Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αθώοι και πειθαρχικά οι εκπαιδευτικοί Πάνος Χουντής και Ζήσης Γκέρτσος
  • ΔΣ Συλλόγου Μεταπτυχιακών Σπουδαστών (ΥΔ) ΕΜΠ: Για την εκδικητική παραπομπή συναδέλφου μας στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΕΜΠ
  • Ο Σπυράδωνης εκδικείται το Νοσοκομείο Νίκαιας αφήνοντάς το χωρίς ειδικευόμενους
  • Σαν σήμερα 8 Σεπτέμβρη
  • Νέες σιωναζιστικές απειλές για εκδίωξη όλων των Παλαιστίνιων από τη Γάζα και για ολοκληρωτικό πόλεμο στη Δυτική Οχθη
  • ΚΥΠατζής έκανε μήνυση επειδή τον παρακολουθούσαν με το Predator!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Περιβάλλον»Μέχρι πότε θα εξετάζετε το αυτονόητο;
Περιβάλλον

Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

Μέχρι πότε θα εξετάζετε το αυτονόητο;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Οκτ 2017, 00:00

Την περασμένη Τρίτη, έφτασε με το ταχυδρομείο στα γραφεία της εφημερίδας μας έγγραφο της ΔΑΟΚΑ, με ημερομηνία 11 Οκτώβρη. Το έγγραφο απευθύνεται στο Γραφείο Τύπου του ΥΠΕΝ, κοινοποιείται στο Γραφείο του υπουργού Γ. Σταθάκη, στο Γραφείο της γενικής γραμματέα Χρ. Μπαριτάκη, στο Γραφείο του γενικού διευθυντή Πολεοδομίας και αναφέρει τα εξής:
 
«Σας διαβιβάζουμε λόγω αρμοδιότητος αντίγραφο της (α) σχετικής αίτησης (σ.σ. πρόκειται για την αναφορά-αίτηση σχετικά με την παράνομη, πλέον, και όχι απλώς διάτρητη, άδεια για το γήπεδο Μελισσανίδη), η οποία υπεβλήθη από τον κ. Γεράσιμο Λιόντο, δημοσιογράφο της εφημερίδας ΚΟΝΤΡΑ, με τα συνημμένα της, καθώς και εκτυπώσεις από πρόσφατες σχετικές δημοσιεύσεις στην εφημερίδα ΚΟΝΤΡΑ και στο διαδίκτυο αναφορικά με την υπ' αριθμ. 85/2017 έγκριση και άδεια δόμησης της ΔΑΟΚΑ/ΥΠΕΝ, για την ενημέρωσή σας και τυχόν δικές σας ενέργειες.
 
Συμπληρωματικά, αναφέρεται ότι τα όποια αιτήματα-αναφορές-καταγγελίες υποβάλλονται στην υπηρεσία μας, εξετάζονται στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και όπου απαιτείται με συνδρομή και άλλων υπηρεσιών του Υπουργείου.
 
Η Διευθύντρια
 
Ντόρα Γαλάνη
 
Αρχιτέκτων Πολεοδόμος».
 
Τα σχόλιά μας:
 
1. Θα επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά ότι εμείς δεν υποβάλλουμε αιτήσεις στο Γραφείο Τύπου (το οποίο, φυσικά, δεν γνωρίζει τα διάφορα θέματα με τα οποία ασχολούνται οι υπηρεσίες), αλλά απευθείας στις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να μας απαντήσουν. Διότι η δημοσιογραφική ιδιότητα δεν μας αφαιρεί την ιδιότητα του πολίτη του ελληνικού κράτους, που έχει δικαίωμα να απευθύνεται στη Διοίκηση κι αυτή είναι υποχρεωμένη να του απαντήσει μέσα σε καθορισμένη προθεσμία. 
 
2. Επί της ουσίας, η κ. Γαλάνη μας ενημερώνει ότι… πέταξε τη μπάλα στην κερκίδα. Μας λέει ότι «εξετάζει» την αναφορά-αίτησή μας «στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας». Μας λέει το τετριμμένο δηλαδή (υπήρχε περίπτωση να την εξέταζε σε διαφορετικό πλαίσιο;). Πόσον καιρό, όμως, χρειάζεται για να εξετάσει το αυτονόητο; Εχει εκδώσει μια άδεια με έναν συγκύριο («Δικέφαλος 1924» ΑΕ), ο οποίος κατέστη συγκύριος παρανόμως, σε κάθε περίπτωση, γιατί το οικόπεδο που παραχωρήθηκε στην ΑΕΚ είναι πράγμα εκτός συναλλαγής και δεν μπορεί να εκχωρηθεί σε κανέναν τρίτο. Ακόμα κι αν το παραβλέψουμε αυτό (που δεν παραβλέπεται με τίποτα), ο εν λόγω συγκύριος (σύμφωνα με την απόφαση της ΔΑΟΚΑ) του έργου δεν έχει αυτή την ιδιότητα, διότι το έγγραφο που επικαλέστηκε για να καταστεί συγκύριος (το περιβόητο παραχωρητήριο) είναι ανυπόστατο, διότι εγκρίθηκε από γενική συνέλευση σωματείου που κρίθηκε από το δικαστήριο ανυπόστατη.
 
Την απόφαση του δικαστηρίου την έχουμε κοινοποιήσει στην κ. Γαλάνη και επειδή δεν είναι καμιά άπειρη υπάλληλος, γνωρίζει πολύ καλά ότι υποχρεούται να ανακαλέσει την άδεια. Επρεπε ήδη να το έχει κάνει. Τι περιμένει; Κάθε καθυστέρηση στην αποκατάσταση της νομιμότητας «βρομάει» βαρύτερο σκάνδαλο. «Βρομάει» αναζήτηση μεθόδευσης για να συνεχιστεί η παρανομία. Μόνο που τα περιθώρια πλέον δεν έχουν απλώς στενέψει, έχουν εξαντληθεί.
 
3. Η κ. Γαλάνη γράφει ότι εξετάζει τις αιτήσεις-αναφορές-καταγγελίες, «όπου απαιτείται, με συνδρομή και άλλων υπηρεσιών του υπουργείου». Αυτό είναι τουλάχιστον πρόκληση, όταν γράφεται για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ξέρουμε πολύ καλά πώς συνεργάστηκε η κ. Γαλάνη με το Αυτοτελές Τμήμα Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Εργου. Η ίδια ζήτησε -τον Νοέμβρη του 2014- να της πει το Αυτοτελές Τμήμα αν νομιμοποιείται η «Δικέφαλος 1924» ΑΕ ως κύριος του έργου. Το Αυτοτελές Τμήμα ουδέποτε νομιμοποίησε τη συμφερόντων Μελισσανίδη εταιρία. Κι όταν οι πιέσεις αυξήθηκαν, ζήτησε με έγγραφό του από τον υπουργό Σταθάκη να υποβληθεί σχετικό ερώτημα στο ΝΣΚ. Ο Σταθάκης, γνωρίζοντας ότι το ΝΣΚ θα γνωματεύσει αρνητικά (ακολουθώντας τη «νομολογία» του, π.χ. τη Γνωμοδότηση 112/2006), επέστρεψε ανυπόγραφο το αίτημα για υποβολή Ερωτήματος στο ΝΣΚ. Και η κ. Γαλάνη -άγνωστο μέσα από ποιες διαδικασίες- παρέβλεψε το Αυτοτελές Τμήμα Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Εργου, μολονότι είχε η ίδια απευθυνθεί σ' αυτό. Από αρχιτέκτων-πολεοδόμος μετατράπηκε η ίδια σε… νομικό, απεφάνθη ότι η «Δικέφαλος 1924» ΑΕ είναι συγκύριος του έργου και εξέδωσε τη διάτρητη Εγκριση και Αδεια Δόμησης! Ας μη μιλά, λοιπόν, για «συνδρομή άλλων υπηρεσιών του υπουργείου», γιατί στη συγκεκριμένη υπόθεση, ζήτησε τη συνδρομή και την πέταξε στα σκουπίδια, επειδή η γνωμοδότηση του κατεξοχήν αρμόδιου νομικού τμήματος δε βόλευε τον Μελισσανίδη, τον Φλαμπουράρη, τον Σταθάκη (ή μήπως δε βόλευε και την κ. Γαλάνη;).
 
4. Μια απορία: στον υπουργό και τη γενική γραμματέα (δηλαδή στην πολιτική ηγεσία), γιατί κοινοποίησε το έγγραφο η κ. Γαλάνη; Για να δείξει ότι κάνει καλά τη δουλειά της ή επειδή πρέπει να είναι ενήμεροι γιατί «τους ενδιαφέρει»; Τυπικά, την άδεια Μελισσανίδη δεν την υπέγραψε ο υπουργός, αλλά η κ. Γαλάνη. Η ίδια υποχρεούται και να την ανακαλέσει. Ο υπουργός είναι… άμοιρος ευθυνών. Τυπικά, γιατί ουσιαστικά όλοι ξέρουμε τι έχει γίνει. Και να αμφέβαλλε κάποιος, δεν του άφησε περιθώρια ο «σκοτεινός» ένοικος του Μαξίμου, Αλέκος Φλαμπουράρης, που φρόντιζε να διατυμπανίζει τις παρεμβάσεις του και να εισπράττει τα εύσημα από το «σύστημα Μελισσανίδη». Γι' αυτό και η ερμηνεία που δίνουμε εμείς στην κοινοποίηση στον υπουργό και τη γενική γραμματέα είναι ότι η κ. Γαλάνη περιμένει «γραμμή». Αυτό, όμως, δυσχεραίνει και δε διευκολύνει την προσωπική της θέση.
 
Αυτό το σκάνδαλο θα πάρει τέλος. Η κ. Γαλάνη καλείται να κάνει αυτό που ο νόμος την υποχεώνει να κάνει: να ανακαλέσει την παράνομη άδεια. Οσο το καθυστερεί τόσο βυθίζεται προσωπικά στο σκάνδαλο.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

Να σταματήσει άμεσα η καταστροφική επέμβαση στη Λίμνη Στυμφαλία
Επόμενο άρθρο

Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

Χούλιγκαν της ΑΕΚ έσπασαν τα τζάμια της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Γεράσιμος Λιόντος

Σχετικά Αρθρα

Οι καπιταλιστές των ανεμογεννητριών ανάβουν (και) δασικές πυρκαγιές και το κράτος κρατάει το φανάρι

Ξεδιάντροπη ομολογία συνενοχής από τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής

Περιβάλλον 4 Αυγ 2026, 10:20

Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση

Περιβάλλον 30 Ιούλ 2026, 21:17

(Και) οι γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας πυρπολούν τα δάση

Ενα αποκαλυπτικό βίντεο έκανε σκόνη το αφήγημα περί «εμπρηστών»

Περιβάλλον 23 Ιούλ 2026, 12:21

Οδοφράγματα της πλάκας αντί για Φράγματα Βάρους

Αναίσχυντη κοροϊδία από τον δεξιό δήμαρχο Γλυφάδας

Περιβάλλον 6 Φεβ 2026, 10:48

Ξαναπλημμύρισε η Θεσσαλία: αυτό θα γίνεται όσο δεν κατασκευάζουν Φράγματα Βάρους στα ορεινά

Περιβάλλον 2 Φεβ 2026, 19:58

Λένε «πρόληψη» και εννοούν να μην πνιγεί κανένας, όχι να αποσοβηθούν οι καταστροφικές πλημμύρες

Περιβάλλον 27 Ιαν 2026, 20:17
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Αθώοι και πειθαρχικά οι εκπαιδευτικοί Πάνος Χουντής και Ζήσης Γκέρτσος

Τους κατηγόρησαν για... «αναξιοπρεπή συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας»

8 Σεπ 2026, 10:56
Παιδεία

ΔΣ Συλλόγου Μεταπτυχιακών Σπουδαστών (ΥΔ) ΕΜΠ: Για την εκδικητική παραπομπή συναδέλφου μας στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΕΜΠ

8 Σεπ 2026, 10:46
Υγεία

Ο Σπυράδωνης εκδικείται το Νοσοκομείο Νίκαιας αφήνοντάς το χωρίς ειδικευόμενους

8 Σεπ 2026, 09:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Σεπτέμβρη

8 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Νέες σιωναζιστικές απειλές για εκδίωξη όλων των Παλαιστίνιων από τη Γάζα και για ολοκληρωτικό πόλεμο στη Δυτική Οχθη

7 Σεπ 2026, 19:50
Πολιτική

ΚΥΠατζής έκανε μήνυση επειδή τον παρακολουθούσαν με το Predator!

7 Σεπ 2026, 19:12
Οικονομία

«Κουμπαράς» που υμνεί τον πλούτο και οικτίρει τη φτώχεια

7 Σεπ 2026, 14:37
Πολιτισμός

Δεν ξεχνούν την Παλαιστίνη

7 Σεπ 2026, 11:19
Κόντρες

Φανταστείτε να μην είχαν καλή προσωπική σχέση

7 Σεπ 2026, 10:13
Διεθνή

Η Δυτική Oχθη αντιμέτωπη με έναν αγώνα για την ίδια της την ύπαρξη

7 Σεπ 2026, 05:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Σεπτέμβρη

7 Σεπ 2026, 00:01
Αγροτικά

Δικαστήριο-κολυμβήθρα του Σιλωάμ για 22 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οφείλει να ασκήσει έφεση στην απόφαση του του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας

6 Σεπ 2026, 20:03
Διεθνή

Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης

Προς όξυνση οι σχέσεις Βρετανίας-Ισραήλ

6 Σεπ 2026, 10:02
Διεθνή

Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών

6 Σεπ 2026, 09:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη

6 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ

5 Σεπ 2026, 09:39
Διεθνή

Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός

Αραγτσί: «Βασισμένη σε αρχές και σταθερή» υποστήριξη του Ιράν στην παλαιστινιακή υπόθεση

5 Σεπ 2026, 08:51
Διεθνή

Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν

5 Σεπ 2026, 08:26
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

5 Σεπ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Σεπτέμβρη

Ημέρα φιλολογίας.

Ημέρα φυσικοθεραπείας.

Γουινέα Μπισάου: Ημέρα ανεξαρτησίας (1974).

Ανδόρα: Εθνική γιορτή.

Ουγκάντα: Ημέρα δημοκρατίας (1967).

Νότια Κορέα: Ημέρα ευχαριστιών.

1934: Η Κου Κλουξ Κλαν ανακοινώνει ότι τάσσεται υπέρ των ναζί.

1943: Συνθηκολόγηση Ιταλίας, αφοπλισμός της μεραρχίας Πινερόλο από τον ΕΛΑΣ.

1944: Εκτελείται από Γερμανούς στο Δαφνί η αρχηγός της αντιστασιακής οργάνωσης «Μπουμπουλίνα» Λέλα Καραγιάννη μαζί με άλλες έξι γυναίκες και 65 άντρες.

1946: Δημοψήφισμα στη Βουλγαρία διώχνει τον βασιλιά και ανακηρύσσει δημοκρατία.

1947: Ιδρύεται η CIA.

1962: Αγροτικές ταραχές στο Ξηρόμερο (Αγρίνιο) με ένα διαδηλωτή νεκρό και ένα παιδί τραυματισμένο από αδέσποτη σφαίρα.

1974: Συλλαμβάνονται οι Κούρτσιο και Φραντσεσκίνι (Ερυθρές Ταξιαρχίες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    17Ν
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Εφετείο 17Ν
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    ΕΛΑ
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Ποιοι είμαστε
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Επικοινωνία
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Όροι χρήσης
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Ποιοι είμαστε
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Επικοινωνία
  • Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo