Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 4 Δεκέμβρη
  • Ξεσηκώθηκαν και οι λαϊκατζήδες
  • Τσιάρας-Κέλλας κατασκεύασαν ψεύτικη αποκλιμάκωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
  • Αθήνα-Ουάσιγκτον όπως Κολιάτσου-Παγκράτι
  • Ο Μητσοτάκης δρομολογεί την ολοκληρωτική υποταγή της πανεπιστημιακής έρευνας στην αγορά
  • Ο Κόκκινος Δεκέμβρης του ’44 φάρος στο δρόμο προς την κοινωνική απελευθέρωση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Περιβάλλον»Θα βάλετε τέλος στο σκάνδαλο Μελισσανίδη;
Περιβάλλον

Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

Θα βάλετε τέλος στο σκάνδαλο Μελισσανίδη;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Μάι 2015, 00:00

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη που κάναμε στο προηγούμενο φύλλο της «Κόντρας» για την παράνομη (και γι’ αυτό άκυρη) σύμβαση ανάμεσα στο Ερασιτεχνικό Σωματείο ΑΕΚ και στη συμφερόντων Μελισσανίδη εταιρία «Δικέφαλος 1924» ΑΕ, με την οποία το σωματείο παραχωρεί σε μια ανώνυμη εταιρία τα δικαιώματά του σε ένα ακίνητο ιδιοκτησίας του Ελληνικού Δημοσίου, το οποίο δεν μπορεί να παραχωρηθεί σε τρίτο (και μάλιστα χωρίς αυτός ο τρίτος να επιτελεί «κοινωνικό σκοπό»), χωρίς η παραχώρηση να γίνει από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, δηλαδή από το Ελληνικό Δημόσιο.

Φίλαθλοι της ΑΕΚ (μεταξύ αυτών και δημοσιογράφος της ιστοσελίδας www.aek24hours.gr) τηλεφώνησαν στην εφημερίδα και μας παρακάλεσαν να δημοσιεύσουμε ολόκληρη τη σύμβαση, πράγμα που κάναμε (https://www.eksegersi.gr/Επικαιρότητα/23985.Ολόκληρη-η-παράνομη-σύμβαση-Ερασιτεχνικής-ΑΕΚ–). Υπάρχουν φίλαθλοι της ΑΕΚ που εστιάζουν περισσότερο στο γεγονός ότι γίνεται ένα ξεπούλημα του σωματείου τους σε μια ιδιωτική ανώνυμη εταιρία, γεγονός που θα καταδικάσει σε μεγαλύτερο μαρασμό τη «μάνα ΑΕΚ» όπως την ονομάζουν στη δική τους αργκό. Υπάρχουν άλλοι που αρχίζουν να συνειδητοποιούν πως όλη η ιστορία της «Αγιασοφιάς» δεν ήταν παρά ένα ωραίο παραμύθι του Μελισσανίδη, ο οποίος δεν έχει τα λεφτά για να χτίσει αυτό το φαραωνικό γήπεδο, θα ήθελε όμως να βάλει πόδι στο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, προσδοκώντας ότι θα μπορέσει να στήσει μια καλή μπίζνα εκεί (όχι με ένα σκέτο γήπεδο) προσελκύοντας κεφάλαια και άλλων καπιταλιστών. Σχέδιο που δεν του βγήκε, αφού ακόμη και η προηγούμενη κυβέρνηση αναγκάστηκε να καταργήσει τη δυνατότητα για κατάληψη του 5% του Αλσους (αυτό έγινε με τον -κατά τα άλλα σκληρά αντιδασικό- νόμο 4280/2014).

Αν και κατανοούμε την αγωνία πολλών φιλάθλων της ΑΕΚ (και όχι χειροκροτητών του Μελισσανίδη) για το μέλλον του σωματείου τους, για μας το μείζον δεν είναι η ακυρότητα της παραχώρησης που αποφάσισε η γενική συνέλευση-παρωδία του περασμένου Φλεβάρη (υπάρχουν νομικές διαδικασίες για να ακυρώσουν αυτή την απόφαση, αν καταφέρουν να σπάσουν το φόβο και να οργανωθούν στοιχειωδώς), αλλά τα παρεπόμενά της. Η υποχρέωση της σημερινής κυβέρνησης να βάλει ένα τέλος σ’ αυτό το σκάνδαλο. Γι’ αυτό και απευθυνθήκαμε με έγγραφη αίτησή μας στους αρμόδιους υπουργούς Π. Λαφαζάνη και Ι. Τσιρώνη (με κοινοποίηση στο τρίτο μέλος της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΠΕΝ Β. Αποστόλου και στους προϊσταμένους της ΔΑΟΚΑ και του Αυτοτελούς Τμήματος Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Εργου), ζητώντας καθαρές απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Παραθέτουμε στη συνέχεια το κείμενο της αίτησής μας προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΠΕΝ:

«Σας υποβάλλουμε ως συνημμένο άρθρο της εφημερίδας “Κόντρα’’, σχετικά με τη σκανδαλωδώς παράνομη σύμβαση μεταβίβασης από το Ερασιτεχνικό Σωματείο ΑΕΚ στην ανώνυμη εταιρία “Δικέφαλος 1924’’, οικοπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ιδιοκτησίας του Ελληνικού Δημοσίου, το οποίο έχει παραχωρηθεί κατά χρήση, διοίκηση και διαχείριση στο Ερασιτεχνικό Σωματείο, για την ικανοποίηση κοινωφελούς σκοπού (ανάπτυξη ερασιτεχνικού αθλητισμού).

    Κατόπιν τούτου και επειδή έχουμε ένα εν εξελίξει σκάνδαλο, με την ψήφιση του Ν. 4277/2014 (άρθρα 42 και 43) και την απόπειρα της προαναφερθείσας ανώνυμης εταιρίας να εκδώσει Εγκριση και Αδεια Δόμησης σε οικόπεδο με το οποίο δεν μπορεί να έχει καμιά σχέση, θέλουμε να ρωτήσουμε:

– Γνωρίζουμε ότι ο αναπληρωτής υπουργός κ. Τσιρώνης έδωσε εντολή να καταρτιστεί νομοσχέδιο που θα καταργεί όλες τις μνημονιακές αντιδασικές διατάξεις, μεταξύ των οποίων και τα άρθρα 42 και 43 του Ν. 4277/2014, τα οποία άλλωστε ως αντιπολίτευση δεν ψηφίσατε στη Βουλή. Στο μεταξύ, η οδηγία του προς τις Υπηρεσίες είναι να μην εφαρμόζονται οι αντιδασικές διατάξεις, μέχρι την κατάργησή τους.
Γιατί δεν δίνετε γραπτή εντολή στη ΔΑΟΚΑ, που χειρίζεται την υπόθεση της Εγκρισης και Αδειας Δόμησης του “γηπέδου Μελισσανίδη’’, να παγώσει τη σχετική διαδικασία, μέχρι να ολοκληρωθεί η νομοθετική ρύθμιση;

– Προτίθεστε να επιστρέψετε, όπως επιβάλλεται, τον φάκελο που έχει καταθέσει στη ΔΑΟΚΑ η εταιρία “Δικέφαλος 1924’’ ΑΕ, η οποία δεν έχει ουδεμία ιδιοκτησιακή ή άλλη σχέση με το οικόπεδο που είχε παραχωρηθεί στο Ερασιτεχνικό Σωματείο ΑΕΚ κατά χρήση, διοίκηση και διαχείριση, για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού;

– Επειδή έχει παρέλθει δωδεκαετία από τότε που το εν λόγω οικόπεδο δεν χρησιμοποιείται για το σκοπό της παραχώρησης, προτίθεστε να εφαρμόσετε το νόμο προχωρώντας σε άρση της παραχώρησης και συγχώνευση του εν λόγω οικοπέδου με το Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας;».

Περιμένοντας την απάντηση, στις προθεσμίες που επιβάλλει ο νόμος, θα συνεχίσουμε φυσικά το ρεπορτάζ και τις αποκαλύψεις.

ΥΓ. Στους άσπονδους φίλους μας του www.aekwatch.gr, που βιάστηκαν και (ξανα)εκτέθηκαν θα απαντήσουμε από τη διαδικτυακή μας έκδοση. Εδώ ο χώρος είναι πολύτιμος.
 
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

Πλύση εγκεφάλου
Επόμενο άρθρο

Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

Ξανά για την οριοθέτηση των βοσκότοπων

Σχετικά Αρθρα

Ο κόσμος καταστρέφεται από τις πλημμύρες κι αυτοί κάνουν δημαγωγικά σόου

Χωρίς φράγματα βάρους στα ορεινά, οι πλημμύρες θα εξακολουθήσουν να μαστίζουν τον κόσμο της υπαίθρου

Περιβάλλον 26 Νοέ 2025, 17:47

Καταρρέει, με τη «βούλα» της Πυροσβεστικής, η κατασκευή «εμπρηστών» στην Πάτρα – Παραμένουν στη φυλακή οι δύο νέοι

Και δεύτερη πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής επιμένει ότι πρόκειται για κηλίδωση και όχι για εμπρησμό

Καταστολή 11 Σεπ 2025, 13:16

Από άθλια χωματερή του δήμου Πρέβεζας ξεκίνησε η φωτιά στην Καστροσυκιά

Περιβάλλον 28 Αυγ 2025, 19:49

Κατασκευάζουν «εμπρηστές» για να κρύψουν την εγκληματική τους πολιτική εγκατάλειψης των δασών

Καταστολή 21 Αυγ 2025, 10:11

Ο δασικός πλούτος της χώρας σε πλήρη εγκατάλειψη, διαχρονικά

Περιβάλλον 18 Αυγ 2025, 10:58

Φωτιά στην Πάτρα: Ο 25χρονος «βρέθηκε στην περιοχή αποκλειστικά με την ιδιότητα του εθελοντή» – Η αποκαλυπτική αυτοψία της Πυροσβεστικής

Αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση του 25χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τη φωτιά στην περιοχή του Γηροκομείου Πάτρας

Περιβάλλον 18 Αυγ 2025, 09:34
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Δεκέμβρη

4 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Ξεσηκώθηκαν και οι λαϊκατζήδες

3 Δεκ 2025, 21:08
Αγροτικά

Τσιάρας-Κέλλας κατασκεύασαν ψεύτικη αποκλιμάκωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

3 Δεκ 2025, 15:17
Κόντρες

Αθήνα-Ουάσιγκτον όπως Κολιάτσου-Παγκράτι

3 Δεκ 2025, 14:33
Παιδεία

Ο Μητσοτάκης δρομολογεί την ολοκληρωτική υποταγή της πανεπιστημιακής έρευνας στην αγορά

3 Δεκ 2025, 10:10
Ιστορία

Ο Κόκκινος Δεκέμβρης του ’44 φάρος στο δρόμο προς την κοινωνική απελευθέρωση

3 Δεκ 2025, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη

3 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Περί golden boys και λαμόγιων, γενικώς…

2 Δεκ 2025, 22:49
Η παπάρα

Ο Κυρανάκης στην πρωτοπορία του γκεμπελισμού

2 Δεκ 2025, 19:40
Διεθνή

H θέληση για αντίσταση παράγει (και) ιατρικά θαύματα

2 Δεκ 2025, 18:21
Κόντρες

H ώρα του Φραπέ

2 Δεκ 2025, 15:25
Εργατικά

Η κυβέρνηση πάει στα δικαστήρια την Απεργία-Αποχή των Διοικητικών ενάντια στις διαγραφές φοιτητών

2 Δεκ 2025, 14:11
Διεθνή

Σιωναζιστές έποικοι σάπισαν στο ξύλο και λήστεψαν ξένους αλληλέγγυους

Σε χωριό της Δυτικής Οχθης

2 Δεκ 2025, 10:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Δεκέμβρη

2 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Tα πολεμικά μονοπώλια και το ανώτατο κέρδος

1 Δεκ 2025, 19:21
Αγροτικά

Στα μπλόκα της αγροτιάς να σπάσει της κυβέρνησης ο τσαμπουκάς – Παλλαϊκό μέτωπο στήριξης των αγωνιζόμενων αγροτών

1 Δεκ 2025, 14:26
Διεθνή

Η απώλεια της στρατηγικής ισορροπίας του Ισραήλ

Πολιτική Ανάλυση

1 Δεκ 2025, 13:35
Κόντρες

Ξεφτίλα είναι η ίδια η Εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

1 Δεκ 2025, 11:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Δεκέμβρη

1 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Πάει κι ο «ψηλός», πλησιάζει η ώρα του «κοντού»;

30 Νοέ 2025, 09:40
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Δεκέμβρη

Ημέρα κατά των ναρκωτικών.

1920: Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του βασιλιά Κωνσταντίνου στο Μιλάνο.

1929: Εκτεταμένες συγκρούσεις απεργών των τραμ με απεργοσπάστες και χωροφυλακή (Αθήνα).

1929: Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται τη χορήγηση 13ου μισθού (Χριστουγέννων) στους εργάτες.

1931: Πολλοί τραυματίες σε συγκρούσεις αρτεργατών – αστυνομίας, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να μπουν στα γραφεία της ομοσπονδίας αρτεργατών (Αθήνα).

1936: Είσοδος της CNT στην ισπανική κυβέρνηση (υπουργεία Δικαιοσύνης, Εμπορίου, Υγείας και Βιομηχανίας).

1944: Ο «Δεκέμβρης» γενικεύεται με χιλιάδες θύματα, ο Σκόμπι κηρύσσει στρατιωτικό νόμο.

1949: Απολύονται από τη Μακρόνησο 1.590 «ανανήψαντες».

1992: Τραυματισμός στο πόδι του βουλευτή της ΝΔ Ελευθέριου Παπαδημητρίου (17Ν).

1992: Βόμβα στη ΔΟΥ Αμαρουσίου (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τόσα χρόνια είχαμε μάθει όταν κάνουν κινητοποιήσεις οι αγρότες, όταν μπλοκάρουν την εθνική οδό, όταν υπάρχει εν πάση περιπτώσει μία απεργία, να εκβιάζεται το πολιτικό σύστημα και να υπαναχωρεί και να δίνει, να δίνει, να δίνει. Ακριτα. Είδαμε που καταλήξαμε. Καταλήξαμε στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Καταλήξαμε στο να έχει δημιουργηθεί ένα σύστημα το οποίο έδινε επιδοτήσεις σε ανθρώπους που δεν τις δικαιούνται.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

(Ο Τσιάρας με τον Χατζηδάκη πρέπει να έμειναν «παγωτά». Αυτοί προσπαθούν να καλοπιάσουν τους αγρότες, τους καλούν στα γραφεία τους τονίζοντας ότι είναι πάντα ανοιχτά γι’ αυτούς, και έρχεται ένας συνάδελφός τους, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και χαρακτηρίζει τους αγρότες εκβιαστές και λαμόγια. Η θεωρία του εκβιασμού δεν είναι καινούργια. Κάθε φορά που υπάρχει ένας διεκδικητικός αγώνας που ασκεί πίεση στην κυβέρνηση, την όποια κυβέρνηση, οι αγωνιζόμενοι χαρακτηρίζονται εκβιαστές. Οι ΔΕΗτζήδες επειδή «κατεβάζουν τους διακόπτες», οι εργάτες καθαριότητας επειδή δημιουργούν «κίνδυνο διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων», οι υγειονομικοί επειδή «απειλούν τις ζωές των ασθενών», οι εκπαιδευτικοί επειδή «παίζουν με τη μόρφωση των παιδιών μας», οι εργαζόμενοι στις δημόσιες μεταφορές επειδή «ταλαιπωρούν τον απλό κόσμο». Για τους αγρότες υπάρχει από παλιά ένα ποτ πουρί γκεμπελίστικων κατηγοριών, που ξεκινούν από το «προσεχώς Βουλγάρες» και καταλήγουν στα «σκυλάδικα» και στα «πολυτελή τζιπ». Ο Κυρανάκης, ως εκπρόσωπος της… μοντέρνας ακροδεξιάς, παιδί της γαλάζιας γενιάς του «party μωρή άρρωστη», κάνει ένα βήμα παραπέρα. Εντελώς αστοιχείωτος, όπως όλοι οι ακροδεξιοί γκεμπελίσκοι, δεν ξέρει καν τι είναι το ΟΣΔΕ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι δεν είναι αποτέλεσμα των αγώνων των αγροτών -των εκβιασμών, όπως τους χαρακτηρίζει, αλλά αποτέλεσμα της ήττας αυτών των αγώνων και της κυριαρχίας των καταστροφικών για τη φτωχή αγροτιά πολιτικών της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής – ΚΑΠ. Είναι της μόδας όμως το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Και τι κάνει ο Κυρανάκης; Αδίστακτα και ανερυθρίαστα βαφτίζει τους αγρότες των μπλόκων λαμόγια, με τη λογική «πες, πες, κάτι θα μείνει». Ενώ έχει στηθεί μια εγκληματική οργάνωση, με αρχηγείο το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου, με επιτελάρχες υπουργούς, αξιωματικούς γενικούς γραμματείς και προέδρους και αντιπροέδρους του ΟΠΕΚΕΠΕ και υπαξιωματικούς διάφορους Φραπέδες, Χασάπηδες, Καλφούτζους, Χλύκες κ.ά., που από τη μια αρπάζει τεράστια ποσά επιδοτήσεων με παράνομο τρόπο, μοιράζοντάς τες ιεραρχικά, και από την άλλη επικεντρώνεται στην αντι-δεξιά Κρήτη με στόχο να τη βάψει «μπλε» στις εκλογές του 2023, για να εξασφαλιστεί η αυτοδυναμία της ΝΔ στη Βουλή, ο Κυρανάκης αντιστρέφει την πραγματικότητα, εξαφανίζει την εγκληματική οργάνωση και βάζει στη θέση της τους αγωνιζόμενους αγρότες, οι οποίοι υπήρξαν θύματα και του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μπορεί ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ο Κυρανάκης να φαίνεται εκτός γραμμής, όσο όμως οι αγρότες θα στέκονται στα μπλόκα, σε μπλόκα μαχητικής διεκδίκησης πάνω στις εθνικές οδούς και όχι απλής διαμαρτυρίας στους παράδρομους, η άποψη Κυρανάκη, θα γίνεται κυρίαρχη στον κυβερνητικό λόγο και ακόμα περισσότερο στο λόγο των -αλητών, ρουφιάνων- δημοσιογράφων που υπηρετούν την κυβερνητική πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

    17Ν
    • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

      Εφετείο 17Ν
  • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

    ΕΛΑ
    • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

      Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

      Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

      Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

      Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

    Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

    Ποιοι είμαστε
  • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

    Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

    Επικοινωνία
  • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

    Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

    Όροι χρήσης
  • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

    Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

    Ποιοι είμαστε
  • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

    Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

    Επικοινωνία
  • Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

    Επίσημο αίτημα σε Λαφαζάνη-Τσιρώνη

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo