τους δωσίλογους, σκοτώνοντας δυο μαχητές της Αντίστασης

29 Μαρ 2026, 22:41
Διεθνή

Πάνω από 100 σιωναζιστικά τεθωρακισμένα χτύπησαν, μέχρι χτες, οι μαχητές της Χεζμπολά

29 Μαρ 2026, 22:12
Διεθνή

Διαδηλώσεις στο Τελ Αβίβ κατά του πολέμου στο Ιράν αντιμετωπίστηκαν με καταστολή από την αστυνομία

29 Μαρ 2026, 12:10
Πολιτισμός

Ουκ εν το πολλώ το ευ… (Γ.Φ. Καλόγερος, «Φαρμακείο»)

29 Μαρ 2026, 11:22
Διεθνή

Υποκλινόμαστε στο μαρτύριο των λιβανέζων συναδέλφων μας

Δύο δημοσιογράφοι και ένας φωτορεπόρτερ νεκροί, μετά από στόχευση του αυτοκινήτου τους από τους σιωναζιστές

29 Μαρ 2026, 10:48
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Μάρτη

29 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Κατάληψη του Xαργκ: Ο δρόμος της Ουάσιγκτον προς την ήττα στον Περσικό Κόλπο

28 Μαρ 2026, 08:58
Αθλητισμός

Team Melli: Στη μνήμη των δολοφονημένων κοριτσιών του Μινάμπ

28 Μαρ 2026, 08:26
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

28 Μαρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Μάρτη

28 Μαρ 2026, 00:01
Κόντρες

Από μικρό κι από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια

27 Μαρ 2026, 19:37
Διεθνή

«Ασφαλής ζώνη» ο νότιος Λίβανος, με νέο ρεκόρ της Αντίστασης; 94 οι χτεσινές επιχειρήσεις της Χεζμπολά

27 Μαρ 2026, 13:43
Πολιτική

Να μεταδοθεί τηλεοπτικά η δίκη για το έγκλημα των Τεμπών

Σκόπιμο το μπάχαλο με την αίθουσα - αποτέλεσμα κυβερνητικού σχεδιασμού

27 Μαρ 2026, 12:55
Παιδεία

Φοιτητές ΕΜΠ: Δεν θα συνεργαστούμε με τους δολοφόνους του ΝΑΤΟ

27 Μαρ 2026, 12:11
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Μάρτη

Ημέρα αντισύλληψης.

1912: Το Μαρόκο γίνεται γαλλικό προτεκτεράτο.

1952: Εκτελούνται οι Μπελογιάννης, Μπάτσης, Καλούμενος και Αργυριάδης.

1968: Κυκλοφορεί το πρώτο φύλλο του παράνομου «Ριζοσπάστη».

1970: Βόμβα του “Κινήματος 20 Οκτώβρη” καταστρέφει στρατιωτικό όχημα έξω από τη σχολή Ευελπίδων. Αλλες δύο -δεν εξερράγησαν- ανακαλύπτονται στο ίδιο μέρος και σε αστυνομικό όχημα στην οδό Καλλιδρομίου.

1977: Βόμβες σε δεκατέσσερα αυτοκίνητα Βορειοαμερικάνων, άλλες έξι απόπειρες απέτυχαν (ΕΛΑ).

1981: Απόπειρα δολοφονίας του προέδρου των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρέιγκαν από τον Τζον Χίνκλεϊ.

1992: Δύο βόμβες στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης (ΕΛΑ-1η Μάη).

2020: Θάνατος Μανώλη Γλέζου.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo